Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Koncept vinder frem i Aalborg: Købsmæglerne tilbyder nu gratis pristjek på boliger

Af Christine Luca Hornemann

Hvis du er boligsøgende, og har fundet drømmeboligen til salg, men er i tvivl om boligen har det rigtige prisskilt, så er der nu mulighed for at søge rådgivning om prisen – endda helt gratis.

Købsmæglerne, der har kontor i Aalborg, tilbyder at hjælpe boligkøbere på vej med et spritnyt tiltag;

Et gratis pristjek på det hjem, som du går og drømmer om.

Få et gratis pristjek på drømmeboligen

De seneste år har priserne på ejerboliger været skyhøje.

Som køber kan det ofte være ugennemsigtigt, om den pris drømmeboligen er sat til salg for, er den korrekte i forhold til boligmarkedet.

”De fleste købere stiller som regel sig selv spørgsmålet, om prisen er rigtig. Det vil vi rigtig gerne hjælpe med at belyse, fortæller Rasmus Andersen, som er indehaver ved Købsmæglerne, og fortsætter;

”Der er utrolig hård konkurrence for at få boligerne til salg, hvilket mange gange resulterer, i at der prøves meget optimistiske priser af.

Derfor bør man altid forholde sig kritisk til den, og få en uvildig second opinion. Det er det vi hermed giver kunderne – og endda ganske gratis.”

Koncept vinder frem i Aalborg: Købsmæglerne tilbyder nu gratis pristjek på boliger

Vil gøre en forskel for køberne

Som boligsøgende, giver Købsmæglerne dig mulighed for at sende en forespørgsel på om den bolig, som du har forelsket dig i, har den rette pris i forhold til størrelse, beliggenhed og stand.

Ved en forespørgsel garanterer Rasmus og Thomas fra Købsmæglerne at vende tilbage med svar indenfor 24 timer på alle hverdage.

”Hver dag gør vi en stor forskel for mange købere, men vores opfattelse er, at hvis alle folk kendte til vores ydelser vil langt flere gøre brug af os.

Vi håber med dette, at mange flere boligkøbere vil få øjnene op for den store værdi, som vi kan give dem og dermed kan vi sikre, at flere kunder bliver hjulpet sikkert og trygt i mål med deres boligkøb,” fortæller Thomas Boe fra Købsmæglerne.

Koncept vinder frem i Aalborg: Købsmæglerne tilbyder nu gratis pristjek på boliger

Tilbyder flere services

Købsmæglerne tilbyder ikke blot en typisk køberrådgivning, men de hjælper også boligkøbere i mål på flere områder.

Derfor er det en fordel at have en rådgiver i dit hjørne, når du ønsker at investere i mursten – hvad enten du er førstegangskøber, eller om du før har været på boligmarkedet.

Der tilbydes hjælp med en bolighandel fra start til slut.

Dette kalder de for “Tryghedspakken”.

Denne indeholder, at Købsmæglerne deltager helt fra første fremvisning og til rådgivning af overdragelsen af det nye hjem.

Boligkøbere, og især førstegangskøbere, kan få stor gavn af at søge rådgivning til købet. Herunder hører sig især rådgivning til juridisk gennemgang og enkeltydelser der kan bidrage positivt til et godt boligkøb.

Købsmæglerne tilsikrer en boligkøber samme ansvars- og forsikringsdækning som en boligadvokat.

Du kan læse mere om det gratis pristjek her.

Del artikel

Andre læser også