Totalløsningen til firmafesten: Nordjysk Service- og teltudlejning sørger for det hele

Skrevet af: Michael Qureshi
Eksempel på flot opsætning til firmafest
Eksempel på flot opsætning til firmafest

Sidder du med i festudvalget på arbejdspladsen?

Eller er det dig, kollegerne altid spørger efter gode idéer til firmafesten?

Så kender du også det med, at der stort set altid er begrænsninger på de ønsker, man har til en god sommerfest, reception eller julefrokosten måske.

Holder man det på et hotel eller en restaurant, så er der altid et sluttidspunkt, hvor personalet helst gerne ser jer runde af.

Arrangerer man det på selve arbejdspladsen, så ved man også, at det kræver en del at skaffe alt det, der hører med til en fest.

Har over 40 års erfaring

Derfor har Nordjysk Service- og teltudlejning specialiseret sig i at levere totalløsninger til både virksomheder og private.

Den familiedrevne virksomhed har over 40 års erfaring i at skabe rammerne til en fest, hvor tingene bare spiller, og man ikke behøver at bekymre sig særligt meget om rammerne.

“Det vores kunder altid værdsætter rigtig meget, er vores fleksibilitet.

Vi kommer gerne ud og måler op og kan altid bygge teltet op efter behov.

Desuden sætter de altid pris på, at vi kommer ud og stiller op og piller det ned lige så hurtigt igen.

Så hvis virksomheden holder firmafest i weekenden, så er det mandag morgen ikke til at se, at der har stået telt der,” fortæller Niels Kristian Tøsbæk til MigogAalborg.

Eksempel på flot opsætning

Kan skabe helt unikke rammer

Mange virksomheder drømmer tit om at skabe nogle helt unikke rammer til en festlig lejlighed.

Måske har I talt om muligheder på arbejdspladsen, men på forhånd ladet begrænsninger bremse jer.

Fra hovedkontoret i Pandrup rykker Nordjysk Service- og teltudlejning hver eneste uge ud til virksomheder, som har nogle ønsker og drømme.

Det kan være ude ved selve firmaet, i en have, i skoven eller ved stranden.

Alt kan lade sig gøre, fordi man i den nordjyske virksomhed gennem flere årtier har gjort en dyd ud af at levere god service og punktlighed.

“Vi sætter en ære i at yde en god service.

En fest kan ikke gøres om, så vi ved, hvor vigtigt det er, at tingene fungerer, og rammerne er i orden.

Er der nogle udfordringer, så kommer vi altid med løsninger.

Tingene skal gøres ordentligt, og vi arbejder meget med en god dialog med kunderne, så man også forventningsafstemmer på forhånd,” forklarer Niels Kristian, der overtog virksomheden fra sine forældre for 10 år siden.

Niels Kristian (th) overtog familievirksomheden for 10 år siden

Har ført virksomheden ind i moderne tider

Det er tydeligt, at der begejstring i øjnene, når Niels Kristian taler om familie-virksomheden, som han har været med til at videreudvikle på og føre ind i moderne tider.

Det kommer også kunderne tilgode, at firmaet kombinerer fleksibilitet, nytænkning og erfaringen.

Kunderne spænder også bredt.

Nordjysk Service- og teltudlejning har stået for alt fra stort spisetelt til Danish Air Show på Flyvestation Aalborg til Telenor sommerfest for 400 ansatte til UCN gallamiddag for 130 gæster i telt i Egholms smukke omgivelser.

“Vi har mange kunder, som afholder et uformelt arrangement i egne lokaler, hvor de lige skal have leveret nogle ekstra borde, stole og service, og det klarer vi også.

De får leveringen lige til døren på ønsket tidspunkt, og klar til brug og så henter vi igen og klarer opvasken for dem.

Vi vil gerne være fleksible og derfor kommer vi også gerne efter lukketid, weekender og afhenter i aftentimer, hvis lokalet skal være ryddet til næste dag,” fortæller Niels Kristian.

Fra den lille uformelle til den store fest

Han tilføjer,

“Vi har telte og udstyr til enhver anledning. Både til den lille uformelle og hyggelige sommerfest med buffet og fadbamser, men også større og pæne telte til de store anledninger med runde borde og elegant opdækning.

Vi har endda et cirkustelt på 32 meter i diameter. Det rykker vi nogle gange ud med til de helt store arrangementer,” lyder det fra Niels Kristian.

I den anden ende af skalaen kan Nordjysk Service- og teltudlejning også stå for den totale pakke.

Det understreger hvor bredt deres speciale spænder. Man fornemmer tydeligt den professionalitet, virksomheden arbejder med, når man begiver sig rundt i kontorbygningen.

“Flere virksomheder foretrækker vores full-service totalløsninger, hvor vi mere eller mindre står for at arrangere hele festen, så deres medarbejdere kan koncentrere sig om de mindre og sjove detaljer, som gør hele forskellen.

Vi sørger for et pænt indrettet telt og opdækning af borde efter kundens smag, kombineret med udsøgt mad og dygtige tjenere,” lyder det.

Maden leveres fra populære Victors Madhus

Maden har i sig selv et kæmpe kvalitetsstempel, da Nordjysk Service- og teltudlejning samarbejder med Victors Madhus, der er en del af Bühlmann Gruppen.

Priserne er absolut også i den fornuftige ende for en virksomhed eller privatperson, der helst vil fokusere på den gode fest og mindre på alt det praktiske.

En totalløsning med telt, 3-retters menu og kok kan gøres fra 539 kr. per person.

En reception med telt og receptionsbuffet kan gøres fra 279 kr. per person.

Lever af god feedback fra kunderne

For Nordjysk Service- og teltudlejning er positiv feedback i bund og grund det, de lever af.

Kunderne er deres bedste ambassadører, og det gør Niels Kristian stolt, når medarbejderne får ros.

“Meget af det feedback vi får, der hører vi ofte, at kunderne oplevede en god service hele vejen igennem.

Vores chauffører, som leverer og sætter kundens telt op, får ofte masser af ros for deres arbejde men også deres imødekommenhed.

De er vores ansigter ud af til ved kunden.

Så alle medarbejdere i virksomheden arbejder efter samme vision og ånd, at vi sætter ære i at levere til fest og arrangementer, gør tingene ordentligt og vi er servicemindede og løsningsorienteret.”

Næste gang der skal planlægges en firmafest på arbejdspladsen, så kan det være, at du skal tage en uforpligtende snak med Nordjysk Service- og teltudlejning for at høre, hvordan de kan hjælpe med at planlægge et brag af en fest.

Du kan læse mere om deres ydelser og produkter i deres seneste katalog her
samt på deres hjemmeside
www.nordjysk-udlejning.dk

Vin til millioner og ture til Champagne: Rare Wine har skabt en helt unik arbejdsplads

Skrevet af: Michael Qureshi

Selvom medarbejderne i Rare Wine og Rare Wine Invest i Vester Hassing kun drikker vin om fredagen, har de alligevel en fest, når de går på arbejde.

Virksomhederne under samme tag vokser med samme fart som en champagneprop, der popper, så lige nu er HR-partner Katrine Rafn på jagt efter endnu flere dedikerede kollegaer, der vil lære en helt ny branche at kende.

Måske er du den næste?

Blot 10 minutters kørsel fra Aalborgs midtby ligger Nordens absolut største lager af eksklusive vine, der hver dag sendes ud til alt lige fra rigmænd, filmstjerner og topatleter til kunder, der køber vin for investeringens skyld.

Interessen for de bedste vine vokser overalt i verden, og derfor er Rare Wine og Rare Wine Invest gået fra 18 til 32 medarbejdere på blot et år og 1. december bliver der budt velkommen til tre nye kolleger igen.

Rasmus Nielsen (tv) og Anders Børsen har godt gang i Rare Wine forretningen

Fra Maersk til Vester Hassing

En ny branche kan Rare Wines CFO nikke genkendende til, efter en karriere i store internationale koncerner som Maersk, Danske Bank og Danone flyttet fra København til Skørping, hvorfra han hver dag tager turen op til Vester Hassing.

“Jeg har altid troet, at jeg skulle arbejde i London eller New York.

I Rare Wine får jeg indfriet alle ambitionerne og får lov til at prøve kræfter med en virksomhed, der vokser måned for måned.

Kombinationen af et vildt spændende job og livet i Nordjylland er så godt, at jeg ofte roser det over for mine venner.

Især dem i København,” lyder det med et glimt i øjet fra Kasper Steensen.

Kasper Steensen

Uddannelsestur til Champagne

Også for Lasse Sanderhoff er det helt nyt at være i Rare Wine-gruppen.

Han kom til som porteføljerådgiver i Rare Wine Invest i maj måned, men han nåede lige at komme med på den årlige uddannelsestur for medarbejderne.

Den gik denne gang til Champagne i Frankrig. Hans job går ud på at rådgive kunderne om investering i vin.

“Jeg har haft en karriere i Salling Group efterfulgt af en årrække i Spar Nord Bank.

I Rare Wine Invest arbejder jeg som porteføljerådgiver, præcis ligesom i en bank.

Her er der bare en helt anden team-ånd og et fedt fællesskab, og selvom vi skal præstere, har vi meget stor frihed i jobbet. For mig er det et drømmejob, for vi har det seriøst sjovt,” siger Lasse Sanderhoff, der bor i Hobro med sin familie.

Fra uddannelsestur til Champagne-området

Milliondyre flasker sjovere end søm og skruer

Han bakkes op af kollegaen Niklas Bramsen, der arbejder som sales manager i Rare Wines trading-afdeling. Det er her, der hver dag håndteres flasker i mange tusinde-kronersklassen.

“Den dyreste flaske, jeg selv har været med til at sælge, kostede 110.000 kroner.

Og så solgte vi sidste år en flaske til lidt over en million kroner.

Det er selvfølgelig sjovere end at sælge søm og skruer. Men det allerbedste er det drive, vi har blandt os kollegaer.

Jeg glæder mig hver dag til at komme op på kontoret. Vi hjælper hinanden, og alle spiser frokost på samme tid. Det er ikke en floskel at sige, at det er en fest at gå på arbejde,” fortæller han.

Niklas Bramsen og Lasse Sanderhoff

Detektiv afslører svindelnumre

Det nok mest eksotiske job i Rare Wine tilhører dog Mads Duus Pedersen, der har været med fra starten. Han er ansat som vindetektiv og sidder hver dag med forstørrelsesglas, mikroskop, UV-lys og andet avanceret udstyr for at afsløre eventuelle falske vine.

“Når vine bliver så dyre og eksklusive, som dem vi har med at gøre, er det klart, at vi skal være på vagt over for falske udgaver.

Heldigvis har vi erfaringen og udstyret til at afsløre forsøg på svindelnumre.

Vi er heldigvis ikke særlig hårdt ramt i vores del af verden, og vi oplever derfor sjældent forfalskninger.

Men når vi gør, opdager vi dem. Før sommer opdagede vi fx en lille fejl på etiketten på to meget dyre franske vine.

Selvom det er ærgerligt, når det sker, er det alligevel også vildt interessant. Det er jo i sidste ende vores kunders sikkerhed og vores eget omdømme, det handler om,” fortæller Mads Duus Pedersen, hvis ekspertise som forfalskningsekspert også bruges af internationale auktionshuse som Christies og Sotheby’s.

Medarbejdernes fortjeneste

Rare Wine og Rare Wine Invest har de seneste år været igennem en rasende udvikling, både med hensyn til omsætning og medarbejdere.

“Sidste år kunne vi ikke få armene ned, da vi nåede en omsætning på 250 millioner kroner,” siger grundlæggeren af Rare Wine Invest Anders Børsen og fortsætter;

“I årsregnskabet, der blev offentliggjort for kort tid siden, satte vi endnu engang omsætnings- og indtjeningsrekord – en præstation, som alle ansatte i Rare Wine og Rare Wine Invest ubetinget har æren for.”

Migogaalborg har lovet at viderebringe linket til selskabernes jobside hvor du fremadrettet kan følge med i hvilke stillinger der søges, eller hvordan du søger uopfordret.

Klik her, hvis du vil læse mere om hvordan du kan kontakte virksomheden.

Prøv den nye Q3 Sportback: Kom til Audi Q-Days i Aalborg i weekenden

Skrevet af: Michael Qureshi

Det er en frækkert, som Audi netop har lanceret i den nye Q3 Sportback.

“Den har en god røv,” siger den kvindelige fotograf, da vi står på Stigsborg Brygge med Aalborgs Havnefront i “skudvinklen”.

Jeg kan kun give hende ret.

MigogAalborg er ude og prøvekøre den nye Q3 Sportback, som netop er drønet ind gennem portene på Ny Kærvej hos Audi Aalborg.

Derfor kan alle nysgerrige se den nye model i weekenden, hvor der er Audi Q-Days hos Audi.

Kæmpe weekend med Q-Days og Brugtbils Festival

Faktisk bliver det en kæmpe weekend i det store bilhus for samtidig er der også Brugtbils Festival, hvor man kan score en skarp pris på en Audi, Volkswagen eller Skoda. Læs mere om det her.

Tilbage til Q3 Sportback. Hvis man kan lide opmærksomhed og flirtende blikke, så er det her bilen, man skal sætte sig ind i.

De flirtende blikke kommer både fra mænd og kvinder rundt omkring vejene i Aalborg, men de er “desværre” ikke møntet mig men selve bilen.

For den er superflot, og den model vi prøvekører er spækket med udstyr.

Det er selvfølgelig noget, der skal tilvælges, hvis man forelsker sig i bilen, men alene som standardmodel kommer den med adskillige fede Audi-features.

Designet er smukt både ud- indvendigt.

Lækkert udstyr

I forhold til selve køreglæden skal man nok ikke lige forvente, at den har samme optræk og lydløse motor som en Q5 eller Q7 men mindre kan altså også godt gøre det.

Den ligger rigtig godt på vejen, og SUV-følelsen er fantastisk i forhold til den “almindelige” A3’er.

Det er nyeste generation af infotainment direkte fra luksusklassen i Audi Q3 Sportback.

Standardudstyret omfatter et 10,25” stort digitalt kombiinstrument.

Som ekstraudstyr kan du også vælge Audi virtual cockpit plus, hvis 12,3” store HD-display viser knivskarpe animationer og forsyner dig med relevante informationer om bilen.

MMI-infotainmentsystemet, som du kan få som ekstraudstyr, kan i topversionen MMI Navigation plus med MMI touch betjenes via et 10,1” stort display i midterkonsollen.

Takket være forskellige interfaces og tilslutningsmuligheder kan du oprette forbindelse imellem dine mobile apparater og bilen. Du kan desuden anvende det store udvalg af tjenester fra Audi connect.

På motordelen kan man vælge TDI-motoren med en ydelse på 150 hk eller den 2,0-liters TFSI-motor med en ydelse på 230 hk.

Fra Q2 til Q8

Det er så her i weekenden, at der er fokus på Q-modellerne i Audi-butikken. Lige fra Q2 til den vilde Q8. Og det er her, at man kan opleve “premieren” på den nye Q3 Sportback.

Man kan snakke med salgspersonalet om de muligheder, der er for at “bygge” sin helt egen Q-model præcis som man vil have den. Som i en bland-selv-slik butik – måske bare lige en anelse dyrere.

Lad ikke økonomien begrænse i første omgang, men tag ud og drøm lidt. Prøv bilerne. Bliv forelsket og se hvad der er realistisk.

Drømmebilen fanger dig måske i weekenden. Når der så endda er pølsevogn med gratis pølser, sodavand, kaffe og balloner til børnene så er det svært ikke at blive fristet til en lille familietur derud.

Hvad: Audi Q-Days + Brugtbils Festival
Hvor: Ny Kærvej 47
Hvornår: Lørdag & søndag d. 16 og 17. november
Klokken 11-16 begge dage

Du kan læse mere om den nye Q3 Sportback og Audi Q-Days i weekenden her

Julemarked, julemand og julelys: Her er din weekend i Aalborg

Skrevet af: Nana Veilov Carlsen
Foto: Stine Kjølby Christensen
Foto: Stine Kjølby Christensen

Weekenden står for døren, og Aalborg er spækket med fede oplevelser hele weekenden, og denne weekend står især i julens tegn.

Men du kan også komme med til åbningen af Budolfi Plads, og så er der masser af forskellige musikalske oplevelser i vente.

250.000 julelys tændes i Aalborg Zoo

For første gang nogensinde fejrer Aalborg Zoo julen med en gigantisk lysfest, hvor publikum føres på en eventyrlig julerejse gennem magiske lyslandskaber og møder juletraditioner fra Grønland i nord til Afrika i syd.

Det hele starter i dag, fredag, og frem til 30. november holder Jul i Zoo åbent hver fredag, lørdag og søndag kl. 16-21, og fra 1. – 30. december kan julestemningen opleves hver dag kl. 16-21 (24. december undtaget).

I hele perioden vil Aalborg Zoo byde på en lang række hyggelige juleaktiviteter, blandt andet workshops, korsang og luciaoptog.

Derudover kan man nyde klassiske julegodter som gløgg, æbleskiver og vafler i Aalborg Zoos helt nye orangeri eller specialiteter fra bl.a. Grønland og Afrika i de mange hyggelige boder.

Julemarkedet på Gammeltorv åbner og julelysene tændes

Julemarkedet på Gammeltorv i Aalborg har udviklet sig til et af landets flotteste og hyggeligste julemarkeder, og vi glæder os til, at de åbner officielt.

Det sker i dag, fredag, præcis klokken 12.00, hvor man kan gå på opdagelse blandt årets boder.

Julemarkedet byder på masser af nyheder i år, som du kan læse mere om her.

Julemarkedet har åbent alle dage til og med 23. december, og udover de hyggelige boder, er der også masser af underholdning at se frem til:

Julemanden er på markedet alle hverdage fra klokken 15.00, og lørdage og søndage fra kl. 14.00 til lukketid.

Men udover en gåtur på det hyggelige julemarkedet, er det også i dag, at julelysene i midtbyen tændes.

Klokken 16.30 begynder sceneshowet, hvor Stig Rossen vil synge nogle kendte danske julesange, og klokken 17.00 er det så tid til at tælle ned sammen og udbryde “nææ” og “neeej”, når julebelysningen tændes.

Budolfi Plads åbner

Hvis du er aalborgenser eller kommer meget i midtbyen, har du længe kunnet følge med i de store fremskridt omkring Budolfi Plads, og nu er pladsen langt om længe ved at være færdig.

På lørdag har du endelig muligheden for at være med til den helt store åbning af Budolfi Plads hvor der fra kl. 13.00-15.00 vil være åbningsfest.

Der kommer selvfølgelig til at ske mange ting, blandt andet kommer Aalborgs borgmester Thomas Kastrup-Larsen og holder en tale til åbningen af det nye område i midtbyen.

Der vil være mulighed for at få både gratis æbleskiver, gløgg og varm kakao. Derudover vil der være gratis nissehuer og balloner til børnene. Aalborg Garden spiller og der vil være lækker live musik med Gregers Løvendahl Mogstad og band.

Du kan læse meget mere om åbningen af Budolfi Plads  her.

Hvad: Åbningen af Budolfi Plads
Hvor: Budolfi Plads
Hvornår: Lørdag d. 16. november kl. 13.00

Julemanden ankommer og juletræet fra Frederikstad tændes

Julen er ved at være over os og denne lørdag får Aalborg fint besøg af selveste julemanden som ankommer på Honnørkajen.

Byen summer allerede af julestemning med julemarked som for alvor er blevet klar til julesæsonen og som åbner denne fredag på Gammeltorv.

Julemanden kommer sejlende ind med skib helt fra Grønland og man vil på afstand kunne høre Aalborgs faste julemand grine højt ved ankomsten til Aalborg, hvor nisseorkestret og koret for alvor spiller op til julebal når skibet lægger til kaj.

Programmet for Julemandens ankomst til Aalborg:

Kl. 10.45 Nisseorkester underholder

Kl. 11.00 Julemanden ankommer på Honnørkajen

Kl. 11.45 Borgmester Thomas Kastrup-Larsen holder tale

Kl. 12.00 Julemanden og Aalborgs borgmester kører i kane derfra

Program for Juletræs tændingen:

Kl. 14.30 Optog gennem byens gader fra Gabels Torv til Nytorv

Kl. 15.00 Nisseorkesteret spiller ved Juletræet

Kl. 15.30 Taler ved Borgmester Thomas Kastrup-Larsen og repræsentant fra Frederikstad, hvorefter Julemanden tænder de mange lys på juletræet

Du kan læse alt om julemandens ankomst og juletræstændingen her.

Events

15/11 Kesi på Skråen

15/11 WTF – Wine Tasting Friday på Adelino 

15/11-16/11 Wallmans Christmas Show AKKC

15/11 Stand up Comedy på Aalborg Bibliotek

16/11 Åbningsfest i togremiserne 

16/11 Neu – Et kunst & designmarked

16/11 Portvinssmagning på Adelino

16/11  Rockers by Choice 30 års jubilæumstour på Skråen

16/11 Christine Aggerholm på Skråen

16/11 Jul på Slottet i AKKC

17/11 Suttog på teater Nordkraft 

17/11 Forført af Jan Hellesøe på Skråen

17/11 Søndagstur på Kunsten

17/11 Sjov Søndagslegeland

16/11 og 17/11: Brugtbilsfestival ved Audi