ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Husker I målkongen Erik Bo? Nu scorer han topjob i Aalborg-firma

Af Michael Qureshi
Foto fra The Old Yard som 2E Bolig har udviklet
Foto: 2E Bolig
Foto fra The Old Yard som 2E Bolig har udviklet Foto: 2E Bolig

Siger man navnet Erik Bo Andersen til AaB-fans over 30 år, så lyser øjnene med garanti op.

Det var i AaB, at den lange angriber fik sit helt store gennembrud i fodboldkarrieren, da han blandt andet var med til at føre klubben til mesterskabet i 1995. I samme sæson blev han topscorer i Superligaen med 24 mål.

Han nåede desuden at spille 6 A-landskampe.

Siden blev Erik Bo Andersen solgt for en stor sum penge til skotske Rangers, men her røg karrieren ud i en mindre glidebane. Erik Bo Andersen sluttede karrieren i AaB i 2003, hvor det gik mindre godt. Men han er stadig en helt i Aalborg.

Lander topjob i Aalborg-firma

Nu har han landet et topjob hos Aalborg-virksomheden 2E Group A/S som er en stor spiller på ejendomsudviklingsmarkedet. Blandt andet er 2E Group A/S hovedsponsor på det populære TV 2 program Nybyggerne, hvor firmaet giver et hus til vinderne.

Her forstærker man holdet med Erik Bo Andersen, der efter karrieren har arbejdet meget med ejendomssalg og udvikling.

”Vi ser meget frem til at få Erik på holdet. Erik har betydeligt kendskab til ejendomsudvikling fra sin tid som selvstændig. Han kender desuden også til planforhold m.v. fra sin tid i Byrådet i Randers Kommune. Ikke mindst har Erik den rette indstilling – og vinder mentalitet der skal til for at ligge i toppen ”ejendomsligaen” som vi agter at forsætte med.

Læg dertil Erik´s meget hyggelige væsen som gør, at vi har rigtig god kemi – og vi ser begge meget frem til tæt samarbejdet om de mange opgaver, vi skal i gang med – og ikke mindst alle projektmuligheder vi skal have opdyrket, som ligger og venter på os forude” udtaler Jesper Skovsgaard indehaver og adm. direktør i 2E Group A/S.

Tæt samarbejdspartner i ledelsen

Erik Bo Andersen tiltræder 1. maj som projektudvikler og tæt samarbejdspartner med Jesper Skovsgaard i ledelsen af ejendomsudviklingsfirmaet 2E Group A/S der har hoved- og salgskontor i Aalborg samt 3 salgskontorer i Storkøbenhavn.

Boligerne sælges enten til professionelle ejendomsinvestorer, ejendomsfonde eller som private ejerboliger via ejendomsmæglerfirmaet 2E Bolig Projektsalg,

Del artikel