Totalløsningen til firmafesten: Nordjysk Service- og teltudlejning sørger for det hele

Skrevet af: Michael Qureshi
Eksempel på flot opsætning til firmafest
Eksempel på flot opsætning til firmafest

Sidder du med i festudvalget på arbejdspladsen?

Eller er det dig, kollegerne altid spørger efter gode idéer til firmafesten?

Så kender du også det med, at der stort set altid er begrænsninger på de ønsker, man har til en god sommerfest, reception eller julefrokosten måske.

Holder man det på et hotel eller en restaurant, så er der altid et sluttidspunkt, hvor personalet helst gerne ser jer runde af.

Arrangerer man det på selve arbejdspladsen, så ved man også, at det kræver en del at skaffe alt det, der hører med til en fest.

Har over 40 års erfaring

Derfor har Nordjysk Service- og teltudlejning specialiseret sig i at levere totalløsninger til både virksomheder og private.

Den familiedrevne virksomhed har over 40 års erfaring i at skabe rammerne til en fest, hvor tingene bare spiller, og man ikke behøver at bekymre sig særligt meget om rammerne.

“Det vores kunder altid værdsætter rigtig meget, er vores fleksibilitet.

Vi kommer gerne ud og måler op og kan altid bygge teltet op efter behov.

Desuden sætter de altid pris på, at vi kommer ud og stiller op og piller det ned lige så hurtigt igen.

Så hvis virksomheden holder firmafest i weekenden, så er det mandag morgen ikke til at se, at der har stået telt der,” fortæller Niels Kristian Tøsbæk til MigogAalborg.

Eksempel på flot opsætning

Kan skabe helt unikke rammer

Mange virksomheder drømmer tit om at skabe nogle helt unikke rammer til en festlig lejlighed.

Måske har I talt om muligheder på arbejdspladsen, men på forhånd ladet begrænsninger bremse jer.

Fra hovedkontoret i Pandrup rykker Nordjysk Service- og teltudlejning hver eneste uge ud til virksomheder, som har nogle ønsker og drømme.

Det kan være ude ved selve firmaet, i en have, i skoven eller ved stranden.

Alt kan lade sig gøre, fordi man i den nordjyske virksomhed gennem flere årtier har gjort en dyd ud af at levere god service og punktlighed.

“Vi sætter en ære i at yde en god service.

En fest kan ikke gøres om, så vi ved, hvor vigtigt det er, at tingene fungerer, og rammerne er i orden.

Er der nogle udfordringer, så kommer vi altid med løsninger.

Tingene skal gøres ordentligt, og vi arbejder meget med en god dialog med kunderne, så man også forventningsafstemmer på forhånd,” forklarer Niels Kristian, der overtog virksomheden fra sine forældre for 10 år siden.

Niels Kristian (th) overtog familievirksomheden for 10 år siden

Har ført virksomheden ind i moderne tider

Det er tydeligt, at der begejstring i øjnene, når Niels Kristian taler om familie-virksomheden, som han har været med til at videreudvikle på og føre ind i moderne tider.

Det kommer også kunderne tilgode, at firmaet kombinerer fleksibilitet, nytænkning og erfaringen.

Kunderne spænder også bredt.

Nordjysk Service- og teltudlejning har stået for alt fra stort spisetelt til Danish Air Show på Flyvestation Aalborg til Telenor sommerfest for 400 ansatte til UCN gallamiddag for 130 gæster i telt i Egholms smukke omgivelser.

“Vi har mange kunder, som afholder et uformelt arrangement i egne lokaler, hvor de lige skal have leveret nogle ekstra borde, stole og service, og det klarer vi også.

De får leveringen lige til døren på ønsket tidspunkt, og klar til brug og så henter vi igen og klarer opvasken for dem.

Vi vil gerne være fleksible og derfor kommer vi også gerne efter lukketid, weekender og afhenter i aftentimer, hvis lokalet skal være ryddet til næste dag,” fortæller Niels Kristian.

Fra den lille uformelle til den store fest

Han tilføjer,

“Vi har telte og udstyr til enhver anledning. Både til den lille uformelle og hyggelige sommerfest med buffet og fadbamser, men også større og pæne telte til de store anledninger med runde borde og elegant opdækning.

Vi har endda et cirkustelt på 32 meter i diameter. Det rykker vi nogle gange ud med til de helt store arrangementer,” lyder det fra Niels Kristian.

I den anden ende af skalaen kan Nordjysk Service- og teltudlejning også stå for den totale pakke.

Det understreger hvor bredt deres speciale spænder. Man fornemmer tydeligt den professionalitet, virksomheden arbejder med, når man begiver sig rundt i kontorbygningen.

“Flere virksomheder foretrækker vores full-service totalløsninger, hvor vi mere eller mindre står for at arrangere hele festen, så deres medarbejdere kan koncentrere sig om de mindre og sjove detaljer, som gør hele forskellen.

Vi sørger for et pænt indrettet telt og opdækning af borde efter kundens smag, kombineret med udsøgt mad og dygtige tjenere,” lyder det.

Maden leveres fra populære Victors Madhus

Maden har i sig selv et kæmpe kvalitetsstempel, da Nordjysk Service- og teltudlejning samarbejder med Victors Madhus, der er en del af Bühlmann Gruppen.

Priserne er absolut også i den fornuftige ende for en virksomhed eller privatperson, der helst vil fokusere på den gode fest og mindre på alt det praktiske.

En totalløsning med telt, 3-retters menu og kok kan gøres fra 539 kr. per person.

En reception med telt og receptionsbuffet kan gøres fra 279 kr. per person.

Lever af god feedback fra kunderne

For Nordjysk Service- og teltudlejning er positiv feedback i bund og grund det, de lever af.

Kunderne er deres bedste ambassadører, og det gør Niels Kristian stolt, når medarbejderne får ros.

“Meget af det feedback vi får, der hører vi ofte, at kunderne oplevede en god service hele vejen igennem.

Vores chauffører, som leverer og sætter kundens telt op, får ofte masser af ros for deres arbejde men også deres imødekommenhed.

De er vores ansigter ud af til ved kunden.

Så alle medarbejdere i virksomheden arbejder efter samme vision og ånd, at vi sætter ære i at levere til fest og arrangementer, gør tingene ordentligt og vi er servicemindede og løsningsorienteret.”

Næste gang der skal planlægges en firmafest på arbejdspladsen, så kan det være, at du skal tage en uforpligtende snak med Nordjysk Service- og teltudlejning for at høre, hvordan de kan hjælpe med at planlægge et brag af en fest.

Du kan læse mere om deres ydelser og produkter i deres seneste katalog her
samt på deres hjemmeside
www.nordjysk-udlejning.dk

Perfekt til studiestart: Med Gloove får du nem og billig flyttehjælp

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen
Gloove er et helt nyt flyttekoncept, der hitter i det danske
Gloove er et helt nyt flyttekoncept, der hitter i det danske

August og september er de måneder, hvor især mange unge mennesker vælger at flytte i nyt – enten på grund af uddannelse eller et nyt job i eksempelvis Aalborg.

Men uanset om du bor i lejlighed, parcelhus eller villa kan en flytning være en både uoverskuelig og dyr fornøjelse.

Læg dertil, at dine familie og venner måske vil have et vist opgivende udtryk i ansigtet, når de endnu en gang skal give en hånd med under en hård flytning.

Men der findes heldigvis et alternativ, hvor du kan få flyttehjælp til en pris, der er op mod 70 procent billigere end traditionelle flyttemænd.

Kæmpe besparelser

Firmaet Gloove har stor succes med deres enkle koncept, hvor studerende kommer ud og hjælper med flyttekasser eller møbler.

Det eneste du skal sørge for er en bil, hvis det er nødvendigt.

”Ni ud af 10, der skal flytte har ikke behov for den service, som en professionel flyttemand tilbyder. De har brug for ekstra hænder og tid.

Vi har lige haft et eksempel med en i Århus, der fik et tilbud på 13.500 kr. ved en flyttemand. Men vi skræddersyede et tilbud til ham, hvor han kun kom af med 1800 kr.,” fortæller Andreas Zacho, stifter af Gloove.

Gloove er samtidig en service, som alle parter vinder på. Kunden får billig flyttehjælp, mens de studerende får en god løn, som de kan supplere SU’en med.

”Derudover bliver de en del af et fællesskab, hvor man bogstaveligt talt løfter i flok,” forklarer Andreas.

Men udover de klare fordele ved hjælp med at løfte tunge kasser fra fjerde sal til bilen, er Gloove også mere end villige til at hjælpe med andre gøremål i forbindelse med flytningen.

”Så længe folk kan acceptere, at vores folk hverken er professionelle malere eller rengøringsassistenter, kan vi også hjælpe med alt fra maling af fodpaneler til at svinge støvsugeren.”

Et socialt projekt

 Udover den klare økonomiske gevinst, er Gloove også være en service, der styrker de lokale fællesskaber.

”Vi får løbende tilkendegivelser om, at folk har haft en hyggelig dag. Det hele bliver meget familiært, og man hygger sig med pizza, hjemmebag og en kold øl, når flytningen er færdig,” forklarer Andreas.

De sociale fællesskaber bliver også styrket ved hjælp af Gloove’s helt unikke model, hvor hele 75 % af overskuddet givet væk til almennyttige formål.

Donationerne går primært til miljøinitiativer og lokalt foreningsliv i eksempelvis Aalborg.

“Det var Storm P. der sagde: ‘Alle taler om vejret, men ingen gør noget ved det’. Det samme kan siges om mange virksomheders holdning og handling til deres social ansvar.

I mine øjne skal virksomheder gå forrest og tage et større ansvar for samfundet og ikke mindst miljøet,” siger Andreas.

Vind flyttehjælp med Gloove

I anledningen af studiestarten, vil Gloove gerne udlodde gratis flyttehjælp til én heldig følger af MigogAalborg.

Man kan vinde i alt 2 flyttemænd fra Gloove i 3 timer, som kan nå at flytte ting fra en lejlighed på cirka 90 kvadratmeter. Du kan selvfølgelig altid tilkøbe mere flyttehjælp, hvis det er nødvendigt.

Sådan vinder du:

 • Synes godt om opslaget lagt på Facebook den 18. august kl. 16.00
 • Skriv navnet på den person, som du tror kunne bruge lidt ekstra flyttehjælp i den kommende tid

Elsker du kunst og kultur?: Sidste chance for at søge ny talent-uddannelse i Aalborg

Skrevet af: Michael Qureshi
Foto: Kunsthal NORD
Foto: Kunsthal NORD

Kunsthal NORDs inspirerende læringsforløb i kunstformidling skal give unge under 30 år kompetencer til at udvikle og iværksætte nye kunstprojekter.

Kunstpionererne er en ny to-årig deltidsuddannelse i kunstformidling og projektskabelse. Det gratis tilbud er målrettet 18 til 29-årige unge, der vil få stor indsigt i nutidskunsten og udviklet særlige kompetencer til at indgå i et samspil med den kunst, der foregår lige her og nu.

De vil også lære at udvikle eksperimenterende kunstprojekter og få dem til at fungere i nye, overraskende sammenhænge.

”Hvis man vil lære at formidle den aktuelle kunst, og samtidig har lyst at iværksætte kunstprojekter, der involverer borgerne i de nordjyske lokalsamfund, så skal man uddanne sig som kunstpioner”, siger Henrik Broch-Lips, der er leder af Kunsthal NORD og initiativtager til Kunstpionererne.

Kunstpionererne er en ny ambitiøs uddannelse i kunstformidling
Foto: Kunsthal NORD

Ambitiøs uddannelse

Den ambitiøse uddannelse henvender sig til unge mennesker, som har mod på at gå forrest og er klar til at dedikere sig fuldt ud ved siden af deres hverdagsstudie- eller job. Det er ikke et nødvendigt krav hverken at have en kunstnerisk baggrund eller erfaring indenfor kunst og kultur.

”Man skal blot investere noget af sig selv og tro på samtidskunsten som et middel til at skabe forandring og udvikling. Man skal være modig og passioneret, for det er vigtigt, at man tør kontakte pressen omkring en begivenhed eller henvende sig til kommunale embedsmænd for at få lov til at lave en kunstudstilling i en bunker under jorden eller stille en campingvogn fyldt med kunst midt på torvet i Frederikshavn, siger Henrik Broch-Lips.

Helt ud til kanten med kunsten

Gennem uddannelsen bliver man involveret i aktuelle udstillinger, og kommer til at skabe og gennemføre sit helt eget, konkrete kunstprojekt. Man vil komme til at arbejde selvstændigt, men skal også være indstillet på at løse opgaver i samarbejde med sine medpionerer.

”Kunstpionerernes afgangsprojekt er at planlægge og ‘lande’ en kunstsatellit et sted i Nordjylland i en af regionens 11 kommuner. Sammen med os i Kunsthal NORD skal man skabe en lokal dialogskabende platform, der i tre dage skal involvere børn, unge og voksne i eksperimenterende samtidskunst, debatter og workshops”, siger Henrik Broch-Lips.

På uddannelsen vil man også få nye idéer til idéudvikling, fundraising og projektskabelse samt ny inspiration til at kunne arrangere udstillinger med de bedste, professionelle kunstnere. Undervejs vil der blive arrangeret sociale arrangementer, inspirationsture og studierejser.

”Underviserne er kunstfaglige eksperter, der har speciale i samtidskunst og kuratering. Og som en ekstra gevinst vil man også få målrettet sparring af sin egen personlige mentor”, siger Henrik Broch-Lips.

I byen med sin kunstmentor

Hver mentor er professionel og akademiuddannet billedkunstner, som vil introducere pionererne til den danske kunstscene på en sjov og netværksskabende måde. De studerende vil bl.a. kunne opleve interessante atelierbesøg og deltage i alt fra fine ferniseringer på store museer til udstillingsåbninger i obskure kældergallerier rundt om i landet.

De seks mentorer er Julie Stavad, Lars Worm, Regitze Engelsborg Karlsen, Freja Niemann Lundrup, Morten Modin og Andreas Rasmussen. Alle seks er talentfulde samtidskunstnere med noget på hjertet, som skal vise kunstpionererne, at kunst ikke bare er dekoration eller et flot billede på en væg, men at det har en evne til at forandre mennesker og gøre os klogere.

Visionen

Det er visionen, at kunstpionererne med deres engagement skal skabe større kendskab og interesse for nutidskunsten i hele Nordjylland, og at de kan være med til, at flere bruger de allerede eksisterende kultur- og kunsttilbud og deltager i diskussioner om kunstens funktion.

”Det er mit håb at kunne give kunstinteresserede unge en større kritisk bevidsthed og indsigt i nutidskunstens potentiale, så de naturligt kan gå i dialog med borgerne og åbne nye veje til samtaler, refleksion og engagement. Lærer kunstpionererne tilmed at kunne udfordre etablerede kunstinstitutioner, og får de sat mere gang i det spirende kunstmiljø, så er målet nået”, siger Henrik Broch-Lips.

Tissekummer og 3D printede skulpturer er også kunst
Foto: Kunsthal NORD

Hvad kan man bruge uddannelsen til?

Efter to år har man lært af afvikle et fedt kunstprojekt og står nu med en rygsæk fyldt med nye kompetencer og et smukt diplom i hånden. Udover at man har fået en ekstra, kunstnerisk dimension i sit liv, hvad kan man så bruge uddannelsen til?

”Mulighederne er mange. Man kan søge arbejde som kunstformidler på landets mange udstillingssteder eller man kan blive formidler på uddannelsesinstitutioner som gymnasier og højskoler eller som konsulent i private virksomheder. Har man et stærkt iværksættergen kan man blive selvstændig arrangør eller eventmager. Men måske er det vigtigste, at uddannelsen kan afklare, hvad man vil bruge sit liv på i kunstens verden”, siger Henrik Broch-Lips.

Altid godt at kunne håndtere en boremaskine
Foto: Kunsthal NORD

FAKTA:

 • Kunstpionererne er en gratis uddannelse for alle unge i aldersgruppen 18-29 år.
 • Erfaring inden for kunst, kultur og projektarbejde er ikke et krav.
 • Uddannelsen er to-årig og på deltid.
 • Undervisningen foregår i Kunsthal NORD tirsdage og torsdage 17.00 – 20.30.
 • Uddannelsen er ikke SU-berettiget.
 • Uddannelsen vil inkludere delvist finansierede studierejser i ind-og udland.
 • Ansøgningsfrist: 25-08-2019.
 • Uddannelsesstart: 10-09-2019.
 • Har du spørgsmål, skriv til os på info@kunsthalnord.dk
 • Vi læser ansøgninger løbende og derfor opfordrer vi til at søge allerede nu
 • Følg @kunstpionererne på instagram og facebook.

For mere information kontakt Henrik Broch-Lips:
E: henrik.broch-lips@aalborg.dk, T: 9982 4126 / M: 3199 4126

 

Advarsel: Bakterier fundet i drikkevandet i det centrale Aalborg

Skrevet af: Redaktionen

Aalborg Forsyning meddeler lørdag aften, at man skal koge vandet, før man drikker af det eller bruger det til madlavning.

Det oplyser de i en pressemeddelelse.

Indtil videre anbefales de berørte beboere i området mellem Vesterbro/Prinsensgade i vest, Fyensgade/Jyllandsgade i syd, Østre Alle og ud mod Oliehavnen i øst at koge vandet, før de drikker af det eller bruger det til madlavning.

På Aalborg Forsynings hjemmeside www.aalborgforsyning.dk kan beboere i området se, om de er omfattet af forureningen.

På hjemmesiden kan de også finde svar på de mest centrale spørgsmål om forureningen.

Alle husstande i det berørte område bliver informeret direkte ved en skriftlig meddelelse i form af SMS.

Det berørte omåde

Anbefales at koge vandet

Da der altså er risiko for forurening af drikkevandet, anbefaler embedslæge Anne Hempel Jørgensen, at beboerne i det berørte område tager deres forholdsregler.

“Folk i området anbefales at koge vandet, før de drikker det eller bruger det til madlavning. To minutters kogning dræber bakterierne i vandet.

Men vandet fra hanerne kan godt bruges til for eksempel tøjvask, kogning af kartofler og lignende,” siger Anne Hempel Jørgensen.

Da der altså er risiko for forurening af drikkevandet, anbefaler embedslæge Anne Hempel Jørgensen, at beboerne i det berørte område tager deres forholdsregler.

“Folk i området anbefales at koge vandet, før de drikker det eller bruger det til madlavning. To minutters kogning dræber bakterierne i vandet.

Men vandet fra hanerne kan godt bruges til for eksempel tøjvask, kogning af kartofler og lignende,” udtaler hun i pressemeddelelsen.

I Aalborg Forsyning har vi indledt en intensiv jagt på eventuelle kilder til forureningen. Det er det endnu for tidligt at sige noget om årsagen til forureningen, men vi vil her på hjemmesiden holde borgerne løbende orienterede om situationen.

Den 20/8-2019 får Aalborg Forsyning resultatet af en række nye vandprøver, som vil vise, om kogeanbefalingen kan ophæves.

Du kan finde mere info her.

Opdateres løbende …