Kærligheden fejres: Her får du de gode Valentines menuer
Af Michael Qureshi
For en opdateret 2021 version – så har Applaus, Nam og Karma Sushi lavet en luksus Valentines Takeaway. Læs mere lige her
Så er der snart en god anledning til at hylde romantikken på øverste hylde.
Valentines Dag er lige om hjørnet på torsdag d. 14. februar, og her summer byen lige lidt ekstra.
Hvis I endnu ikke har besluttet jer for, hvor Valentines Dag skal fejres – og om den skal fejres hjemme eller ude – så er her nogle gode bud på en god aften i Aalborg og omegn.
Vi har kigget hele vejen rundt på, hvad vi kunne finde af Valentines Menuer, så er her vores bedste bud på en god Valentines oplevelse.
Dejavú
– Taskekrabbe m. brioch, creme fraiche, avokado og små salater – Stegt skærising m. karameliseret blomkålscreme og beurre blanc fyldt med frittet kapers og hasselnødder – Let røget og grillet okse m. saltbagt selleri, kartoffelcreme, oksemarv og ragoutsauce – Hvidchokolade iscreme m. passion, passionssirup og mørk chokolade ganache
Hertil serveres der lyserøde bobler til krabben, et glas hvidvin til fisken, et glas rødvin til oksen og kaffe til desserten.
Forretter Fiskecremesuppe med fisk & skaldyr, tilsmagt med Pernod og safran Hvidløgsgratinerede jomfruhummerhaler Parmaskinke med sprød salat og dressing
Hovedretter Fisketallerken med 2 slags fisk og friske grøntsager Tournedos af oksemørbrad m/kartofler og dagens grøntsager
Dessert Desserttallerken med variation af forskellige desserter. Ostetallerken med variation af danske og udenlandske oste
Appetizer og hjemmebagt biodynamisk brød og lokal smør.
FORRET : Frisk kogt halv hummer rørt med salater, basilikum pure, bagte tomater, avokado og hjemmelavet tomat pure- serveret med toast
HOVEDRET: Helstegt oksemørbrad stegt med timian og urter, trancheret ved bordet, serveret med 2 saucer rødvins glace samt hjemmelavet bearnaiser sauce og pure af jordskokke gratin, aspagesbroccoli og jordskokke chips.
DESSERT: Vores Konditor Fabian Chevreuil s romantiske chokolade kugle dessert i pink med hjerter og Passionsfrugt, marengs kys og masser af lun Valhrona Chokolade.
Menu for 2 personer incl 1/1 fl Champagne Moet ROSE LOVE EDITION 1998,-
Forret: Forretten består af en række små lækre antipasti som I kan deles om. Vores koldt hævede surdejsbrød, verdens bedste olivenolie og middelhavssalt med salvie er naturligvis på bordet.
Hovedret: Hovedretten er oksemørbrad som udskæres ved bordet, serveret med dagens grønt fra Torvet i Parma og pebersauce.
Dessert: Til dessert en lækker citrontærte med marengs og hjemmelavet is af tonkabønner.
Pris pr. pers.: 395,-
Inkl. Vinmenu med nøje tilpasset Italienske vine kr. 745,- pr. pers.
1 x nobashi salat 2 x bao m. tigerreje 4 x laks supreme maki 4 x chicken nuts maki 4 x California maki 6 x shrimp tempura maki 8 x tuna love roll maki 2 x heartcake desert
Pris: 749,- til 2 pers.
Bestilling senest d. 13.2 kl 20.00 Afhentes d. 14.2 mellem 17 – 21