Jubel hos festival-chef: Bryan Adams kan bane vejen for andre verdensstjerner

Skrevet af: Michael Qureshi

Af Stine Kjølby Christensen

Facebook var rødglødende i det nordjyske, da Nibe Festival i går offentliggjorde, at de havde scoret verdensstjernen Bryan Adams til årets festival.

Og det er en fangst, som man hos Nibe Festival er meget begejstrede for.

Festivalleder Peter Møller Madsen fortæller, at de i mange år ihærdigt har kæmpet for at få den amerikanske stjerne ind på scenen i Nibe.

”Forhandlingen har foregået igennem mange år. Vi har prøvet længe og været tæt på mange gange. Men her er der altså mange ender, der skal gå op, når en artist har hele verden som arbejdsplads.

Man skal finde ud af, hvordan lille Nibe i lille Danmark i lille Europa passer ind i en superstjernes planer. Det tager flere måneder,” siger Peter Møller Madsen til migogaalborg.dk.

Han tilføjer;

“Det har krævet masser af hårdt arbejde fra vores side og masser af kontakt til agenter over en lang periode. Og i år kunne det endelig lade sig at gøre!”

Og der er en særlig grund til, at man hos festivallen har drømt om netop Bryan Adams:

”Bryan Adams er en oplagt artist for en festival som Nibe, fordi han bygger bro mellem generationerne. Det har vi jo også kunnet se ud fra reaktionerne på Facebook: Der er mange unge, som jubler – men generelt er alle aldre repræsenteret, og det gør, at vi kan glæde flest mulige. Med Bryan Adams har vi virkelig ramt bulls eye.”

Nibe i Aalborg

At verdensstjernen har kunnet finde plads i kalenderen til at besøge lille Nibe, bliver ikke kun en gevinst for årets festivalgæster. Det bliver nemlig også en stor fordel, når der skal kapres andre store navne i fremtiden.

”Vi begynder jo at have en masse dokumentation på, at vi har potentialet og økonomien til at tiltrække de store kunstnere. Det åbner for mange muligheder i fremtiden, når vi skal forhandle om at få flere verdensstjerner på festivalprogrammet”, forklarer festivallederen.

Der er altså allerede flere musikalske planer for fremtiden og en helt masse at glæde sig til, uanset om man er erfaren festivalgæst, eller man måske bare drømmer om at komme lidt tættere på de helt store kunstnere.

Hvis man vil have lidt rabat på årets partoutbillet, så kan man stadig nå at købe den til 1275 kr. På fredag d. 3. marts stiger prisen med 200 kr.

Top 25 listen du er nødt til at tjekke ud: Her er de mest kendte fra Aalborg