Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Guide: Arranger den perfekte mandeaften

Af Redaktionen

Hverdagen suser afsted.

Arbejdet skal passes, boligen skal holdes rent og ungerne skal afleveres til fritidsaktiviteter. Inden du får set dig om, er det flere måneder siden, at du sidst så dine venner.

Savner du at snakke med dine venner? Hvorfor ikke arrangere en rigtig mandeaften med god mad og lækker vin? Herunder får du en nem guide med gode råd og ideer til den perfekte mandeaften.

Hvilken mad skal du servere?

Det kan være hyggeligt at kæle ekstra for maden, når du får gæster. Vil du servere din livret?

Eller har du en særlig signaturret, som dine venner elsker dig for? Gør lidt ekstra ud af maden til jeres mandeaften og server lækker hjemmelavet mad.

Mangler du overskuddet til at lave maden til mandeaftenen? Du finder et stort udvalg af lækker catering i København, så du selv slipper for besværet med maden.

Det eneste du skal forholde dig til er, hvilken af de lækre menuer du vil bestille. Læs mere her.

Rustik bordpynt

Pynt et flot bord til dine gæster med rustik og maskulin bordpynt. Server maden på tallerkener af stentøj og server vinen i flotte rødvinsglas. Tag et smut i skoven og klip nogle pæne grene, pil nogle skiver af bark af et træ og læg det pynt på bordet. Det giver en rå og naturlig stemning. Suppler evt. med et par lysestager lavet af f.eks. jern.

Underhold dine gæster

Er det længe siden, at I sidst har været samlet alle mand? Så har I sikkert en masse at snakke om. Alligevel kan det være hyggeligt at spille et spil eller på anden måde lave nogle sjove aktiviteter. Som vært for jeres mandeaften kan du med fordel at have nogle brætspil klar. Alternativ kan du også lave en sjov quiz, hvor du inddrager nogle skøre historier fra jeres vennegruppe.

Del artikel

Andre læser også