ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Luksus uden snobberi: Strandhotellet har de perfekte faciliteter til virksomheder

Af Stine Kjølby Christensen

Strandhotellet i Blokhus er der dækket op til hygge på 1. klasse.

Man skulle nærmest tro, at ens bedstemor havde inviteret til kaffe og kage i sit hyggelige sommerhus – men i virkeligheden er sagen en helt anden.

Vi befinder os nemlig i hotellets konferencelokaler, der oser af stemning og hjemlig varme.

Selvom vi hos MigogAalborg-redaktionen elsker at være tæt ved vores by, så kan det ind i mellem være rart at rive stikket ud og få nyt luft under vingerne.

Denne dag gik turen til Blokhus og en prøve på Strandhotellets skræddersyede tilbud til virksomheder og konferencer.

Imødekommende personale

Alle ønsker kan imødekommes er en gennemgående sætning for Strandhotellets visioner.

Det eneste krav, der ikke kan rykkes ved, er at man bryder sig om at være tæt ved strand, hav og har lyst til en oplevelse, der stryger direkte ind i første kapitel i Gemmebogen.

Det stemningsfulde hotel, der åbnede tilbage i juni 2017, er med sine høje paneler, eventyrlige tapet og lækre værelser uden tvivl et besøg værd – uanset om det er i forbindelse med et privat eller virksomhedsbesøg.

Luksus uden snobberi: Strandhotellet har de perfekte faciliteter til virksomheder Luksus uden snobberi: Strandhotellet har de perfekte faciliteter til virksomheder

Men skal vi være helt ærlige, så er det faktisk svært at huske, hvor grænsen går, når man er gæst på Strandhotellet.

Gennem hele vores besøg var personalet nærværende og imødekommende og altid til rådighed for ethvert ønske, vi måtte have.

Luksus uden snobberi: Strandhotellet har de perfekte faciliteter til virksomheder

En komplet dag

Ikke nok med at den personlige service er på plads, så er faciliteterne også derefter.

Faktisk har hotellet et helt hus til rådighed, når man kommer forbi som virksomhed.

Luksus uden snobberi: Strandhotellet har de perfekte faciliteter til virksomheder

Her bliver man mødt af de azurblå borde, hvidmalede paneler og snacks, der får ens madhjerte til at bruse af henrykkelse.

Som virksomhed kan du vælge mellem Dagsmøde og Heldagsmøde i hotellets mødepakker og kan dække alt mellem 4 og 25 personer. Og hvis du er flere end det, kan du leje hele hotellet for kun 1595 kr. pr. person.

Et dagsmøde inkluderer blandt andet lokaleleje inkl. standard AV-udstyr, morgenmad, snacks, frokostanretning og hjemmebagt eftermiddagskage – det hele i det afsides hus, hvor lyden af absolut ro sænker sig som en varm dyne over dine anspændte skuldre.

Luksus uden snobberi: Strandhotellet har de perfekte faciliteter til virksomheder

Et heldagsmøde byder på det samme som ovenstående og derudover en treretters aftenmenu i hotellets Restaurant Blå. Derudover er der mulighed for at kombinere med en overnatning i et enkeltværelse, der afsluttes den følgende morgen med lækker morgenmadsbuffet.

Alt kan ske

Og det var så det “kedelige”.

Udover det basale tilbyder Strandhotellet Blokhus nemlig også flere former for aktiviteter, der som virksomhed kan få jer endnu tættere sammen.

Her kan blandt andet nævnes vesterhavsdyp, ginsmagning, vildmarkstur, teambulding, firmachallenge eller foredrag.

Og skulle vejret ikke være med jer, så kan Strandhotellet også stå til rådighed med alt fra regnslag, paraplyer eller gummistøvler. Selvfølgelig.

Der er altså med andre ord sørget for alt – hvis I har lyst. Og for lige at slå stemningen fast igen så er det nærmeste, vi kan komme en beskrivelse nok: luksus uden snobberi.

Man kunne måske nemlig forestille sig, at de mange tilbud løber op i tusindvis af kroner, men faktisk er det til en pris, som vi nordjyder kan forstå – uden at skulle gå på kompromis med kvaliteten.

Priserne er fleksible, alt efter jeres ønsker, men et standard dagsmøde koster eksempelvis 475 kr. pr. pers. – frisk havluft inkluderet.

Gå all in

Selvom vi med god samvittighed kan råde jer til at bruge et par arbejdstimer i Blokhus, så må vi også advare: Det er svært at modstå fristelsen for en tur i wellnessafdelingen eller en efterfølgende overnatning.

Hotellet er simpelthen så lækkert, at det burde være på enhvers nordjysk bucket list og vi kan derfor kun anbefale, at man går all in!

… Og efter en middag i den fantastiske Restaurant Blå, er du altså også mere end klar til at springe direkte i de bløde dyner og falde i søvn til lyden af Vesterhavet.

Luksus uden snobberi: Strandhotellet har de perfekte faciliteter til virksomheder Luksus uden snobberi: Strandhotellet har de perfekte faciliteter til virksomheder Luksus uden snobberi: Strandhotellet har de perfekte faciliteter til virksomheder

Den efterfølgende morgen kan du til gengæld vågne op til duften af friskbrygget kaffe og nybagt brød, når Strandhotellet serverer morgenmadsbuffet i restauranten.

Vi kan kun snakke for vores eget vedkommende, når vi siger, at vi tog fra Blokhus med fornyet energi og ikke mindst et tættere sammenhold kollega mellem kollega.

Hvad lige præcis din virksomhed har brug for, er selvfølgelig individuelt – men planlægger du alligevel at tage dine ansatte med på et velfortjent getaway, så kan vi kun anbefale, at jeres næse rettes mod Blokhus og Strandhotellet.

Du kan læse mere om Strandhotellets Blokhus’ virksomhedspakker lige her.

Del artikel

Andre læser også