Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Fejrer 1 års fødselsdag torsdag: Wildebeest deler gratis sliders ud

Af Stine Kjølby Christensen

På torsdag runder en af Aalborgs mest populære restauranter sit første skarpe hjørne.

Wildebeest Gastropub fylder nemlig 1 år – og dét har de tænkt sig at fejre med manér!

Konceptet ramte plet

I august 2016 åbnede Wildebeest dørene til Aalborgs første vaskeægte gastropub. Et koncept som familien Gudbergsson havde importeret direkte fra deres hjemstavn i Island.

Familien havde store forventninger til stedet og fortalte dengang til MigogAalborg:

”I Reykjavik er det et meget populært koncept, og vi følte, at det her ville være et rigtig godt og spændende alternativ til café-miljøet i Aalborg. Måske har aalborgenserne efterhånden prøvet deres café-burgere og club-sandwich, og gerne vil opleve noget nyt.”

Og denne opfattelse viste sig som bekendt at holde stik. Kombinationen af lækker mad, spændende drikkevarer og autentiske omgivelser har i den grad ramt aalborgensernes hjerte.

Dét skal fejres

Da Wildebeest åbnede sidste år, var det helt bevidst uden det store ramasjang.

”Vi holdt aldrig en stor åbningsfest, fordi vi var bange for, at køkkenet ville vælte, og at alle så ville få en dårlig oplevelse. Vi ville hellere være på den sikre side, og sørge for, at det hele spillede,” forklarer Gudmundur Gudbergsson.

Men dette har de i den grad tænkt sig at tage revanche med, når de på torsdag inviterer til deres allerførste fødselsdagsfest.

”Vi vil gerne udnytte den sidste del af sommeren, og benytte lejligheden til at sige tak til alle dem, som har været med til at gøre vores første år til en kæmpe succes – og velkommen til alle dem, som stadig har deres besøg til gode,” siger Gudmundur. Og der bliver god grund til at kigge forbi.

Live-musik, sliders og billige øl

For os som har fornøjelsen af at besøge Wildebeest (op til flere gange) i løbet af deres første år, så er der ingen tvivl om, at især deres sliders har vundet vores madhjerte.

Det er også netop de mundrette vidundere, der er på fødselsdagsmenuen på torsdag, hvor der mellem kl. 16 og midnat deles udvalgte sliders ud.

Der er dog ingen grund til at frygte en lang og uoverskuelig kø, da Wildebeest har planer om at parkere deres 9 meter lange foodtruck udenfor pubben – og dermed tredoble deres normale køkkenkapacitet.

”Vi stopper med at dele ud, når lageret er tomt. Men det skulle meget gerne række til alle – vi har i hvert fald regnet ud, at vi skal lave fem i minuttet for at kunne løbe tør,” fortæller køkkenchef Henrik Bruse Skougaard med et smil.

Derudover vil aftenen byde på velklingende live-musik og op til 70 % rabat på øl og udvalgt mikrobryg.

Den ultimative burger

Hvis der er noget, Wildebeest er kendt for, så er det at kunne mætte selv en ”udhungret rasende sult-trold”.

Det rustikke koncept var gennemtænkt og fastlagt fra start, men det har ikke afholdt Wildebeest fra at være kreative og nytænkende i deres menukort.

Nyeste skud på stammen er ”The Ultimate Beefcake Burger”, som består af alle de lækreste (og mest syndige) ingredienser.

Et måltid, som selv ikke MigogAalborgs topprofessionelle ædedolk kunne kæmpe sig igennem.

Se eller gense hans ihærdige forsøg her: