Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Billetsalget starter i dag: Gigantisk interesse for Maroon 5 koncert

Af Michael Qureshi
Adam Levine og resten af Maroon 5 kommer til Aalborg
Adam Levine og resten af Maroon 5 kommer til Aalborg

Det vakte glæde og jubel, da Aalborg Kongres & Kultur Center i onsdags kunne afsløre, at Maroon 5 åbner deres Europa Tour i 2019 lige her i Aalborg.

Det er et af verdens hotteste bands, som lægger vejen forbi Nordens Paris 1. juni 2019 i Mølleparken. Endda deres eneste koncert i hele Skandinavien næste år.

Så der er ingen tvivl om, at det kommer til at gå stærkt, når billetterne frigives i det officielle salg i dag fredag 31. august klokken 10.00. Du kan købe dem via dette link

16.000 er der plads til i Mølleparken til denne koncert, som bliver den største i Aalborg i mange år.

Bliver kimet ned fra hele landet

AKKC-direktør Nicolaj Holm lægger ikke skjul på, at der allerede er stor efterspørgsel på billetterne.

“Vi kan virkelig mærke på efterspørgslen, at Maroon 5 appelerer til en meget bred fanskare – og at koncerten er den eneste i Skandinavien.

Vi bliver nærmest kimet ned fra hele landet, og glæder os til at se, hvad den efterspørgsel kommer til at betyde for koncerten – og for hoteller, restauranter og ikke mindst for nattelivet lørdag den 1. juni,” siger Nicolaj Holm til MigogAalborg.

Der er to typer billetter til Maroon 5 koncerten. Almindelig ståplads koster 595 kr. og Golden Circle som er en del tættere på scenen koster 795 kr.

Mest succesfulde gruppe på USAs Billboard 100

Lige nu hitter Maroon 5 verden over med den nye single ’Girls Like You’ feat. Cardi B, der pt. har over 668 mio. views på YouTube. Før det spillede ’What Lovers Do’ overalt, og i 2011 lagde de hele verden ned med megahittet ’Moves Like Jagger’ sammen med Christina Aguilera.

Faktisk har Maroon 5 leveret det ene hit efter det andet siden 2003, hvor de udkom med den første hitsingle ’Harder to Breathe’. Derefter fulgte kæmpehits som ’This Love’, ’She Will Be Loved’, ’Makes Me Wonder’, ’Sugar’ og mange, mange flere.

Med over 20 mio. solgte albums, 48 mio. solgte singler, over 20 top 10 hits på den amerikanske hitliste og tre Grammys i ryggen, har Maroon 5 cementeret sig som “den mest succesfulde gruppe i historien på Billboard Hot 100”.

Forsangeren i Maroon 5, 39-årige Adam Levine, er desuden kendt som både soloartist, skuespiller og dommer i den amerikanske version af talentprogrammet The Voice. Han blev tildelt en plads på Hollywoods Walk of Fame i 2017.

Billetsalget starter klokken 10.00 på dette link

Del artikel

Andre læser også