Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kærligheden fejres: Her får du de gode Valentines menuer

Af Michael Qureshi

For en opdateret 2021 version – så har Applaus, Nam og Karma Sushi lavet en luksus Valentines Takeaway. Læs mere lige her

Så er der snart en god anledning til at hylde romantikken på øverste hylde.

Valentines Dag er lige om hjørnet på torsdag d. 14. februar, og her summer byen lige lidt ekstra.

Hvis I endnu ikke har besluttet jer for, hvor Valentines Dag skal fejres – og om den skal fejres hjemme eller ude – så er her nogle gode bud på en god aften i Aalborg og omegn.

Vi har kigget hele vejen rundt på, hvad vi kunne finde af Valentines Menuer, så er her vores bedste bud på en god Valentines oplevelse.

Dejavú

– Taskekrabbe m. brioch, creme fraiche, avokado og små salater
– Stegt skærising m. karameliseret blomkålscreme og beurre blanc fyldt med frittet kapers og hasselnødder
– Let røget og grillet okse m. saltbagt selleri, kartoffelcreme, oksemarv og ragoutsauce
– Hvidchokolade iscreme m. passion, passionssirup og mørk chokolade ganache

Hertil serveres der lyserøde bobler til krabben, et glas hvidvin til fisken, et glas rødvin til oksen og kaffe til desserten.

Samlet pris 595kr

Book her

Bistro V

Forret
Røget laks med dild, glaskål og radisser

Hovedret
Rosa stegt oksemørbrad med svampe og løg, fritter og sauce bearnaise

Dessert
Chokoladekage med karamel, sprøde kys og vanilleis

3 retter pr. person kr. 295,- incl. én rød rose pr. par.

Book her

Fandanko

Kun Take Away

Rosa stegt oksemørbrad
Med estragoncreme og sprød kartoffeltortilla

Smørdampet kammusling
Med persillerodspure og wasabirogn

Marineret tigerreje
Med sort quinoa og tomatpesto

Glaseret svinekæbe
Med sød løgpure og limemarineret couscous salat

Lufttørret skinke med Parmesan aioli
Hertil grillet polenta og sprøde grønne oliven

Stegt andebryst
Med passionsmarineret Cashewnødder og chipotlecreme

Unghanesouffle med trøffel
Med oliventapanade og syltet butternut squash

Nybagt brød

149 kr. per person

Menuen tilbydes kun d. 14/02 + 15/02 og kan afhentes i tidsrummet 12.00-20.00

Book her

Fusion

FORRET
​​ Dansk yellowtail – ponzu – yuzusorbet – ørredrogn – springløg

MELLEMRET
Andebryst a la Peking style – pære – brændt fløde – masterstock

HOVEDRET
Australsk wagyu – shiso – rodbede – gulerod – brændt løg – aske

DESSERT
Japansk kulis – sesam – banankage – saltkaramel

KR. 575,- PR. PERSON INKL. 1 GLAS MOUSSERENDE ROSÉ

VINMENU KR. 515,- PR. PERSON

På aftenen trækkes der lod blandt alle gæster om en 14 karat diamantring fra Henrik Ørsnes.

Book her

Kærligheden fejres: Her får du de gode Valentines menuer
Fusion…

Fisk & Skaldyr

Forretter
Fiskecremesuppe med fisk & skaldyr, tilsmagt med Pernod og safran
Hvidløgsgratinerede jomfruhummerhaler
Parmaskinke med sprød salat og dressing

Hovedretter
Fisketallerken med 2 slags fisk og friske grøntsager
Tournedos af oksemørbrad m/kartofler og dagens grøntsager

Dessert
Desserttallerken med variation af forskellige desserter.
Ostetallerken med variation af danske og udenlandske oste

3 retter – 399,- kr.

Book her

Helmuth

Forret: 
Kartoffel/porre suppe med sprød pancetta hertil brød og smør

Mellemret:
Hjerte-“favaffel” med stenbiderrogn, creme fraiche & vild karse

Hovedret:
Medaljon af kalv med serrano, svampe, pomme royal & trøffel-skysauce

Dessert:
Variation af chokolade & passion

Pris: 398 pr. person

Book her

Hotel Viking

Ophold kort køreafstand fra Aalborg

Kan bookes 14., 15. og 16. februar

Valentines Ophold

Dag 1.

  • Kl. 14.00  check-in (Lørdag kl. 14.30)
    • Herefter er der fri adgang til spa og wellnessområdet
  • Velkomstdrink i restauranten
  • 3-retters middag
  • Sinful® surprise på værelset

Dag 2.

  • Kl. 08.00 Morgenbuffet (serveres fra kl. 07.00 – 10.00)
  • kl. 09.00 Entre til spa og wellnessområdet indtil check-ud
  • Kl. 11.00  Check-ud

Pris pr. person i dobbelt standardværelse

kr. 1295,-

Pris pr. person i dobbelt business class værelse 

kr. 1495,-

Book her

Kærligheden fejres: Her får du de gode Valentines menuer

Restaurant MEAT

Appetizers:
Kammusling m/kartoffelcreme, lotus chips, trøffel olie og karse

Forret:
MEAT cigar m/filodej, braiseret oksekøb og 3 slags dip

Hovedret:
Grillet helstegt australsk filet af Black Angus kvæg serveres m/ selleri pure, stegte svampe, kartoffel fondant og rødvins glace

Dessert:
Isbombe

Pris:
399,-

Book her

Mortens Kro

Appetizer og hjemmebagt biodynamisk brød og lokal smør.

FORRET : Frisk kogt halv hummer rørt med salater, basilikum pure, bagte tomater, avokado og hjemmelavet tomat pure- serveret med toast

HOVEDRET: Helstegt oksemørbrad stegt med timian og urter, trancheret ved bordet, serveret med 2 saucer rødvins glace samt hjemmelavet bearnaiser sauce og pure af jordskokke gratin, aspagesbroccoli og jordskokke chips.

DESSERT: Vores Konditor Fabian Chevreuil s romantiske chokolade kugle dessert i pink med hjerter og Passionsfrugt, marengs kys og masser af lun Valhrona Chokolade.

Menu for 2 personer incl 1/1 fl Champagne Moet ROSE LOVE EDITION 1998,-

Menu pris uden champagne for 2 personer  1298,-

Book her

Kærligheden fejres: Her får du de gode Valentines menuer

Nam

Early Lovebirds, kl. 17.00 – 19.00
Velkomst bobler
8 serveringer
3 glas vinmenu
(Kan også tilpasses med juicemenu)

Pris:
500,- pr. pers.

Late Night Lovebirds, Efter kl. 19.00
Velkomst bobler
10 serveringer
4 glas vinmenu
Kaffe + sødt
(Kan også tilpases med juicemenu)

Pris:
750,- pr. pers.

Book her

No76

Søren Winther har sammensat følgende menu til jer:

Grillet kammusling med rodfrugtpuré og brunet smør

Variation af kalv
– stegt – braiseret – røget m. pommes fondant og sauce calvados

Hvidt chokoladehjerte m. hindbær og sprødt

3 retter 395,-

Book her

Prinses Juliana

APPETIZER
Panko panerede kalvebrisler, serveret med purløgsblanchette sauce, toppet med råmarinerede tyttebær og frisk purløg.

KULLER
Råmarineret kuller i lime og mynte, purløgsmayo, grøn olie med forårsløg og persille, toppet med dild.

ROSASTEGT OKSEMØRBRAD serveret med selleripuré, saltbagt selleri, crudité af bladselleri og palmekålschips. Hertil knust kartoffel og okseglace.

SORBET Citronsorbet med hvid chokolade garnache. Tonic granité, mælkeflager og krystalliseret hvid chokolade.

Valentins menu inkl. vinmenu med 3 glas vin

samlet pris for 2 personer kr. 1.190,-

Book her

Rusk ”Slukker Lyset” (Kun med levende lys i hele restauranten)

Snacks:
Saltede mandler og toast med grillet østers og cremet spinat

Forret:
Stenbiderrogn med sprød serranoskinke, grøn mayo og friske urter

Hovedret:
Stegt mørbrad med saltbagt selleri, grillede løg og friskrevet trøffel samt Pommes Anna og Rødvinssauce med røget marv

Dessert:
Gateau Marcel med krystalliseret hvis chokolade, saltkaramel og frisk sorbet på brombær

Pris:
325,-

Book her

San Giovanni (La Cantina)

Forret:
Forretten består af en række små lækre antipasti som I kan deles om. Vores koldt hævede surdejsbrød, verdens bedste olivenolie og middelhavssalt med salvie er naturligvis på bordet.

Hovedret:
Hovedretten er oksemørbrad som udskæres ved bordet, serveret med dagens grønt fra Torvet i Parma og pebersauce.

Dessert:
Til dessert en lækker citrontærte med marengs og hjemmelavet is af tonkabønner.

Pris pr. pers.:
395,-

Inkl. Vinmenu med nøje tilpasset Italienske vine kr. 745,- pr. pers.

Book her

Sushimania XO

Både i restauranten + Take Away

1 x nobashi salat
2 x bao m. tigerreje
4 x laks supreme maki
4 x chicken nuts maki
4 x California maki
6 x shrimp tempura maki
8 x tuna love roll maki
2 x heartcake desert

Pris:
749,- til 2 pers.

Bestilling senest d. 13.2 kl 20.00
Afhentes d. 14.2 mellem 17 – 21

Book her

Ulla T

Ved ankomst serveres der et glas bobler.

Forret:
Torsk og porre med cremet sauce, dertil sæsonens urter og hjemmebagt maltbrød.

Hovedret:
Tournedos af kalvemørbrad anrettet på bund af smørbagte rødder og svampe. Serveres med sød rødvinssauce og danske kartofler vendt i urter.

Dessert:
Chokoladekage med flydende midt.
Serveres med syltede frugter, sød knas og syrlig sorbet.
(inkl. valgfri kaffe eller the)

kr. 399,- pr. kuvert

Book her

Har du tjekket MigogAalborgs spiseguide? Byens mest omfattende med masser af inspiration til næste aften udeklik her