En lækker aften på Søgaards Bryghus: Ginsmagning og mad til vild pris

Skrevet af: Michael Qureshi

Søgaards Bryghus på C.W. Obels Plads er i færd med en rivende udvikling i konceptet på den store restaurant.

Menukortet har fået mange nye lækre tilføjelser, og nu er Søgaards Bryghus også klar til at lancere deres helt egen gin, som de selv laver på deres nye destilleri.

Søgaards har i mange år været primært kendt for at deres egen øl med bryggeri i kælderen af restauranten.

Men med eget destilleri kommer de også til at producere deres egen gin.

Derudover er et gigantisk whisky-projekt til adskillige millioner også i fuld gang.

MigogAalborg vil i samarbejde med Søgaards gerne invitere til en spændende gin-aften hos Søgaards Bryghus, torsdag den 22/8-19 kl 18.30, hvor de lancerer deres 5 helt nye økologiske gins, som de selv laver på deres nye destilleri.

Aftenens Program:

Der serveres en Tapas-tallerken med:

– Gin & enebær gravet laks – mild peberrod
– Bruschetta med røget kylling og syltet radiccio
– Hel grillet jomfruhummer i skal
– Supermør tykkam i bidder med pommes gratin og sauce poivre
– Rørt blå ost med chutney af “ Onkel Jans pærer”
– Manjari Madagascar chokolade puck

Tilhørende lækkert brød

Hertil bydes på 1 glas af huset eget Øl ( til dem der ikke vil ha øl, serveres et glas vin eller saft)

Efterfølgende Ginsmagning

– Præsentation af de 5 nye Økologiske Gin samt smagning af disse
– London Dry
– Blood Orange
– Cucumber
– Hopped
– Lemon
– Der smages i et glas specielt til gin, nemlig Riedels “The O Wine tumbler BIG” – som man naturligvis får med hjem efter smagningen.

Prisen vil helt eksklusivt denne aften være 398 kr. pr. person for det HELE. Det inkluderer tapas-tallerken, 1 glas øl/vin/saft til maden, smagning af 5 økologiske gins og 1 Riedel glas.
(normalprisen er 748 kr. pr. person)

Der er begrænset antal pladser, og det anbefales at booke allerede nu – det kan du gøre lige her