Kommer tættere på kunderne: John Frandsen Aalborg flytter i kendte butikslokaler

Skrevet af: Christine Luca Hornemann

John Frandsen Aalborg hjælper mange kunder videre med nye kapitler i livet, og snart er det John Frandsen Aalborg-afdelingens tur til et nyt kapitel.

Ejendomsmægler-butikken har nemlig valgt at rykke teltpælene op, og ræse mod nye lokaler på en kendt beliggenhed i Vejgaard.

De gamle lokaler, hvor historiske Racercyklen har haft forretning i 38 år på Hadsundvej, får nye beboere i april.

Fra at sende folk afsted på to hjul bliver lokalerne et sted, hvor John Frandsen Aalborg får boligdrømme til at gå i opfyldelse.

Fra Racercykel til ejendomsmæglerforretning

Det er den omvendte virkelighed for John Frandsen Aalborg, der normalt hjælper med at sælge boliger – nu modtager de selv nøglerne, og åbner meget snart.

“Vi glæder os til at åbne dørene i den nye butik i april,” fortæller Christian Løvstad, der er ejendomsmægler ved John Frandsen.

Lokalerne er blevet totalrenoveret for at få cykelværksted byttet ud med et mere hjemligt ejendomsmæglerkontor.

Der er kommet nye butiksvinduer, facade og en lounge-stue med biopejs, så kunderne altid kan bydes på en varm kop kaffe og kringle i hjemlige omgivelser.

“Vi har ledt efter nye lokaler i over et år, og var heldige at Racercyklens lokaler blev ledige.

Vi har valgt at flytte forretningen til Vejgaard for at komme tættere på vores kunder, og vi glæder os til at åbne forretningen i kendte omgivelser,” fortæller Michael Skatka, der er Afdelingsleder i John Frandsens Aalborg-butik.

Kunde-klientellet hos John Frandsen Aalborg er primært boligejere i Vejgaard og det østlige Aalborg, hvorfor det har været en prioritet at komme så tæt på dem som muligt, så kunderne altid har muligheden for at slå vejen forbi.

Vejgaard og det østlige Aalborg er hot

Aalborg Øst er en sand solskinshistorie, og kvarteret er blevet et attraktivt boligområde med lækre boliger og en masse kommende fede fællesfaciliteter.

Der er gang i både nybyggerier og renoveringer tæt på det nye supersygehus, der forventes at stå klar i ultimo 2021 – start 2022.

Snart får man også bedre offentlig transport i form af den nye BRT-bus. Noget man mærker hos John Frandsen Aalborg:

“Dét vi troede på dengang er vedvarende omkring det østlige Aalborg.

Vi ser et kæmpe potentiale i Vejgaard, Gistrup og i hele taget det østlige Aalborg.

Det er et markedsområde, vi gerne vil være markedsledende på, og ikke kun på grund af det nye supersygehus,” fortæller Christian Løvstad.

Visionen har været at skabe en rekreativ og urban bydel, hvor fællesskabet kan samles.

I Aalborg Øst er der masser af plads til mangfoldighed, hvor der et væld af aktiviteter for børnefamilier med masser af institutioner og den grønne arena ved Astrupstien.

Studerende kan bo tæt på Aalborg Universitet og der er plads til at bevæge sig rundt i rolige og grønne områder, og nu kan alle aldersgrupper snart kigge ind hos den lokale ejendomsmægler i Vejgaard bymidte for at søge attraktive boliger.

”Vores forretning og kultur matcher kunderne, der er betegnet som Hr. og Fru. Danmark.

Vi kan godt lide at have begge ben plantet på jorden, og vi kan byde på meget mere end blot at være den traditionelle ejendomsmægler,” fortæller Michael Skatka.

Flytningen til Vejgaard giver også foranledning til et langt større samspil med den nærmeste John Frandsen, som ligger i Klarup.

På den måde sikrer John Frandsen-kæden at være eksperter fra Vejgaard og til alt i østlig retning.

John Frandsen Aalborg kan fra april findes på Hadsundvej 61 i Vejgaard.

Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen er i dag Jyllands største selvstændige ejendomsmægler med i alt 29 boligbutikker – og der er flere på vej.

15 minutter fra Aalborg: Kom til Åbent Hus på nye store udsigtslejligheder

Skrevet af: Nathalia Hentze Nielsen

Hvis du drømmer om at bo et sted, hvor du både har fredelige omgivelser og natur, men stadig er tæt på Aalborgs livlige byliv, er der nogle udsigtslejligheder, der gerne vil have din opmærksomhed.

Kun 15 minutter fra Aalborg centrum ligger Frejlevs nybyggerkvarter på Carl Nielsens Vej, Frejlevhøj, hvor du lige nu kan leje 4-værelses boliger i størrelser fra 104 til 112 kvadratmeter med en fantastisk udsigt til Limfjorden.

Nu kan du opleve boligerne til åbent hus på søndag den 24. november fra klokken 10.00 – 11.00.

Hver bolig har egen udgang – enten i form af en altan på 1. sal eller private terrasser i stueplan – så der er rig mulighed for at nyde de grønne marker og skove på den ene side og den altid smukke Limfjord på den anden side.

Området er et oplagt sted at bo for folk i alle aldre og er især populært blandt børnefamilier pga. den tætte beliggenhed ved Frejlev Skove, Frejlev Hallen og ikke mindst daginstitutioner og forskellige indkøbsmuligheder.

Lejlighederne er indflytningsklare og kan overtages med kort varsel, og som Carina Bach Kristiansen, indehaver af danbolig Aalborg C, fortæller er “udlejningen rigtigt godt i gang med over halvdelen af boligerne udlejet.”

Skarpt minimalisktisk udtryk

Alle boligerne er opført med et skarpt minimalisktisk udtryk, der åbner op for en masse personlige indretningsmuligheder, og der er også blevet lagt vægt på, at lysindfaldet skal være mindst lige så fantastisk som udsigten.

Rummene er store og lyse med køkkener og stuer, der er i åben forbindelse. De lyse HTH køkkener indeholder allesammen hårde hvidevarer i form af opvaskemaskiner, vaskemaskiner samt tørretumblere.

Derudover medfølger der et udhus til alle boliger og carport til 4-værelses lejlighederne.

I de store 4-værelses lejligheder får man eget bryggers, hvor der er installeret vaskesøjle med vaskemaskine og tørretumbler, mens vaskesøjlen i 3-værelses lejlighederne er placeret på badeværelset.

Fælles for badeværelserne i lejlighederne er, at der er lyse skabselementer og gråbrune gulvklinker med gulvvarme.

Mellem boligerne er der etableret et spændende og unikt gårdmiljø, som indbyder til hyggelige stunder for alle aldre.

Boligkomplekset har flere fordelagtige faciliteter som elevator, der også gør boligerne egnet til beboere med gangbesvær. Desuden er det tilladt at holde mindre husdyr på op til 15 kilo – dog tillades der ikke krybdyr.

Priserne de resterende lejligheder ligger fra 9.275 til 10.975 kr. per måned.

Frejlev – en skøn forstadsby

Frejlev har i årevis været et attraktivt sted at bosætte sig pga. muligheden for at være en del af et lokalsamfund samtidig med, at man er tæt på Aalborg.

Der er kun 10 minutters kørsel til City Syd og 15 minutters kørsel ind til Aalborg Midtby fra Frejlev, og du har samtidig masser af naturskønne områder tæt på – bl.a. Frejlev Skove, Drastrup Skov og selvfølgelig Limfjorden.

Læs mere om lejlighederne og mulighederne for leje her.

Lejerne skal have service i topkvalitet: Aalborg-firma med nyt tiltag

Skrevet af: Christine Luca Hornemann

Ejendomsudviklingsfirmaet Frost & Kjøller Ejendomme, der også udlejer de boliger de bygger, tager nu hele administrationen hjem.

Tidligere har firmaet ladet eksterne ejendomsadministratorer håndtere alt det administrative og dialogen med lejerne af deres boliger.

Nu har firmaet lavet en omstrukturering, der skal sikre, at lejerne får en service i topkvalitet under hele udlejningen.

Lejerne skal have den bedste service

På kontoret i Danmarksgade 28 sidder Frost & Kjøllers nye administrations-team klar til at hjælpe virksomhedens lejere.

Firmaet har netop valgt at håndtere det hele internt.

Frost og Kjøller Ejendomme kan på den måde sikre servicen for de nuværende- og nye lejere.

Endnu en fordel er at lejerne kan komme ind på kontoret og få en god snak omkring de forskellige lejemål.

”Vi har taget al administration hjem for at have fuldstændig kontrol over lejemålene. På den måde sikrer vi, at lejerne oplever en høj kvalitet i samarbejdet med Frost & Kjøller Ejendomme.

Kvalitet skal være et nøgleord for os, og vi ønsker at sætte helt nye standarder for service indenfor udlejning af boliger i Aalborg,” fortæller Anne Mette Frost, der er partner i Frost og Kjøller A/S, og fortsætter:

”Vi har ansat markedets bedste folk til at tage sig af administrationen og servicen af vores lejemål, da vi ikke længere ønsker at gå på kompromis.

Det er vigtigt for os at være de bedste på markedet indenfor udlejning af boliger. Det mener vi blandt andet, at vi bliver ved at foretage det hele i eget regi.”

Serviceteam er et nyt tiltag

Udover det nye administrationsteam, så bliver det nu også nemt for lejerne at få en hurtig service, hvis der sker noget uventet i lejemålene.

Firmaet har oprettet et serviceteam, der består af Kenneth og Rasmus, som rykker ud, hvis der eksempelvis er spørgsmål til det håndværksmæssige eller går noget i stykker.

”Vores nye serviceteam er ikke mindst valgt ud fra meget høje faglige kompetencer, men er i høj grad også valgt ud fra menneskelige kompetencer. De forstår nemlig at tale med folk på en ordentlig måde.

Vores lejere skal føle sig forstået og imødekommet med deres henvendelser. Dette forstår Kenneth og Rasmus til fulde, og det er en sand fornøjelse at kunne præsentere dem som vores nye serviceteam.”

Der er fra firmaet side helt særlige tanker med hvorfor der sker en omstrukturering af organisationen:

”Organisationen effektiviseres og serviceniveauet højnes ved at få administrationen og servicedelen hjem i regi af Frost & Kjøller Ejendomme.

Hos Frost & Kjøller Ejendomme er der nu kortere fra tanke til handling, hvilket altid er noget, jeg godt kan lide i min arbejdsgang,” slutter Anne Mette Frost af med.

Splinternyt plejecenter står klar: Anneshave skal aflaste borgere i sygdomsperioder

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

Har man kørt ad Anneberg inden for de seneste par år, har man måske bemærket et stort byggeprojekt tage form.

Nærmere bestemt på Annebergvej 173, hvor Ældre- og Handicapforvaltningen og Dansk Boligbyg har været i gang med opførelsen af et helt nyt plejecenter med 48 nybyggede boliger.

Plejecenteret skal i fremtiden fungere som et aflastningstilbud for de borgere, der i en tidsbegrænset periode har ekstra behov for pleje og omsorg.

Dette kan eksempelvis være i forbindelse med pludselig opstået sygdom eller funktionstab, efter en indlæggelse på sygehuset, hvor borgeren endnu ikke er i stand til at klare sig i eget hjem.

I de tilfælde kan et ophold i en midlertidig bolig forebygge unødig indlæggelse og genindlæggelse på sygehuset og rehabilitere borgeren til selv at klare sin hverdag igen.

Boligerne står også til rådighed for dem, der i dagligdagen passes i hjemmet af deres ægtefælle, men som i en periode får behov for hjælp til den daglige omsorg.

Topmoderne faciliteter

Sygdomshistorikken kan være bred, men fælles er, at de nu får mulighed for at flytte ind i de topmoderne og nybyggede faciliteter centralt i Aalborg.

“Anneshave står færdigt, og alle de medarbejdere der hver dag arbejder for kvalitet og nærhed for borgerne havde inviteret deres familier til Åbent Hus.

Det blev en dag der oversteg mine forventninger, og jeg er meget taknemmelig for hvert et besøg og hver en kommentar i forhold til huset og dets indretning.

Et hav af mennesker har deltaget i processen og alle skal have TAK!

Nu ser jeg frem mod mandag morgen hvor vi byder de første borgere og deres pårørende velkommen,” siger Henriette Lerche, der er leder i Anneshave.

Skal erstatte Riishøjcenteret

Projektet er døbt Anneshave og henviser til placeringen på Annebergvej samt de omkringliggende kolonihaveområder.

Anneshave skal erstatte Riishøjcenteret, der er placeret på Riishøjvej tæt ved Eternitten.

Riishøjcenteret har rådet over 40 pladser, men disse skal nu erstattes og gradvist lukkes ned i forbindelse med ibrugtagningen af Anneshave.

“Med henblik på at sikre en succesfuld flytning fra Riishøjcentret til Anneshave, hvor patientsikkerheden er i top, vil antallet af midlertidige pladser i november måned være reduceret.

Aalborg Kommune vil dog i videst mulige omfang tilstræbe, at det ikke får indflydelse på den daglige drift af de midlertidige pladser,” siger Carsten Lindgaard Johansen, plejeboligchef fra Aalborg Kommune.