ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Expecto Patronum: Kom til Harry Potter quiz i Aalborg

Af Stine Kjølby Christensen

Hvis du vil have en af Aalborgs bedste øl-oplevelser, er der ingen tvivl om, at du skal slå vejen forbi The Wharf.

De har bogstavelig talt noget for enhver smag med et af byens største udvalg af øl på fad – nemlig øl i stride strømme fra over 20 ølhaner.

Men udover en masse dejlige drikke, lokker The Wharf også med deres famøse pub-quizzer, hvor man i hold skal svare på 40 spørgsmål inden for alt mellem himmel og jord.

Tirsdag den 25. februar har de valgt at dedikere quizzen til det verdenskendte Harry Potter-univers, der i årevis har fået folk i hele verden til at krydse fingre for, at de på deres 11 års fødselsdag ville modtage et forseglet brev med uglepost fra Hogwarts.

The Warf opfordrer nu aalborgenserne til at tage deres yndlings-kapper på – og selvfølgelig polere stavene – før I drager ned til den ultimative Harry Potter-quiz.

Quizzen består af i alt 30 spørgsmål om magikeruniverset, og de kan dreje sig om alt fra bøgerne og filmene til J.K. Rowling selv.

Entréprisen er 25 kr. pr. person og skal betales kontant, så hvis du har et magisk skattekammer i Gringotts Wizarding Bank, skal du altså lige forbi og hæve nogle gyldne galleoner inden.

Man må være max 5 personer på hvert hold, og vinderholdet kan – udover den store ære – også se frem til at modtage alle de penge, som de andre hold har indbetalt for at være med i quizzen.

Skal du være den næste great Quizzard? Så kig forbi The Wharf.

Del artikel

Andre læser også