ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Nyåbnet i Vejgaard: Line hjælper mange hver dag med akupunktur

Af Michael Qureshi

Line Simonsen var selv kun elleve år, da hun fik sine første akupunkturbehandlinger og det ændrede hendes liv dengang fysisk såvel som psykisk.

I dag er hun 31 år og går ind i sit fjerde år som selvstændig klinikdrivende.

Hun har netop flyttet klinikken Line Simonsen Akupunktur fra Støvring til Vejgaard og drivkraften til, at ville hjælpe andre mennesker er bestemt ikke til at tage fejl af.

“Jeg var fast bestemt, allerede som 11-årig på, at jeg ville være akupunktør, og det forblev uændret.

Jeg har dog prøvet andet arbejde af inden og samlet både erhvervs-og livserfaring blandt andet ved at bosætte mig flere år i Italien.

Det er jeg glad for den dag i dag, for det har gjort mig parat til at møde alle slags mennesker,” fortæller Line.

Ville hjælpe mennesker

Da hun endelig besluttede sig for, at gå igang med uddannelsen, var der ingen vej tilbage for Line.

“Jeg vil beskrive det som tunnelsyn, med den allerkraftigste viljestyrke til at nå i mål og lykkedes med behandlinger af mine klienter,” siger Line med stort smil på læben.

Hun fortsætter;

“Kroppen er programmeret til at reparere og helbrede sig selv. Jeg havde en klar vision om, at ville hjælpe mennesker. Jeg ville være hende som fandt årsagen til deres problematikker og skubbe dem i den rigtige retning, uden at pådrage dem bivirkninger.

Det var for mig, essensen i at være akupunktør.”

Nyåbnet i Vejgaard: Line hjælper mange hver dag med akupunktur

Gjorde rent ved siden af i opstart

Og netop hende er hun blevet i dag. Allerede dagen efter Line afsluttede hendes speciale og fik sit bevis, erklærede hun sin klinik, Line Simonsen Akupunktur, for åben.

Hun var godt klar over, at hun kunne have taget den med ro en uges tid efter, men det var slet ikke på tale.

“Jeg startede klinikken i Støvring, mens jeg arbejdede med rengøring ved siden af. Der gik dog kun tre måneder, før jeg måtte smide rengøringshandskerne, og melde mig på fuld tid i klinikken.

Jeg tog bussen klokken 07.00 fra Aalborg centrum, hvor jeg dengang boede, og hjem igen kl. 19.00 hver aften.

Mund til mund om klinikken gik hurtigt. Jeg giver det bedste til mine klienter og min drivkraft til, at ville hjælpe dem videre på rette spor kan mærkes. Det er den fornemmeste opgave, og et ansvar for andre mennesker, som jeg stortrives med.”

Fuld power på

I dag har Line droslet lidt ned for arbejdstiden for også, at få tid til privatlivet med familien og fritidsinteresser.

Behandleren i hende er dog stadigvæk på fuld power og tager sig af alle de patienter som kommer til hende i klinikken fra nær og fjern.

“Jeg skrev speciale om Posttraumatisk stressyndrom og angst i forbindelse med min akupunkturuddannelse og valgte efterfølgende, at videreuddanne mig indenfor psykotraumatologi og akupunktur i henholdsvis København og London.

Jeg behandler derfor i dag mange med stress, angst, depression og udbrændthed, og med rigtig gode resultater.”

Foruden behandling af ovenstående understreger hun, at der dagligt også behandles for alle slags smerter, fordøjelsesgener, allergier, immunforsvar, hormonelle lidelser og meget mere.

Og Lines væsen og gode resultater skaber glade klienter, der igen og igen beskriver Line som kompetent, tryghedsskabende og fagligt dygtig.

Nyåbnet i Vejgaard: Line hjælper mange hver dag med akupunktur

Patient kom helt fra Grønland

Line mener selv, at det er når det hele menneske behandles, at det lykkedes, og med de behandlingsformer hun benytter i klinikken, som samtale, akupunktur, og avanceret lysterapi – også kaldet auriculomedicin.

“Hvad mine patienter kommer med, og hvor de kommer fra spænder bredt. Jeg har haft en enkelt patient helt fra Grønland, som overnattede ved dansk svigerfamilie mens behandlingerne stod på.

Det var alligevel vildt stort for mig, at en patient var villig til at rejse så langt for min behandling. Til fælles har mine patienter alle ønsket om, at blive behandlet med naturlige midler, og med tid, plads og omsorg for dem som hele mennesker.

Det er dét fundament jeg byggede klinikken på og værdierne om at skabe et sted, hvor man kunne blive hørt og mødt i sine problematikker, store som små.”

“I rigtig mange år har vi gerne ville “mute” kroppen og hovedet, med overforbrug af smertestillende medikamenter, anti-depressive, stimulanser, og ignoration af de signaler kroppen sender i form af smerter, stress, tristhed, og utallige ubalancer.

I stedet burde vi stoppe op og spørge os selv, hvor meget vi egentlig grænseoverskrider kroppens og hjernens signaler dagligt, og om der er et naturligt behandlingsalternativ som ikke pådrager bivirkninger. F.eks. kan medicin absolut være en nødvendighed, og er vigtig – men behøver ikke altid være det første valg eller stå alene.”

Klinikken ligger klods op ad Vejgaard Kiropraktisk klinik som hun har et godt samarbejde med.

Line Simonsen Akupunktur tilbyder også firmaaftaler til de virksomheder der vil tilbyde deres ansatte behandling for smerter, spændinger og stress.

En aftale som flere firmaer i dag benytter sig af, for at investere i et godt arbejdsmiljø, sundhed og trivsel blandt sine medarbejdere.

Du kan læse mere her

Del artikel