Luksus uden snobberi: Strandhotellet har de perfekte faciliteter til virksomheder

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

Strandhotellet i Blokhus er der dækket op til hygge på 1. klasse.

Man skulle nærmest tro, at ens bedstemor havde inviteret til kaffe og kage i sit hyggelige sommerhus – men i virkeligheden er sagen en helt anden.

Vi befinder os nemlig i hotellets konferencelokaler, der oser af stemning og hjemlig varme.

Selvom vi hos MigogAalborg-redaktionen elsker at være tæt ved vores by, så kan det ind i mellem være rart at rive stikket ud og få nyt luft under vingerne.

Denne dag gik turen til Blokhus og en prøve på Strandhotellets skræddersyede tilbud til virksomheder og konferencer.

Imødekommende personale

Alle ønsker kan imødekommes er en gennemgående sætning for Strandhotellets visioner.

Det eneste krav, der ikke kan rykkes ved, er at man bryder sig om at være tæt ved strand, hav og har lyst til en oplevelse, der stryger direkte ind i første kapitel i Gemmebogen.

Det stemningsfulde hotel, der åbnede tilbage i juni 2017, er med sine høje paneler, eventyrlige tapet og lækre værelser uden tvivl et besøg værd – uanset om det er i forbindelse med et privat eller virksomhedsbesøg.

Men skal vi være helt ærlige, så er det faktisk svært at huske, hvor grænsen går, når man er gæst på Strandhotellet.

Gennem hele vores besøg var personalet nærværende og imødekommende og altid til rådighed for ethvert ønske, vi måtte have.

En komplet dag

Ikke nok med at den personlige service er på plads, så er faciliteterne også derefter.

Faktisk har hotellet et helt hus til rådighed, når man kommer forbi som virksomhed.

Her bliver man mødt af de azurblå borde, hvidmalede paneler og snacks, der får ens madhjerte til at bruse af henrykkelse.

Som virksomhed kan du vælge mellem Dagsmøde og Heldagsmøde i hotellets mødepakker og kan dække alt mellem 4 og 25 personer. Og hvis du er flere end det, kan du leje hele hotellet for kun 1595 kr. pr. person.

Et dagsmøde inkluderer blandt andet lokaleleje inkl. standard AV-udstyr, morgenmad, snacks, frokostanretning og hjemmebagt eftermiddagskage – det hele i det afsides hus, hvor lyden af absolut ro sænker sig som en varm dyne over dine anspændte skuldre.

Et heldagsmøde byder på det samme som ovenstående og derudover en treretters aftenmenu i hotellets Restaurant Blå. Derudover er der mulighed for at kombinere med en overnatning i et enkeltværelse, der afsluttes den følgende morgen med lækker morgenmadsbuffet.

Alt kan ske

Og det var så det “kedelige”.

Udover det basale tilbyder Strandhotellet Blokhus nemlig også flere former for aktiviteter, der som virksomhed kan få jer endnu tættere sammen.

Her kan blandt andet nævnes vesterhavsdyp, ginsmagning, vildmarkstur, teambulding, firmachallenge eller foredrag.

Og skulle vejret ikke være med jer, så kan Strandhotellet også stå til rådighed med alt fra regnslag, paraplyer eller gummistøvler. Selvfølgelig.

Der er altså med andre ord sørget for alt – hvis I har lyst. Og for lige at slå stemningen fast igen så er det nærmeste, vi kan komme en beskrivelse nok: luksus uden snobberi.

Man kunne måske nemlig forestille sig, at de mange tilbud løber op i tusindvis af kroner, men faktisk er det til en pris, som vi nordjyder kan forstå – uden at skulle gå på kompromis med kvaliteten.

Priserne er fleksible, alt efter jeres ønsker, men et standard dagsmøde koster eksempelvis 475 kr. pr. pers. – frisk havluft inkluderet.

Gå all in

Selvom vi med god samvittighed kan råde jer til at bruge et par arbejdstimer i Blokhus, så må vi også advare: Det er svært at modstå fristelsen for en tur i wellnessafdelingen eller en efterfølgende overnatning.

Hotellet er simpelthen så lækkert, at det burde være på enhvers nordjysk bucket list og vi kan derfor kun anbefale, at man går all in!

… Og efter en middag i den fantastiske Restaurant Blå, er du altså også mere end klar til at springe direkte i de bløde dyner og falde i søvn til lyden af Vesterhavet.

Den efterfølgende morgen kan du til gengæld vågne op til duften af friskbrygget kaffe og nybagt brød, når Strandhotellet serverer morgenmadsbuffet i restauranten.

Vi kan kun snakke for vores eget vedkommende, når vi siger, at vi tog fra Blokhus med fornyet energi og ikke mindst et tættere sammenhold kollega mellem kollega.

Hvad lige præcis din virksomhed har brug for, er selvfølgelig individuelt – men planlægger du alligevel at tage dine ansatte med på et velfortjent getaway, så kan vi kun anbefale, at jeres næse rettes mod Blokhus og Strandhotellet.

Du kan læse mere om Strandhotellets Blokhus’ virksomhedspakker lige her.

Airshow i Blokhus: 20 fly lander på stranden

Skrevet af: Michael Qureshi

Hvis du elsker synet og lyden af fly, så bør du tage til Blokhus Fly-In søndag d. 25. august.

I kort køreafstand fra Aalborg kommer man helt tæt på, når 20 fly lander og letter fra stranden i Blokhus.

Det er Erhvervsforeningen Destination Blokhus i samarbejde med VisitJammerbugten, der byder gæster fra nær og fjern velkommen til Blokhus Fly-In.

Blokhus Strand bliver omdrejningspunkt for arrangementet, hvor 20 vidt forskellige fly lander helt tæt på vandkanten.

Blokhus Fly-In får internationalt besøg

På trods af at arrangementet desværre måtte aflyses sidste år, grundet vejrliget forhold er interessen for at deltage ikke aftaget.

“Det er overvældende, så mange henvendelser vi har fået igen i år – og stadig får.

Piloter fra alle dele af Danmark og fra udlandet kontakter os for at få lov at lande på stranden.

Normalt er det en handling, som kræver særlige tilladelser at få lov til at udføre, og derfor er det ekstra spændende at være blandt de udvalgte piloter,” udtaler Jannie Ratke, eventansvarlig for Blokhus Fly-in 2019, som også oplyser, at der kun er plads til 20 fly, som er nøje udvalgt.

Mærk suset

Blokhus Fly-in 2019 indledes, når fem faldskærmsudspringere fra Nordjysk Faldskærmsklub i 4 kilometers højde springer ud for at give publikum et fantastisk show i luften og med stor præcision lander på stranden.

På turen ned udfører springerne blandt andet disciplinerne formation og præcision med en nedfart på 200 km/t.

Ung kvinde indtager luftrummet

Der vil være piloter med vidt forskellige baggrunde og med forskellige profiler, men der er især én pilot som stikker ud.

Det er nemlig 18-årige Rebecca Roos Jensen, som fik dit flyvecertifikat allerede som 17-årig. Hun er dermed den yngste pilot, til dette års Fly-In. Selvom Rebecca Roos Jensen kun har haft certifikat i mindre end et år, er hun stadig en erfaren pilot.

Hun har blandt andet fløjet fra Randers til Flensburg og retur (ca. 380 km) som Pilot in Command og har være med til forskellige flyve-events, deriblandt Sun n’ Fun Airshow i Florida.

Udstillinger på stranden

I tidsrummet mellem 11.00 og 16.30 vil stranden være fyldt af stadeholdere, som har medbragt alt mellem himmel og jord, der har en relation til luften.

Der vil blandt andet være besøg fra Forsvarets Air Transport Wing Aalborg, hvor der er mulighed for at få et indblik i forskellige effekter fra hverdagen i Air Transport Wing Aalborg og desuden er det muligt at vinde en tur i en ægte Herkules.

Når piloterne har landet deres fly på landingsbanen, er der Meet & Greet, hvor publikum kan komme helt tæt på flyene og få en snak med piloterne.

Omkring kl. 16.00 gør piloterne sig klar til takeoff, hvor de én efter én atter vil sætte kursen mod de højere luftlag og sige farvel og tak for denne gang.

Praktisk information

Billister har mulighed for at benytte sig af nedkørslen ved Saltum for at lette trafikken, mens nedkørslen ved Rødhus Strand er spærret af for al gennemkørsel i visse perioder.

Der tages forbehold for vind- og vejrforhold. Følg derfor med på www.facebook.com/Blokhus.dk, inden I kører hjemmefra og se status på hele eventet.

Stjernestøv på KUNSTEN: Nattevagten-instruktør åbner uhyggelig udstilling

Skrevet af: Michael Qureshi

Om tre uger indtager en ret mørk og uhyggelig udstilling Aalborgs kendte kunstmuseum KUNSTEN.

Lørdag meddeler KUNSTEN, at den kendte instruktør Ole Bornedal åbner udstillingen Twillight Zone. Bornedal huskes især for Nattevagten, som er en af de største thrillere i dansk filmhistorie, og som også blevet lavet i Hollywood-version.

Filminstruktør Ole Bornedal giver en talk om rent filmisk at blive draget af det dystre, skræmmende og forvrængede, og efterfølgende er der koncert med Tundra.

Man kan også bestille lækker to-retters menu inklusive to glas vin for 250 kr. på Café Aalto i forbindelse med åbningen.

Mange glæder sig allerede til åbningen af Twillight Zone. Udstillingen er i tusmørke, og det bliver især creepy at opleve et par gigantiske edderkopper som kunstværk.

Aftenens program, 6/9:

Kl. 17.00 Book bord til særlig 2-retters menu i Café Aalto
Kl. 17.30 Velkomstdrink i Kunstens forhal
Kl. 18.00 Velkomst og tale ved kunstfaglig chef for Kunsten, Stinna Toft Hald og åbningstale ved filminstruktør Ole Bornedal
Efter åbningstalen slås dørene op til udstillingen
Kl. 19.30 Book bord til særlig 2-retters menu i Café Aalto
Kl. 19.30 og kl. 20.30 Introduktion til udstillingen i auditoriet ved kunstformidler Anne Bay Noer
Kl. 20.00 Talk med filminstruktør Ole Bornedal på scenen i Skulpturparken
Kl. 21.00 Koncert med Tundra på scenen i Skulpturparken

Læs også: Historiske byvandringer er et kæmpe hit: Nu udvider man med 9 ekstra

Tv-serie har inspireret udstilling

Mange husker måske eller har hørt om den legendariske tv-serie “The Twilight Zone” fra 1959, som er epokegørende science fiction, gys og skæbnefortællinger.

Nu har serien også inspireret til den kommende udstilling på Kunsten med udvalgte værker fra Louisiana.

ClubAalborg har vokseværk: Flere og bedre fordele end nogensinde

Hudløs i skumringstiden

Gæsterne inviteres til at gå en tur i sindets og naturens mørkeste afkroge, iscenesat som en forførende collage af kunstværker, der afløser hinanden i mørket.

Twilight Zone kan man således opleve værker der er så virkningsfulde, at de er på grænsen til det ubehagelige: Cindy Shermans iscenesatte fotografi af et kvindelig, Louise Bourgeois’ gigantiske edderkoppepar, Dennis Oppenheims ikoniske værk Attempt  to Raise Hell samt Nancy og Edward Kienholz’ installation The Middle Islands, hvor menneskedyr er fanget i hvad, der kan give associationer til torturagtige scener.

Åbning af udstillingen med Ole Bornedal 6. september.

Twilight Zone løber fra 7. sep. 2019 til 12. jan. 2020

Du kan booke bord til åbningen her

Louisiana + Kunsten 

Udstillingen er anden del af et treårigt samarbejde mellem Kunsten og Louisiana Museum of Modern Art, hvor Louisianas verdenskendte samling når ud til en større del af Danmark.

I en periode på tre år vises en række udstillinger skabt på baggrund af Louisianas samling i de unikke rammer på Kunsten, som er tegnet af den finske arkitekt Alvar Aalto.

Så er der 14 dage til Vi Elsker 90’erne – festen tordner mod udsolgt. Se her hvor mange fede navne, der kommer til Aalborg 31. august

Scooter lagde Næstved ned: Vi Elsker 90’erne kommer snart til Aalborg

Skrevet af: Michael Qureshi

Der er nu under 14 dage til Vi Elsker 90’erne kommer til Aalborg 31. august, og der er i den grad noget at se frem til.

Som mediepartner var vi med i Næstved, da verdens største 90’er fest kom forbi i går lørdag. Lad os bare konstatere. 90’erne stjernerne er i absolut topform.

Især kronen på værket Scooter var magisk, og fik festen på kogepunktet. En kæmpe oplevelse for nostalgiske 90’erne fans.

I det hele taget leverede 90’erne stjernerne virkelig varen, og der var på intet tidspunkt, hvor man ikke lige stod og rykkede kroppen 13 timer i streg.

Selv regnen først på dagen forstyrrede ingenting, og solen kom da også frem og sikrede en festdag.

Scooter gav den gas i går i Næstved

Vi Elsker 90’erne kommer til Mølleparken i Aalborg lørdag d. 31. august, og billetsalget tordner mod udsolgt.

Faktisk har årets 90’er Tour i både Danmark og Sverige fået navnet The Sold Out Tour. Alle steder har der været totalt udsolgt på dagen, og i Aalborg regner man med udsolgt mindst et par dage før.

Hvis man kigger lidt på den langsigtede vejrudsigt lyder den på tørt med solskin og 20 grader. Så vi krydser fingre for, at det bliver en fed dag på alle punkter i Mølleparken.

90’er stjernerne skal i hvert fald nok gøre sit. Så håber vi, at vejret følger med.

Alice Deejay på scenen i Næstved

Her er plakaten for årets Line Up til Vi Elsker 90’erne

 

 • Daze
 • Scooter
 • Cascada
 • Eiffel 65
 • Right said Fred
 • Johnny Deluxe
 • Londonbeat
 • N-trance
 • Snap
 • Boyzlife
 • Real McCoy
 • DJ Quicksilver
 • Rob’n Raz feat
 • DJ Flex
 • DJ Giorgio Prezioso
 • Vengaboys
 • HIT N’HIDE
 • Vengaboys
 • Real McCoy
 • DJ Quicksilver
 • Rob’n Raz feat. DJ Flex
 • DJ Giorgio Prezioso
 • Voice of KLF
 • Danny Kool
 • Alice Deejay
 • Dario von Slutty
 • Da Buzz
 • D-Devils

Hvad: Vi Elsker 90’erne
Hvor: Mølleparken, Aalborg
Hvornår: Lørdag d. 31. august 2019

Køb billetter her.