Aalborgs første store bilelevator: Fredag vises første glimt af nyt byggeri

Skrevet af: Michael Qureshi

Annonce

Den seneste tid har det været lejlighedsprojekter langs Havnefronten, som har stjålet overskrifter.

Men man skal ikke tage fejl af, at der endnu mere centralt i Aalborg er gang i nogle lige så vilde byggeprojekter.

Wagner Ejendomme står blandt andet bag et særdeles nytænkende projekt med 62 nye lejligheder til udlejning, der ventes indflytningsklar i starten af 2018.

På fredag kan interesserede få det første glimt af de lækre lejligheder og desuden fornemme, hvor unikt man kan komme til at bo midt i Aalborg.

To detaljer gør byggeriet unikt

Hovedparten af lejeboligerne på Jyllandsgade 10 bliver flotte 3 værelses lejligheder.

Der er især to ret innovative detaljer, som gør ejendommen på Godsbanen ret unik.

Man kommer til at få Nordjyllands første bilelevator, som man ellers kun kender det fra internationale storbyer eller større bilhuse her i Danmark.

Det er ikke brugt tidligere omkring private boliger i den her størrelsesorden i landet.

“Det er ret specielt, for vi har stort set ikke haft mulighed for at se den her løsning andre steder. Der er kun nogle af de større bilfirmaer i København, som har den her slags.

Vi er ret sikre på, at det bliver taget rigtig godt imod af vores kommende lejere. Det er en ret eksklusiv detalje ved byggeriet,” fortæller Helene Geert Starcke, ejendomsadministrator hos Wagner Ejendomme.

Helene Geert Starcke og Trine Wagner fra Wagner Ejendomme i Bispensgade


Klassisk opgang erstattet med Atriumgård

MigogAalborg er blevet inviteret inden for hos Wagner Ejendomme, som har kontor i Bispensgade. Her hører vi lidt nærmere om det spændende lejlighedsprojekt.

Parkeringskælderen bliver i to plan med 56 p-pladser. Det foregår således, at man kører bilen ind i “elevatoren”, og kører med ned til minus 1 eller 2. Derfra er der naturligvis også elevator op til de forskellige beboelsesetager.

Den anden specielle detalje er, at de “klassiske” opgange fra andre lejlighedsprojekter er erstattet af en smuk overdækket Atriumgård, som nærmest kommer til at minde om en botanisk have.

En Atriumgård bliver “opgangen” i det nye byggeri

Skal give en wow-effekt

Herfra kommer man så op til de respektive lejligheder. Atriumgården skal danne ramme om beboernes uformelle møder, så man også kommer til at møde dem, der bor rundt omkring en. Normalt møder man for det meste kun dem, der bor i samme opgang

“Det er som helhed helt sikkert et spændende projekt, som skiller sig ud indefra. Vi håber, det kommer til at give en slags wow-effekt, og vores lejere kommer til at føle, at de bor et helt specielt sted lige midt i Aalborg,” fortæller Trine Wagner, direktør for Wagner Ejendomme.

Der kommer til at bo i omegnen af 800 mennesker i det spændende nyopførte område. Lejlighederne på Jyllandsgade 10 bliver store lyse lejligheder ved det, man kalder “Campustorvet”.

Det vildeste for Wagner Ejendomme

Wagner Ejendomme har cirka 400 boliger på attraktive placeringer centralt i Aalborg. Men Trine Wagner erkender, at det her projekt på Godsbanen bliver i sin egen liga.

“Der er ingen tvivl om, at det her er det vildeste, vi har været involveret i. Gennem årene har vores fokus primært været på ældre ejendomme i midtbyen, som vi har renoveret og gjort moderne og attraktive.

Vi synes også, det er en spændende proces at være med helt fra begyndelsen på et nyt projekt som dette,” forklarer Trine Wagner.

På fredag, som i øvrigt er Black Friday hvor mange alligevel skal ind og shoppe i midtbyen, afvikles der Åbent Hus på Jyllandsgade 10-projektet.

Her kan man se den første prøvelejlighed og få indtrykket af hele projektet, som står klart i foråret 2018.

Der er allerede flere lejligheder booket ud af de 62 nye lejemål, og man skal være hurtigt ude for at bo det her fede sted, som ligger få minutters gågang fra midtbyen med masser af caféer, restauranter og shoppingmuligheder.

Priserne på lejlighederne ligger fra 6.300 og op til en lækker penthouse med egen tagterrasse til 12.500 kr.

Højt serviceniveau er garanteret

Ellers er der også adgang til en kæmpe fælles tagterrasse for de andre lejere med en fantastisk udsigt ud over det centrale Aalborg.

Wagner Ejendomme garanterer i hvert fald, at serviceniveauet bliver på et højt niveau.

“Vi har et stort ansvar over for vores lejere, så vi arbejder rigtig meget med servicebegrebet. Vi vil have de bedste lejere, og de skal være glade for at være hos os. Vi skal være tilgængelige det meste af døgnet og alle årets 365 dage.

Vi har blandt andet også vores egne viceværter, og de er utrolig fokuseret på at holde ejendommene rene og flotte. Det er det niveau, vi hele tiden stræber på at opretholde, så folk henvender sig til os, når de vil leje en god lejlighed her i byen,” siger Helene Geert Starcke.

Hvis du er nysgerrig efter at komme med til Åbent Hus her på fredag, så kan du tilmelde dig lige her

For yderligere spørgsmål kan du kontakte Helene Geert Starcke på mail hgs@wagnerejendomme.dk

Ny bydel udvides markant: Her kommer der 300 nye boliger

Skrevet af: Christine Luca Hornemann

Et nyt gigantisk byggeprojekt er under opsejling med en meget spændende historie føjet til.

På et 76.000 kvadratmeter stort areal i den sydlige del af Universitetsområdet mellem Gigantium og Aalborg Universitet har A. Enggaard i samarbejde med Cobe Arkitektur udarbejdet en plan, hvor der skal bygges boliger på et område, der strækker sig over 35.000 kvadratmeter.

Men det er unikt, for sideløbende er Nordjyllands Historiske Museum i fuld gang med en udgravning.

Navnet afspejler de store fund fra fortiden

A. Enggaards vision for den nye bydel er at skabe en identitet, der afspejler de arkæologiske fund, som Nordjyllands Historiske Museum netop nu udgraver på grunden.

Fundene stammer fra den ældre jernalders bopladser, som i årene omkring år nul dominerede hele området.

Opførelsen af de 300 boliger skal foregå sideløbende med Nordjyllands Historiske Museums arbejde i området. Navnet på hele området afspejler også fundene, da det er navngivet Tranders Høje.

Den 3. april startede arkæologerne de første udgravninger:

“Udgravningerne ved Tranders Høje er et meget unikt og omfattende projekt, som strækker sig over omkring 5 hektarer. Vi forventer, at processen vil vare op mod to år og vil beskæftige hele 10 arkæologer på grund af jernalderbopladsens store omfang.

I samarbejde med A. Enggaard A/S har vi derfor delt udgravningerne op i etaper, så byggeriet kan foregå sideløbende i området,” siger Lars Egholm Nielsen, der er museumsinspektør ved Nordjyllands Historiske Museum.

Videreudbygning af Da Vinci Parken

Byggeriet er syvende etape og en videreudbygning af boligområdet Da Vinci-parken.

Projektet byder på 300 nye boliger, hvor byggeriet primært består af  200 rækkehuse i 2 og 3 etager og mellem 100 – 135 etageboliger på 3-5 etager.  Boligerne kommer til at ligge i området mellem Alfred Nobels Vej, Panstien og Pontoppidanstien.

Seniorboliger kan muligvis blive en del af udviklingen.

Temaet skal skabe noget stemning for området

Hos A. Enggaard A/S glæder man sig over, at udgravningerne nu er i gang og ser frem til at inddrage områdets historie i byggeriet.

Boligområdet ved Tranders Høje skal skabes med afsæt i forskellige kendte elementer fra perioden for, at fortælle fortidens historie og skabe et særligt kendetegn for hele bydelen. 

Bylivspigerne hos A. Enggaard sikrer at området får noget DNA for at bibeholde identiteten. Temaet skal være med til at skabe noget stemning for området,” forklarer Morten Løgsted fra A. Enggaard A/S, som er projektudviklingschef.

Du kan læse mere om A. Enggaards store projekt med bylivskoordinatorer her.

Det nye boligområde Tranders Høje ved universitetet i Aalborg Øst er en videreudbygning af Da Vinci-parken og skal understøtte den høje efterspørgsel efter rækkehuse og etageboliger i Aalborg.

Området udvikles sammen med PKA, hvor de som samarbejdspartner har stor andel i, at der i det nye boligområde er fokus på tryghed, naboskab og ikke mindst byliv,” fortsætter Morten Løgsted. 

Opdeler arealet i små områder

A. Enggaard ønsker opførelse af en institution, og etablering af seniorboliger. Visionen er at skabe et dynamisk område med blandet boliger. Området for bebyggelsen skal være rekreativ og opleves grøn.

Derfor er der organiseret en vejstruktur, som opdeler arealet i små områder. Fælles for områderne er grønne arealer, hvor naboskab, relationer og leg kan opstå. De grønne arealer vil skabe en fælleshed for byggerierne.

Lokalplanen er nu i politisk behandling og forventes vedtaget til efteråret, hvorefter byggeriet påbegyndes.

“Det er forventligt, at vi kan starte på første etape af boligerne ultimo 2018 og primo 2019,” slutter Morten Løgsted.

Prøv Aalborgs helt nye søgeportal på ejer- og lejebolig

MigogAalborg Bolig har lanceret Boligswipe som er en ny og meget lettere måde at søge boliger på. Find de boliger der matcher dig inden for location og søgekrav – og nærstuder så de rigtige

Følg vores nye boligmedie MigogAalborg Bolig her – alt med ejendomme og de fedeste boliger i Aalborg

INFO:

På MigogAalborg Bolig skriver vi om de spændende boliger i Aalborg og omegn, som skiller sig ud på den ene eller anden måde. Vores artikler er ikke sponsoreret, medmindre det står tydeligt markeret.

Er du ejendomsmægler eller har en bolig til salg og mener MigogAalborg Bolig bør omtale en bolig eller projekt, så skriv til christine@migogaalborg.dk eller direkte på vores Facebook.

De dyreste huse i de fem største byer: Så stor forskel er der på priserne

Skrevet af: Christine Luca Hornemann

Skal du købe nyt hus, kommer du sjældent udenom at lægge et budget, ligesom der også ofte skal laves en prioriteret ønskeliste med krav, drømme og kriterier til det nye hus.

Er et af disse eksempelvis, at du gerne vil kunne blære dig lidt med prisen, når du indtager sommerens garden parties, og har du ikke ligefrem en Joakim von And-pengetank af et budget, så kommer beliggenheden helt sikkert  til at spille en rolle.

Det er nemlig ikke bare fra by til land, at der kan være penge at spare på huskøbet.

Ser man på landets fem største byer, er prisforskellen på kommunernes højdespringere nemlig også kolossalt stor. I øjeblikket lyder den således på hele 30 millioner kroner, oplyser boligsiden Boliga.dk.

Københavns dyreste hus koster pt 38,5 millioner kr., hvilket er en forskel på 23 millioner i forhold til Aalborgs dyreste villa.

Aalborg to dyreste villaer koster 15,5 millioner kroner

15,5 millioner kroner er prisen på hele to ejendomme i Aalborg, hvilket placerer begge villaer helt i toppen af boligmarkedet i den nordjyske storby, skriver Boliga.

Adressen har de to villaer også til fælles. Begge ejendomme ligger nemlig i Hasseris i det vestlige Aalborg.

Den ene af de to ejendomme er en 347 kvadratmeter stor palævilla med stuklofter, parketgulve og en rumfordeling, der blandt andet tæller fire værelser, opholdsrum og et billard- og motionsrum.

Den anden ejendom ligger på en stor parklignende grund og er blandt andet forsynet med loft til kip, indbyggede brændeovne, et separat forældreafsnit og i alt 310 boligkvadratmeter.

Se de to villaer her: Constancevej 11 og Klostermarken 48B

De dyreste huse i Danmark

Der er intet mindre end 30 millioners forskel på de dyreste villaer i Danmarks fem største byer.

Københavns dyreste hus koster pt 38,5 millioner kroner.

Der er udsigt til magtens centrum på Christiansborg og Slotholmens Kanal fra den adresse, der for øjeblikket kan kalde sig hovedstadens dyreste.

38,5 millioner kroner skal der lægges, hvis man vil flytte ind på de i alt 283 kvadratmeter, der fordeler sig på et byhus i fire plan. Huset, der i dag er fredet, er oprindeligt fra 1796, og det kommer blandt andet til udtryk i de klassiske, høje vægpaneler, stuklofterne og plankegulvene.

Se boligen her

København Boliga

Aarhus dyreste villa koster 22,9 millioner kroner

I Aarhus kommune er det den eksklusive forstad mod nord – Risskov, der for øjeblikket lægger postnummer til områdets dyreste hus.

Villaen ligger helt ud til bugten, og på salgsopstillingen står der 22,9 millioner kroner. For det beløb får man i landets næststørste by en bolig på 240 kvadratmeter, der blandt andet fordeler sig på flere værelser og et åbent køkken-alrum med udsigt til havet. I huset er der også både vinrum og et stort badeværelse med sauna.

Se boligen her

Odenses dyreste villa koster 28,5 millioner kroner

Den er helt ny på markedet i Odense. Det er ejeren af Jensens Bøfhus Palle Skov Jensen, der har sat sin kæmpe villa til salg for den nette sum af 28,5 mio. kr. Du får 355 kvm i luksuriøse omgivelser på en af byens mest prominente adresser.

Se Boligen her

Foto: Ejendomsmægler Lilienhoff

Esbjergs dyreste villa koster 8,5 millioner kroner

I landets femtestørste by er det denne knap 300 kvadratmeter store villa fra 1994, der til en pris på 8,5 millioner kroner for øjeblikket kan kalde sig havnebyens dyreste.

Huset ligger i området omkring Gl. Hjerting, og til det hører der et anneks, der eksempelvis kan indrettes til teenageafdeling eller erhverv. Der medfølger også en grund på to hektar med egen skov.

Se boligen her

Prøv Aalborgs helt nye søgeportal på ejer- og lejebolig

MigogAalborg Bolig har lanceret Boligswipe som er en ny og meget lettere måde at søge boliger på. Find de boliger der matcher dig inden for location og søgekrav – og nærstuder så de rigtige

Følg vores nye boligmedie MigogAalborg Bolig her – alt med ejendomme og de fedeste boliger i Aalborg

INFO:

På MigogAalborg Bolig skriver vi om de spændende boliger i Aalborg og omegn, som skiller sig ud på den ene eller anden måde. Vores artikler er ikke sponsoreret, medmindre det står tydeligt markeret.

Er du ejendomsmægler eller har en bolig til salg og mener MigogAalborg Bolig bør omtale en bolig eller projekt, så skriv til christine@migogaalborg.dk eller direkte på vores Facebook.

Sæson for kolonihaver: Her kan du få de attraktive kolonihaver

Skrevet af: Christine Luca Hornemann

Har du grønne fingre men bor i en lejlighed uden mulighed for at nyde at få lidt jord under neglene. Eller den der fuldstændige ro, der kan være væk fra lejlighedskomplekserne?

Så skal du måske overveje at investere i en kolonihave.

Nogle developer firmaer er også begyndt at tiltænke, at en kommende lejer skal have mulighed for at leje en kolonihave i forbindelse med en lejlighed uden altan. De er derfor begyndt at bygge kolonihaver til boligkomplekser.

Hvis du bor inde i Aalborg Centrum og ikke har mulighed for at supplere med en altan, så er det blevet mere og mere populært med en kolonihave, med kort afstand fra egen bopæl.

Kolonihaveforeninger i Aalborg

Aalborg er i rivende udvikling, og det ene boligkompleks efter det andet bliver bygget. Men har du brug for at komme væk fra det pulserende byliv, så har Aalborg Kommune intet mindre end 140 hektar jord, som er lejet ud til 26 kolonihaveforeninger i Aalborg og Nørresundby.

Det er desværre ikke muligt at have fast bopæl i en kolonihave, og du må derfor ikke bo der året rundt. Men i perioden for 1. april – 30. september – også kaldet for sommerperioden, er det tilladt at bo fast i sin kolonihave, med undtagelse af overnatning i forbindelse med ferie, eller et weekendophold i vinterperioden.

Der er mange kolonihaveforeninger, og de fleste er beliggende i det centrale Aalborg, hvilket betyder, at det er overskueligt at købe en kolonihave i en kort afstand fra sin lejlighed. 

Kolonihaver i mange prisklasser

Alt afhængig af hvilken kolonihaveforening du er interesseret i at købe i, kan priserne variere meget.

I Aalborg Vestby er priserne meget variable afhængig af standen. Det kan være en kolonihave, som trænger til en kærlighed hånd, eller en som løbende er blevet renoveret. Priserne kan her ligge fra under 100.000 kroner op til  400.000 kroner i øjeblikket.

Kolonihaver bliver sat til salg på forskellige portaler, som for eksempel den blå avis, gul & gratis og kolonihavertilsalg.dk.

Her er nogle af Aalborgs attraktive koloni haver som er til salg lige nu:

Bartholine Jørgensens Minde

I kolonihaveforeningen i Bartholine Jørgensens Minde i Aalborg Vestby findes der lige nu en kolonihave til salg, som er blevet opført i 2007, hvilket visuelt også kan ses på det lille hus, som er placeret på grunden. Det er nemlig blevet bygget af store stammer af danske lærketræ. Huset er 50 kvadratmeter, og der er indlagt vand, el og installeret varmepumpe. Kolonihaven koster 390.898 kroner. Se den her.

Haveforeningen Ådalen

I haveforeningen Ådalen er der kun 57 haver, som er beliggende tæt op ad Østerådalen. Lige nu er der en kolonihave til salg med et hus, som blev bygget i 2010 og en nybygget udestue i 2015. Grunden er 500 kvadratmeter og huset er 50 kvadratmeter. Køkken og stue er i åben forbindelse, og foruden soveværelse er der mulighed for 3 ekstra sovepladser i stuen. Der er el og vand i huset. Kolonihaven koster 260.000 kroner. Se den her.

Haveselskabet Engen

I Engen er der mulighed for at erhverve sig en 55 kvadratmeter kolonihave, som venter på en ejer med grønne fingre. Der er en privat sydvendt terrasse. Haven er inddelt i bede, og der er en nyanlagt køkkenhave. Huset blev nymalet sidste år, og har fået nyt tag i foråret 2016. Der er vand og el i huset, og der er strøm i form af solceller. Endvidere medfølger der en gasvarme. Kolonihaven koster 75.000 kroner og kan ses her.

Prøv Aalborgs helt nye søgeportal på ejer- og lejebolig

MigogAalborg Bolig har lanceret Boligswipe som er en ny og meget lettere måde at søge boliger på. Find de boliger der matcher dig inden for location og søgekrav – og nærstuder så de rigtige

Følg vores nye boligmedie MigogAalborg Bolig her – alt med ejendomme og de fedeste boliger i Aalborg

INFO:

På MigogAalborg Bolig skriver vi om de spændende boliger i Aalborg og omegn, som skiller sig ud på den ene eller anden måde. Vores artikler er ikke sponsoreret, medmindre det står tydeligt markeret.

Er du ejendomsmægler eller har en bolig til salg og mener MigogAalborg Bolig bør omtale en bolig eller projekt, så skriv til christine@migogaalborg.dk eller direkte på vores Facebook.

Her er det nye brandvarme område i Aalborg: Nye lækre boliger opføres

Skrevet af: Christine Luca Hornemann
danbolig.dk, Overvejen 41, 9220 Aalborg Øst
danbolig.dk, Overvejen 41, 9220 Aalborg Øst

Inden længe får vi det nye Super Sygehus i Aalborg Øst,  som er under opførsel, og forventes at være færdig i 2020.

Grundet det bliver området omkring sygehuset ét attraktivt område at bo i.

I Aalborg Centrum langs havnen og ved Godsbanen er samtlige boligprojekter blevet bygget færdige, og nogle er stadig under opførsel. Samtidig er flere projekter i Skalborg også i gang, men den nye bydel i Aalborg Øst og det omkringliggende område tæt på det kommende sygehus er også under stor udvikling.

danbolig.dk, Overvejen 41, 9220 Aalborg Øst

Lækre boliger på vej

Lige nu har Danbolig udbudt seks boliger som er under opførsel. Boligerne bliver veldisponerede 1. plans boliger på cirka 105 kvadratmeter med en god planløsning, og med gulvvarme i hele boligen.

Boligen rummer en god fordelings entré med klinkegulv og med adgang til det første værelse. I opholdsstuen er der plads til en spiseafdeling med åben forbindelse til ét funktionelt køkken med skabselementer fra HTH, og hårde hvidevarer fra Siemens.

Fra stuen er der adgang til soveværelset, endnu et værelse og med udgang til egen terrasse. Der er endvidere et stort badeværelse med som er funktionelt indrettet med et brusehjørne i glas og helstøbt vaskebordplade. Hver bolig vil have en carport og tilhørende redskabsrum.

Aalborg Øst er et upcoming område grundet det nye Super Sygehus. Vi solgte et boligprojekt på Stenbjergvej, som er beliggende kort fra disse boliger. Der var det tydeligt, at det primært var det ældre segment, som var interesseret i området, men købergruppen til projektboliger er blevet meget bredere. I dag er det også førstegangskøbere og familier med børn, som søger projekter som dette,” fortæller Klaus Kristjansen fra Danbolig i Nørresundby

danbolig.dk, Overvejen 41, 9220 Aalborg Øst

Positive forventninger til prisudviklingen

Hos Danbolig Kristjansen & Partnere i Nørresundby er der positive forventninger til prisudviklingen i området.

“I det tidligere nævnte projekt på Stenbjergvej, som vi solgte tilbage i 2016, blev boligerne solgt for omkring 1,6-1,7 millioner afhængig af størrelsen på boligen. De af boligerne fra projektet som er blevet solgt efterfølgende, er blevet solgt for over 2 millioner. Det er et tegn på, at området er blevet meget eftertragtet,” Slutter Klaus Kristjansen

Der forventes at der står et prøvehus klar pr. 1 maj 2018.

Såfremt du er interesseret i at hører mere omkring projektet kan danbolig Kristjansen & Partnere kontaktes på 52700700 eller på e-mail noerresundby@danbolig.dk

Prøv Aalborgs helt nye søgeportal på ejer- og lejebolig

MigogAalborg Bolig har lanceret Boligswipe som er en ny og meget lettere måde at søge boliger på. Find de boliger der matcher dig inden for location og søgekrav – og nærstuder så de rigtige

Følg vores nye boligmedie MigogAalborg Bolig her – alt med ejendomme og de fedeste boliger i Aalborg

INFO:

På MigogAalborg Bolig skriver vi om de spændende boliger i Aalborg og omegn, som skiller sig ud på den ene eller anden måde. Vores artikler er ikke sponsoreret, medmindre det står tydeligt markeret.

Er du ejendomsmægler eller har en bolig til salg og mener MigogAalborg Bolig bør omtale en bolig eller projekt, så skriv til christine@migogaalborg.dk eller direkte på vores Facebook.

5 lækre lejligheder til salg lige nu: Her får du p-plads med i midtbyen

Skrevet af: Christine Luca Hornemann
dmbolig.dk, Poul Paghs Gade 6D 1 tv. 9000 Aalborg
dmbolig.dk, Poul Paghs Gade 6D 1 tv. 9000 Aalborg

Endelig er graderne kommet over to decimaler, hvilket for alvor betyder forår.

Forår betyder for ejendomsmæglerne også starten på højsæsonen, og flere og flere boliger kommer til salg.

Lejlighedsmarkedet står absolut heller ikke stille, hvilket kan ses, hvis man netop er boligsøgende i øjeblikket. Med lejligheder inde i midtbyen, ønsker man oftest sig også en parkeringsplads.

De nyeste skud på stammen af de fedeste lejligheder til salg lige nu med mulighed for parkering kan ses her.

Poul Paghs Gade 6D 1. tv, 9000. Aalborg

I Poul Paghs Gade ligger en utrolig lækker lejlighed, som blev nyrenoveret i 2017.  Der er mulighed for parkeringsplads via ejerforeningen med først til mølle princippet. Beliggenheden er er i starten af Vestbyen, men kun med få minutters gang ind til midtbyen. Lejligheden har et stort køkken alrum, to værelser, og et rummeligt badeværelse.

dmbolig.dk, Poul Paghs Gade 6D 1 tv. 9000 Aalborg

Lejligheden er 125 kvadratmeter, og koster 2.798.000 kroner.

Se lejligheden her.

Søndergade 22A 2., 9000 Aalborg

I det centrale Aalborg i Søndergade ligger denne flotte lejlighed, som hurtigt afspejler en masse sjæl gennem de synlige loftsbjælker, som er gennemgående i hele lejligheden.

Trods den store størrelse har lejligheden blot et værelse, men der er mulighed for at implementere yderligere et. Lejligheden byder ydermere på et par disponible rum og et lækkert walk-in closet. Hjerterummet er uden tvivl det store opholdsrum, hvor køkkenet og stuen er i åben forbindelse.

Søndergade 22A 2., 9000 Aalborg

Lejligheden er 139 kvadratmeter og koster 2.995.000 kroner.

Se lejligheden her.

Vesterbro 24 3. TH, 9000 Aalborg

På Vesterbro kan man nu erhverve sig en herskabslejlighed. Til lejligheden er tilhørende parkeringsplads, som er beliggende i en aflåst baggård med en nyere el-port.  Køkkenet er moderniseret i hvide skabselementer og med granitbordplade.

En super fed detalje er, at granitbordpladen matcher køkkengulvet, som er importeret fra Italien i granitlook.  Lejligheden har to stuer og et godt soveværelse. Fra soveværelset er der udgang til altan.

dit-hjem.dk, Vesterbro 24 3. th, 9000 Aalborg

Lejligheden er 105 kvadratmeter og koster 2.149.000 kroner.

Se lejligheden her.

Poul Buås Vej 2B, 9000 Aalborg

I Vestbyen finder man lige nu ikke kun en – men to nybyggede lejligheder. Her tages der udgangspunkt i en af lejlighederne. Boligen er i to plan og er indrettet i moderne stil med privat i det nederste plan, og med fællesrummene i øverste plan hvor køkken alrummet er placeret.. Køkkenet er i lækre detaljer med hvide grebsfrie låger. Der er gulvvarme i hele lejligheden. Der er parkeringsplads tilhørende boligen.

dmbolig.dk, Poul Buås Vej 2B, 9000 Aalborg

Lejligheden er 142 kvadratmeter og koster 2.795.000 kroner.

Se lejligheden her.

Blegkilde Alle 8G 1. TH, 9000 Aalborg

På toppen af Aalborg ved Blegkilde Alle er denne liebhaverlejlighed i udbud. Lejligheden er totalrenoveret i 2011 med nye gulve og lydisolerede lofter. Køkkenet er fra Multiform. Slutteligt er badeværelset blevet renoveret i 2017, også med elementer fra Multiform, morian bordplade og waterfall-bruser. Ud fra lejlighedens altan har du udsigt ud over hele Aalborg. Lejligheden har egen privat garage .

thorkildkristensen.dk, Blegkilde Alle 8G 1. TH, 9000 Aalborg

Lejligheden er 109 kvadratmeter og koster 4.295.000 kroner.

Se lejligheden her.

Prøv Aalborgs helt nye søgeportal på ejer- og lejebolig

MigogAalborg Bolig har lanceret Boligswipe som er en ny og meget lettere måde at søge boliger på. Find de boliger der matcher dig inden for location og søgekrav – og nærstuder så de rigtige

Følg vores nye boligmedie MigogAalborg Bolig her – alt med ejendomme og de fedeste boliger i Aalborg

INFO:

På MigogAalborg Bolig skriver vi om de spændende boliger i Aalborg og omegn, som skiller sig ud på den ene eller anden måde. Vores artikler er ikke sponsoreret, medmindre det står tydeligt markeret.

Er du ejendomsmægler eller har en bolig til salg og mener MigogAalborg Bolig bør omtale en bolig eller projekt, så skriv til christine@migogaalborg.dk eller direkte på vores Facebook.