Kærligheden fejres: Her får du de gode Valentines menuer
For en opdateret 2021 version – så har Applaus, Nam og Karma Sushi lavet en luksus Valentines Takeaway. Læs mere lige her
Så er der snart en god anledning til at hylde romantikken på øverste hylde.
Valentines Dag er lige om hjørnet på torsdag d. 14. februar, og her summer byen lige lidt ekstra.
Hvis I endnu ikke har besluttet jer for, hvor Valentines Dag skal fejres – og om den skal fejres hjemme eller ude – så er her nogle gode bud på en god aften i Aalborg og omegn.
Vi har kigget hele vejen rundt på, hvad vi kunne finde af Valentines Menuer, så er her vores bedste bud på en god Valentines oplevelse.
Dejavú
– Taskekrabbe m. brioch, creme fraiche, avokado og små salater
– Stegt skærising m. karameliseret blomkålscreme og beurre blanc fyldt med frittet kapers og hasselnødder
– Let røget og grillet okse m. saltbagt selleri, kartoffelcreme, oksemarv og ragoutsauce
– Hvidchokolade iscreme m. passion, passionssirup og mørk chokolade ganache
Hertil serveres der lyserøde bobler til krabben, et glas hvidvin til fisken, et glas rødvin til oksen og kaffe til desserten.
Samlet pris 595kr
Bistro V
Forret
Røget laks med dild, glaskål og radisser
Hovedret
Rosa stegt oksemørbrad med svampe og løg, fritter og sauce bearnaise
Dessert
Chokoladekage med karamel, sprøde kys og vanilleis
3 retter pr. person kr. 295,- incl. én rød rose pr. par.
Fandanko
Kun Take Away
Rosa stegt oksemørbrad
Med estragoncreme og sprød kartoffeltortilla
Smørdampet kammusling
Med persillerodspure og wasabirogn
Marineret tigerreje
Med sort quinoa og tomatpesto
Glaseret svinekæbe
Med sød løgpure og limemarineret couscous salat
Lufttørret skinke med Parmesan aioli
Hertil grillet polenta og sprøde grønne oliven
Stegt andebryst
Med passionsmarineret Cashewnødder og chipotlecreme
Unghanesouffle med trøffel
Med oliventapanade og syltet butternut squash
Nybagt brød
149 kr. per person
Menuen tilbydes kun d. 14/02 + 15/02 og kan afhentes i tidsrummet 12.00-20.00
Fusion
FORRET
Dansk yellowtail – ponzu – yuzusorbet – ørredrogn – springløg
MELLEMRET
Andebryst a la Peking style – pære – brændt fløde – masterstock
HOVEDRET
Australsk wagyu – shiso – rodbede – gulerod – brændt løg – aske
DESSERT
Japansk kulis – sesam – banankage – saltkaramel
KR. 575,- PR. PERSON INKL. 1 GLAS MOUSSERENDE ROSÉ
VINMENU KR. 515,- PR. PERSON
På aftenen trækkes der lod blandt alle gæster om en 14 karat diamantring fra Henrik Ørsnes.
Fisk & Skaldyr
Forretter
Fiskecremesuppe med fisk & skaldyr, tilsmagt med Pernod og safran
Hvidløgsgratinerede jomfruhummerhaler
Parmaskinke med sprød salat og dressing
Hovedretter
Fisketallerken med 2 slags fisk og friske grøntsager
Tournedos af oksemørbrad m/kartofler og dagens grøntsager
Dessert
Desserttallerken med variation af forskellige desserter.
Ostetallerken med variation af danske og udenlandske oste
3 retter – 399,- kr.
Helmuth
Forret:
Kartoffel/porre suppe med sprød pancetta hertil brød og smør
Mellemret:
Hjerte-“favaffel” med stenbiderrogn, creme fraiche & vild karse
Hovedret:
Medaljon af kalv med serrano, svampe, pomme royal & trøffel-skysauce
Dessert:
Variation af chokolade & passion
Pris: 398 pr. person
Hotel Viking
Ophold kort køreafstand fra Aalborg
Kan bookes 14., 15. og 16. februar
Valentines Ophold
Dag 1.
- Kl. 14.00 check-in (Lørdag kl. 14.30)
- Herefter er der fri adgang til spa og wellnessområdet
- Velkomstdrink i restauranten
- 3-retters middag
- Sinful® surprise på værelset
Dag 2.
- Kl. 08.00 Morgenbuffet (serveres fra kl. 07.00 – 10.00)
- kl. 09.00 Entre til spa og wellnessområdet indtil check-ud
- Kl. 11.00 Check-ud
Pris pr. person i dobbelt standardværelse
kr. 1295,-
Pris pr. person i dobbelt business class værelse
kr. 1495,-
Restaurant MEAT
Appetizers:
Kammusling m/kartoffelcreme, lotus chips, trøffel olie og karse
Forret:
MEAT cigar m/filodej, braiseret oksekøb og 3 slags dip
Hovedret:
Grillet helstegt australsk filet af Black Angus kvæg serveres m/ selleri pure, stegte svampe, kartoffel fondant og rødvins glace
Dessert:
Isbombe
Pris:
399,-
Mortens Kro
Appetizer og hjemmebagt biodynamisk brød og lokal smør.
FORRET : Frisk kogt halv hummer rørt med salater, basilikum pure, bagte tomater, avokado og hjemmelavet tomat pure- serveret med toast
HOVEDRET: Helstegt oksemørbrad stegt med timian og urter, trancheret ved bordet, serveret med 2 saucer rødvins glace samt hjemmelavet bearnaiser sauce og pure af jordskokke gratin, aspagesbroccoli og jordskokke chips.
DESSERT: Vores Konditor Fabian Chevreuil s romantiske chokolade kugle dessert i pink med hjerter og Passionsfrugt, marengs kys og masser af lun Valhrona Chokolade.
Menu for 2 personer incl 1/1 fl Champagne Moet ROSE LOVE EDITION 1998,-
Menu pris uden champagne for 2 personer 1298,-
Nam
Early Lovebirds, kl. 17.00 – 19.00
Velkomst bobler
8 serveringer
3 glas vinmenu
(Kan også tilpasses med juicemenu)
Pris:
500,- pr. pers.
Late Night Lovebirds, Efter kl. 19.00
Velkomst bobler
10 serveringer
4 glas vinmenu
Kaffe + sødt
(Kan også tilpases med juicemenu)
Pris:
750,- pr. pers.
No76
Søren Winther har sammensat følgende menu til jer:
Grillet kammusling med rodfrugtpuré og brunet smør
Variation af kalv
– stegt – braiseret – røget m. pommes fondant og sauce calvados
Hvidt chokoladehjerte m. hindbær og sprødt
3 retter 395,-
Prinses Juliana
APPETIZER
Panko panerede kalvebrisler, serveret med purløgsblanchette sauce, toppet med råmarinerede tyttebær og frisk purløg.
KULLER
Råmarineret kuller i lime og mynte, purløgsmayo, grøn olie med forårsløg og persille, toppet med dild.
ROSASTEGT OKSEMØRBRAD serveret med selleripuré, saltbagt selleri, crudité af bladselleri og palmekålschips. Hertil knust kartoffel og okseglace.
SORBET Citronsorbet med hvid chokolade garnache. Tonic granité, mælkeflager og krystalliseret hvid chokolade.
Valentins menu inkl. vinmenu med 3 glas vin
samlet pris for 2 personer kr. 1.190,-
Rusk ”Slukker Lyset” (Kun med levende lys i hele restauranten)
Snacks:
Saltede mandler og toast med grillet østers og cremet spinat
Forret:
Stenbiderrogn med sprød serranoskinke, grøn mayo og friske urter
Hovedret:
Stegt mørbrad med saltbagt selleri, grillede løg og friskrevet trøffel samt Pommes Anna og Rødvinssauce med røget marv
Dessert:
Gateau Marcel med krystalliseret hvis chokolade, saltkaramel og frisk sorbet på brombær
Pris:
325,-
San Giovanni (La Cantina)
Forret:
Forretten består af en række små lækre antipasti som I kan deles om. Vores koldt hævede surdejsbrød, verdens bedste olivenolie og middelhavssalt med salvie er naturligvis på bordet.
Hovedret:
Hovedretten er oksemørbrad som udskæres ved bordet, serveret med dagens grønt fra Torvet i Parma og pebersauce.
Dessert:
Til dessert en lækker citrontærte med marengs og hjemmelavet is af tonkabønner.
Pris pr. pers.:
395,-
Inkl. Vinmenu med nøje tilpasset Italienske vine kr. 745,- pr. pers.
Sushimania XO
Både i restauranten + Take Away
1 x nobashi salat
2 x bao m. tigerreje
4 x laks supreme maki
4 x chicken nuts maki
4 x California maki
6 x shrimp tempura maki
8 x tuna love roll maki
2 x heartcake desert
Pris:
749,- til 2 pers.
Bestilling senest d. 13.2 kl 20.00
Afhentes d. 14.2 mellem 17 – 21
Ulla T
Ved ankomst serveres der et glas bobler.
Forret:
Torsk og porre med cremet sauce, dertil sæsonens urter og hjemmebagt maltbrød.
Hovedret:
Tournedos af kalvemørbrad anrettet på bund af smørbagte rødder og svampe. Serveres med sød rødvinssauce og danske kartofler vendt i urter.
Dessert:
Chokoladekage med flydende midt.
Serveres med syltede frugter, sød knas og syrlig sorbet.
(inkl. valgfri kaffe eller the)
kr. 399,- pr. kuvert
Har du tjekket MigogAalborgs spiseguide? Byens mest omfattende med masser af inspiration til næste aften ude – klik her