Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Ud med fast fashion!: Kom til modeshow med cocktails og genbrugsguld

Af Nathalia Hentze Nielsen

København har sin egen modeuge, hvor hundredvis af journalister, designere og influencers strømmer til de flotte catwalks.

Midt i al pragten og glamouren fremhæver kritiske røster, hvor forurenende mode er på både nationalt og internationalt plan.

Faktisk skriver Svanemærket, at modeindustrien står for det næststørste forbrug af vand i verden og er ansvarlig for 8-10 % af de globale CO2-udledninger.

Det har gjort indtryk på Karen Marie Peilicke, en medicinstuderende på Aalborg Universitet, som på imponerende vis har stablet sit eget bæredygtige modeshow på benene som et modsvar til fast fashion.

Modeshowet finder sted på fredag den 22. marts klokken 19.30 i Sankt Markus Kirke, og at det lige præcis er en kirke, der danner rammen for begivenheden er ikke tilfældigt.

Karen Marie ønsker nemlig at “skabe et bæredygtigt modeshow målrettet unge med fokus på upcyling og samtidig vise, at kirken kan være et åbent rum og et socialt fristed for unge mennesker uanset tro,” som arrangøren skriver på Facebook.

Ud med fast fashion!: Kom til modeshow med cocktails og genbrugsguld

Shop udvalgt tøj og smag på cocktails

Modeshowet er et samarbejde mellem Karen Marie, Sankt Markus Kirke, Studenterpræsterne Aalborg, Blå Kors Genbrug, Vinshoppen Vejgaard og TechCollege Aalborg.

Designeren Anne Sofie Shields har stået for at upcycle genbrugsfund doneret af Blå Kors, og netop de kreationer vil du kunne opleve på catwalken.

Fredagens program:

  •  Kl. 14.00-16.00: Mulighed for shopping af udvalgte styles
  • Kl. 18.00: Dørene åbner
  • Kl. 19.00: Baren åbner
  • Kl. 19.30: Showet starter

Du får også eksklusivt mulighed for at shoppe aftenens styles og tilføje dem til egen garderobe.

Med til modeshows hører også cocktails, og her byder Vinshoppen i Vejgaard ind med fire forskellige slags, du kan købe før showet starter: Mjød Spritz, Vejgaard Sunrise, Port Tonic og Val de France Bobler.

Der er gratis entré.

Læs mere om modeshowet her.

Del artikel

Andre læser også