Kunder som Hummel og Smukfest: Aalborg-firma har succes med at gøre fremtiden lettere

Skrevet af: Michael Qureshi

Af Michael Qureshi

På Dannebrogsgade ligger der en stor rå grå bygning.

I den ene del holder Fitness World til med et kæmpe skilt, så man slet ikke er i tvivl om, at her kan man træne sig hurtig og stærk i Vestbyen.

Mere diskret er naboen. Når man først har begivet sig ind af en slidt rusten dør og op på første sal, åbner der sig nærmest en Matrix-verden, som man slet ikke kunne forestille sig ud af den ydre facade.

Det er her, at det digitale bureau Combine bor. Det er nok de færreste, der ved, at hele billetsystemet til Smukfest eller indenrigstrafikken på Grønland er skabt af en Aalborg-virksomhed.

Flere store landsdækkende kæder

Hummel får også deres internationale e-handels løsning udviklet her sammen med mange andre store kunder som Sanistål, Jyske Bank og Visit Danmark.

Combine bruger ikke mange millioner kroner på at markedsføre sig selv. De lader produkterne tale for sig selv, og derfor kommer kunderne også selv.

Virksomheden har netop rundet 50 ansatte, hvilket er et flot tal i et firma med base i Aalborg.

Combine-direktør Jakob Norgaard Mortensen er stolt over, hvor langt virksomheden er nået.

”Jeg vil tro, at vi er i Top 5 af digitale bureauer i Danmark, men for os har det aldrig været det vigtigste at være de største. I stedet vil vi være bedst til at forstå vores kunder og gøre en forskel for vores kunders forretning,” forklarer Jakob Norgaard Mortensen.

Styrer intern trafik på Grønland

Det er også ret unikt, at Aalborg-firmaet laver løsninger til intern trafik på Grønland.

”Skal man booke færge eller helikopter på Grønland, så foregår det igennem en af vores løsninger. Det er enormt fedt at være med til at skabe mobilitet på så stort et område, og man må jo sige, at vores systemer har stor indflydelse på mange menneskers hverdag,” forklarer Jakob Norgaard Mortensen.

 

Det hedder Combine, fordi de kombinerer mennesker og teknologi.

Det er oprindeligt en fusion af fem forskellige digitale bureauer, som alle blev samlet under Nordjyske Medier. I begyndelsen af 2016 købte tre af de ledende medarbejdere samt en ekstern investor Combine ud af Nordjyske-koncernen.

Firmaet har vokseværk

Siden har Combine fået vokseværk både med kunder og antal ansatte.

”Vores mål er at gøre tingene lettere for vores kunders brugere. Fokus er kundens oplevelse samt at vores løsningener skaber ny forretning for vores kunder.” forklarer Jakob Norgaard Mortensen.

Der er hård konkurrence om dygtige folk, der kan være med til at skabe fremtidige digitale løsninger. Men Combine har været gode til at bevare deres medarbejdere og samtidig tiltrække nye dygtige folk.

”Det er noget af det, jeg er allermest stolt over. Vi startede ud med en simpel sætning om, at vi ville være en fantastisk virksomhed at være kunde i og en fantastisk virksomhed at være medarbejder i.

Det var målet, og derfor er jeg virkelig glad for at vores medarbejdere trives her, og vi har faktisk fået medarbejdere tilbage, som tidligere har arbejdet for os,” fortæller Jakob Norgaard Mortensen.

Men hvad så med fremtiden? Hvad kan vi forvente af en digital tidsalder fremadrettet?

”Der kommer teknologi i alting. Det bliver mere diskret og usynligt, men der vil være sensorer i alt muligt. Man vil kunne lave løsninger til alt i et rum eksempelvis eller i en by for den sags skyld, hvor det hele taler sammen.

Der kommer der behov for integration og noget styring, så det ikke bliver uhyggeligt men til gavn for os mennesker,” forklarer Combines direktør.

Han fortsætter;

”Vi har kun set en lille top af isbjerget af, hvad den informationsteknologiske revolution indeholder. De selvkørende biler, busser og lastbiler. Robotter i hjemmet og sensorer i alt. Det kommer helt sikkert også til at afføde en masse debat om, hvordan man bevarer sig selv og sit privatliv.

Vores fokus bliver selvfølgelig på at kunne gøre det hele håndgribeligt for vores kunders kunder,” slutter Jakob Norgaard Mortensen.

Du kan læse mere om Combine her

Dennis fra Ruths åbner i Aalborg: Nu afslører han konceptet og priserne

Frederik Østeraa (tv) og Dennis Juhl åbner i det gamle Kunst & Spaghetti

Vejplejede negle og flotte vipper: Landsdækkende kæde åbner i Friis

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

I går kunne vi her på MigogAalborg afsløre, at multibrand-konceptet Kings & Queens åbner endnu en en butik i Friis.

Det kan du læse meget mere om her.

Men her stopper nyhederne ikke i Friis Shoppingcenter.

Neglesalon med stort udvalg

Der er en stigende interesse for personlig pleje og selvforkælelse, og snart er der mulighed for at få velplejede negle og flotte vipper i Friis Shoppingcenter, når neglesalonen Scandic Nails åbner.

Det skriver Friis i dag i en pressemeddelelse.

Scandic Nails tilbyder kunderne at få lavet negle, vipper samt manicure og pedicure til gode priser og ikke mindst i god kvalitet – noget de går meget op i.

“Vi lægger vægt på service, faglighed og tilfredse medarbejdere. Vi ønsker at give en god oplevelse til vores kunder, og være det sted de foretrækker pga. vores gode priser, gode service og dygtige, kompetente medarbejdere,” fortæller ejer Vivian Duong.

Scandic Nails har saloner i Odense og Århus og er ekspert på netop personlig pleje og selvforkælelse. Og de har vokseværk.

Med tiden ønsker de at åbne flere saloner, og de starter med Aalborg, som de har store forventninger til.

“Aalborg er en virkelig spændende by med en attraktiv profil og mange turister. Der sker rigtig meget i byen, og det gør der også i Friis Shoppingcenter, særligt nu hvor en stor spiller som Magasin er kommet til. Så vi glæder os til at blive en del af det,” fortæller Vivian Duong.

Scandic Nails åbner i november på 1. sal ved siden af Tiger of Sweden. Kunder kan både kigge forbi og få behandlinger uden tidsbestilling, men det er også muligt at booke tid online.

Hotdogs og Fortnite: Hvem kan slå Jaxstyle i Aalborg

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen
Foto: Fortnite
Foto: Fortnite

Er du under 30 år, eller har du børn i skolealderen, så har du med garanti hørt om spilfænomenet Fortnite.

Over 125 millioner verden over spiller allerede det gratis spil, som kan spilles fra både Playstation, PC’er, mobiler og tablets.

Fortnite er et skydespil, hvor man enten er på hold sammen med andre spillere online, eller spiller solo mod andre online-spillere på nogle fede baner.

Søndag har du mulighed for at kombinere det bedste fra både spil – og madverdenen.

Streetammo på Boulevarden inviterer nemlig til vaskeægte spilhygge på søndag fra kl. 10-16. Det skriver de på Facebook.

Kom forbi til en hotter og et spil Fortnite

Her kan man duellere i Fortnite mod nordjyden Jaxstyle, som blandt andet har over 100.000 følgere på YouTube.

Hans videoer om Fortnite er især yderst populære, hvor han på underholdende vis, fører seerne gennem en masse spil.

Fik du læst historien om den unge gut, fra Aalborg, som er blandt verdens 10 bedst Fortnite-spillere?

Udover en spændende duel mod internetfænomenet Jaxstyle og måske en præmie, kan man også se frem til at Streetammo sætter grillen op udenfor og byder på en hotdog til alle, der kigger forbi.

Streetammo opfordrer folk til at komme i god tid, da der sikkert vil være kø for at spille mod Jaxstyle.

Læs meget mere om begivenheden her.

Tidsplanen holder: Snart åbner Carl’s Jr i midtbyen

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

I juni kunne vi fortælle, at den store store amerikanske burgerrestaurant-kæde Carl’s Jr.  åbner på Boulevarden 8 i hjertet af Aalborg. Læs mere her.

Hvis man er gået forbi bygningen på Boulevarden på det seneste kan man se, at håndværkerne arbejder på højtryk i byggerod og støv i lange baner.

De har nemlig en stram deadline. MigogAalborg har været i kontakt med Carl’s Jr. og de fortæller, at de åbner i slutningen af november.

De fortæller videre, at de lige nu er i fuld gang med at ansætte det personale, som skal servicere aalborgenserne med burgere.

Sådan så Boulevarden 8 ud, inden renoveringen.

Optakt til endnu større burgerkrig

Hvis man følger med på MigogAalborg, er man vist ikke i tvivl om, at vi er ramt af en decideret burger-epidemi i midtbyen.

Foruden de mange caféer og restauranter, der serverer burgere, ligger her i forvejen følgende burgerkæder:

  • The Burger Shack
  • Burger Boom
  • Grillen Burgerbar
  • WeDoBurgers
  • McDonalds
  • Burger King.

Nu bliver der endnu vildere kamp om de burgerglade aalborgensere inde i byen. Carl’s Jr. er et populært spisested i Aalborg Storcenter i City Syd, hvor de trækker mange kunder, der blandt andet har været inde og handle i Bilka.

Carl’s Jr. er blandt verdens 50 største fastfoodkæder, og blev stiftet i 1940 af Carl Karcher.

Carl’s Jr. har mere end 3900 restauranter på verdensplan, heraf 12 i Danmark: Næstved, Hundige, Rødovre, Odense, Sønderborg, Kolding, Vejle, Aalborg, Aarhus, Tilst, Viborg, Holstebro.

Foto: Gastromand.dk

Burgere – chicken tenders og lækre milkshakes

Carl’s Jr. er kendt for sine autentiske amerikanske burgere fremstillet af 100% oksekød, hvor bøffen grilles over åben ild for at bevare saft og smag. En anden stor favorit – de sprøde Chicken Tenders – tilberedes af ferske stykker kvalitets kyllingebryst, der paneres og tilberedes i restauranten.

Derudover er Carl’s Jr. berømte for de lækre milkshakes, rørt af kugler på en base af vaniljeis.

Carl’s Jr. forsøger at differentiere sig fra konkurrenterne på mange områder.

Blandt andet tilberedes maden først i det øjeblik, gæsten bestiller og serveres efterfølgende ved bordet. Derudover er der gratis ”refill” på sodavand.