Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Herremode: 3 items der nemt kan pifte din garderobe op igen

Af Annoncør

Synes du også, at din garderobe er lidt kedelig for tiden? Er det ved at være noget tid siden, du sidst har fået noget nyt tøj ind? Så har vi 3 gode bud på stilfulde items, der nemt kan gøre din garderobe spændende igen.

Annoncørbetalt indhold leveret af BARONS

1. Stribede skjorter giver dig mere kulør i hverdagen

Stilrene og ensfarvede skjorter i garderoben er altid en sikker vinder. Men hvis du gerne vil være mere modig ved at tilføje lidt afveksling og farver i garderoben, så kan stribede skjorter lige være noget for dig.

I dag er de mest fortrukne stribede skjorter kendetegnet ved de stilfulde pinstripe-design, hvor man kan se, hvordan de smalle vertikale striber løber ned over en mørkere base. Stribede skjorter er en mellemting mellem de ensfarvede skjorter til skjorter med print og mønstre i mange farver. De vil give et frisk pust til din garderobe, uden at det bliver for festligt og overvældende med for mange farver og mønstre.

Du kan sagtens kombinere en stribet skjorte med dit yndlingsjakkesæt, habit eller andre klassiske items i din garderobe. De stribede skjorter fungerer som et godt alternativ til de klassiske skjorter.

2. T-shirts kan bruges året rundt

Moden skifter hele tiden, og det kan være svært at følge med. Men hvis du investerer i sikre basic-items som en t-shirt, så er du altid på rette spor. Der er et bredt udvalg af t-shirts til mænd, hvor du kan gå efter de helt simple modeller eller finde nogle t-shirts med print og mønstre på. T-shirts kan bruges året rundt og kan nemt styles med andre items, som for eksempel kunne være en stribet skjorte. Om sommeren er t-shirten god at have på til de varme dage eller lidt kølige sommeraftener. Om vinteren kan du kombinere t-shirten med din favorit cardigan, blazer eller have den på under en skjorte.

  1. Et herreur bør være en fast del af garderoben
    Det er ikke kun tøj, der kan pifte et outfit op. Et fedt herreur er med tiden blevet en fast del af garderoben til den moderne mand. Foruden at være praktisk, så kan et armbåndsur være med til at understrege din stil og identitet. Der findes et hav af forskellige ure, hvor du kan få et bredt udvalg af rem til. Nogle mænd foretrækker et småt og diskret ur, der skal passe til deres klassiske og casual outfit. Andre foretrækker uret i en større størrelse, så uret kan ses tydeligere og gøre outfittet mere maskulint.