Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Vanvittig sommerstemning: MATHstore har bygget en swimmingpool i butikken

Af Emil Kjær Jørgensen

Efter en maj-måned med den ene regnfulde og grå dag efter den anden, ser det nu endelig ud til, at vi får en længere periode med sommertemperaturer og masser af sol.

Hvordan fejrer man så det bedst?

Vi har et ret godt bud: Du skal starte bilen eller hoppe på toget eller bussen for at besøge herretøjsbutikken MATHstore i Støvring, kun 15 minutters kørsel syd fra Aalborg.

Det kan umiddelbart virke som et besynderligt valg, hvis man vil have strand, sol og sommer, men der kan du godt tro om.

Mads Thorhauge, ejer af MATHstore har nemlig gjort det … igen.

Vanvittig sommerstemning: MATHstore har bygget en swimmingpool i butikken

Ferieparadis i provinsen

Mads er kendt og elsket for at gå ALL IN på indretningen af sin kæmpe herretøjsbutik på 170 kvm., hvor han i tæt samarbejde med sin kreative sparringspartner Anne Marie, forvandler den til alt lige fra et vinterlandskab til et sommerparadis. 

Denne sommer er bestemt ingen undtagelse.

“Jeg har altid drømt om at have min egen pool i forretningen, og det har længe virket som en lidt umulig drøm. Men i år skulle det være.

Forsikringen sagde dog nej til, at jeg måtte fylde flere tusind liter vand i poolen, så vi måtte tænke kreativt,” fortæller Mads med et grin.

Vanvittig sommerstemning: MATHstore har bygget en swimmingpool i butikken

Og det har teamet så sandelig gjort. Håndværkere, designer, medarbejdere og Mads har arbejdet adskillige timer og brugt på den gode side af 50.000 kr. på at lave en lækker pool, som man får lyst til at hoppe lige i med hovedet først.

“Vi må undvære det rigtige vand, men til gengæld synes jeg vi har ramt alt andet lige i røven med flotte Newyorker-klinker og masser af sommerstemning,” siger Mads.

Vanvittig sommerstemning: MATHstore har bygget en swimmingpool i butikken

Mads gør aldrig noget halvt, så sommerstemningen stopper ikke ved poolkanten. Hele butikken er blevet udsmykket med over 50 badebolde, krabber, palmer, lyskæder og sand ad libitum.

“Det har været en sand fornøjelse at gå og bygge det her sommerparadis, mens vejret har været trist i Danmark, og vi har været i sommerstemning længe,” siger Mads og fortsætter:

“Nu glæder jeg mig bare helt vildt til at vise butikken frem og høre mine kunders reaktion.”

Vanvittig sommerstemning: MATHstore har bygget en swimmingpool i butikkenVanvittig sommerstemning: MATHstore har bygget en swimmingpool i butikken

Et lækkert sommerudvalg

Det er ikke kun indretningen, der er helt unik i MATHStore.

Folk valfarter til butikken fra nær og fjern for at få fantastisk kundeservice og det bedste udvalg inden for herretøj.

Lige nu er butikken spækket med lækre sommervarer – bl.a. fra mærker som Gabba, Les Deux, Hugo Boss, Tommy Jeans og så nyheden Mads Nørgaard, der allerede sælger lige så godt som en kold is på en varm sommerdag.

Vanvittig sommerstemning: MATHstore har bygget en swimmingpool i butikken

“Fars Dag er jo lige om hjørnet (5. juni red.), og vi har masser af lækre nyheder, som jeg er sikker på falder i god jord,” lover Mads.

Vanvittig sommerstemning: MATHstore har bygget en swimmingpool i butikkenVanvittig sommerstemning: MATHstore har bygget en swimmingpool i butikkenVanvittig sommerstemning: MATHstore har bygget en swimmingpool i butikken

Konfirmationerne i Danmark er blevet udskudt og udskudt på grund af corona, og derfor er det også stadig muligt for årets konfirmander at få styr på jakkesættet eller Blå Mandag-tøjet i MATHstore.

Den personlige service og det lækre udvalg fortsætter også online, hvor 99 % af varerne sendes inden for 24 timer, og hvor alle ordrer suppleres af et håndskrevet brev fra Mads.

Det er bestemt noget, der betaler sig på den lange baner for antallet af stamkunder på webshoppen vokser dag for dag, og Mads scorer da også topkarakter på Trustpilot.

Vanvittig sommerstemning: MATHstore har bygget en swimmingpool i butikken

Står du og mangler noget herretøj akut, så giver Mads faktisk 20 % på dit køb til og med midnat i dag 30. maj. Benytter du dette link, er de 20 % automatisk trukket fra.

Du kan besøge MATHstore på Støvring Bytorv 1, 9530 Støvring (parkering lige uden for døren) eller online her.

Del artikel

Andre læser også