ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Hvilken kjoletype skal du vælge til brylluppet?

Af Redaktionen

Annonce

Skal du giftes? Og er du ikke begyndt at lede efter den perfekte kjole endnu? Så er du havnet det rigtige sted, for i denne guide vil vi beskrive for dig, hvilken type kjolesnit som passer til hvilken kropsfigur.

Der er selvfølgelig ikke nogen regler for, hvad du skal ende med at tage på, men det kan måske gøre din søgning nemmere, hvis du allerede på forhånd – efter at have læst denne guide – kan udelukke bestemte typer af kjoler.

Men inden vi går i gang med guiden, så vil vi lige tipse dig om Bryllupsklar.dk som har en oversigt over de bedste brudebutikker i Danmark, se dem her

Hvilken kjoletype skal du vælge til brylluppet?

A-line model

På en A-line starter skørtet omkring hoftehøjde og så breder det sig mere og mere ud, til det til sidst ligner et stort A. Denne type kjole klæder faktisk de fleste kvinder, det er lidt en allrounder. Den er god, hvis du vil skjule mave og hofter lidt.

Den elegante havfrue

Havfruekjolen passer super godt til dig, som har timeglas figur eller bredere hofter end skuldre. Den er god både hvis du er slank, men den passer også rigtig godt til dig med kurver, kjolens facon vil blot fremhæve dine former på den gode måde. Det eneste du skal tænke på er, at havfrue kjolen er svær at bevæge sig rundt i, fordi den sidder meget tæt om kroppen og først begynder at vige sig ud ved knæene. Så det er små skridt og ikke en dansevenlig kjole, du kender måske allerede fornemmelsen, hvis du er den glade ejer af et stramt pencilskørt.

Empire snittet

Empire kjolen passer også til de fleste. Men hvis du gerne vil lægge lidt centimeter til din højde, så er den perfekt. Fordi kjolelivet starter så højt oppe – lige under barmen – så får du en lang krop i kjolen, hvilket giver en illusion af, at du er højere end du er.

Empire kjolen er også oplagt til dig, som er gravid, der er god plads til maven i denne type kjole.

Ball Gown

Ball Gown eller Prinsessekjole som den også kaldes. Her snakker vi om store kjole med kæmpe skørter. Denne type kjole klæder dig, som er slank eller pæreformet. Fordi kjolens underdel er så stor, så kan du nemt komme til at syne meget større end du er, hvis du har en fyldig overkrop, og det er jo formentlig ikke det, du er ude efter.

Etui

Det engelske ord for dette snit er Sheath. Vi kalder det på dansk Etui eller Hylster. Det er en kjole med en slank silhouette, som dog ikke er nær så markant som havfrue kjolen, den går mere lige op og ned. Den passer godt til dig som har timeglas figur men den er samtidigt også god til dig, som ikke har nogen særlig markeret talje.

Del artikel

Andre læser også