Halv pris til børnene: FUSION forkæler familierne i efterårsferien

Skrevet af: Frederikke Hougaard Hansen

Hvert år sørger FUSION for at forkæle deres gæster lidt ekstra i efterårsferien, så det kan blive en endnu større fornøjelse at tage ud at spise.

I år, fra mandag til torsdag i efterårsferien, tilbyder FUSION sushi og gourmet for hele familien til fordelagtige priser.

Den internationalt omfavnende restaurant befinder sig i toppen af kategorien ”Aalborgs bedste restauranter”, og fik tidligere i år en rosende anmeldelse af Gastromand, som kan læses her.

Halv pris til børnene

FUSION er som bekendt ikke nogen typisk familierestaurant, men den opfattelse vil Le Chung, der er eventkoordinator, vende op og ned på i efterårsferien.

Her bliver det nemlig ekstra sjovt at invitere børnene med på en gourmetoplevelse, da der vil være helt ekstraordinære tilbud at hente til familiens mindste.  

”Rigtigt mange børn går op i god mad og elsker at gå på restauranter nu om dage, men det kan være dyrt for en børnefamilie på for eksempel fire at tage ud at spise.

Ved at tilbyde halv pris til børnene håber vi, at flere børnefamilier vil komme og prøve vores mad og opleve stemningen i restauranten,” fortæller Le. 

Tilbuddet gælder for børn under 10 år på samtlige menuer og retter fra menukortet.

Vild med sushi?

I efterårsferien kan du spare stort på FUSIONs Sushi Deluxe Menu for to personer. Prisen i efterårsferien vil være 355,- (normalpris kr. 475,-)

Fusion

Menuen består af 30 stk. blandede sushi med nigiri, maki og uramaki i forskellige varianter og smag.

”Denne menu er meget populær hos f.eks. kærestepar og venindepar, da den giver dem mulighed for at smage på forskellige slags sushi, og så bliver man mæt på en god måde,” siger Le.

Kickstart efterårsferien med frokostbuffet

Alle lørdage i ulige uger disker FUSION op med en stor gourmet-frokostbuffet, og efterårsferien er selvfølgelig ingen undtagelse.

Derfor kan du den 13. oktober fra kl. 12 – 15 kickstarte din ferie med en god omgang selvforkælelse i form af sushi, varme retter og lidt til den søde tand.

Prisen er 295,- (195,- for børn under 10 år)

Frokostbuffeten er en kæmpe succes, og man skal være hurtig, hvis man vil sikre sig en plads til på lørdag.

”I starten serverede vi frokostbuffet en gang om måneden, men det var for lidt, for der var hurtigt udsolgt hver gang, og nogle måtte endda komme på venteliste.

Derfor har vi udvidet til to gange om måneden,” siger Le.

FUSIONs koncept med et mix af nationaliteter og alsidige retter i en gastronomisk symfoni lægger op til fornyelse. Frokostbuffeten var tænkt som en fornyelse til den almindelige frokostservering.

Aalborgs bedste beliggenhed

Udover at befinde sig i toppen rent kvalitetsmæssigt, kan FUSION også prale af beliggenheden.

“Udover vores gode mad og dygtige personale, synes vi, at vi har én af Aalborgs bedste beliggenheder med en flot udsigt. Vi får tit at vide, at FUSION har et internationalt snit over sig,” fortæller Le og tilføjer:

”Vores kerneværdier er, at vores mad skal være af en god kvalitet, at det skal være en helhedsoplevelse for gæsterne, og at give gæsterne en god, ny oplevelse hver gang, de besøger os.”

Efterårstilbuddene er gældende fra mandag til torsdag i efterårsferien. 

Får egen søpark og fitnesscenter: De første 92 lejligheder i Oasen klar til udlejning

Skrevet af: Christine Luca Hornemann

I Skalborg begynder Calums nye lejeboliger i Oasen, der er beliggende på hjørnet af Ny Nibevej og Hobrovej, at stå klar.

Oasen skal rumme i alt 220 lejeboliger, og de første 92 lejligheder er nu sat til udlejning med indflytning fra 1. juni 2019.

Udlejningen af de nye boliger er startet, og der er mulighed for at opleve boligerne hver søndag fra klokken 11.00 – 12.00 – men du skal være vaks ved havelågen, da interessen for boligerne allerede er stor.

220 lejelejligheder i et grønt fællesskab

Lejerne af de nye boliger får glæde af helt unikke omgivelser.

Bygningerne opføres rundt om den tidligere grusgrav, der forandres til et rekreativt område med en privat søpark, som er omkranset af gamle træer og små private haver, legeplads samt grill-områder.

 

“Oasen er et unikt og attraktivt boligprojekt båret af nogle værdier, som markedet efterspørger lige nu.

De første åbent hus-arrangementer har været godt besøgt, og der er stor interesse fra alle målgrupper,” siger Maivi Herup, udlejningschef i DEAS, der står for udlejningen af Oasen samt idriftsætning og administration.

Meget mere end “bare” lejeboliger

Bebyggelsen er opført som en karré i sandfarvede teglsten. Alle lejligheder vender ud mod den grønne gårdsplads, hvor store vinduespartier fra boligerne giver udsigt til livet i det grønne.

Boligerne varierer i størrelse fra 48 til 117 kvadratmeter og fokus har været på planløsningen, så selv de mindre lejligheder har 2 værelser. De store boliger har enten 3 eller 4 værelser.

Men lejeboligerne rummer meget mere end blot at være et sted at bo.

Oasen byder nemlig på en række fællesfaciliteter som fælleslokale med køkken, der kan anvendes til festlige begivenheder, to eldrevne delebiler, fælles fitnessrum, små private haver med redskabsskur, værksted, naturlegeplads til børnene, wellness med spa og sauna samt et fitnesslokale.

”Vi har valgt at prioritere de grønne, rekreative områder og fællesskabet i Oasen højt.

Der er ingen tvivl om, at det er kvaliteter, der taler direkte til den moderne forbrugers værdier og ønsker til sin bolig,” udtaler Jakob Axel Nielsen, direktør i CALUM.

Med City Syd få minutter fra boligerne, hvor der er frit valg på alle hylder af indkøbsmuligheder, så er der ikke noget der mangler i området.

Læs meget mere om boligerne og projektet, ved at klikke her.

Legeplads og byskov: Aalborgs nye grønne oase i midtbyen er snart klar

Skrevet af: Christine Luca Hornemann

Engang var det en grå parkeringsplads præget af beton og triste omgivelser.

Nu er området lige omkring Budolfi Kirke, hvor Nordea banken og den store p-plads engang lå, slet ikke til at kende.

Ved det nye Budolfi Plads er der lige nu gang i en rivende byudvikling.

Boliger, dagligvareforretning og grønne områder skal forbinde og understøtte det omkringliggende byliv i midtbyen. Planen er også, at der gerne skal ligge caféer og kaffebar, så der virkelig kommer til at summe af liv.

Et af de kommende grønne områder er Lommeparken, som aalborgenserne snart kan glæde sig til at benytte.

Grønt område midt i centrum

På den tidligere parkeringsplads ved Algade, øst for Budolfi Kirke, står Lommeparken snart klar.

Lommeparken bliver anlagt for at sikre at Budolfi Plads bliver et af de nye attraktive områder i Aalborgs midtby. Flere borgere har efterlyst grønne områder og en legeplads til leg.

“Lommeparken forventes at stå færdig i løbet af maj måned. Men der arbejdes stadig i området,” fortæller Niels Bresemann Jensen, der er projektleder ved Aalborg Kommune til MigogAalborg.

Der er blevet plantet en masse grønne træer, og anlagt små hyggelige brostensstier. Men selvom det begynder at ligne noget, skal aalborgenserne vente en lille måned endnu.

“Lige nu er vi igang med beplantnings- og belægningsarbejdet. Det vil forsætte i en 2-3 uger frem.

Derudover skal der etableres trapper – både inde i Lommeparken og ned til Gammel Torv, samt skal der laves belysning,” fortæller Niels Bresemann Jensen.

Udover de hyggelige stier og grønne beplantninger, så bliver Lommeparken især noget for de børnefamilier, der bor i centrum.

De får nu en park i byen, hvor der er plads til ophold og leg.

“Der kommer en legeplads til børnene. Der er allerede blive opsat en rutchebane,” fortælle Niels Bresemann Jensen.

Lommeparken bliver et idéelt sted at opholde sig, hvis man bor i byen og ikke har haveadgang fra sin bolig. Børn kan lege, og voksne kan samles om en kold drink, frokost eller en is, når vejret tillader det.

Spar op til 80%: Tøjbutikken Tiffany holder kæmpe lagersalg i denne uge

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

I 50 år har Tiffany i Aalborg stået forrest i køen, når de aalborgensiske kvinder skulle have fingrene i tidens mest moderigtige tendenser.

Den 26., 27. og 28. april bliver det dog vores tur til at stå i kø, når Tiffany i samarbejde med Noella, der er stiftet af én af tøjbutikkens medejere, åbner dørene til deres ekstraordinære lagersalg, hvor du kan gøre et kup udover det sædvanlige.

Store besparelser i vente

Tiffany holder til dagligt til i Bispensgade 6, men i den kommende weekend er det på deres nye lager på Kaolinvej, at du kan shoppe amok og spare helt op til 80 % – og hvad der er sparet, er jo tjent – hvilket åbner muligheden for, at du med god samvittighed kan shoppe lidt mere end sædvanligt.

Tiffany forhandler mærker som Ganni, American Vintage, Acne Studios og Noella – og sidstnævnte har tilmed en shop-in-shop i Tiffany, og dermed bliver der altså også en masse kollektionsvarer fra det stærkt voksende brand.

”Vi glæder os til at byde aalborgenserne velkommen til tre dage med lager- og kollektionsprøvesalg ude hos Noella og Tiffany.

Vi kommer til at sælge ud af alt fra kjoler til bluser, nederdele, sko og tasker – alt sammen med besparelser på op til 80%.

Vi sørger for at der bliver fyldt op hele dagen, så uanset om du kommer fra morgenstunden eller senere på dagen vil der være et stort udvalg af gode varer,” garanterer Lau Knudsen, der er stifter og direktør af Noella.

Du kan læse mere om lagersalget lige her.

Hvad: Lagersalg – Tiffany & Noella
Hvor: Kaolinvej 6, 9220 Aalborg SØ
Hvornår:
Fredag d. 26 april: kl. 10-18
Lørdag d. 27 april: kl. 10-16
Søndag d. 28 april: kl. 10-15