Besøg på Fusion: Efter otte år i byen holder de stadig niveauet

Skrevet af: Mads Schytte (Gastromand)
Fusion...
Fusion...

Gastromand er medejere af MigogAalborg og laver med jævne mellemrum restaurantbesøg på byens etablerede samt nye spisesteder

De sidste otte år har Fusion ligget med perfekt panoramaudsigt til Limfjorden, og har ligget i toppen i kategorien af Aalborgs bedste restauranter. Jeg har kun få gange besøgt Fusion, hvilket mit seneste besøg understregede, var en stor fejltagelse.

En hurtig Google-søgning viser faktisk ikke de mest imponerende anmeldelser af Fusion, hvilket også var årsagen til, at vi valgte at lægge vejen forbi, for hvad kan det skyldes?
Fusion er en blanding af mere eller mindre alt. Da vi besøgte dem, fik vi dansk-, japansk- og franskinspirerede retter, som blandes lystigt sammen på kryds og tværs. Nogle vil måske sige, at det mangler retning og rød tråd. Der kan være en pointe, men det er også værd at kigge grundigt efter tankerne bag det.
Lokalet i Fusion er af international stil og kunne godt minde mig lidt om Mortens Kro – navnlig centrumet med “gardiner” med lys i forskellige farver, som sender sit skær rundt i restauranten kunne formentlig findes mange andre steder i verden.
Det virker måske lidt “bling-bling”-agtigt – men ikke desto mindre bryder det med indretningen, og tilsyneladende har gæsterne ikke noget i mod at placere sig i “centrum” for en aften.

Fusion har a la carte og en månedsbestemt menu, som varierer mellem 3 og 6 retter, hvor du kan vælge tilhørende vinmenu. Prisen er fra 425 kr. for 3 retter og 395 kr. for vin og op til 695 kr. for 6 retter – samme pris for vinmenuen.

Vi skal naturligvis smage det hele, så vi rammer alle 6 retter med tilhørende vin. Du har også mulighed for at få en alkoholfri juicemenu dertil. Denne aften får vi serveret deres juni-menu, som altså løber hele måneden.

“Dekonstrueret Østers”

Vi lægger ud med “Søde rejser – rogn – soja og søtunge, hvor vi får en lækker sprød tysk Riesling til. På vores tallerken ligger der et sugerør, som vi skal bruge til “sojaen” – der skal bare suges til! Retten kunne godt skræmme nogle og selv jeg, der er hærdet, kigger lidt mistænksomt på den.

Det er rå skaldyr, som jeg har et lidt anstrengt forhold til, men blander du det hele sammen, og med det sprøde søtang fungerer det faktisk ret godt.

Det minder mig lidt om østers i smagen – havvand – salt og frisk i smagen. Det lille gimmick med sugerøret er meget morsomt at starte ud med – men egentlig ikke så meget fusion her? Retten kunne for mig at se faktisk have været på kortet hos Noma. 
Meget sjovt gimmick med sugerøret…
Næste ret er rimmet kammuslinger, friske danske ærter, ærteskud og så kommer fusionen ind, hvor der kommer en kold sauce af kokos og grøn karry. Det holder og fungerer vildt godt – de sprøde ærter, muslingen og den kølige sauce med østlige noter er innovativt og godt fundet på!
Vi får en læskende rose der til, som der gavmildt efterskænkes, da vi går lidt hårdt til vinen – der er jo utrolig varmt, så der skal væske til!
Dansk-østlig inspireret ret…
Sommervin!

“Fusion Signaturret”

Det er ikke helt korrekt, for det er vist i virkeligheden en anden ret – men denne har været på kortet i mange år på Fusion, og flere gæster har svoret, at de stopper med at besøge restauranten, hvis den fjernes – og så lytter man naturligvis, for gæsterne har altid ret!
Havtaske, bak choi og østerssauce med karryolie. Indrømmet – det var svært at skyde et godt billede af retten, men tag ikke fejl – det er en lækkerbisken af dimensioner – faktisk vil jeg sige, at denne ret for mig er aftenens bedste.
Aftenens bedste ret…
Perfekt stegt havtaske, sprød bak choi, og så er der godt med koriander på, som jeg bare elsker elsker elsker! Det er, som om vores vine her begynder at tage fart – Inopai fra Cote du Rhöne, som kommer fra en lille producent, Fusion selv har fundet, er virkelig lækker, cremet og fyldig. Duft af smør, nødder og kunne godt i blindsmagning være en stor hvid Bourgogne! Det er et godt match og fuldender retten så smukt, som det kan gøres.
Cremet og fyldig hvidvin…

Endnu mere Fusion!

Så begynder fusionen virkelig at sætte sit præg på retterne – carpaccio af wagyu, kaviar , tørret foie gras og trøffel hertil naturligvis Pinot Noir fra Bourgogne –  også fra en lille producent Fusion selv har fundet og endda besøgt.
Carpaccio af wagyu, kaviar , tørret foie gras og trøffel…
Her blander vi godt rundt mellem det japanske og det franske – men det holder virkelig, og duften fra fois gras og trøffelen gør, at retten næsten “spises med næsen” i stedet for munden. Det er godt fundet på, og selv om det “kun” er 4 bidder, så er det en “stor” ret rent smagsmæssigt. Herefter beder vi pænt om en kunstpause og sludrer lidt om løst og fast.
En lille hapser – fusion af japansk og fransk…
Flot Bourgogne…

Lets Go Hunting!

Dansk sommerbuk – som er farseret i resterne af sommerbukken, hjertesalat og asiatisk syrnet fløde – en skøn ret, som jeg bemærker at uden saucen af syrnet fløde, er en kende undersaltet – jeg forklarer kokken det, som giver mig ret – han opfordrer dog til, at jeg spiser det sammen.
Dansk sommerbuk…
Bortset fra det er det et godt stykke kød, og jeg glæder mig over, at det er dansk. Jagtsæsonen er godt i gang lige for tiden, og den næste uges tid er der god mulighed for sommerbuk på restauranterne Danmark over. Der skal stor vin til sådan en ret – og jeg mener bogstaveligt stor vin! Derfor får vi en magnum flaske af den spanske kraftige rødvin til retten. Masser af flæsk, røg og mørke bær i næsen på denne Cérvoles fra 2012 – godt valg!
“Stor Vin”…

Brunsviger til dessert!

Til desserten føler jeg, at Fusion kommer til sin ret – yuzu, kumquats, passionssorbet og  brunsvigersauce, som jeg kunne spise i litervis – næsten da men come on! Det er sgu godt tænkt og for pokker, det smager godt – en sjov kombination af den friske is og den søde, fede og cremede sauce – det er altså “fedt” fundet på!
“Smagen af Danmark”…
Vi slutter af med en Sauterne fra 2004, hvor de igen imponerer med deres valg af vine, og den ros vil jeg slutte af med – du får udover nogle innovative retter, som lystigt blandes på kryds og tværs af landegrænser, smage og traditioner også nogle velvalgte vine, som der er brugt tid og omhu på at finde – til priserne på ca. 1400 kr. for 6 retter med 6 vine af denne kvalitet er det på ingen måder dumt eller dyrt for den sags skyld.
Flot afsluttende dessertvin…
Det er lige før jeg skammer mig over ikke at have besøgt Fusion i så mange år – for det er i mit billede en overset restaurant i Aalborg. Den er i fare for at blive glemt blandt de mange nye steder, som jo helt naturligt får opmærksomhed. Men Fusion fortjener fortsat sin plads i toppen af det gastronomiske Aalborg.

Rejsegilde på Supersygehus: Første liv er allerede reddet på pladsen

Skrevet af: Christine Luca Hornemann

Region Nordjylland inviterede i dag 300 håndværkere og entreprenører til rejsegilde på Aalborgs nye Universitetshospital.

Første spadestik til byggeriet af det nye Universitetshospital blev taget tilbage i oktober 2013, og Region Nordjylland kan nu holde rejsegilde efter næsten fem års byggeri i området.

I august 2015 kørte de første betonkanoner ind på byggepladsen, og siden er der klippet, bukket og udlagt 15.000 ton armering og støbt omkring 90.000 kubikmeter beton.

Stor interesse for det nye Universitetshospital

Ulla Astman, som er regionsrådsformand, holdt tale ved rejsegildet

“Jeg er virkelig stolt over byggeriet. Jeg er glad for den store interesse, som har været hele vejen rundt fra borgere, nordjyske politikere, pressen, og medarbejdere, som spørger til “hvordan går det med byggeriet? bliver dét nu til noget? bliver dét bygget til tiden?”, så er det en stor fornøjelse at sige: Ja, vi kan holde økonomien, Ja, vi kører til tiden, Ja, selvfølgelig har vi været udfordret af stigende priser,” forklarer Ulla Astman.

“Vi håber at vi kan blive ved med at holde den kadence nu, når vi er rigtig langt i byggeriet,” fortæller Ulla Astman.

Første liv allerede reddet

Niels Uhrenfeldt, som er projektdirektør ved Aalborgs nye Universitetshospital, fortalte også meget kort ved rejsegildet, at den første persons liv allerede var blevet reddet, da en betonmedarbejder var udsat for et hjertestop.

Niels Uhrenfeldt roste medarbejderne på byggepladsen for den store indsat, hvor de fælles havde hjulpet den pågældende medarbejder ned af byggeelevatoren, og sluttede af med at fortælle, at beredskabet også har rost for indsatsen.

Der har på byggepladsen været implementeret flere hjertestartere, og efter episoden har man hos Region Nordjylland valgt at tilføje endnu flere hjertestartere.

Stor ros til medarbejderne

Medarbejderne har gjort en stor indsats for, at byggeriet er nået hertil.

Byggeriet består af to sengetårne og når op i ni etagers højde. Hertil kommer en helikopterplatform på taget af det sydlige sengetårn, hvorfra der er direkte elevatoradgang til operations- og behandlerafsnit nedenunder.

“Jer medarbejdere, det er jeres fortjeneste herude at vi er kommet så langt med byggeriet og at i leverer så godt et stykke håndværk herude hver eneste dag. Til jer vil jeg sige; Tusind tak for det og for jeres indsats. Bliv ved med det,”

Ulla Astman supplerede;

“Tusind tak for indsatsen til entreprenører, håndværkere, projektfolk og så videre – ingen nævnt, ingen glemt. Jeg synes, I har leveret et flot stykke arbejde håndværksmæssigt hele vejen rundt. Vi regner med jer, og vi stoler på, at vi står her igen i slutningen af 2021 forhåbentlig, og kan tage byggeriet i brug i 2021-2022,” sluttede hun.

Udforsk de nye steder på Aalborg Street Food: Stor Sankt Hans fest på lørdag

Skrevet af: Simone Vestergaard

Aalborg Street Food the Lighthouse åbnede i juni sidste år op for en stor hal med 16 forskellige køkkener, med mad fra hele verden, skønne udendørsarealer lige ud til havnefronten og hyggelig atmosfære.

Siden har aalborgenserne taget rigtig godt i mod street food konceptet, der startede i København og efterfølgende i Aarhus.

Tre af de nye spændende steder er blandt andet gourmet hot dogs fra Kelds Økologiske Pølser, Conefusion (pizza serveret som hvis det var en vaffel eller en Durum-rulle) og Desserten som er alle mulige slags lækre hjemmelavede desserter.

Dem kan du eksempelvis udforske på lørdag,  når Aalborg Street Food the Lighthouse er vært for en Sankt Hans aften i maritime omgivelser, der blandt andet byder på DJ på havnen og flydende bål på fjorden.

Der vil være rigtig gode tilbud i baren, og Street Food disker desuden op med hele fire nye forskellige køkkener i den velbespiste boks.

Heriblandt et bredt udvalg fra forskellige lande: Et spændende thai-køkken, kyllinge rotisserie hvor kyllingerne blandt andet steges på spyd, pasta køkken og tapas fra alle verdenshjørner.

Udvalget hos Aalborg Street Food The Lighthouse er stort, og mulighederne er mange.

Skudehavnsvej lukkes

Street Food afholder i samarbejde med Limfjords-værftet Skt. Hans aften, hvilket betyder at Skudehavnsvej lukkes af for trafik, således at man frit kan færdes mellem de to steder.

Der vil være åbent på det gamle værft fra kl. 12 og det samme gælder Street Food.

Limfjords-værftet er der mulighed for at besøge de forskellige Livingboats og opleve den hyggelige bydel, der snart får helt nyt liv.

I anledningen af midsommeraftenen vil Go Boat også være at finde hos Street Food. Deres fem både kan bookes i tidsrummet kl. 10-22 lørdag og kl. 10-20 søndag.

Hvis man har lyst til at se Aalborg Vestby fra fjorden, i maritime omgivelser, så kan Go Boat bookes her.

Det flydende bål tændes kl. 20.30, hvor heksen her er skiftet ud med en båd, som et symbol på Vestbyens kommende udvikling.

Se hele programmet her.

Her er alle stederne på Aalborg Street Food – The Lighthouse

The Mexican Donkey

Danyar fish & chips

Wok Me

Stegen og Dellen

Duck it

Street sushi

Indisk, Burgers and Shakes

Cazapazza

Kelds økologiske pølser

Conefusion

Marrakech street food

Otto’s anatolian food

Desserten

Som en ekstra bonus kan man i denne måned, som ClubAalborg medlem, få 30% på lækre luksuspandekager hos det søde køkken Desserten.

Derudover er der hver torsdag, fredag og lørdag, fra kl. 20-22, happy hour i cocktailbaren.

Nyt stort samarbejde: Mad fra Aalborgs bedste restauranter leveret til døren

Skrevet af: Jens Erik Møller

Drømmer du om at spise god mad fra Mortens Kro, Nam, MEAT eller fra en anden af Aalborgs bedste restauranter hjemme hos dig selv?

Eller vil du gerne byde en kunde på en ekstra god frokost i forbindelse med et forretningsmøde på kontoret? Så er dine bønner endelig blevet hørt.

Et nyt parløb mellem den Aalborg-baseret app Waiteer og Dantaxi giver nemlig nu mulighed for at bestille mad fra byens bedste restauranter direkte på din smartphone og få det bragt lige til døren.

Det har allerede i nogle måneder været muligt at bruge Waiteer til at bestille såkaldt high-end takeaway, som man så selv skulle afhente på restauranten. Det nye er, at du nu kan få det bragt ud.

”Nogle af byens allerbedste restauranter er med, og de synes, at det er supergodt. De har en udfordring med at levere deres mad,  og nu kan vi hjælpe dem,” fortæller direktør i Waiteer, Ricky Thygesen.

Det er, ifølge Ricky Thygesen, en slags fælles udbringning, og på den måde får restauranterne egen cateringservice.

Fra taxa til cateringservice

Muligheden for udbringning af high-end takeaway er blevet en realitet i samarbejde med Dantaxi.

”Det vi kan, er at lave en lækker brugerflade for restauranten, men hele logistikken er lagt i hænderne på Dantaxi,” forklarer Ricky Thygesen.

Normalt transporterer Dantaxi mennesker fra A til B, men med særlige foldeud-varmekasser i vognen, kan den enkelte taxa hurtig konverteres om til cateringservice.

”Vi har prøvet før, at folk bestiller en taxa til at hente mad, men nu bliver det sat i system,” fortæller Dantaxi.

Bestil kl. 11 og få leveret til frokost

Bestillingen af mad kan ske i hele restaurantens åbningstid, og det er kun det enkelte steds kapacitet, der sætter grænsen.

Udover restaurantens tilberedningstid, så skal Dantaxi kun bruge 30 minutter på levering af varm mad. Har du for eksempel som virksomhed et frokostmøde med en kunde, som du gerne vil forkæle med god mad, så kan du, ifølge Ricky Thygesen og Dantaxi, sagtens bestille mad kl. 11 og få det leveret til frokost – såfremt restauranten kan følge med og lave maden med det samme.

”Vi har ingen begrænsninger i forhold til logistikken, vi kan sagtens levere. Frokostperioden er et lavtidspunkt for os. Men det skal kunne hænge sammen økonomisk, og restauranterne skal kunne følge med,” forklarer Dantaxi.

Derfor koster det et mindre gebyr at få maden bragt, og udbringningen er kun mulig indenfor 15 kilometers afstand fra den pågældende restaurant.

På vej til at blive en stor succes

Foreløbig kan Waiteer bruges i Aalborg, men med over 10.000 downloade og en lang række af byens bedste steder, er appen allerede godt på vej til at blive en succes. Og det er nemt – du finder restauranterne på appen, der sorterer dem efter din lokation, du vælger fra deres menukort og betaler med Mobilepay. Og så er der mad leveret til døren kort tid efter.

I princippet fungerer Waiteer som andre apps som eksempelvis Just Eat, men man fokuserer mere på restauranter på et højere niveau, forklarer Ricky Thygesen.

Derudover kan Waiteer også bruges til bestilling af mad på flere restauranter. Man sætter sig blot ved bordet og bestiller via appen, og et øjeblik efter kommer tjeneren med bestillingen. Også flere Superliga stadions er med, så man kan bestille og betale fadøllen uden at stå i kø.

Hele tanken med Waiteer er, at det skal være nemt og hurtigt at få god mad udefra, og målet er ifølge Ricky Thygesen, at Waiteer bliver en af de få apps, som alle har på deres mobil, og den app man griber til, når det på en eller anden måde handler om at bestille mad og drikke – hvad enten det er på stadion eller på restauranten – eller når det gælder high-end takeaway.

Du kan læse mere om Waiteer her.

Se listen over restauranter på Waiteer her

Du kan prøve deres udbringningsservice  ved at downloade Waiteer din Iphone eller til Android

Kendt kunstner besøger Kunstens Summer Lounge i aften

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

I onsdags lød startskuddet til Kunstens første Summer Lounge.

MigogAalborg var også tilstede, og der var rigtig mange gæster, som fik en skøn aften blandt andet i selskab med Rosas Brevkasse, akustisk live-koncert med Thøger Dixgaard og Beer Yoga arrangeret af Yogahuset Aalborg.

Mød kunstneren der skiller vandene

På trods af et stærkt line-up på årets første program, så ser den kommende nu ud til at kunne leve op til forventningerne for en musikalsk, kulturel og spændende eftermiddag og aften på den grønne plæne i Skulpturparken.

Blandt andet får Summer Loungen fint besøg af én af Danmarks mest særprægede kunstnere: Michael Kvium.

Michael Kvium er ikke bange for at skildre det mærkværdige, det absurde og menneskets mørke sider. Og måske er det også netop derfor, at han har opnået så stor anerkendelse i både ind- og udland.

Kvium er i øjeblikket aktuel på Kunsten under en særlig fokus-udstilling. Helt frem til d. 28. oktober hiver museet sin helt egen Kvium-samling op fra arkiverne, og i samspil med nogle lånte værker bliver det muligt at opleve udviklingen af Kviums samlede værker fra 1985 og frem til i dag.

Men på onsdag bliver det altså også muligt at opleve Kvium i levende live.

Eksklusiv rundvisning og signering af kunstneren selv

Det bliver dog ikke den eneste kunstner, som i dagens anledning hopper ud fra lærredet.

Den 10. maj præsenterede Kunsten den finske Kaarina Kaikkonens’ navn for første gang i Danmark – i form af den ekstraordinære udstilling You Remain in Me. En udstilling, der sidenhen har været svær at overse, hvis man har besøgt det ikoniske museum.

Det primære kunstværk flagrer nemlig som en farverig tørresnor over den grønne park, som i sommerhalvåret netop danner rammen for Summer Loungen.

Værket krævede imidlertid, at aalborgenserne havde lyst til at bidrage med et lille stykke af dem selv; nærmere bestemt en brugt skjorte, som gerne på den ene eller anden måde havde en affektionsværdi for den pågældende giver. Disse skjorter har i sidste ende været med til at udgøre det unikke værk.

I dag onsdag deltager Kaarina i en såkaldt artist talk, hvor der er mulighed for en temmelig personlig rundvisning i hendes udstilling samt efterfølgende signering af den smukke udstillingsbog, der rammer Kunstens hylder i uge 25.

Upcoming musik i lækre omgivelser

Hvis man ikke har fået nok kulturel indsprøjtning i mødet med henholdsvis Kvium og Kaikkonens, så er der naturligvis også et musikalsk indspark i vente:

The Courettes, der efter eget udsagn er verdens bedste brasiliansk-danske-garage-punk-duo, går nemlig på scenen kl. 19 og her kan man altså forvente en energieksplosion af en anden verden.

Bandet, der er bosiddende i Aalborg, har tidligere spillet på Spot Festival, hvor de blev opdaget af den legendariske amerikanske musikjournalist David Fricke, som skriver for magasinet “Rolling Stones”. I år udkom deres debutalbum, som Gaffas anmelder gav fire stjerner.

Imens musikken spiller er det igen muligt at købe lækkert mad fra Kunstens foodtruck til ekstraordinært gode priser.

Herfra vil der kunne bestilles alt fra Gin & Tonic, iskaffe, økologiske ispinde og både forretter, hovedretter og desserter.

Kunsten Summer Lounge kører hver onsdag fra 16.00-20.30, frem til d. 23. august og er blevet til med støtte fra Tuborgfondet, Himmerlands Boligforening, Spar Nord, Aalborg Events og UCN.

Du kan finde indgangspriser og hele programmet for årets første Summer Lounge lige her.

Gebyrfri hverdag og personlig rådgiver: Derfor kan det betale sig at skifte bank

Skrevet af: Simone Vestergaard

Som mennesker søger vi ofte trygheden.

På papiret lyder det måske uoverskueligt og besværligt at skifte bank. Men der kan faktisk være mange fordele ved at kigge på markedet og finde en bank, der passer perfekt til ens behov.

24-årige Katrine Leth Overgaard fra Aalborg har stået i præcis den situation. Hun har haft den samme bank altid, men på et tidspunkt begyndte der at komme gebyrer på hendes dankort, hendes bankrådgiver var svær at få fat i og der var faktisk flere ting der irriterede hende.

Gratis abonnement på ClubAalborg inkluderet

Hun besluttede sig for at skifte bank, og undersøgte hele markedet på alle leder og kanter, forhørte sig i sin omgangskreds, og faldt så over Nordjyske Bank.

”Et par veninder anbefalede mig Nordjyske Bank. De havde blandt andet et gratis abonnement hos ClubAalborg inkluderet, hvilket jeg synes var super fedt. Det gad jeg virkelig også godt have.

Jeg søgte også efter en personlig rådgiver, der ville hjælpe mig og stå til rådighed, når jeg havde spørgsmål.

Jeg ringede ind til Nordjyske Bank og fik fat på Nicolai fra Nørresundby afdeling. Han sagde, at jeg skulle komme ind til en samtale, og derefter blev jeg faktisk oprettet. Jeg fik allerede her vejledning omkring, hvordan min konto kunne struktureres – han satte sig virkelig ind i min situation.

Han gjorde sådan, at jeg fik oprettet en budgetkonto der automatisk trækker penge fra min privatkonto, således at jeg ikke skulle spekulere på regninger. Det har fungeret rigtig godt, og faktisk meget bedre end forventet,” fortæller Katrine til MigogAalborg.

Katrine Leth Overgaard ser mange fordele som ung i at være kunde hos Nordjyske Bank – blandt et års medlemsskab af ClubAalborg

Bankskiftet er rigtig nemt

Katrine er et rigtig godt eksempel på, at det ikke behøver at være besværligt at flytte bank. Det mest besværlige er faktisk at gribe telefonen og booke et møde med en kunderådgiver.

Nicolai Deurell Lyhne, kunderådgiver hos Nordjyske Bank, gør i hvert fald hvad han kan for at kommende kunder skal føle sig trygge.

’’Et bankskifte til Nordjyske Bank er rigtig nemt. Selve processen er nem, for vi går meget op i, at det skal være så gnidningsfrit for kunderne som muligt.

Når vi holder første samtale med nye kunder, så ordnes det meste faktisk der. Der bliver bestilt nye kort, og når vi har de underskrifter, vi skal bruge, så skal kunden kun flytte sine oplysninger med videre. Så det kører faktisk med det samme.

Det er dog forskelligt, hvor kunderne er i sit liv i forhold til lån og andre ting, men som udgangspunkt så går der nok en 14 dage, før alt er kørende,” fortæller Nicolai til MigogAalborg og fortsætter:

”Man skal selvfølgelig på intet tidspunkt undvære sit dankort!”

Nicolai Lyhne er kunderådgiver i Nordjyske Bank

Gebyr fri hverdag til unge mennesker

Nordjyske Bank tilbyder to forskellige ungdomskoncepter til unge mellem 18-27 år, og det er Nicolais opgave et finde ud af, hvilket koncept der passer til den enkelte kunde ud fra deres præferencer.

”Hos Nordjyske Bank tilbyder vi to ungdomskoncepter: Den ene er den almindelige Ung og den anden er Ung+.

Ved Ung+ tilbyder vi, helt fordelagtigt, 12 måneders gratis medlemskab af ClubAalborg.

Når jeg skal vejlede unge mennesker mellem 18-27 år, så tilbyder jeg altid Ung+ pakken fordi fordelene i denne pakke er rigtig gode, og det passer tit på de mennesker, jeg snakker med i forhold til behov og ønsker.

Grundlaget i Ung og Ung+ er, at vi har lavet en gebyrfri hverdag, fordi de unge mennesker står et andet sted i livet i forhold til økonomi, set i kontekst til personer med fast arbejde og højere indkomster.

Derudover tilbyder vi gratis kort, gratis netbank og gratis valutaveksling. Vi kører også med, at den første kassekredit er gratis at oprette,” fortæller Nicolai.

Den personlige relation vægter højest

At have en personlig relation til sin bankrådgiver er måske ikke noget størstedelen af unge kan nikke genkende til, men hos Nordjyske Bank er det noget, de vægter højt.

”Vi synes at det er vigtigt, at man som kunde har en personlig rådgiver, som man altid har mulighed for at kontakte. Det er en god fordel for kunderne. Det betyder, at afstanden fra dialog til handling er kort.

Jeg har fx et direkte telefonnummer og en direkte mail, så mine kunder ikke skal forbi et call-center først.

Vi vægter den personlige relation højt. Som rådgiver kan jeg også mærke, at det er noget de unge mennesker lægger rigtig meget vægt på. Dét med at få sat ansigt på, og få forklaret og formidlet nogle til tider svære begreber om et emne, man måske ikke har sat sig synderligt meget ind i.

Vi er her for at gøre alle de ting nemmere, så det er let og forståeligt – vi er her for at gøre kunderne trygge,” forklarer Nicolai.

Katrine Leth Overgaard fortryder i hvert fald ikke springet til Nordjyske Bank.

”Det har virkelig kun været positivt at skifte bank. Det er dejligt at have en rådgiver, der står til rådighed, og som virkelig tager sig tid til at guide mig.

Jeg er rigtig glad for, at jeg skiftede, og at jeg har fået et personligt forhold til min nye bank. Jeg vil klart anbefale Nordjyske Bank til andre,” afslutter Katrine.

Tag et møde og få et års gratis medlemsskab af ClubAalborg eller ClubAalborg Studie

Lige nu kører Nordjyske Bank en kampagne i samarbejde med MigogAalborg.

Ønsker du et møde med Nordjyske Bank får du efterfølgende tilbudt et gratis medlemsskab på enten ClubAalborg eller ClubAalborg Studie.

Så tag et møde og få et års gratis medlemsskab – book mødet her