Totalløsningen til firmafesten: Nordjysk Service- og teltudlejning sørger for det hele

Skrevet af: Michael Qureshi
Eksempel på flot opsætning til firmafest
Eksempel på flot opsætning til firmafest

Sidder du med i festudvalget på arbejdspladsen?

Eller er det dig, kollegerne altid spørger efter gode idéer til firmafesten?

Så kender du også det med, at der stort set altid er begrænsninger på de ønsker, man har til en god sommerfest, reception eller julefrokosten måske.

Holder man det på et hotel eller en restaurant, så er der altid et sluttidspunkt, hvor personalet helst gerne ser jer runde af.

Arrangerer man det på selve arbejdspladsen, så ved man også, at det kræver en del at skaffe alt det, der hører med til en fest.

Har over 40 års erfaring

Derfor har Nordjysk Service- og teltudlejning specialiseret sig i at levere totalløsninger til både virksomheder og private.

Den familiedrevne virksomhed har over 40 års erfaring i at skabe rammerne til en fest, hvor tingene bare spiller, og man ikke behøver at bekymre sig særligt meget om rammerne.

“Det vores kunder altid værdsætter rigtig meget, er vores fleksibilitet.

Vi kommer gerne ud og måler op og kan altid bygge teltet op efter behov.

Desuden sætter de altid pris på, at vi kommer ud og stiller op og piller det ned lige så hurtigt igen.

Så hvis virksomheden holder firmafest i weekenden, så er det mandag morgen ikke til at se, at der har stået telt der,” fortæller Niels Kristian Tøsbæk til MigogAalborg.

Eksempel på flot opsætning

Kan skabe helt unikke rammer

Mange virksomheder drømmer tit om at skabe nogle helt unikke rammer til en festlig lejlighed.

Måske har I talt om muligheder på arbejdspladsen, men på forhånd ladet begrænsninger bremse jer.

Fra hovedkontoret i Pandrup rykker Nordjysk Service- og teltudlejning hver eneste uge ud til virksomheder, som har nogle ønsker og drømme.

Det kan være ude ved selve firmaet, i en have, i skoven eller ved stranden.

Alt kan lade sig gøre, fordi man i den nordjyske virksomhed gennem flere årtier har gjort en dyd ud af at levere god service og punktlighed.

“Vi sætter en ære i at yde en god service.

En fest kan ikke gøres om, så vi ved, hvor vigtigt det er, at tingene fungerer, og rammerne er i orden.

Er der nogle udfordringer, så kommer vi altid med løsninger.

Tingene skal gøres ordentligt, og vi arbejder meget med en god dialog med kunderne, så man også forventningsafstemmer på forhånd,” forklarer Niels Kristian, der overtog virksomheden fra sine forældre for 10 år siden.

Niels Kristian (th) overtog familievirksomheden for 10 år siden

Har ført virksomheden ind i moderne tider

Det er tydeligt, at der begejstring i øjnene, når Niels Kristian taler om familie-virksomheden, som han har været med til at videreudvikle på og føre ind i moderne tider.

Det kommer også kunderne tilgode, at firmaet kombinerer fleksibilitet, nytænkning og erfaringen.

Kunderne spænder også bredt.

Nordjysk Service- og teltudlejning har stået for alt fra stort spisetelt til Danish Air Show på Flyvestation Aalborg til Telenor sommerfest for 400 ansatte til UCN gallamiddag for 130 gæster i telt i Egholms smukke omgivelser.

“Vi har mange kunder, som afholder et uformelt arrangement i egne lokaler, hvor de lige skal have leveret nogle ekstra borde, stole og service, og det klarer vi også.

De får leveringen lige til døren på ønsket tidspunkt, og klar til brug og så henter vi igen og klarer opvasken for dem.

Vi vil gerne være fleksible og derfor kommer vi også gerne efter lukketid, weekender og afhenter i aftentimer, hvis lokalet skal være ryddet til næste dag,” fortæller Niels Kristian.

Fra den lille uformelle til den store fest

Han tilføjer,

“Vi har telte og udstyr til enhver anledning. Både til den lille uformelle og hyggelige sommerfest med buffet og fadbamser, men også større og pæne telte til de store anledninger med runde borde og elegant opdækning.

Vi har endda et cirkustelt på 32 meter i diameter. Det rykker vi nogle gange ud med til de helt store arrangementer,” lyder det fra Niels Kristian.

I den anden ende af skalaen kan Nordjysk Service- og teltudlejning også stå for den totale pakke.

Det understreger hvor bredt deres speciale spænder. Man fornemmer tydeligt den professionalitet, virksomheden arbejder med, når man begiver sig rundt i kontorbygningen.

“Flere virksomheder foretrækker vores full-service totalløsninger, hvor vi mere eller mindre står for at arrangere hele festen, så deres medarbejdere kan koncentrere sig om de mindre og sjove detaljer, som gør hele forskellen.

Vi sørger for et pænt indrettet telt og opdækning af borde efter kundens smag, kombineret med udsøgt mad og dygtige tjenere,” lyder det.

Maden leveres fra populære Victors Madhus

Maden har i sig selv et kæmpe kvalitetsstempel, da Nordjysk Service- og teltudlejning samarbejder med Victors Madhus, der er en del af Bühlmann Gruppen.

Priserne er absolut også i den fornuftige ende for en virksomhed eller privatperson, der helst vil fokusere på den gode fest og mindre på alt det praktiske.

En totalløsning med telt, 3-retters menu og kok kan gøres fra 539 kr. per person.

En reception med telt og receptionsbuffet kan gøres fra 279 kr. per person.

Lever af god feedback fra kunderne

For Nordjysk Service- og teltudlejning er positiv feedback i bund og grund det, de lever af.

Kunderne er deres bedste ambassadører, og det gør Niels Kristian stolt, når medarbejderne får ros.

“Meget af det feedback vi får, der hører vi ofte, at kunderne oplevede en god service hele vejen igennem.

Vores chauffører, som leverer og sætter kundens telt op, får ofte masser af ros for deres arbejde men også deres imødekommenhed.

De er vores ansigter ud af til ved kunden.

Så alle medarbejdere i virksomheden arbejder efter samme vision og ånd, at vi sætter ære i at levere til fest og arrangementer, gør tingene ordentligt og vi er servicemindede og løsningsorienteret.”

Næste gang der skal planlægges en firmafest på arbejdspladsen, så kan det være, at du skal tage en uforpligtende snak med Nordjysk Service- og teltudlejning for at høre, hvordan de kan hjælpe med at planlægge et brag af en fest.

Du kan læse mere om deres ydelser og produkter i deres seneste katalog her
samt på deres hjemmeside
www.nordjysk-udlejning.dk

Triumf i Paris: Du får verdens bedste morgenmad en halv times kørsel fra Aalborg

Skrevet af: Redaktionen
Foto: Restaurant Uafhængig
Foto: Restaurant Uafhængig

Det kan godt være, at vi har mange gode steder med lækker morgenmad og brunch lige her i Aalborg.

Men nu har Restaurant Uafhængig på Hotel Amerika i Hobro fået dommernes ord på, at de laver verdens bedste gourmet morgenmad.

Marc Kaalund og Rasmus CK dystede i denne uge i Paris mod flere af verdens bedste hoteller i Paris i Gourmet Breakfast Trophy konkurrencen.

Og det er lidt vildt, at en hotelrestaurant fra Hobro løb med den store triumf, som helt sikkert kommer til at skabe en del opmærksomhed internationalt.

Vi har tidligere skrevet en stor reportage om Hotel Amerika; den kan du læse her.

Bedste internationale gourmet morgenmad

Team Restaurant Uafhængig vandt prisen for “Bedste Internationale Gourmet Morgenmad” ved Gourmet Breakfast Trophy, der altså blev afholdt i Frankrig som led i Fransk National morgenmads-dag.

Turneringen blev første gang afholdt af Tables & Auberges de France and Hotels Charme & Caractere in 2017.

Her vandt luksushotellet Hotel du Collectionneur i Paris den prestigefyldte pris.

Hotel Amerika er naturligt nok stolte over deres prisvindere.

Direktør, Peter Lyngby Hansen siger;

“Vi er helt vildt stolte af Rasmus og Marc, det er flot at hente sådan en pris hjem efter at konkurrere med så mange finalister på deres hjemmebane.

Prisen falder godt i tråd med vores ambitionsniveau som er at placere os i toppen når det kommer til vores mad helt generelt i Restaurant Uafhængig.”

Souschef Rasmus Klausen og Kok Marc Kaalund der til daglig er at finde i køkkenet i Hotel Amerika´s, restaurant Uafhængig deltog i konkurrencen.

Rasmus CK fortæller:

“Efter vi i  2018 fik prisen for “bedste morgenmad” hos Small Danish Hotels blev vi inviteret til at deltage i den franske konkurrence, men at vi også skulle vinde den havde jeg nu ikke lige regnet med.

I konkurrencen fokuserede vi på det vi er stolte af at tilberede i Danmark såsom, øllebrød, dansk pålæg, dansk ost, saft lavet på ingredienser der kommer fra vores lokale områder dessertkager, æbleskive og kanelsnegle! Dansk smør og rugbrød, og det kunne dommerne altså også lide, siger Rasmus med et stort smil.”

Det er da heller ikke helt uvant for hotellet at hive priser hjem, I maj blev hotellets restaurant nummer 2 i konkurrencen “Bedst i Nordjylland.

Her var det ikke morgenmaden der var i fokus men  derimod middags serveringer.

De to prisvindende morgenmadskokke Foto: Restaurant Uafhængig

Det er generelt i Frankrig, at de store kokke-konkurrencer bliver afholdt. Således vandt Kenneth Toft-Hansen fra Svinkløv Badehotel titlen som Verdens Bedste Kok ved Bocuse d’Or-konkurrencen i januar.

Aalborg får sin egen Comedy Festival: Her er programmet

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

For første gang er Skråen, Nibe Festival, Aalborg Events og Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) gået sammen om en Comedy Festival, der blandt andet byder på et internationalt topnavn i engelske Michael McIntyre.

Og nu kan kulturinstitutioner præsentere det fulde program for Aalborg Comedy Festival.

Verdensstjernen får nemlig selskab af danske navne som Rune Klan, Torben Chris, Geo, Niels Roos, Per Worm, De Håndplukkede og Nul Stjerner.

Et meget alsidigt program

Spillestederne spænder fra AKKC’s store scene i Aalborghallen til spændende steder som Spejlteltet, John Bull, Salling Rooftop og Støberiet i Nibe.

Er man til comedy, hvad nordjyderne konstant beviser, de er, så er der både til store og små penge ja faktisk er nogle arrangementer med fri entré.

De fire aktører er alle stærke kulturbærende organisationer, der nu har fundet sammen i et helt nyt samarbejde, hvor alle håber, at årets første comedy festival kommer til at danne grobund for mange i fremtiden.

“Vi har i fællesskab fået strikket et spændende og meget alsidigt program for år et sammen, som vi glæder os meget til at præsentere for Nordjylland – ja for alle i Danmark med lyst til at opleve comedy.

Det har været dejligt, at vi sammen har fået skabt Aalborg Comedy Festival, så nu kan folk med hang til tøhø og den store latter bare komme an fra 27. august til 2. september,” siger de fire eventmagere Søren Thorst, Jørgen Nissen, Peter Møller Madsen og Nicolaj Holm i en fælles udtalelse.

Det kan vi se frem til

Niels ”Niarn” Roos bliver første navn på plakaten 27. august i Spejlteltet med underholdningsshowet: Manden de kaldte Niarn.

Samme aften har AKKC et underholdningsforedrag, hvor globetrotterne Jan & Morten i en ny tv-serie på DR2 tager os med på en rejse langt udenfor comfortzonen, og deraf Nul Stjerner, som programmet hedder.

Efterfølgende tager de rundt i landet og lader i et foredrag, publikum komme med bagom serien, der sendes inden comedyfestivalen.

Dagen efter går Danmarksmesteren i Comedy Slam fra 2012, nordjyden, musikeren og komponisten Per Worm på scenen i Spejlteltet med en hyggelig lun og eftertænksom grineaften i musikforestillingen Rost til Skyerne.

Torben Chris er en af dansk komiks halvtunge drenge, og han kan torsdag den 29. august opleves helt gratis i Salling Rooftops spektakulære rammer – tæt på toppen af Aalborg. Den speedsnakkende komiker byder på kaskader af ord, energi, charme og over-stregen humor – right in your face.

Rune Klan & The Powls er fredag den 30. august klar i Støberiet. Nibe Festivals nye ”kulturrum” på Industrivej danner ramme om et helt unikt arrangement. Først 45 minutters intenst comedy show med Rune Klan, og dernæst ”comedykoncert” med kultbandet The Powls, som er blevet en kæmpe institution på Nibe Festival.

 De Håndplukkede i Spejlteltet lørdag den 31. august bliver et møde med fem af Danmarks ubetinget dygtigste komikere, Mikkel Klint Thorius, Jonas Mogensen, Morten Wichmann, Natasha Brock og Kasper Gross.

Komikerne er på Danmarks turné som en del af standup konceptet ZULU Comedy Festival, som nu altså bliver en del af Aalborg Comedy Festival. De indtager scenerne med knivskarpt materiale og 100% grinegaranti. Komikerne bidrager hver især til en helstøbt oplevelse, der involverer forskellige hjørner af stand-up genren samt rammende og ikke mindst humoristiske betragtninger.

Værtshuset John Bull, Geo og En På guitar har slået pjaltene sammen. Én på guitar er Simon Troelsgaard, der var guitarist i Dúné.

Nu danner han sammen med Geo en comedy-musik konstellation for fuld udblæsning, hvor Geo og Simon tager tykt pis på både stand-up comedy og musikbranchen. Der er råd til øl, for entréen er den bedste nordjyske pris. Gratis.

Verdensstjernen lukker og slukker festivalen

Aalborg Comedy Festival runder af med verdensnavnet Michael McIntyre i Aalborghallen mandag den 2. september.

Michael McIntyre er ikke kun den største komiker i Storbritannien – han er en af de største i verden med store verdensturnéer det seneste årti. På hjemmebane slog han i 2012 en imponerende rekord ved at få de prestigefyldte nøgler til The O2, for hans imponerende 28 shows i den legendariske arena – flere end navne som Take That, One Direction og Prince og tangerede dermed også superstjernen Rihannas rekord fra 2011.

Publikum elsker ham – unge såvel som ældre. Om nogen forstår Michael McIntyre med charme og lune at gøre banale hverdagssituationer hysterisk morsomme.

Den 43-årige Michael McIntyre har gjort lynkarriere og er både en kendt tv-vært, skuespiller og komiker. Specielt som komiker er Michael McIntyre blevet verdenskendt både med egne tv-shows hovedsageligt på BBC, og dertil kommer et meget omfattende internationalt turnéprogram.

En samlet oversigt over alle arrangementer kan ses lige her.

Programmet:

27/8:

Spejlteltet (Skråen) kl. 20.00: Niels Ross.

Europahallen (AKKC) kl 20.00: Nul Stjerner

28/8:

Spejlteltet (Skråen) kl. 20.00: Per Worn

29/8:

Salling Rooftop (Nibe Festival) kl. 16.30: Torben Chris

30/8:

Støberiet (Nibe Festival) kl. 20.00: Rune Klan & The Powls

31/8:

Spejlteltet (Skråen) kl. 20.00: De Håndplukkede

John Bull (Nibe Festival) kl. 20.00: Geo og En På Guitar

2/9:

Aalborghallen (AKKC): Michael McIntyre kl. 20.00

Første spadestik er taget: Så fed bliver Parkbyen

Skrevet af: Christine Luca Hornemann

MigogAalborg følger byudviklingen tæt i Aalborg.

Det tidligere universitetsområde på Sohngårdsholmsvej i Vejgaard bliver fornyet til et nyt boligkvarter, og er blevet navngivet Parkbyen.

Projektet blev godkendt i 2018 af By- og Landskabsforvaltningen efter en revidering, og første spadestik tog en smilende Borgmester, Thomas Kastrup-Larsen, der glæder sig over det spændende projekt.

Der skal i alt bygges otte tårne i forskellige højder, og byggeriet af de første fem tårne af det spændende projekt, er nu gået i gang.

Det er Søren Enggaard A/S der står bag projektet.

Boliger med diversitet

Parkbyen bliver et attraktivt og dynamisk område, hvor de otte tårne kommer til at have forskellige boliger.

Tårnene kommer til at rumme private leje- og ejerboliger, så uanset alder, civilstatus eller beskæftigelse, kommer det nye bykvarter til at rumme et hjem og en bydel for alle.

I to af de fem tårne kommer der til at være 84 ejerboliger, som varierer i størrelse fra 76 kvadratemeter med 2 værelser, op til 112 kvadratmeter med 4 værelser.

I de tre øvrige af tårnene skal der bygges 138 lejeboliger.

Udover de otte boligtårne ligger der i forvejen tre eksisterende bygninger på grunden, som er gamle universitetsbygninger.

Boligselskabet Nordjylland har købt disse bygninger af Søren Enggaard A/S, og de skal omdannes til ungdoms- og STAY boliger.

De blandede boligforhold skaber en bred vifte af diversitet, så området bliver meget dynamisk og attraktivt for borgere i alle aldre.

De nye beboere i området kan, udover en fed bydel, også glæde sig over, at der også skal bygges et parkeringshus, som kan anvendes af det nye bykvarters beboere.

Stor sammenhængskraft til Grønlandstorvet

Parkbyen ligger i et særdeles attraktivt område tæt på Grønlandstorvet, med grønne områder som Oplevelsestrappen og Vandværksparken, som giver en af Aalborgs bedste udsigter.

Derudover kommer det nye bykvarter til at ligge tæt på Sohngårdholmsparken og Golfparken, hvor der let kan tages et pusterum fra en travl hverdag.

Parkbyen er omgivet af gode indkøbsmuligheder og ligger som nabo til Grønlandstorvet, hvor der blandt andet ligger en stor Lidl dagligvarebutik.

Det er muligt at være inde I Aalborgs midtby på under et kvarter på cykel. Derudover ligger området tæt på Gigantium og Aalborg Universitet, og er derfor godt forbundet via byens kollektive trafik.

Under den kollektive trafik hører også den nye Plusbus-rute, som går nærmest lige ude foran hoveddøren. Har man egen bil så er der er kun få minutter til motorvejen.

Parkbyen forventes at færdigbygget i løbet af de kommende år.