ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kortest tid at sælge boligen: To fra Aalborg med på landets Top 10

Af Christine Luca Hornemann
thorkildkristensen.dk, Las Poulsens vej 33, 9000 Aalborg
thorkildkristensen.dk, Las Poulsens vej 33, 9000 Aalborg

I øjeblikket er der enorm forskel på liggetiderne på det danske boligmarked alt afhængig af, hvor man kigger henne i landet.

Hvis man graver dybere ned i tallene, er der i 162 forskellige postnumre i Danmark en gennemsnitlig liggetid på over et år. Men hvis vi vender kurven er den laveste liggetid helt nede på 75 dage i gennemsnittet.

Når de danske boligsælgere sætter huset til salg, er det som regel med håbet om, at en køber melder sig på banen, inden ventetiden sætter tålmodigheden på prøve. Hvis man overvejer at sætte huset til salg i Aalborg, er der rig mulighed for, at huset vil blive solgt inden for en kort tid.

En ny opgørelse fra Boligsiden.dk viser, at den gennemsnitlige liggetid på aktuelt udbudte villaer er over et år i 162 postnumre, men nogle steder i Aalborg Kommune er sagen en helt anden.

Aalborg er hot

Zoomer man ind på top 10 over postnumre med kortest liggetid, vil det hurtige øje skimte at to postnumre i Aalborg Kommune er på listen, herunder 9270 Klarup og 9220 Aalborg Øst.

Kortest tid at sælge boligen: To fra Aalborg med på landets Top 10
(Tabellen viser den gennemsnitlige liggetid for udbudte villaer det seneste år. Der skal i gennemsnit have været mindst 15 villaer i udbud pr. måned, før det enkelte postnummer medtages i beregningen. Data er trukket 15. maj 2018. Kilde: Boligsiden.dk)

I Klarup har de huse, der er til salg lige nu, i gennemsnit været på markedet i 87 dage, og i Aalborg Øst ligger de på 91 dage.

”Fælles for de postnumre, hvor liggetiden er lav, er, at de er beliggende enten i eller omkring en af landets største byer, hvor efterspørgslen generelt er stor,” siger Birgit Daetz der er boligøkonom og kommunikationsdirektør hos Boligsiden.dk

Super Sygehuset

Hvis man er kendt i Aalborg omegn, kan man hurtigt se at både postnumret i Aalborg Øst, og Klarup vil være beliggende nær det nye Super Sygehus.

Aalborg Øst er blevet et attraktivt område, og flere mæglere kan mærke den store interesse for området. Blandt andet danbolig Nørresundby, som har solgt flere boligprojekter i området, og stadig har ét boligprojekt i udbud.

“Aalborg Øst er et upcoming område grundet det nye Super Sygehus. Vi solgte et projekt tilbage i 2016. Her blev boligerne solgt for omkring 1,6-1,7 millioner afhængig af størrelsen på boligen. De af boligerne fra projektet som er blevet solgt efterfølgende, er blevet solgt for over 2 millioner. Det er blandt andet et tegn på, at området er blevet meget eftertragtet,” fortæller Klaus Kristjansen fra danbolig Kristjansen & Partnere.

Prøv Aalborgs helt nye søgeportal på ejer- og lejebolig

MigogAalborg Bolig har lanceret Boligswipe som er en ny og meget lettere måde at søge boliger på. Find de boliger der matcher dig inden for location og søgekrav – og nærstuder så de rigtige

Kortest tid at sælge boligen: To fra Aalborg med på landets Top 10

Følg vores nye boligmedie MigogAalborg Bolig her – alt med ejendomme og de fedeste boliger i Aalborg

INFO:

På MigogAalborg Bolig skriver vi om de spændende boliger i Aalborg og omegn, som skiller sig ud på den ene eller anden måde. Vores artikler er ikke sponsoreret, medmindre det står tydeligt markeret.

Er du ejendomsmægler eller har en bolig til salg og mener MigogAalborg Bolig bør omtale en bolig eller projekt, så skriv til christine@migogaalborg.dk eller direkte på vores Facebook.

 

Del artikel