Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Køligt modsvar: AaB giver HB Køge igen efter pokalsejr

Af Michael Qureshi
Foto: AaB
Foto: AaB

Den der ler sidst, ler som bekendt bedst.

Det ordsprog passer vist ret godt til AaBs pokalsejr onsdag aften over HB Køge.

Kampen var udskudt, fordi AaB for en måned siden ikke ville spille den oprindelige kamp.

Årsagen var, at AaBs materialevogn sad fast i kø efter et uheld på Storebæltsbroen. Siden har HB Køges ledelse brugt enhver lejlighed på at beklage sig over aflysningen.

HB Køge og deres sponsor sendte endda en vært og et video-hold på gaden i Aalborg for at lave en drillende video. Blandt andet gav de gode råd til, hvordan man pakker en sportstaske. Du kan se det her.

Karma bider

Men så er det jo som bekendt, at karma nogle gange bider én bagi. Så det var AaB, der fik det sidste ord, da de efter sejren i Køge lagde et billede ud på deres sociale medier.

Her havde de efterladt en enkelt AaB-trøje suppleret med teksten;

“Kære HB Køge. Jeres store opmærksomhed og megen energi som I har brugt på vores smukke klubdragt, vil vi gerne påskønne, hvorfor vi i omklædningsrummet har efterladt et minde, som I er velkomne til at gemme eller benytte i jeres amerikanske lotteri…
Selv tak. Og fortsat god aften.”

Den sidste bemærkning henviser til, at HB Køge ejes af det amerikanske sportsbrand Capelli Sports, som også var dem, der stod bag videoen i Aalborg.

På mål af Oliver Abildgaard, Iver Fossum og Tom van Weert besejrede AaB onsdag aften sikkert HB Køge, og er dermed klar til turneringens kvartfinaler til foråret, hvor FC København bliver modstanderen.

Del artikel

Andre læser også