Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Ny bilelevator indvies på Østre Havn: Kom og prøv flere fede biler

Af Christine Luca Hornemann

I morgen, torsdag den 29. november kl. 11, sætter borgmester Thomas Kastrup-Larsen sig bag rattet for at køre – ikke klippe – det røde bånd over, når boligkomplekset SILOENs nye bilelevator indvies på Østre Havn.

Østre Havn er en bydel der i disse år gennemgår en transformation fra industrihavn til en moderne bydel med ungdomsboliger, ejerboliger, vidensvirksomheder, uddannelser og havneaktiviteter.

Mange nye bygninger er allerede skudt op, og en af dem er boligkomplekset SILOEN, der  slog dørene op til indflytning tidligere på efteråret.

Snoren køres over

Under SILOEN har man bygget en moderne parkeringskælder, og netop parkeringskælderen vil danne rammen om et spændende event torsdag formiddag.

Aalborgs borgmester Thomas Kastrup-Larsen sætter sig bag rattet i en Audi RS3, hvorefter han vil trykke på speederen og køre det røde bånd over for at markere indvielsen af en helt ny og moderne bilelevator.

Det er blot den anden bilelevator i hele Aalborg, hvor den første blev etableret ultimo sidste år på Godsbanen.

Til indvielsen vil der være mulighed for at se og prøvekøre fire af Audis nye topmodeller – Q8, SQ5, RS3 og A6 – og komme op og se en af de nye, eksklusive prøvelejligheder.

I parkeringskælderen vil der desuden være tapas og et glas til ganen.

Hos ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen, der har stået for salget af lejlighederne i SILOEN, glæder man sig over den nye bilelevator:

“Bilelevatoren passer godt ind i de nye og moderne omgivelser på Østre Havn og er samtidig med til at gøre lejlighederne i SILOEN endnu mere eksklusive. Elevatoren, der er en udvidet model med plads til større biler, har fjernstyring, og den kan derfor let betjenes inde fra bilen,” fortæller Per Severinsen, som er projektsalgsleder hos Thorkild Kristensen.

Elevatorprojektet har været en succes

Det er installations- og servicevirksomheden Nordelektro fra Aalborg, som har leveret og installeret bilelevatoren, og ifølge salgschef hos Nordelektro Jesper Simonsen har elevatorprojektet været en succes:

“Vi har haft et rigtig godt samarbejde med A. Enggaard omkring projektet. Det er altid en fornøjelse at arbejde sammen med en anden Aalborg-virksomhed, så det vil vi gerne bakke op om. Derudover er det en fordel, at vi er så tæt på i forhold til service – skulle der, mod forventning, opstå et uforudset problem, er vi altid lige i nærheden og kan stå klar i løbet af få minutter,”siger han og fortsætter:

“Det særlige ved elevatoren er, at den har en såkaldt nordisk pakke, som betyder, at den er tilpasset det hårde nordiske klima med regn, sne og kulde.

Alle overflader er derfor udført i en meget hårdfør kvalitet af rustfrit stål, og derudover er der riste i gulvet og varme i panelerne, så der ikke kan ligge sne og dørene ikke fryser fast. Det bevirker, at driften optimeres.”

Udover A. Enggaard og Nordelektro er bilforhandleren Audi Aalborg og ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen også med til at arrangere indvielsen af SILOENs bilelevator, som finder sted på Østre Havnegade 40 i Aalborg.

Del artikel

Andre læser også