Noget for enhver smag: Populær restaurant klar med lækre fastelavnsboller

Fastelavnsbolle-epidemien vil ingen ende tage, og nu er er vi igen, igen (igen, igen …) klar til at præsentere nye boller til folket.
Lille Nyhavn holder til lige på den anden side af Limfjordsbroen (på Nørresundby-siden), og de er især kendt for deres lækre smørrebrød.
Men igen i år har de også kastet sig over den ædle kunst at lave fastelavnsboller, og denne gang er der hele tre forskellige slags at vælge imellem.
Har du (også) mistet overblikket over byens fastelavnsboller? Du kan finde vores guide til årets udvalg her.

Fuld smæk på pynten
Lille Nyhavns fastelavnsboller er friskbagt hver eneste morgen, og det bemærkelsesværdige ved disse varianter er, at de virkelig er pyntet efter alle kunstens regler.
Så vil du imponere kæresten, vennerne, familien eller dit #instafeed med flotte fastelavnsboller, så er det Lille Nyhavns du skal have fingrene i.
Du kan vælge mellem varianterne “Daim og karamel”, “Hindbær” og “Creme og fløde”.
Vores helt klare favorit var varianten med Daim og karamel, hvor der er fantastisk crunch fra Daim-chokoladen og en dejlig salt smag fra karamellen, som er et tiltrængt modspil til flødeskummet.

Har du fået lyst til en (eller tre) fastelavnsbolle(r) fra Lille Nyhavn, så skal du lige være opmærksom på, at de ALTID skal forudbestilles – og det skal de gøres inden klokken 15.00.
“Bestilt gerne dagen i forvejen, så tidligt på dagen som muligt,” anbefaler de.
Prisen for fastelavnsbollerne er 39 kr. pr. stk.
Du kan ringe på 61310006 for bestilling.
Lille Nyhavn har åbent tirsdag – onsdag 11.30 – 17.00, fredag-lørdag 11.30 – 20.00 og lukket søndag og mandag.