ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Love is in the air: Nu kan du få en Brændende Kærlighed-burger

Af Emil Kjær Jørgensen

Skal du have sat lidt fut i kærlighedslivet og mener, at vejen til hjertet går igennem maven, så har vi fundet det perfekte bud på den næste date-destination.

Hos Wildebeest i Reberbansgade har de nemlig gjort det igen.

Efter succesen med Tarteletburger, er de nu gået videre til næste side i kogebogen over udødelige danske klassikere. Denne gang med en af helt store middagsfavoritter: Brændende Kærlighed.

Vi kender og elsker Brændende Kærlighed som et kulinarisk miskmask af kartoffelmos, bacon, rødbeder, stegte løg … og måske en dusk persille på toppen, hvis der virkelig skal kræses.

Sådan er det også hos Wildebeest – bare i en opgraderet udgave, og naturligvis pakket ind i en blød briochebolle.

“Tarteletburgeren var en kæmpe succes, og i den periode vi havde den på kortet, blev den bestilt af halvdelen af alle vores gæster i Reberbansgade.

Derfor er vi vi spændt på, hvordan den næste burger i rækken bliver modtaget,” fortæller Heimir Gudbergsson, medindehaver af Wildebeest.

Smager den af ren kærlighed?

Lad os få fakta på bordet.

Burgeren består af en briochebolle smurt med mayo, syltede agurker, en friteret bøf af kartoffelmos (!), persillemayo, sprødstegt bacon i tern, løgkompot, syltede rødbeder i strimler og radicchio-salat.

Herligheden er pyntet med forårsløg og en ekstra klat persillemayo.

Vi har NATURLIGVIS prøvesmagt den nye burger, og vi må bare sige, at … Wildebeest har gjort det – IGEN!

Du får det bedste fra begge verdener i form af de de velkendte smage fra Brændende Kærlighed og så de klassiske burgersmage fra bl.a. briochebollen, salaten og de syltede agurker.

Den. Skal. Smages.

Den skeptiske læser vil nok tænke, hvordan man lige placerer en omgang kartoffelmos i en burger, men Wildebeest har igen været kreative.

I burgeren har chefkokken Jacob valgt at lave en lidt mere fast kartoffelmos, som så lige er paneret og smidt i fritøsen, så det bliver til den smukkeste bøf …

AV DEN SMAGER GODT! Forestil jer en ekstra tyk og friteret Rösti. Og så behøver vi vist ikke at sige mere.

Generelt er alt i den nye burger faktisk bare velsmagende og vellykket, og det er langt fra første gang, at vi roser Jacobs fantastiske og innovative evner i et køkken.

… Og hey; er du ikke til kød, bestiller du bare burgeren uden bacon, og så har du en fantastisk velsmagende vegetar-burger..

Wildebeest Gastropub holder både til i Østerbro 12 og i Reberbansgade 16, og det er netop i Reberbansgade, at den nye burger vil være på kortet fra på mandag d. 8. august.

Brændende Kærlighed-burgeren kan du også kun få i en begrænset periode, så du skal skynde dig forbi, hvis du skal smage vidunderet.

Prisen bliver 139 kr.

Hvad: Brændende Kærlighed-burger
Hvor: Reberbansgade 16
Hvornår: Fra klokken 17.00 mandag – lørdag

Del artikel

Andre læser også