Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Gaver du kan købe til din makker

Af Annoncør

Der er ikke lang tid til juleaften. Det betyder også, at du skal til at have styr på julegaverne. Du tænker sikkert at der er lang tid til endnu, men lige pludseligt er tiden gået, og så er det den 24. Det kan være, at du i år er på gaver med en af dine gode drengevenner. Det kan være svært at købe gaver til sådan en, og derfor har vi lavet en lille liste med gaveideer, som du kan give, hvis du er i tvivl. Det er også okay bare at bruge det som inspiration.

Den frække

Alt efter om han er i et forhold eller single, kan du købe noget sexlegetøj til ham. Du skal måske lige sige, at han gerne må åbne den inden eller efter, så han ikke skal åbne det foran familien – det kommer selvfølgelig an på, hvor åbne de er en hans familie, men det ved du bedst. Hvis han er single kunne du købe en pocket pussy. Hvis han er i et forhold, kan det være at du ved, hvad han godt kunne tænke sig at prøve med kæresten, og så kan du hjælpe ham lidt på vej. Det er altid godt med lidt ekstra ting på denne front. Single eller ej.

Noget tøj

Det kan være, at du ved, at han ønsker sig et bestemt stykke tøj. Det kunne være en cap, en t-shirt eller et par bukser. I kender sikkert hinandens stil, så du kan også prøve dig af med noget, som han ikke lige umiddelbart ønsker sig. Det kan også være godt at få udvidet sin horisont en gang imellem. 

En oplevelse

Giv ham en oplevelse. Hvis i er gode makkere, så kan du finde på noget, i kan lave sammen. Det vil sikkert sætte pris på – at få en oplevelse med sine gode ven frem for noget materielt. Det kunne være en ølsmagning, billetter til en koncert eller fodboldkamp eller noget helt tredje. I har sikker noget fælles I mødes omkring, og det kan du sagtens søge inspiration i. Og hvis det ikke lige er en oplevelse, så ved du sikkert, at han mangler et eller andet til at dyrke sin interesse – så kan du give ham det.

Det er selvfølgelig klart, at det kommer an på, hvor gode venner i er, og hvor meget i giver for, men vi håber, at du kan bruge listen til noget. Det vigtigste er, at det er tanken der tæller – og at julen handler om at give.

Del artikel

Andre læser også