Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

En sjov og anderledes julefrokost: Dyst mod kollegaerne hos Weber Grill Academy

Af Nathalia Hentze Nielsen

Efteråret er over os, og det betyder også, at julen nærmer sig med hastige skridt.

Måske du tænker, at det er lige lovligt tidligt at tænke over jul i september, men faktum er, at hvis I gerne vil holde firmaets julefrokost ude af huset, skal I være i god tid.

Traditionelt set mødes man til julefrokoster for at spise, drikke og hygge sig med sine kollegaer – måske krydret med et pakkespil.

Ønsker I et mere spændende julearrangement, hvor I kommer hinanden ved på en anden måde, skal I kigge mod Weber Grill Academy, der byder på grillkonkurrence, lækker mad og masser af julehygge.

En sjov og anderledes ryst-sammen oplevelse

Det er ingen overdrivelse at kalde Weber Grill Academy’s julearrangement for en utraditionel julefrokost.

I stedet for blot at sidde og spise, får I her lov til at samarbejde i hold og konkurrere mod kollegaerne om, hvem der laver den bedste forret og hovedret. Til sidst kåres der selvfølgelig en vinder.

Hele MigogAalborg samt vores redaktioner i Aarhus, Odense og København har været på Weber Grill Academy til en lignede ryst-sammen oplevelse, og vi kan skrive under på, at det både er ekstremt sjovt og udfordrende.

Det minder lidt om at være med i en episode af MasterChef, da maden også her skal laves på tid, og når man til sidst kan nyde den mad, man selv har kreeret sammen med et glas vin og glade kollegaer, indfinder der sig en følelse af stolthed (og masser af håneret de kommende måneder!).

Ønsker I en anderledes julefrokost med mad, der heller ikke er traditionelt julet, er Weber Grill Academy dermed et rigtigt godt bud.

I har også mulighed for at skræddersy dagen akkurat, som I har lyst til. Foretrækker I eksempelvis at holde arrangementet om formiddagen, eftermiddagen eller aftenen kan det arrangeres.

Julemenuen

Forret
Grillet andebryst / grønkål / valnødder / dild / citron
Forretten nydes med tilhørende hvidvin

Hovedret
Tomahawk / sauce / årstidens grønt / selleripuré / kartoffel
Hovedretten nydes med tilhørende rødvin

Dessert
Vores kokke laver desserten til jer
Desserten nydes med kaffe og te

Julearrangementet koster fra 998 kroner inkl. drikkevarer pr. person (ex. moms). Det er også en mulighed at holde teambuilding mandag-onsdag for kun 798 kroner (ex. moms).

Ønsker I at booke jeres julefrokost hos Weber Grill Academy, kan I kontakte Ole Christiansen på 99 36 31 46 eller OChristiansen@weberstephen.com

Del artikel