ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kan du heller ikke vente på ferien?

Af Annoncør

Sommerferien synes så langt ude i fremtiden. Specielt når regnen til stadighed pisker ned på ruderne. I disse tider, er det vigtigt at få så meget sol som muligt. På den måde opretholder du dit humør, men det kan alligevel godt føles uoverskueligt, at der ikke er en ferie i sigte. Føler du dig i forvejen presset, så kan sådanne tanker være med til at vælte dig. Derfor er det vigtigt at mærke efter, når din krop fortæller dig, at du har brug for ferie. Herunder finder du tre måder at give din krop ro på.

1.      Tag en sviptur til London

Ofte ligger behovet i at komme helt væk fra den hverdag der stresser os. Derfor kan det være en god ide at rejse væk for en kort stund og opleve noget andet end de fire vægge du ellers befinder dig indenfor. Inviter en ven eller veninde med på en forlænget weekend med disse billige rejser til London. Du vil blive populær og få muligheden for at komme væk fra hverdagens stress og jag og blot gøre gode ting for dig selv. London har masse gode restauranter og en masse fede shopping muligheder – altså en god mulighed for at få en pause hjemmefra.

2.      Tag et par fridage fra arbejdet

Nogle gange skal der ikke mere til, end at du melder fri fra dit arbejde et par dage. Du hiver stikket ud til arbejdscomputeren og vil ikke modtage mails eller føle, at du skal nå en masse små hængepartier. Giv dig selv lov til at sove længe, være alene hjemme mens børnene er i skole og få dyrket din hobby. I Danmark har de fleste en stor arbejdsmoral og derfor tager vi for lidt fri, selv når vi har brug for det. Så grib tastaturet og send en mail til din chef. Det er i alles interesse at passe på hinanden.

3.      Hold weekenden lukket

Har du hverken tid eller råd til at tage fri fra arbejde og rejse væk, så er det godt at weekenden altid står for døren én gang om ugen. Nok varer den blot to dage og du kan derfor ikke sammenligne den med en sommerferie. Alligevel er det muligt at komme helt ned i gear på sådanne dage. Det kræver dog at du holder lukket. Du skal ikke sætte ting i kalenderen, men blot have ”mig-tid” skrevet med store fede bogstaver hen over weekenden. Brug tiden på at gøre alt det, som du ellers ikke føler der er plads til i den travle hverdag. Hvis du lærer at få så meget ud af dine weekender som muligt, så er tiden til sommerferien pludseligt ikke så lang.

Del artikel