ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Padel-amok i Aalborg: Her åbner endnu et stort center

Af Emil Kjær Jørgensen
Foto: Match Padel
Foto: Match Padel

Du kender burger-bølgen, frozen yoghurt-bølgen og donut-bølgen i Aalborg.

Noget tyder på, at det megapopulære Padel bliver den næste store bølge i Aalborg, og det giver måske også ganske god mening, da Padel er den hurtigstvoksende sportsgren i Danmark.

På Eternitten har vi i forvejen Padel Lounge, og inden længe åbner Padelpadel i Svenstrup.

Nu kan vi afsløre, at endnu et stort center er på vej til byen. Match Padel, der i forvejen har centre i Århus, København, Ballerup og Silkeborg, åbner snart et helt nyt padelcenter i Aalborg.

Match Padel åbner i City Syd på Nibevej 58.

Centeret står næsten helt færdigt; hallen er allerede isoleret, varmeanlægget er testet og bad og omklædning er helt færdige.

“Vi mangler blot at få banerne færdige, og der har vi desværre haft en udfordring, da vores arbejdshold fra Spanien har været forhindret i at komme herop pga. corona. Vi regner med at have en åbningsdato klar omkring jul,” fortæller Palle Bruun Rasmussen fra Match Padel.

Padel-amok i Aalborg: Her åbner endnu et stort center
Foto: Match Padel

Aalborg har været længe undervejs

Når Match Padels center står færdigt, kan vi glæde os til et center med fire baner og hele ni meter til loftet.

Omkring 1. marts regner Match Padel med at anden etape af centeret står klar, og så bliver antallet af baner fordoblet, så man har hele otte af slagsen.

Alle banerne bliver belagt med samme underlag, som anvendes på World Padel Tour i form af underlaget Mondo, der har et godt opspring og samtidig en langsomhed, som giver længere dueller, men som samtidig også egner sig til padel spillere på alle niveauer.

“For at skabe den bedste oplevelse har vi naturligvis bygget helt nye omklædningsrum samt isoleret hallen således, at der kan holdes en god temperatur i vintermånederne,” fortæller Palle.

Derudover er der gjort meget ud af indretningen i lokalerne.

“Vi har lagt mange timer og kræfter i at skabe et center, som fortæller en historie om den tidligere brug af bygningerne – stedet er råt med betonvægge og kran i loftet som vidner om, at der tidligere har været tung industri i bygningerne.”

Aalborg har faktisk været på tegnebrættet siden 2019, men Match Padel har brugt lang tid på at finde de helt rette lokaler.

Padel-amok i Aalborg: Her åbner endnu et stort center
Foto: Match Padel

Stor kærlighed til Padel er nøglen til succes

Match Padel Danmark består af et team af tidligere top-idrætsøvere og folk, der har begået sig i sportsbranchen hele deres liv.

“Efter flere års fokus på andre sportsgrene, blev vi for en årrække tilbage introduceret til Padel.

Spillet skabte en glæde hos os, som vi har haft svært ved at slippe siden. Vores kærlighed til Padel er hele nøglen til vores foretagende, der i høj grad bygger på at fortælle, og ikke mindst vise danskerne hvor underholdende og sjovt Padel er.

Som aktive Padel spillere og tidligere idrætsfolk kombinerer vi i idag vores knowhow, erfaring og passion til at skabe de bedst mulige rammer for udbredelse af Padel i Danmark,” siger Palle.

De åbnede de første tre baner i Aarhus tilbage i november 2018, og siden har de udbygget på centeret over flere gange, så det i dag er Jyllands største center.

Match Padel Danmark har store ambitioner for 2021, hvor man åbner følgende steder: Lemvig, Thisted, Odense, Nyk. Falster, Næstved, Bornholm samt udvidelse i København og Aarhus.

Du kan følge Match Padel Aalborg på Facebook, hvor de løbende vil melde ud om åbningen. 

Del artikel