Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Populært event vender tilbage: Kom til fredagsbar på toppen af Aalborg

Af Freja Dumont

OBS! Vejrudsigten melder regn, vind og 6 grader på fredag, så derfor har Salling besluttet at rykke sæsonstart af Fredag på Toppen til d. 26. april i stedet.

Det er fortsat DJ Benjamin Mørch og saxofonist Mads Kirkegaard, der giver den gas, og der vil naturligvis stadig være 3 1664 Blanc for 100 kr.

Man ved det er forår, når en af byens mest populære fredagsbarer igen inviterer til fyraftenshygge på toppen af Aarhus.

Salling ROOFTOP inviterer nemlig til endnu en sæson med ’Fredag på Toppen’ på fredag den 19. april – og den står som altid på forfriskende cocktails, sprøde toner fra DJ’en og naturligvis byens bedste udsigt.

Skål til tonerne fra DJ og sprød sax 

Årets første fredag på Toppen bliver skudt i gang med et tilbud, man ikke kan sige nej til – nemlig 3 stk. 1664 Blanc til kun 100 kr.

DJ Benjamin Mørch og saxofonist, Mads Kirkegaard, vil fyre op under stemningen, mens du kan nyde en fyraftens-øl eller cocktail.

Fredag på toppen finder sted på Salling ROOFTOP hver fredag i sommerhalvåret kl. 16-19 – på udvalgte dage allerede fra kl. 15.

Se her, hvad de kommende fredage på toppen byder på.

Hvad: Fredag på Toppen
Hvor: Salling ROOFTOP

Du kan også altid tage plads i caféen og spise en lækker frokost eller sætte dig på tagterrassen og nyde forårets lunende solstråler med en forfriskende drink og lidt snacks, mens du nyder er byens bedste udsigt.

Del artikel

Andre læser også