Totalløsningen til firmafesten: Nordjysk Service- og teltudlejning sørger for det hele

Skrevet af: Michael Qureshi
Eksempel på flot opsætning til firmafest
Eksempel på flot opsætning til firmafest

Sidder du med i festudvalget på arbejdspladsen?

Eller er det dig, kollegerne altid spørger efter gode idéer til firmafesten?

Så kender du også det med, at der stort set altid er begrænsninger på de ønsker, man har til en god sommerfest, reception eller julefrokosten måske.

Holder man det på et hotel eller en restaurant, så er der altid et sluttidspunkt, hvor personalet helst gerne ser jer runde af.

Arrangerer man det på selve arbejdspladsen, så ved man også, at det kræver en del at skaffe alt det, der hører med til en fest.

Har over 40 års erfaring

Derfor har Nordjysk Service- og teltudlejning specialiseret sig i at levere totalløsninger til både virksomheder og private.

Den familiedrevne virksomhed har over 40 års erfaring i at skabe rammerne til en fest, hvor tingene bare spiller, og man ikke behøver at bekymre sig særligt meget om rammerne.

“Det vores kunder altid værdsætter rigtig meget, er vores fleksibilitet.

Vi kommer gerne ud og måler op og kan altid bygge teltet op efter behov.

Desuden sætter de altid pris på, at vi kommer ud og stiller op og piller det ned lige så hurtigt igen.

Så hvis virksomheden holder firmafest i weekenden, så er det mandag morgen ikke til at se, at der har stået telt der,” fortæller Niels Kristian Tøsbæk til MigogAalborg.

Eksempel på flot opsætning

Kan skabe helt unikke rammer

Mange virksomheder drømmer tit om at skabe nogle helt unikke rammer til en festlig lejlighed.

Måske har I talt om muligheder på arbejdspladsen, men på forhånd ladet begrænsninger bremse jer.

Fra hovedkontoret i Pandrup rykker Nordjysk Service- og teltudlejning hver eneste uge ud til virksomheder, som har nogle ønsker og drømme.

Det kan være ude ved selve firmaet, i en have, i skoven eller ved stranden.

Alt kan lade sig gøre, fordi man i den nordjyske virksomhed gennem flere årtier har gjort en dyd ud af at levere god service og punktlighed.

“Vi sætter en ære i at yde en god service.

En fest kan ikke gøres om, så vi ved, hvor vigtigt det er, at tingene fungerer, og rammerne er i orden.

Er der nogle udfordringer, så kommer vi altid med løsninger.

Tingene skal gøres ordentligt, og vi arbejder meget med en god dialog med kunderne, så man også forventningsafstemmer på forhånd,” forklarer Niels Kristian, der overtog virksomheden fra sine forældre for 10 år siden.

Niels Kristian (th) overtog familievirksomheden for 10 år siden

Har ført virksomheden ind i moderne tider

Det er tydeligt, at der begejstring i øjnene, når Niels Kristian taler om familie-virksomheden, som han har været med til at videreudvikle på og føre ind i moderne tider.

Det kommer også kunderne tilgode, at firmaet kombinerer fleksibilitet, nytænkning og erfaringen.

Kunderne spænder også bredt.

Nordjysk Service- og teltudlejning har stået for alt fra stort spisetelt til Danish Air Show på Flyvestation Aalborg til Telenor sommerfest for 400 ansatte til UCN gallamiddag for 130 gæster i telt i Egholms smukke omgivelser.

“Vi har mange kunder, som afholder et uformelt arrangement i egne lokaler, hvor de lige skal have leveret nogle ekstra borde, stole og service, og det klarer vi også.

De får leveringen lige til døren på ønsket tidspunkt, og klar til brug og så henter vi igen og klarer opvasken for dem.

Vi vil gerne være fleksible og derfor kommer vi også gerne efter lukketid, weekender og afhenter i aftentimer, hvis lokalet skal være ryddet til næste dag,” fortæller Niels Kristian.

Fra den lille uformelle til den store fest

Han tilføjer,

“Vi har telte og udstyr til enhver anledning. Både til den lille uformelle og hyggelige sommerfest med buffet og fadbamser, men også større og pæne telte til de store anledninger med runde borde og elegant opdækning.

Vi har endda et cirkustelt på 32 meter i diameter. Det rykker vi nogle gange ud med til de helt store arrangementer,” lyder det fra Niels Kristian.

I den anden ende af skalaen kan Nordjysk Service- og teltudlejning også stå for den totale pakke.

Det understreger hvor bredt deres speciale spænder. Man fornemmer tydeligt den professionalitet, virksomheden arbejder med, når man begiver sig rundt i kontorbygningen.

“Flere virksomheder foretrækker vores full-service totalløsninger, hvor vi mere eller mindre står for at arrangere hele festen, så deres medarbejdere kan koncentrere sig om de mindre og sjove detaljer, som gør hele forskellen.

Vi sørger for et pænt indrettet telt og opdækning af borde efter kundens smag, kombineret med udsøgt mad og dygtige tjenere,” lyder det.

Maden leveres fra populære Victors Madhus

Maden har i sig selv et kæmpe kvalitetsstempel, da Nordjysk Service- og teltudlejning samarbejder med Victors Madhus, der er en del af Bühlmann Gruppen.

Priserne er absolut også i den fornuftige ende for en virksomhed eller privatperson, der helst vil fokusere på den gode fest og mindre på alt det praktiske.

En totalløsning med telt, 3-retters menu og kok kan gøres fra 539 kr. per person.

En reception med telt og receptionsbuffet kan gøres fra 279 kr. per person.

Lever af god feedback fra kunderne

For Nordjysk Service- og teltudlejning er positiv feedback i bund og grund det, de lever af.

Kunderne er deres bedste ambassadører, og det gør Niels Kristian stolt, når medarbejderne får ros.

“Meget af det feedback vi får, der hører vi ofte, at kunderne oplevede en god service hele vejen igennem.

Vores chauffører, som leverer og sætter kundens telt op, får ofte masser af ros for deres arbejde men også deres imødekommenhed.

De er vores ansigter ud af til ved kunden.

Så alle medarbejdere i virksomheden arbejder efter samme vision og ånd, at vi sætter ære i at levere til fest og arrangementer, gør tingene ordentligt og vi er servicemindede og løsningsorienteret.”

Næste gang der skal planlægges en firmafest på arbejdspladsen, så kan det være, at du skal tage en uforpligtende snak med Nordjysk Service- og teltudlejning for at høre, hvordan de kan hjælpe med at planlægge et brag af en fest.

Du kan læse mere om deres ydelser og produkter i deres seneste katalog her
samt på deres hjemmeside
www.nordjysk-udlejning.dk

Aalborg-lejlighed vækker opsigt: Den vildeste mande-hybel er sat til salg

Skrevet af: Michael Qureshi
Foto: Thorkild Kristensen
Foto: Thorkild Kristensen

En lejlighed på beskedne 48 kvadratmeter i Grønnegade i Vejgaard lyder umiddelbart ikke af noget vildt.

Men så har du ikke set den her lejlighed, der netop er sat til salg hos Thorkild Kristensen.

Det er boligportalen boliga.dk, der omtaler den helt igennem vilde lejlighed, som er et godt bud på Aalborgs mancave nummer 1.

“Jeg har aldrig set så fin en toværelses i de 25 år, jeg har været mægler. Jeg var blown away, da jeg kom ind – det var som at træde ind i et helt andet univers,” siger Jette Gudiksen fra Ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen, der har lejligheden til salg.

Foto: Thorkild Kristensen
Foto: Thorkild Kristensen

Lejligheden ligger i Grønnegade midt i Aalborg, og udbudsprisen lyder på 1.895.000 kroner.

Dermed når den gennemsnitlige kvadratmeterpris for ejerlejligheden op på knap 39.500 kroner, hvilket er over gennemsnittet i området.

Ifølge helt ny data fra Boliga er ejerlejlighederne i Aalborg-postdistriktet nemlig for øjeblikket udbudt til salg for 24.344 kroner pr. kvadratmeter.

Foto: Thorkild Kristensen
Foto: Thorkild Kristensen
Foto: Thorkild Kristensen
Foto: Thorkild Kristensen

Helt unik lejlighed

Normalt er “unik” ikke ligefrem et begreb, landets ejendomsmæglere er bange for at anvende – tal fra Boliga viser, at 20 procent af de ejerlejligheder, der for øjeblikket er udbudt til salg, har fået det attraktive superlativ med i salgsopstilling.

Men ikke desto mindre kan der måske være noget om det her.

Lejligheden er nemlig forsynet med elementer som nedsænket seng, badeværelsesskabe skjult bag klinker, ståldør og trædetaljer på både gulve, vægge og lofter.

“Det er 48 kvadratmeter liebhaveri, sælger har haft fat i det hele.

Køber kan være en ung fyr eller pige – måske et par, der tænker, den lejlighed skal jeg bare ha’ – der er helt sikkert købere til den slags liebhaveri i Aalborg,” siger Jette Gudiksen til Boliga.

I løbet af de senere år er der solgt flere liebhaverlejligheder af den mere klassiske slags i den nordjyske hovedstad.

Eksempelvis blev en 315 kvadratmeter stor lejlighed i Musikhuskvarteret solgt for 13,5 millioner i 2016, hvilket ifølge Boliga er det dyreste lejlighedssalg i Aalborg nogensinde.

Også i 2017 var Aalborg atter deroppe af, da en 327 kvadratmeter stor lejlighed på Havnepromenaden skiftede hænder for 11,35 millioner kroner.

Alle fotos er venligst udlånt af Ejendomsmægler Thorkild Kristensen.

Du kan se ALLE billeder og detaljer på lejligheden her

Musikfestival, Mini Kup og Store Badedag: Her er din weekend i Aalborg

Skrevet af: Redaktionen
Foto: Kunsten
Foto: Kunsten

Denne uge har kun budt på fire arbejdsdage for de fleste af os, men derfor kan man da bestemt godt trænge til weekend alligevel. Spørgsmålet er blot: Hvad skal den sidste weekend i april bruges på?

Det får du svaret på her:

Oplev topnavne til to dages festival

For første gang løber Musikkens Hus nye festival, Musikkens Beat, af stablen.

Du vil kunne opleve topnavne som: Phlake, Malte Ebert, Skinz, Nicklas Sahl, Bikstok, When Saints Go Machine kan opleves på forskellige scener i Musikkens Hus.

Fredag vil blive afsluttet med manér, når Phlake slutter dagen af med et brag ved midnatstid.

Hvis man køber en partout-billet, har man adgang begge dage, hvor Clara åbner lørdagen kl. 17.00. Herfra går det igen slag for slag med en række fede navne både store og mindre samt lokale.

Hvis du vil læse mere om programmet så læs med her 

Loppemarked til de mindste

Folkene bag Mega Kup er i denne weekend klar med det aller første Mini Kup, som bliver et indendørs luksus second-hand marked med salg og køb til og for børnefamilien.

Det vil være muligt at købe alt lige fra eksklusiv børnetøj til det billigere tøj, legetøj, barnevogne, klapvogne og meget mere.

Loppemarkedet vil blive afholdt i Freja Hallen på Vestre Fjordvej fra 12 til 15, så kom ind og gør et godt kup!

Store Badedag i Kunsten

Hvert år markerer Aalborgs berømte kunstmuseum, at springvandet åbner med “Store Badedag”. Det plejer at foregå således, at børn og legesyge voksne hopper rundt i springvandet.

Dagens vært er Micki Cheng, som er kendt fra Bagedysten og børne-tv. Han er i den grad en mand, der kan sætte gang i løjerne med godt humør.

Aktiviteterne i parken starter klokken 11.00. Klokken 13.00 inviteres børn og legeglade voksne ind i springvandet, hvor de allerførste vandstråler skyder op fra springvandet til grin og gys.

Foto: Miklos Szabo

The Motherfårking Musical

Så er det i weekenden du kan møde “Terkel”, som er en af de mest kendte karakterer fra Anders Matthesen geniale genistreger.

Modsat spillefilmen, hvor “Anden” lagde stemme til samtlige karakterer, så byder TERKEL THE MOTHERFÅRKING MUSICAL på en lang og stjernespækket rolleliste, hvor du blandt andet kan opleve Martin Brygmann og Ruben Søltoft.

Publikum kan se frem til at blive forkælet med vanvittige og grænseoverskridende optrin og replikker, et stort og stjernespækket hold af skuespillere, komikere, dansere og sangere på scenen, fed musik med både nye sange og sange fra filmen samt en kreativ iscenesættelse, der blander brug af dukker og skuespillere i en scenografi, der gør brug af den nyeste teknologi.

Events

26/4 – 28/4 Tiffany lagersalg, Kaolinvej 6 kl. 10.00

26/4 Talk med Alex Høgh, Folkekirkens Hus kl. 17.30

26/4 AaB vs. Hobro, Aalborg portlandpark kl. 19.00

26/4 Ladies Night, Guldhornene kl. 20.00

26/4 Whiskysmagning, Vinshoppen kl. 19.00 – 22.30

27/4 MTB Marathon, DGI Huset kl. 09.00

27/4 FDB-happening på Nytorv med gratis kaffe

27/4 Hit med 80’erne, Skråen kl. 20.00

28/4 Store Badedag – Springvandet åbner, Kunsten kl. 11.00

28/4 KageKampen, APPETIZE kl. 14.00

28/4 lopper i Boxtown kl. 10.00 – 15.00

Musik

26/4: Musikalsk Talkshow med Carsten Holm og Flemming Møldrup på Salling Rooftop kl. 15.00

26/4 Koncert med Ib Grønbech og Band, Café Frederiksberg kl. 20.00

26/4 Koncert med Rasmus Nøhr, Skråen kl. 20.00

26/4 – 27/4 Musikkens Beat, Musikkens Hus kl. 18.00

For børnefamilier

27/4 MINI Kup, Aalborg Freja kl. 12.00 – 15.00

28/4 Sjov søndagslegeland, DGI Huset kl. 12.00

28/4 Egholm Familie Festival, Restaurant Kronborg kl. 12.00 – 18.00

28/4 Wafande familie koncert, Skråen kl. 15.00 – 17.00

28/4 Sigurds Danmarkshistorie, Musikkens Hus kl. 16.00

Opsætninger

26/4 – 28/4 Terkel – The Motherfårking Musical, AKKC kl. 20.00

Starbucks i midtbyen har bygget om: Fejrer det med gratis kaffe hele fredagen

Skrevet af: Redaktionen

Starbucks er verdens største kaffebar-kæde på verdensplan.

I Aalborg er der dog blot to Starbucks, som til gengæld ligger helt perfekt i henholdsvis City Syd og i Salling i midtbyen.

Starbucks var også med i finale-feltet til AALBORG AWARDS som Byens Bedste Kaffeoplevelse, som Behag din Smag vandt.

Starbucks i Salling har brugt påsken til at bygge om for at skabe endnu bedre rammer for gæsterne. Det fejrer de i morgen fredag d. 26. april med en Grand Opening.

Goodiebags til de første 100 betalende kunder

De byder derfor på en gratis tall filter til alle gæster hele dagen. Det skriver de i en pressemeddelelse.

Derudover er der også goodiebags til de første 100 betalende kunder.

“Kom til grand opening hos Starbucks i Salling Aalborg fredag den 26. april fra kl. 8 – så giver vi en kop kaffe.

Vores nye, flotte café har nemlig fået en makeover, og det fejrer vi med goodie bags til de første 100 betalende kunder. Vi byder også på en gratis tall filter kaffe til alle gæster hele dagen,” skriver Starbucks.

MigogAalborg har tidligere lavet en guide til byens bedste kaffe – læs den her