Her er det nye brandvarme område i Aalborg: Nye lækre boliger opføres

Skrevet af: Christine Luca Hornemann
danbolig.dk, Overvejen 41, 9220 Aalborg Øst
danbolig.dk, Overvejen 41, 9220 Aalborg Øst

Inden længe får vi det nye Super Sygehus i Aalborg Øst, som er under opførsel, og forventes at være færdig i 2020.

Grundet det bliver området omkring sygehuset ét attraktivt område at bo i.

I Aalborg Centrum langs havnen og ved Godsbanen er samtlige boligprojekter blevet bygget færdige, og nogle er stadig under opførsel. Samtidig er flere projekter i Skalborg også i gang, men den nye bydel i Aalborg Øst og det omkringliggende område tæt på det kommende sygehus er også under stor udvikling.

danbolig.dk, Overvejen 41, 9220 Aalborg Øst

Lækre boliger på vej

Lige nu har Danbolig udbudt seks boliger som er under opførsel. Boligerne bliver veldisponerede 1. plans boliger på cirka 105 kvadratmeter med en god planløsning, og med gulvvarme i hele boligen.

Boligen rummer en god fordelings entré med klinkegulv og med adgang til det første værelse. I opholdsstuen er der plads til en spiseafdeling med åben forbindelse til ét funktionelt køkken med skabselementer fra HTH, og hårde hvidevarer fra Siemens.

Fra stuen er der adgang til soveværelset, endnu et værelse og med udgang til egen terrasse. Der er endvidere et stort badeværelse med som er funktionelt indrettet med et brusehjørne i glas og helstøbt vaskebordplade. Hver bolig vil have en carport og tilhørende redskabsrum.

Aalborg Øst er et upcoming område grundet det nye Super Sygehus. Vi solgte et boligprojekt på Stenbjergvej, som er beliggende kort fra disse boliger. Der var det tydeligt, at det primært var det ældre segment, som var interesseret i området, men købergruppen til projektboliger er blevet meget bredere. I dag er det også førstegangskøbere og familier med børn, som søger projekter som dette,” fortæller Klaus Kristjansen fra Danbolig i Nørresundby

danbolig.dk, Overvejen 41, 9220 Aalborg Øst

Positive forventninger til prisudviklingen

Hos Danbolig Kristjansen & Partnere i Nørresundby er der positive forventninger til prisudviklingen i området.

“I det tidligere nævnte projekt på Stenbjergvej, som vi solgte tilbage i 2016, blev boligerne solgt for omkring 1,6-1,7 millioner afhængig af størrelsen på boligen. De af boligerne fra projektet som er blevet solgt efterfølgende, er blevet solgt for over 2 millioner. Det er et tegn på, at området er blevet meget eftertragtet,” Slutter Klaus Kristjansen

Der forventes at der står et prøvehus klar pr. 1 maj 2018.

Såfremt du er interesseret i at hører mere omkring projektet kan danbolig Kristjansen & Partnere kontaktes på 52700700 eller på e-mail noerresundby@danbolig.dk

Prøv Aalborgs helt nye søgeportal på ejer- og lejebolig

MigogAalborg Bolig har lanceret Boligswipe som er en ny og meget lettere måde at søge boliger på. Find de boliger der matcher dig inden for location og søgekrav – og nærstuder så de rigtige

Følg vores nye boligmedie MigogAalborg Bolig her – alt med ejendomme og de fedeste boliger i Aalborg

INFO:

På MigogAalborg Bolig skriver vi om de spændende boliger i Aalborg og omegn, som skiller sig ud på den ene eller anden måde. Vores artikler er ikke sponsoreret, medmindre det står tydeligt markeret.

Er du ejendomsmægler eller har en bolig til salg og mener MigogAalborg Bolig bør omtale en bolig eller projekt, så skriv til christine@migogaalborg.dk eller direkte på vores Facebook.