ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Konkurrence: Vind en god frokost med folketingskandidater på Restaurant Smaek

Af Redaktionen

Hvordan kommer nordjyderne igennem energi- og inflationskrisen? Hvad skal vi gøre bedre for vores ældre? Og hvordan skaber vi et bedre sundhedsvæsen og en bedre ældrepleje?

Temaerne er mange i valgkampen, og her i slutspurten, inden vi skal stemme på tirsdag, spørger de to lokale folketingskandidater Nana Harring og Christian Langballe (DF) Mig&Aalborgs’ læsere om deres meninger og idéer.

”Vi har jo masser af politik på hylderne, og også en masse – synes vi selv – gode løsninger på de lokale problemer vi ser, og som vi skal have løst. Men det er altid sundt som politiker at lytte. Lytte til de mange mennesker der hver dag lever med udfordringer og de problemer vi har fokus på; inflationskrisen der nu er blevet en social krise, de ældres ve og vel, og de regionale problemer i sundhedsvæsnet. Så, vi vil meget gerne høre hvad folk mener. Det vil kun inspirere os”, siger Nana Harring.

”Ja, og det eneste man skal gøre er, at skrive i kommentarfeltet på Mig&Aalborgs facebookopslag, eller på en mail til mig, hvad man mener, hvad man har af idéer til løsninger og andet godt.

Så udvælger vi tre af de læsere, som inviteres med ud at spise frokost på Restaurant Smaek, sammen med mig og Nana. Det vil vi glæde os til”, understreger Christian Langballe.

Christians mailadresse er: christian.langballe@outlook.dk

Christian Langballe og Nana Harring udtrækker selv de tre heldige læsere, der skal med til frokost på Restaurant Smaek. Frokosten finder sted umiddelbart efter valget.

Del artikel

Andre læser også