Gourmet-version: Textur-profil kommer på Nam Noodles

På onsdag er det en af Danmarks mest anerkendte kokke, der står i køkkenet på Nam Noddles på Vesterbro.
Dennis Juhl, der har åbnet den populære Restaurant Textur, er den sidste i rækken af kokke-profiler, som laver en aften på Nam Noodles. De forgående uger har det været Mads Hyllested fra Applaus og Vinh fra Fusion.
Det har været en forrygende succes med Mads Hyllested og Vinh, og mon ikke Dennis Juhl kommer til at lave en fantastisk gourmet-version af en nuddelsuppe som bliver et mættende hovedmåltid?
Har tidligere været stjernen på Ruths Hotel
Dennis Juhl har tidligere været på Ruths Hotel, hvor han som deres køkkenchef blandt andet landede en seks stjernet anmeldelse i Berlingske. På det tidspunkt var Ruths også klart den største bejler i Nordjylland til den første Michelin-stjerne.
Da han åbnede Textur slog restauranten Dinnerbooking-rekord for flest bookinger før en åbning

Kim Jeppesen har nøje udvalgt de forskellige kokke, som han også kender privat.
“I løbet af aftenen vil suppen selvfølgelig blive præsenteret, og alle vil høre lidt omkring tankerne og råvarerne bag suppen. Kokkene, der er med, er venner af huset, og de kommer selv jævnligt og får lidt suppe.
Vi har haft mange snakke omkring forskellige supper og indhold med dem, og vi synes det kunne være sjovt og spændende at se dem komme med et bud på deres helt egen version.
Alle kokkene har hver deres egen stil i deres restauranter, så det er meget spændende at se hvad de finder på. Vi håber folk vil tage godt imod det og komme ned og få en oplevelse,” forklarer Kim Jeppesen.
Book de sidste billetter til onsdag
Dennis Juhl glæder sig til at kigge forbi Nam Noodles.
“Jeg synes, det er spændende, når vi kan samarbejde på kryds og tværs og være med til at udvikle Aalborg. Jeg har gjort mig nogle gode tanker om, hvordan jeg kreerer den her nuddelsuppe, og jeg glæder mig til at præsentere den for gæsterne,” forklarer Dennis Juhl.
Der er næsten udsolgt i begge seatings, men du kan stadig nå at booke de sidste billetter.
Onsdag 2. maj
Dennis Juhl fra Textur
Menu
Rokkedal kylling grillet over trækul med bouillon af stegt kylling, peaso, hengemt ramsløg & sprøde hvide asparges.
Serveres med Nams nudler