Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Investering af opsparing – Derfor bør du investere i aktier

Af Redaktionen

Annonce

Der er flere og flere der begynder at have sparet penge op i banken og de fleste er kommet sig over finanskrisen for år tilbage, så nu er tiden ved at være moden til at folk er begyndt at tage lidt mere risiko. Folk begynder at få højere forbrug og desværre er der nogle som ikke kan styre det og som ender i luksusfælden på TV 3, mens andre blot får et højere forbrug og begynder at bruge deres opsparing på forbrug i stedet for opsparing eller investering af opsparingen i ting som f.eks. aktier. Hvis du kan se dig selv i overstående, så bør du læse denne artikel, hvor vi fortæller mere om hvorfor investering i aktier er en god ide, hvis du gerne vil undgå en økonomisk krise i fremtiden for dig og din familie.

Aktier for begyndere

Hvis du er helt grøn indenfor investering i aktier, så bør du sørge for at lave en grundig research inden du begynder at investere dine penge, da du har større for succes hvis du rent faktisk ved hvad du investere i. Der er ingen mening med at begynde at investere som nybegynder hvis du mister dine penge på din investering, så hellere komme godt fra start.

Aktier er igennem de seneste 100 år steget med i gennemsnit 7% om året og dette er hvis man inkluderer alle økonomiske kriser og lignende som har trukket gennemsnittet ned. Så der kan vist ingen tvivl være om at investering i aktier har været en lukrativ investering.

Hvad kan du ellers lave investering i?

Der er mange ting som du kan investere i, hvis du gerne vil investere i andre ting end aktier. Det er altid en god ide at lave en grundig research, så du kan finde ud af hvor du får det højeste afkast på din investering men med mindst mulig risiko. Hvis du gerne vil begynde at investere, så kan du starte ud med at lave nogle små test investeringer i nogle af mulighederne, for derefter at finde ud af hvor du vil investere mest muligt at fin opsparing henne. Men her er et forslag på hvad du kan investere i udover aktier som allerede er nævnt.

Crowdlending

Hvis du vil prøve en anden form for investering som er en af de nyeste på markedet, så bør du kigge på crowdlending som uden tvivl er en af de mest interessante måder at investere på for tiden. Årsagen er meget simpel. Du investerer i lån ved at låne dine penge ud til andre hvor du får månedlige tilbagebetalinger med både renter og selve afbetalingerne. På den måde vil du få en passiv indkomst som du kan vælge at geninvestere eller at trække ud måned for måned. Crowdlending investeringer er også begyndt at blive mere velkendt for danske private investorer som investere i de forskellige crowdlending platforme mere og mere, for hver dag der går.

Del artikel

Andre læser også