Hvorfor du skal erhverve dig plastik vinduer 

Skrevet af: Redaktionen

Vindue markedet er blevet et rigtig stort, og det kan være svært at finde rundt i hvilke vinduer, som er bedst og hvilke som er moderne.

Når du shopper for vinduer, er der mange forskellige faktorer, som spiller ind i dit valg. Pris, udseende, miljøvenlighed og måske vigtigst af alt hvordan de bidrager til at beholde et godt indeklima.

Med plastik vinduer får du er alsidig vinduetype, som passer til det moderne hjem, og du får mange fordele ved at vælge et plastik vindue.

Blandt andet er prisen på plastik vinduer i forhold til malet-træ vinduer eller træ-alu vinduer er betydeligt lavere. Du kan læse flere gode grunde til at erhverve dig plastik vinduer nedenfor. 

Plastik vinduer har en lang levetid 

Plastik vinduer er lavet af PVC-profiler, hvor både karm og ramme er produceret i PVC.

Plastik vinduerne holder noget længere end dens brødre i både træ-alu, malet-træ og mahogni, fordi det holder skidt og fugt ude bedre end træ gør.

På den måde forhindrer vinduerne i at få skimmel, da fugten ikke kan komme ind og sidde i vinduerne.

Dernæst er plastik ikke et så nemt nedbrydeligt materiale, hvilket gør at du kan beholde dine vinduer pæne i langt længere tid end med andre vinduestyper. 

Lav vedligeholdelse 

Måske den største grund til at anskaffe sig plastik vinduer er den lave vedligeholdelse.

En af manges helt store sommerprojekter hvert andet eller tredje år, er at give de gamle trævinduer olie eller maling, for at de stadig ser sunde og pæne ud.

Dette slipper du helt for med et plastik vinduer, da materialet ikke skal vedligeholdes på samme måde.

Det vil ikke sige, at du ikke skal vedligeholde dine plastik vinduer, men du kan klare din vedligeholdelse med en spand, klud og noget varmt sæbevand.

Det vil med andre ord sige, at du kan klare din vedligeholdelse samtidig med at du pudser glasset, og du sparer oceaner af tid. 

Moderne tider kræver moderne vinduer 

Vi lever i en tid hvor nordisk minimalisme og simpelhed præger både bolig og modeverdenen.

Du kan følge med på den mode med plastik vinduer. Plastik vinduerne kommer i få simple og stilrene farver, men med dets glatte udseende, samt minimalistiske stil er oplagt for dig som elsker et stilrent look.

Plastik vinduer er specielt populære i nybyggede huse, da materialerne ofte er nyere og til dette passer plastik vinduerne godt til, da de ikke stjæler for meget opmærksomhed.

Det er tilmed et billigere alternativ

Man skulle tro at plastik vinduer skulle være dyrere end træ-vinduerne, men dette er ikke tilfældet.

PVC-materialet er billigere at fremstille end træ-vinduerne, og derfor skal du slippe mindre pr. plastik vindue end ved pr. træ-vindue.

Prisen vil variere elt efter størrelse, form og type af plastik vindue, men det er generelt set et billigere alternativ end træ-vinduer. 

En af ulemperne ved et plastik vindue er dog, at hvis der forekommer en bule i rammen, så er det ikke på samme måde muligt at fikse det.

Så skal rammen skiftes ud, så du skal stadig huske at passe på dine plastik vinduer, på trods af den lange levetid og lave vedligeholdelse.

AALBORG AWARDS hylder byen: Natklubkonger spiller til Afterparty

Skrevet af: Michael Qureshi
TooManyLeftHands
TooManyLeftHands

Så kan I godt krydse datoen!

Fredag d. 3. april 2020 gentager vi succesen med AALBORG AWARDS. Denne gang større, vildere og bedre end både i 2018 og 2019, som var de første to år med den store fest.

Vi har igen i år rykket AALBORG AWARDS ind i Aalborg Hallen i Aalborg Kongres & Kultur Center, hvor der bliver plads til over 900 gæster. Sidste år var der totalt udsolgt til showet og afterparty.

Billetterne er netop sat i salg, og denne gang er det udelukkende med siddepladser.

AALBORG AWARDS starter med at hylde det bedste i Aalborg.

Årets Restaurant, burger, café, cocktails m.fl. skal kåres, hvor alle byens største restauratører, butikker, virksomheder håber på, at det er dem, som løber med priserne.

AALBORG AWARDS

TooManyLeftHands spiller til afterparty

Derefter er der kæmpe Afterparty. I år bliver det for alvor sparket i gang af nogen, der virkelig ved, hvordan man fyrer den af til en fest. Det er nemlig ingen ringere end natklubkongerne fra TooManyLeftHands.

Sidste år spillede de blandt andet på Tinderbox, de stod for Aalborgs største Gadefest on Tour på Gammeltorv og så har de også netop spillet på Aairport Festival.

TooManyLeftHands er netop kendt for at tage de største hits og mixe dem med deres eget touch, og regnes for at være blandt de bedste DJs.

Når de går fra scenen afløses de af andre stærke navne på DJ-fronten.

Rød løber, drinks og fedt show

Vi tør godt at love, at det bliver en forrygende aften med rød løber, drinks, et fedt show med kåringer og så ikke mindst et med et megafedt afterparty.

Vært på selve AALBORG AWARDS bliver Nicolaj Lange, der også har været det de to forgående år.

Hvis du vil prøve at have følelsen af at komme med til den største rød løber fest i Aalborg, så er det AALBORG AWARDS.

Her kan du feste med alle dem, der står bag byens bedste restauranter, butikker, caféer, virksomheder og naturligvis flere prominente navne i alt lige fra sport til politik.

I løbet af de næste dage åbner afstemningen til finalisterne til AALBORG AWARDS. Se sidste års vindere her

Hvad: AALBORG AWARDS afholdes af MigogAalborg
Hvor: Aalborg Kongres & Kultur Center
Hvornår: Fredag d. 3. april kl. 18-01.00
Billet-info:
Siddeplads: 349 kr.
Inkluderer 1 drink, snacks under showet, indgang til Award-show og MEGA Afterparty
Book lige her

Fed oplevelse for børnene: Kom til gratis ishockey-træning i vinterferien

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen
Foto: Annemarie Allesø Rasmussen
Foto: Annemarie Allesø Rasmussen

Vinterferien er netop startet for de fleste børn i Nordjylland, men vejrudsigten lover ikke ligefrem fantastisk vejr de næste dage.

Derfor er det jo oplagt at gå på jagt efter indendørsaktiviteter, som kan underholde de mindste i familien.

Og her i vinterferien kan børnene både få rørt kroppen, mærke følelsen af vintervejr og være sikker på tørvejr, når AaB Ishockey inviterer til rekruttering for alle piger og drenge i alderen 3-7 år.

Det foregår på onsdag d. 19. februar fra klokken 14.30 – 15.30 og lørdag d. 22. februar fra klokken 13.00-14.00 i Gigantium, og det er ganske gratis at møde op og prøve kræfter med en af Danmarks mest populære sportsgrene.

Bliv den næste store ishockey-stjerne

Flere profiler fra Aalborg Pirates har været en del af AaB Ishockeys talentafdeling, så drømmer dit barn om at blive den næste store Ishockey-stjerne, er det oplagt at lægge vejen forbi rekrutterings-dagen.

Men træningen handler først og fremmest om at have det sjovt.

“Vi har mange trænere på isen begge dage, så alle børn kan få en hjælpende hånd, når det nødvendigt.

Vi har også nogle specielle vogne, som de kan støtte sig opad, hvis ikke de er helt trygge ved at stå på skøjter endnu,” fortæller formand sportsudvalget i AaB Ishockey, Søren Vestergaard.

Derudover tilrettelægger man træningen efter det enkelte barns niveau, så alle får en god oplevelse.

Det anbefales, at man kommer 30-45 minutter før for at få hjælp til at finde det rette udstyr – som man i øvrigt også kan låne helt gratis på dagen.

Søren Vestergaard oplyser, at AaB Ishockey også afholder begyndertræning hver onsdag (kl. 17-18) og lørdag ( kl. 10-11.15) i perioden august-april, hvor man også kan prøve kræfter med ishockey.

Hvad: Gratis ishockey-træning for 3-7 årige
Hvor: Gigantium (indgang i kælderen på samme side som svømmehallen, omklædning 4, midt på gangen)
Hvornår: Onsdag d. 19. februar fra klokken 14.30 – 15.30 og lørdag d. 22. februar fra klokken 13.00-14.00

Du kan finde mere info her.

Subway lancerer nyhed: Børn under 12 år spiser gratis fremover

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

Vinterferien er netop skudt i gang, og det er naturligvis ensbetydende med, at de nordjyske forældre er i fuld gang med at lægge program for den næste uge.

Nu er der ikke børnehave- eller skolekammerater, der kan aktivere energibomben i løbet af dagen … og så må (bedste)forældre jo træde til.

Heldigvis findes der mange lokale tilbud til familier, der ønsker en ferie fyldt med gode oplevelser.

Blandt andet Subway, der netop har lanceret deres nyeste tiltag: Børn spiser gratis.

“Sikke et godt vinterferietilbud!” tænker du nok – men faktisk varer glæden helt udover denne uge…

Tilbuddet gælder nemlig for evigt!

Subway understreger dog over for MigogAalborg, at det er et barn per betalende voksen, der spiser gratis.

Sammensæt din egen børnesandwich

Med i det generøse tilbud er en valgfri børnesandwich, håndlavet i bedste Subway-ånd, hvor dagens heldige hovedperson kan vælge mellem en variant med enten kylling, kalkun eller skinke.

Derudover er der selvfølgelig hundredevis af kombinationsmuligheder både med hensyn til brød, fyld og tilberedning.

Et andet nyt tiltag fra Subway er også, at du fremover kan tilvælge alt fra cheddar, revet mozzarella, majs, feta, ristede løg til ristede kerner – helt uden merpris.

Barnet får selv lov at udpege det hele ved disken og er dermed også selv med til at sammensætte lige præcis sin yndlingssandwich.

“Subway er andet end et oplagt bud på en omgang hurtig take away – vi er også en familierestaurant, hvor der er plads til både store og små, uanset smag og behag,” fortæller Rasmus H. Millfors, som er medejer af Subway i Aalborg.

Er appetitten til mere end blot en sandwich, er der mulighed for at tilkøbe en sodavand og cookie for kun 20 kr. – det er dog ikke et krav for at indløse tilbuddet om et gratis måltid, så dette skal udelukkende ses som en billig måde at opgradere til en menu.

Tilbuddet er gældende i både restauranten i Urbansgade samt Østerågade.