Luksus uden snobberi: Strandhotellet har de perfekte faciliteter til virksomheder

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

Strandhotellet i Blokhus er der dækket op til hygge på 1. klasse.

Man skulle nærmest tro, at ens bedstemor havde inviteret til kaffe og kage i sit hyggelige sommerhus – men i virkeligheden er sagen en helt anden.

Vi befinder os nemlig i hotellets konferencelokaler, der oser af stemning og hjemlig varme.

Selvom vi hos MigogAalborg-redaktionen elsker at være tæt ved vores by, så kan det ind i mellem være rart at rive stikket ud og få nyt luft under vingerne.

Denne dag gik turen til Blokhus og en prøve på Strandhotellets skræddersyede tilbud til virksomheder og konferencer.

Imødekommende personale

Alle ønsker kan imødekommes er en gennemgående sætning for Strandhotellets visioner.

Det eneste krav, der ikke kan rykkes ved, er at man bryder sig om at være tæt ved strand, hav og har lyst til en oplevelse, der stryger direkte ind i første kapitel i Gemmebogen.

Det stemningsfulde hotel, der åbnede tilbage i juni 2017, er med sine høje paneler, eventyrlige tapet og lækre værelser uden tvivl et besøg værd – uanset om det er i forbindelse med et privat eller virksomhedsbesøg.

Men skal vi være helt ærlige, så er det faktisk svært at huske, hvor grænsen går, når man er gæst på Strandhotellet.

Gennem hele vores besøg var personalet nærværende og imødekommende og altid til rådighed for ethvert ønske, vi måtte have.

En komplet dag

Ikke nok med at den personlige service er på plads, så er faciliteterne også derefter.

Faktisk har hotellet et helt hus til rådighed, når man kommer forbi som virksomhed.

Her bliver man mødt af de azurblå borde, hvidmalede paneler og snacks, der får ens madhjerte til at bruse af henrykkelse.

Som virksomhed kan du vælge mellem Dagsmøde og Heldagsmøde i hotellets mødepakker og kan dække alt mellem 4 og 25 personer. Og hvis du er flere end det, kan du leje hele hotellet for kun 1595 kr. pr. person.

Et dagsmøde inkluderer blandt andet lokaleleje inkl. standard AV-udstyr, morgenmad, snacks, frokostanretning og hjemmebagt eftermiddagskage – det hele i det afsides hus, hvor lyden af absolut ro sænker sig som en varm dyne over dine anspændte skuldre.

Et heldagsmøde byder på det samme som ovenstående og derudover en treretters aftenmenu i hotellets Restaurant Blå. Derudover er der mulighed for at kombinere med en overnatning i et enkeltværelse, der afsluttes den følgende morgen med lækker morgenmadsbuffet.

Alt kan ske

Og det var så det “kedelige”.

Udover det basale tilbyder Strandhotellet Blokhus nemlig også flere former for aktiviteter, der som virksomhed kan få jer endnu tættere sammen.

Her kan blandt andet nævnes vesterhavsdyp, ginsmagning, vildmarkstur, teambulding, firmachallenge eller foredrag.

Og skulle vejret ikke være med jer, så kan Strandhotellet også stå til rådighed med alt fra regnslag, paraplyer eller gummistøvler. Selvfølgelig.

Der er altså med andre ord sørget for alt – hvis I har lyst. Og for lige at slå stemningen fast igen så er det nærmeste, vi kan komme en beskrivelse nok: luksus uden snobberi.

Man kunne måske nemlig forestille sig, at de mange tilbud løber op i tusindvis af kroner, men faktisk er det til en pris, som vi nordjyder kan forstå – uden at skulle gå på kompromis med kvaliteten.

Priserne er fleksible, alt efter jeres ønsker, men et standard dagsmøde koster eksempelvis 475 kr. pr. pers. – frisk havluft inkluderet.

Gå all in

Selvom vi med god samvittighed kan råde jer til at bruge et par arbejdstimer i Blokhus, så må vi også advare: Det er svært at modstå fristelsen for en tur i wellnessafdelingen eller en efterfølgende overnatning.

Hotellet er simpelthen så lækkert, at det burde være på enhvers nordjysk bucket list og vi kan derfor kun anbefale, at man går all in!

… Og efter en middag i den fantastiske Restaurant Blå, er du altså også mere end klar til at springe direkte i de bløde dyner og falde i søvn til lyden af Vesterhavet.

Den efterfølgende morgen kan du til gengæld vågne op til duften af friskbrygget kaffe og nybagt brød, når Strandhotellet serverer morgenmadsbuffet i restauranten.

Vi kan kun snakke for vores eget vedkommende, når vi siger, at vi tog fra Blokhus med fornyet energi og ikke mindst et tættere sammenhold kollega mellem kollega.

Hvad lige præcis din virksomhed har brug for, er selvfølgelig individuelt – men planlægger du alligevel at tage dine ansatte med på et velfortjent getaway, så kan vi kun anbefale, at jeres næse rettes mod Blokhus og Strandhotellet.

Du kan læse mere om Strandhotellets Blokhus’ virksomhedspakker lige her.

Farvel til forældreintra: Fra mandag skal forældre i Aalborg bruge nyt system

Skrevet af: Redaktionen

Uanset om det handler om lektier, læreplaner eller lus i klassen, så bliver det på den nye kommunikationsplatform Aula, at den skriftlige kommunikation mellem skole og hjem kommer til at foregå i fremtiden.

Allerede her i weekenden kan forældre, elever, lærere og pædagoger i Aalborg Kommune logge in på Aula, der fra næste uge er afløseren for SkoleIntra.

I uge 43 tager Aalborgs skoler og DUS for alvor Aula i brug.

På landsplan får Aula flere end to millioner brugere, og i Aalborg er det i omegnen af 20.000 forældre, elever og ansatte i institutioner som skal bruge det.

Aula bliver et digitalt værktøj, der gør det nemt og sikkert for pædagoger, lærere, forældre og forvaltninger at kommunikere med hinanden.

Aula er bygget af brugerne

KOMBIT, der er kommunernes it-fællesskab, står bag løsningen, og her har holdningen fra starten af været, at de fremtidige brugere skulle være med til at udvikle Aula:

“Vi har ønsket at skabe en enkel og brugervenlig løsning, som er nem for lærere og pædagoger at arbejde i, og hvor forældre let kan følge med i børnenes hverdag og trivsel.

I udviklingen af Aula har vi haft både administrativt personale, skolelærere, elever og forældre til at teste løsningen.

Siden sommerferien har 24 skoler fra både store og små kommuner desuden brugt Aula og givet os en masse feedback på løsningen,” siger Poul Ditlev Christiansen, der er projektejer for Aula i KOMBIT.

Aula udvikler sig løbende

Aula handler om at understøtte samarbejdet om børns læring og trivsel ved at skabe rum for god og sikker kommunikation.

Samtidig bliver Aula en samlet indgang til andre af skolens systemer.

Det kan fx være læringsplatforme eller skemaplanlægningssystemer. Der er desuden afsat midler til, at Aula kan tilpasses og udvikles i fremtiden.

“Den version af Aula, der tages i brug nu, indeholder de funktioner, der skal til for at understøtte et godt skole-hjem-samarbejdet.

Men brugerne vil også opleve, at Aula løbende bliver forbedret, udvidet og tilpasset til de behov, der opstår. Aula videreudvikles på baggrund af input fra alle typer af brugere, og næste version af Aula kommer allerede til november,” siger Poul Ditlev Christiansen fra KOMBIT.

Aula lanceres på hovedparten af landets folkeskoler i uge 43, og i 2020 bliver løsningen taget i brug i dagtilbud.

Læs mere om om Aula her

Her er en Quick-guide

 • Hente app’en Aula for Forældre og Elever (hvor du normalt henter apps)
 • Første gang logger du ind via dit Nem-id
 • Tillad at app’en må bruge dine data
 • Vælg en seks-cifret pinkode
 • Udfyld samtykke af evt. deling af billeder og kontaktoplysninger
 • Du er nu i gang og kan logge ind via pinkode eller fingeraftryk

Vilde auktioner i næste uge: Knæk Cancer sammen med MigogAalborg

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen
Foto: SpotByen.dk
Foto: SpotByen.dk

Hver tredje dansker rammes af kræft, inden de fylder 75 år. Hver dag får 103 konstateret kræft. Kræft er den hyppigste sygdom blandt danskerne – og hver dag dør 43 af en kræftsygdom.

Med andre ord er sygdommen en sag, som er vigtig, at vi sætter fokus på.

Derfor er Knæk Cancer også en tilbagevendende begivenhed, hvor TV2 og Kræftens Bekæmpelse dedikerer hele uge 43 til at knække cancer.

Det er et meget ambitiøst projekt at knække cancer, og det kræver, at hele Danmark står sammen.

Byd på oplevelser og støt Knæk Cancer

Her på MigogAalborg vil vi gerne – sammen med landets bedste læsere – gøre bare en lille forskel for de mange danskere, som hvert år bliver ramt eller berørt af sygdommen.

Vi har oprettet en indsamling på knaekcancer.dk, hvor du allerede kan donere et bidrag nu og lige her kan du læse om, hvad pengene går til.

Men udover muligheden for at donere et valgfrit beløb til vores fælles indsamling, har vi besluttet at afholde en auktion på Instagram, hvor du får en unik mulighed for at byde på nogle vildt fede præmier, som lokale butikker og virksomheder glædeligt har doneret til formålet.

Du kan med andre ord sikre dig uforglemmelige oplevelser med dine kære – og samtidigt være med til at støtte Knæk Cancer med 100 % af dit bidrag.

Sådan er du med til at knække cancer med MigogAalborg

 • Auktionerne foregår ved, at vi løbende lægger de lækre præmier op som Instagram-opslag, hvor du har mulighed for at byde på præmien i kommentarfeltet.
 • Startbuddet starter som udgangspunkt på 1/4 af præmiens værdi – medmindre at andet er oplyst.
 • Man skal øge med minimum 50 kr. pr. bud. medmindre andet er oplyst.
 • Auktionen slutter én time fra sidste, højeste bud er givet eller senest kl. 18 den næste dag.
 • Når du har vundet en budrunde, overføres beløbet til dette link, hvorefter du sender et screenshot af din overførsel i vores indbakke på Instagram – herefter udleveres præmien.
 • Auktionerne starter fra på mandag og varer indtil fredag.

OBS: Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter, og alle beløb går selvfølgelig ubeskåret til Knæk Cancer. 

Auktioner på Instagram i uge 43:

 Mandag:

Art By Me

Gavekort
Værdi: 400 kr

Helmuth

4 x hverdagsbrunch
Værdi: 792 kr.

Aalborg Teater

Teatertur for hele familien (2 børn, 2 voksne) til årets store familiejuleforestilling Et Juleeventyr + lækker Teatermadpakke inkl. drikkevarer til alle 4 (inden forestillingen).
Værdi: 1280 kr.

Spot Byen

1 x Aalborg-collage på aluminiumsplade 
Værdi: 1499 kr.

 Tirsdag:

Caféministeriet Morgenmad

Morgenhygge for 4 personer (ALLE de morgenretter I kan spise inkl. drikkevarer)
Værdi: Ubegrænset

Shaping New Tomorrow

2 x The Perfect Pants
Værdi: 1500 kr.

CrossFit Aalborg

2 x 3 måneders medlemskab
Værdi: 2574 kr. (429 kr. pr. måned)

AaB

Kampbrugt spillertrøje fra Jores Okore (signeret)
Værdi: Priceless

 Onsdag:

Aalborg FunCenter

Gavekort 
Værdi: 1000 kr.

Nordisk Film Biografer City Syd/Kennedy

Biograftur for 7 personer (inkl. mellem menu med popcorn og sodavand)
Værdi: 1218 kr.

Café Peace

Aften med det hele for 4 personer (tapas, 1 fl. vin og cocktails)
Værdi: 1400 kr.

Harmonie Spa

Luksus ansigtsbehandling med lysterapi og microstrøm samt produkter fra Carita i smuk toilettaske
Værdi: 2859 kr.

 Torsdag:

Aalborg Kongres & Kultur Center

4 x billetter til Wallmanns Christmas Show lørdag d. 23. november
Værdi: 3560 kr. (890 kr. pr. billet)

FOKUS Aalborg

Gavekort til lørdagsbrunch for to personer i KaffeFair, en kimono fra ButikRetro
samt et klippekort til design– og syværkstedet, FixIt.
Værdi: 1000 kr.

WeFeat

4 We Feat tee’s, morgenmad el. middag for 4 personer all inclusive og inkl. lynbaristakursus
samt
4 x gavekort á 100 kr. til at give til venner eller familie
Værdi: 1500 kr.

Hotel Amerika

Den lille skovtur for 2 (6-retters sæsonmenu, inklusiv overnatning og stor morgenbuffet)
Værdi: 2898 kr.

 Fredag:

Caféministeriet Smørrebrød

Smørrebrød ud af huset til 10 personer (til vennerne, kontoret eller familien)
Værdi: 1100 kr.

SACK-it

BOOM-it højtaler
Værdi: 1699 kr.

Strandhotellet Blokhus

Overnatning i Deluxe-værelse for 2 (fri adgang til wellness og morgenmadsbuffet)
Værdi: 1895 kr.

Vi håber at I vil være med til at knække cancer sammen med os.

I hele uge 43 kan du donere til indsamlingen på dette link.

♥ til følgende bidragsydere til MigogAalborg Knækker Cancer:
Aalborg Kongres & Kultur Center
Art By Me
Spot Byen
Nordisk Film Biografer 
CrossFit Aalborg
Caféministeriet
Aalborg Teater
Aalborg FunCenter
Helmuth
WeFeat
Hotel Amerika
Strandhotellet Blokhus
SACK-it
shaping new tomorrow
AaB
Harmonie
Café Peace
FOKUS Aalborg

Konkurrence: Vind de nye flotte Aalborg-plakater

Skrevet af: Michael Qureshi
Aalborg Collage
Aalborg Collage

I denne uge lancerede MigogAalborg og Fotograferne Vesterbro vores fælles nye projekt.

Spot Byen – som er flotte billeder og plakater af ikoniske Aalborg-steder.

Serien består af 25 forskellige fotografier fra Aalborg, hvoraf de 6 sælges enkeltvis. Resten er en del af en collage, der både fås som plakat og trykt på en eksklusiv aluminiumsplade.

Når du vælger dit yndlingsmotiv fra Spot Byen, vælger du automatisk et stykke personligt og dekorativt vægkunst der med sit enkle og tidsløse udtryk kan indgå i indretningen i de fleste hjem.

Motivet kan derudover være med til at fortælle din historie.

Måske er det din hjemby, som du nu bor langt fra – eller måske er du stolt tilflytter, der ønsker at integrere dit nye hjem på dine vægge.

Plakaterne kommer i str. 50 x70 og 70 x 100 og kan sendes eller afhentes hos Fotograferne Vesterbro.

De næste 14 dage kører vi med eksklusive intropriser på 249 kr. og 299 kr.

Du kan selv tjekke vores webshop ud her

KONKURRENCE

Nu udlodder vi 4 x 2 plakater til MigogAalborgs læsere.

Du kan vinde en plakat til dig selv og så til en ven/veninde/familie eller anden som du ønsker at forkæle med flot kunst.

Sådan vinder du;
Like opslaget på MigogAalborgs Facebook-side lagt på 20. oktober kl. 9.30
Skriv hvilket motiv du ønsker at få op og hænge
Skriv hvem du vil forkæle med en plakat ud over dig selv.

Vi trækker vinderne på fredag d. 25. oktober

Herunder kan du se alle billederne, så du let kan skrive, hvilken du gerne vil have til at hænge.

AALBORG COLLAGE

Aalborg Collage

SPRITTEN

Spritten

VESTRE FJORDPARK

Vestre Fjordpark

AALBORGTÅRNET

Aalborg Tårnet

LIMFJORDSBROEN

Limfjordsbroen

TYREN

Tyren

AALBORG COLLAGE

Aalborg Collage

VESTBYEN

Aalborg Vestby