Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Rift om boligerne i Aalborg: Ejendomsmægler holder stor vurderingsweekend

Af Redaktionen

Vil du vide, hvad din bolig er værd?

Går du med tankerne om at sælge eller trænger du til et nyt, værdifuldt sæt øjne på din bolig? Så har du netop mulighed for at deltage i Nybolig Palle Ørtoft’s vurderingsweekend.

Det sker i den sidste weekend i oktober, og er ganske gratis og uforpligtende.

Boligmarkedet er godt, helt modsat hvad Nybolig Palle Ørtoft forventede, da der kom en pandemi i foråret.

’’Selvom samfundet har været igennem en større adfærdsændring i år, så står boligmarkedet stadig utrolig skarpt – men vi kan mærke at mange er en smule tilbageholdende, når de skal sætte til salg – og derfor er der blevet et lavt udbud af boliger på markedet.

Samtidig har vi stadig rigtig mange interesserede købere, så det er et godt tidspunkt at få vurderet sin bolig,” fortæller Tobias Nielsen, medindehaver af Nybolig Palle Ørtoft Lejligheder.

Sælger flest lejligheder i Aalborg

Lejlighedsbutikken der er beliggende på Vesterbro, sælger mere end dobbelt så mange lejligheder i Aalborg (boligsiden.dk), end den mæglerbutik der sælger næstflest, og det er især noget Tobias er stolt af.

Men der er grund til at være stolt af alle syv butikker – Nybolig Palle Ørtoft, er den mest sælgende ejendomsmægler i Aalborg kommune, og sælger næsten hver 4. bolig – netop dét er med til at give dig en mægler, med det bedste kendskab til markedet du kan ønske dig.

Hos Nybolig Palle Ørtoft sætter man ikke bare til salg, men her bliver din bolig solgt – og dét bliver gjort på mange kreative måder.

Rift om boligerne i Aalborg: Ejendomsmægler holder stor vurderingsweekend

’’Når man vælger at sætte til salg hos os, går vi rigtig meget op i at skabe en stor aktivitet i lejligheden. Det kan være alt fra åbent hus, annonceringer på Facebook eller vores videoer som vi får optaget professionelt og redigeret,” fortæller Tobias Nielsen.

Når mæglere hos Nybolig Palle Ørtoft vurderer salgsprisen på en bolig, tages der udgangspunkt i boligens stand, størrelse og beliggenhed i lokalområdet, men også boligens muligheder i form af konkrete råd til en eventuel optimering af boligen, salgsprocessen med et stort køberkartotek, og 35 personer der løber i samme retning, med ét mål: at få solgt de boliger der er til salg bedst muligt.

Kreativ markedsføring er vejen frem

Mæglerkæden har rigtigt mange kreative aktiviteter til markedsføring af hver enkelt bolig, der er jo ikke to boliger der er ens og dermed heller ikke to salg.

’’Man behøver ikke gå i konkrete salgstanker for at få besøg af os den weekend. Vores vurderingsweekend henvender sig også til boligejere, som bare er nysgerrige på, hvad deres bolig er værd, og måske leger lidt med tanken om at sætte til salg,” siger Tobias Nielsen.

Vurderingsweekenden gælder for alle Nybolig Palle Ørtoft’s syv butikker, der dækker (næsten) hele Aalborg Kommune.

Der er der ingen grænser for hvor, og hvad du vil have vurderet, det kan være alt fra en grund, et sommerhus, lejligheden der er for lille eller villaen der er blevet for stor. ¬

Det eneste du skal gøre er at tilmelde dig Nybolig Palle Ørtoft’s vurderingsweekend d. 31/10 & 1/11 ved at trykke her.