Julegave fra Aalborg Kommune: Gratis parkering i centrum

Skrevet af: Michael Qureshi
Aalborg Kommune giver 2 timers gratis parkering fra 8-23 december
Aalborg Kommune giver 2 timers gratis parkering fra 8-23 december

Det er en lille julegave, som Aalborg Kommune her fredag har meldt ud til byens mange shopping-glade kunder.

Fra torsdag den 8. december til fredag den 23. december vil der være gratis parkering de første to timer på Aalborg Kommunes p-pladser i Aalborg Centrum.

Aalborg centrum har været – og er stadig – under ombygning. Aalborg Kommune har blandt andet rodet i Danmarksgadekvarteret, ved Budolfi Plads og på Vesterbro med renovering af kloakledninger, omlægning af veje, bygningsrenoveringer og forskønnelse af midtbyen.

Nu ønsker kommunen at takke for de handlendes og de forretningsdrivenes tålmodighed og kvitterer med 2 timers gratis parkering på Aalborg Kommunes p-pladser i centrum op til jul.

De 2 timers gratis parkering gælder i perioden 8. – 23. december 2016 på p-pladserne:
• Gåsepigen
• Urbansgade
• Budolfi Plads
• Budolfi Kirke
• Vesterå
• Brandstrupsgade
• Rantzausgade, og
• Ågade Torv.Man trækker blot sin p-billet på normal vis. Når man tjekker ud, betaler man kun for den tid, der er parkeret ud over de 2 timer. Det sker helt automatisk på de pladser, der er nævnt ovenfor.

Rådmand i By- og Landskabsforvaltningen Hans Henrik Henriksen siger om den gratis parkering:

”Vi roder i midtbyen, og det gør midtbyen mindre tilgængelig for kunderne og hverdagen mere besværlig for de erhvervsdrivende. Det er vi selvfølgelig kede af, men det er en forudsætning for, at vi kan skabe den bymidte, som vi gerne vil have i fremtiden – til gavn for alle parter.

Her op til jul synes vi imidlertid det er en oplagt lejlighed til at takke både kunder og erhvervsdrivende i midtbyen for deres tålmodighed.

Vi kvitterer derfor med de første 2 timers gratis parkering på Aalborg Kommunes p-pladser i centrum i perioden fra den 8. – 23. december. Vi håber, at det kan være et lille plaster på såret til gavn og glæde for kunder og detailhandlerne op til jul”, slutter Hans Henrik Henriksen.