Lækre lejligheder i attraktivt område: Kildestrømmen er tæt på det hele

Skrevet af: Christine Luca Hornemann
kdboliger.dk, Kildestrømmen Eternitten
kdboliger.dk, Kildestrømmen Eternitten

Er du på udkig efter en lækker lejebolig, som samtidig ligger i en af Aalborgs nye attraktive bydele tæt på alting?

Hvis svaret er ja, så kan Kildestrømmen meget vel være det, du drømmer om.

Fra 1. december i år står nybyggeriet klar til udlejning med hele 50 lejligheder i det grønne kvarter på Eternitten.

Sænk tempoet og bo tæt på alting

Eternitten emmer af masser af historie, og den gamle eternitgrund har virkelig været i en rivende udvikling  – fra et område præget af industri med en stor eternitfabrik som omdrejningspunkt, til et smukt byområde med alt, hvad der er brug for i hverdagen.

I et roligt kvarter på Eternitten ligger Kildestrømmen, som er en vej med flere nybyggede punkthuse.

På Kildestrømmen er der lagt op til, at man kan sænke tempoet ved de grønne oaser, og der er højt til loftet både i de nye boliger og i de omkringliggende leje- og ejerboliger.

Hvis man ønsker at bo nær rekreative oaser til gode gåture, eller nær steder hvor der er plads til børnene kan udfolde sig i leg, så er Kildestrømmen et godt valg.

Her er der skønne grønne opholdsområder i nærheden,  hvor der mulighed for at blive naboer til Oplevelsestrappen og Vandværksparken, samt den grønne Klimaboulevard.

Indenfor en radius af 200 meter har man et hav af indkøbsmuligheder, heriblandt Fakta, Føtex og Netto.

Uanset om man arbejder i Aalborg midtby eller udenfor Aalborg, så er det nemt at komme frem både på cykel og i bil.

Her er der kun 10 minutter ind til midtbyen på cykel, og fem minutters kørsel ud til motorvejen, uanset om det nord- eller sydgående retning.

Boligerne opfylder mange behov

Ejendommen ligger op af dejligt åbent areal, som skaber masser af luft.

Lejlighederne i Kildestrømmen varierer mellem 58-84 kvadratmeter, og de kan lejes i fem forskellige lejlighedsvarianter, hvor lejlighederne enten er to-eller tre værelses.

Lejlighederne rammer dermed et bredt segment i alle aldre.

De fem forskellige typer lejligheder er indrettet efter forskellige behov.

Her er der mulighed for at vælge en lejlighed, som har et lækkert køkken med køkkenø og masser af skuffer, eller en lejlighed med walk-in closet – enhvers drøm på lejlighedsønskesedlen.

Lejlighederne i stueplanen får egen have, hvorimod lejlighederne på 1.-4. sal har adgang til egen altan, som har en størrelse mellem 8-10 kvadratmeter med plads til både havemøbler, gasgrill og en mindre bede til krydderurter.

Nybyggeriet rummer også en række ekstra faciliteter. Der er blandt andet gulvvarme over alt i lejligheden, elevator i bygningen, og som lejer vil man også have mulighed for egen privat parkeringsplads.

Kildestrømmen bliver et blandet miljø, hvor der både flytter ældre par, unge studerende og børnefamilier ind. Lejlighederne henvender sig utrolig bredt.

Oplev lejlighederne hver søndag resten af året

Disse skønne lejligheder kan opleves til åbent hus arrangement hver søndag resten af året fra kl. 13-15 (dog ikke d. 23. og 30. december).

Her er der mulighed for at se prøvelejligheden, og opleve hvordan den ene af de fem varianter af lejlighederne er indrettet.

Vi har lovet ProDomus, at såfremt man ønsker en fremvisning af lejemålene, står der allerede nu en møbleret prøvelejlighed klar. Man kan læse mere her eller kontakte ProDomus på e-mail team1@prodomus.dk eller på telefonnumre: 30214076 eller 98120500.

Prøv Aalborgs nye søgeportal på ejer- og lejebolig

MigogAalborg Bolig har lanceret Boligswipe som er en ny og meget lettere måde at søge boliger på. Find de boliger der matcher dig inden for location og søgekrav – og nærstuder så de rigtige

Følg vores nye boligmedie MigogAalborg Bolig her – alt med ejendomme og de fedeste boliger i Aalborg

INFO:

På MigogAalborg Bolig skriver vi om de spændende boliger i Aalborg og omegn, som skiller sig ud på den ene eller anden måde. Vores artikler er ikke sponsoreret, medmindre det står tydeligt markeret.

Er du ejendomsmægler eller har en bolig til salg og mener MigogAalborg Bolig bør omtale en bolig eller projekt, så skriv til christine@migogaalborg.dk eller direkte på vores Facebook.