Kan du heller ikke vente på ferien?

Skrevet af: Martin M. Jørgensen

Sommerferien synes så langt ude i fremtiden. Specielt når regnen til stadighed pisker ned på ruderne. I disse tider, er det vigtigt at få så meget sol som muligt. På den måde opretholder du dit humør, men det kan alligevel godt føles uoverskueligt, at der ikke er en ferie i sigte. Føler du dig i forvejen presset, så kan sådanne tanker være med til at vælte dig. Derfor er det vigtigt at mærke efter, når din krop fortæller dig, at du har brug for ferie. Herunder finder du tre måder at give din krop ro på.

1.      Tag en sviptur til London

Ofte ligger behovet i at komme helt væk fra den hverdag der stresser os. Derfor kan det være en god ide at rejse væk for en kort stund og opleve noget andet end de fire vægge du ellers befinder dig indenfor. Inviter en ven eller veninde med på en forlænget weekend med disse billige rejser til London. Du vil blive populær og få muligheden for at komme væk fra hverdagens stress og jag og blot gøre gode ting for dig selv. London har masse gode restauranter og en masse fede shopping muligheder – altså en god mulighed for at få en pause hjemmefra.

2.      Tag et par fridage fra arbejdet

Nogle gange skal der ikke mere til, end at du melder fri fra dit arbejde et par dage. Du hiver stikket ud til arbejdscomputeren og vil ikke modtage mails eller føle, at du skal nå en masse små hængepartier. Giv dig selv lov til at sove længe, være alene hjemme mens børnene er i skole og få dyrket din hobby. I Danmark har de fleste en stor arbejdsmoral og derfor tager vi for lidt fri, selv når vi har brug for det. Så grib tastaturet og send en mail til din chef. Det er i alles interesse at passe på hinanden.

3.      Hold weekenden lukket

Har du hverken tid eller råd til at tage fri fra arbejde og rejse væk, så er det godt at weekenden altid står for døren én gang om ugen. Nok varer den blot to dage og du kan derfor ikke sammenligne den med en sommerferie. Alligevel er det muligt at komme helt ned i gear på sådanne dage. Det kræver dog at du holder lukket. Du skal ikke sætte ting i kalenderen, men blot have ”mig-tid” skrevet med store fede bogstaver hen over weekenden. Brug tiden på at gøre alt det, som du ellers ikke føler der er plads til i den travle hverdag. Hvis du lærer at få så meget ud af dine weekender som muligt, så er tiden til sommerferien pludseligt ikke så lang.

Legendarisk quiz går online: Dyst med i sofaen og støt et formål

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

The Wharf er kendt (og elsket) for deres store udvalg af drikkevarer, og ikke mindst de legendariske pub-quizzer, hvor man i hold skal svare på 40 spørgsmål inden for alt mellem himmel og jord.

Men gaderne (og barerne … og øl-glassene) står tomme lige i øjeblikket, og derfor må vi nøjes med at hygge os #sammenhverforsig.

Det bliver der også rig mulighed for tirsdag den 14. april, hvor The Wharf traditionen tro afholder Pub Quiz, men denne gang i en online version.

Men det er ikke kun deltagelsesformen, der er anderledes.

Støt et godt formål

I stedet for at betale et beløb for at deltage i quizzen, opfordrer The Wharf i stedet til, at man donerer pengene til Røde Kors og deres arbejde for at bekæmpe COVID-19 over hele verden.

De har oprettet en indsamling her, som man kan støtte – også selvom man ikke deltager i quizzen.

Derfor er der heller ingen kontante præmier til denne særudgave af quizzen, men hvad gør det også, når man støtter et godt formål og samtidig kan få håneretten over de andre deltagere.

Quizzen består som altid af 40 spørgsmål, som man kan svare på i god ro og orden i sofaen.

Man dyster i Zoom-app’en, og nærmere detaljer vil følge på begivenheden på Facebook, når quizzen nærmer sig.

Hvad: Pub Quiz Online
Hvor: Lige hvor du har lyst
Hvornår: Tirsdag den 14. april kl. 19.00

Du finder mere info her.

Du støtter indsamlingen lige her.

Helt genialt: Populær isbutik i Aalborg lancerer træstamme-is

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Hvis der er noget, som vi virkelig har brug for i disse Corona-tider, så er det i den grad selvforkælelse.

Solen skinner i dag, og man får lyst til is.

Derfor er vi bare nødt til at bukke og løfte hatten i respekt for seneste initiativ fra Paradis i Aalborg.

Hvis der er noget de fleste danskere elsker, så er det en god is eller en træstamme fra bageren.

Men hvad nu hvis du slet ikke behøver at vælge mellem de to elementer?

Klar med kold nyhed

Det kan ikke komme som en overraskelse for nogen, at Paradis Is i Aalborg selvfølgelig er klar med endnu en kold nyhed.

Denne gang har de produceret en træstamme-is. Prøv lige at hør hvor lækker den lyder;

Is med chokolade, marcipan, chokolade stykker og romsmag.

Det lyder som HIMLEN for is- og kageelskere.

Det bedste af det hele? Paradis er i Corona-tider for første gang nogensinde begyndt at bringe ud, så du kan få træstamme-is leveret direkte til din hoveddør.

Åbner på havnen

Her i Aalborg finder du både Paradis i Aalborg Storcenter og i Algade og Reberbansgade.

Sidste år åbnede de deres fjerde butik i Aalborg nede på havnefronten, og den genåbner her i påsken.

Det sker på søndag, hvor du kan købe masser af lækkerier – men husk nu at holde god afstand til de andre ishungrende nordjyder.

Stor politiaktion i Aalborg i morges: 26-årig anholdt i verserende terrorsag

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen
Foto: Rigspolitiet
Foto: Rigspolitiet

I forlængelse af den fortsatte efterforskning i en større sag om planlægning af terror har Københavns Politi tidligt i morges anholdt en 26-årig mand i Aalborg. Det er sket i tæt koordination med Nordjyllands Politi.

Det skriver Københavns Politi i en pressemeddelelse.

Anholdelsen af den 26-årige har relation til den store politi-aktion den 11. december 2019, hvor en række personer, heriblandt den 26-årige, blev anholdt flere steder i landet i en tæt koordineret aktion mellem Københavns Politi, flere andre politikredse og PET.

”Efterforskningen er fortsat og har ført til, at mistanken mod den 26-årige nu er så betydelig, at han skal fremstilles i grundlovsforhør. Dagens anholdelse er sket i godt samarbejde med vores kolleger i Nordjyllands Politi. Af hensyn til efterforskningen, kan jeg desværre ikke gå i flere detaljer på nuværende tidspunkt,” siger leder af Afdeling for personfarlig kriminalitet i Københavns Politi, vicepolitiinspektør Brian Belling.

Den 26-årige vil blive fremstillet i Dommervagten i Københavns Byret fredag kl. ca. 13. Her vil Københavns Politi begære om lukkede døre.