ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Fest og hits i Musikkens Hus: TV 2 fejrer nytår i Aalborg

Af Redaktionen

I starten af december var der kæmpe nytårsfest i Musikkens Hus i Aalborg.

Det var i anledning af optagelserne til TV 2s Nytårsplaylisten, at flere af landets største musikere kiggede forbi og spillede deres store 2019 hits.

Nytårsplaylisten er en tilbagevendende begivenhed i Aalborg og på TV 2, og det var for femte år i træk, at TV 2 valgte at filme festen i Nordens Paris.

Denne aften spilles soundtracket til den perfekte nytårsaften, hvor nogle af Danmarks allerbedste musikere mødtes for at synge og danse sig ind i det nye år med festglade danskere.

‘Vild med dans’-værten Sarah Grünewald styrer slagets gang og garanterer, at du ikke kommer til at sidde ned under showet, for hver en centimeter i Intimsalen bliver omdannet til en festlig klub med masser af lys, røg og konfetti.

I år får Nytårsplaylisten selskab af store stjerner som Alphabeat, Nicklas Sahl, Citybois, Oh Land, Thomas Buttenschøn, Rasmus Walter og Chief 1.

Hvis du vil se, hvordan nytårsfesten gik – eller blot høre nogle af årets største hits – skal du blot tænde dit TV kl. 00.10 på selveste nytårsaften.

Der er altså lagt op til masser af lokal stolthed, og måske nogen du kender i fjernsynet, når champagnen skal bundes og kransekagen fortæres.

Sendetider

  • 01. jan. 2020: 00:10 – 01:35 på TV 2 DANMARK
  • 03. jan. 2020: 22:40 – 00:00 på TV 2 DANMARK

Del artikel