Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Nomineret til Årets Spa: Vind et luksus-ophold på Himmerland Golf & Spa Resort

Af Michael Qureshi

Når hverdagens stress og jag skal parkeres, og forkælelsen skal i højsædet, så er Himmerland Golf & Spa Resort et af de absolut bedste bud på at løse den opgave i Nordjylland.

Her hvor golfsæsonen går på hæld, er det især spa-området, som tiltrækker mange gæster til det luksuriøse resort ca. 45 minutters kørsel sydpå fra Aalborg.

Uanset om man kommer som par, der søger romantiske oplevelser i hinandens selskab, eller som veninder, der gerne vil hygges og forkæles om, så har Himmerland Golf & Spa Resort lige præcis, hvad du har brug for.

Allerede ved ankomsten mærker man hvordan luften er lettere, og udsigten til luksus er kortere end nogensinde.

Værelserne er i løbet af maj blevet gennemrenoveret, så det er svært ikke at lade sig overvælde af omgivelserne, så snart man træder indenfor.

Indretningen er moderne og minimalistisk, hvilket er med til at styrke den ro, der langsomt forplanter sig i én.

Nomineret til Årets Spa: Vind et luksus-ophold på Himmerland Golf & Spa Resort Nomineret til Årets Spa: Vind et luksus-ophold på Himmerland Golf & Spa Resort

Overdådig spa-oplevelse

Det samme gør sig gældende i spa-området, Nordic Spa, der ligger i forlængelse af hotellet.

Spa-området byder på alt fra et opløftende saltbad, relax bassin, kneipp kanal, en udendørs jacuzzi, to forskellige saunaer og dampbad. Med andre ord: alt, hvad du behøver.

Lyden af det rislende vand og dæmpede musik er dog lige tilpas høj nok til, at man uden problemer kan tage en privat snak om alt og intet, uden på nogen måde at frygte, at andre spa-gæster lytter med.

Stemningen er på samme tid privat og uformel – men også luksuriøs.

Spaen blev da også tidligere på året velfortjent nomineret til Årets Spa i Danmark. 

Nomineret til Årets Spa: Vind et luksus-ophold på Himmerland Golf & Spa Resort Nomineret til Årets Spa: Vind et luksus-ophold på Himmerland Golf & Spa Resort

Kom tæt på spaens wellnesseksperter

Spa-området har selvfølgelig også sin egen afdeling, der er reserveret til behandlinger.

Her kan du eksempelvis få afspændende massage eller beroligende kropsbehandlinger af stedets wellnesseksperter – eller stikke fusserne ned til de sultne doktorfisk, der nænsomt suger de døde hudceller væk og efterlader din hud blød og ren.

Du behøver ikke at være gæst på hotellet for at nyde nogle timer i de lækre omgivelser.

En gang om måneden er der Veninde Hygge i Nordic Spa. Dette er en aften i selvforkælelsens tegn med adgang til de lækre spa-faciliteter kl. 19-22 og en let anretning.

Ligeledes er der en søndag om måneden Himmerigsk Spasøndag. Det starter kl. 8.30 med yoga, efterfulgt af en lækker morgenbuffet. Herefter er der adgang til Nordic Spa, hvor der bl.a. er gus og selvbehandlinger samt frokost.

Dagens sluttes af omkring kl. 16 efter en guidet meditation.

Se mere her

Som noget nyt har man også introduceret en overdådig weekendbrunch både for overnattende gæster samt dem der kommer for at benytte sig af spa’en i weekenden.

Nomineret til Årets Spa: Vind et luksus-ophold på Himmerland Golf & Spa Resort

Nomineret til Årets Spa: Vind et luksus-ophold på Himmerland Golf & Spa Resort

KONKURRENCE

Vind et spa-ophold for 2 personer

Opholdet inkluderer overnatning i et af deres nyrenoverede dobbeltværelser, morgenbuffet, adgang til Nordic Spa og en lækker middag i gourmetrestauranten P.O.L.O.

Sådan vinder du;
Like opslaget (lagt på MigogAalborgs Facebook 25. september kl. 18.30)
Skriv hvem du vil dele den lækre præmie med

Du er meget velkommen til at følge Nordic Spa’s Facebook-side for at holde dig opdateret på nyheder og fantastiske løbende tilbud lige her

Del artikel

Andre læser også