Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Flexto tilfredse med årsresultat: Leasing-selskab i Støvring holder kursen

Af Michael Qureshi
Lars og Margrethe foran en af bilerne i selskabet
Lars og Margrethe foran en af bilerne i selskabet

Gennem de seneste 5-6 år har det Støvring-baserede leasingselskab Flexto A/S oplevet en markant vækst i både omsætning og bundlinje.

På trods af en lille negativ vækst kommer selskabet ud af regnskabsåret 2020 med et yderst tilfredsstillende resultat på kr. 4,85 mio. før skat.

Med ca. 550 aktive biler i luksus-, premium- og sportssegmenterne har Flexto fastholdt de gode takter fra tidligere år, uden dog at have fortsat den vækstsstime, der har karakteriseret selskabet de seneste 5 år.

“Vi kommer ud af regnskabsåret med et flot resultat på knap 5 mio. kr. før SKAT, hvilket næsten er på niveau med forrige år.

Og dét i et regnskabsår, hvor en global pandemi har hærget, og hvor danskerne i sagens natur har været mere tilbageholdende med at engagere sig i leasing af luksusbiler,” fortæller direktør Margrethe Brandt.

Flexto tilfredse med årsresultat: Leasing-selskab i Støvring holder kursen

Insisterer på den gode forretning

I år er det 10 år siden, at Flexto A/S sendte den første bil på gaden, og fra dag ét har fokus været på at søge den gode forretning, hvor tingene hænger sammen, og hvor man ikke falbyder sig selv for at opnå volumen:

“Vi fokuserer altid på at levere et positivt regnskabsresultat, og at egenkapitalen udvikler sig positivt.

Det viser omverdenen og især kunderne, at vi driver en sund forretning, som også er her i morgen.

Konkurser og pludselige lukninger ser vi en del af i leasingbranchen, og det er bestemt ikke til gavn for leasingkunderne.

Vi kunne sikkert godt have været større, hvis vi havde prioriteret anderledes, men det er vigtigere for os at holde fast i den sunde forretning, end at blive store,” forklarer Margrethe Brandt.

I regnskabsåret 2020 har Flexto A/S udvidet egenkapitalen fra kr. 14,6 mio. til kr. 18,4 mio. svarende til en fremgang på godt 26%.

Flexto leaser biler til både erhverv og private i hele Danmark.

Del artikel

Andre læser også