Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Har du styr på haven?

Af Annoncør

Haven er et af de steder man har lyst til at bruge allermest tid når først forår og sommer indtager Danmark. De fleste danskere går derfor meget op i at have en flot, velplejet og ordentlig have, både for egen og gæsters skyld. Om du bor i hus, lejlighed eller kolonihave, ja så er det fedt at kunne vise en lækker terrasse eller have frem for dine nærmeste. De fleste ved også at ukrudt, tidsler og mælkebøtter kan være en udfordring i netop din have. Ønsker du at undgå kampen med ukrudt, og i stedet have muligheden for altid at have en smuk græsplæne, ja så kan et bunddække være den helt rigtig løsning for dig. Hos Garmundo kan du finde al verdens plantemåtter med bunddækkeplanter, som allerede er helt klar til brug. Så undgår du at din have vokser til i ukrudt, og du kan med et snuptag forvandle din måske barre have til en grøn oase.

Annoncørbetalt indhold leveret af: Garmundo

Et grønt og sprudlende tæppe

Med et bunddække eller en plantemåtte får du muligheden for at gøre din have helt klar til sommeren, ligegyldigt dens status lige nu. Du kan finde lige nøjagtigt de planter du synes skal pryde din have, og lægge disse plantemåtter nær din hæk, rundt om terrassen eller måske op ad allerede plantede blomster. Du kan altså helt selv designe din haves udtryk med Garmundos bunddækkemåtter, lavet af kokosmateriale, hvor der er hældt pottemuld over. Måtterne giver dig en øjeblikkeligt grøn plæne, og giver dig en have næsten uden vedligehold da ukrudtet ikke har mulighed for at komme op igennem måtten. Du vurdere hvor mange m2 du skal bruge, og om du ønsker en eller flere slags bunddække.

Ligusterhæk til din have

Når du har fået styr på din græsplæne ved hjælp af Garmundos bunddækker og plantemåtter, så kan du også få styr på din hæk rundt om haven. En hæk indhegner ikke blot din have, men den sikre også at du har privatliv for dig og dine nærmeste når i befinder jer udenfor huset. Derfor anbefaler Garmundo deres ligusterhæk. Ligusterhækken er en tæt og hurtigt voksende hækplante, som med sikkerhed giver dig privatliv i din have. Denne hækplante er hårdfør og kan klarer næsten alt vejr, og du kan derfor også plante den lige der hvor du ønsker det. Der er minimum vedligehold ved denne hæktype, så du behøver ikke tænke over at skulle klippe den ned mange gange om året. Kom allerede i dag i gang med at designe din nye have hos Garmundo.