Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Efter flyvende start: Eksklusivt træningscenter har nu plads til flere medlemmer

Af Jonas Søhus Vogt Sørensen

Den 1. august slog træningscentret Thorøs Gym dørene op på Lyngvej 3 til en storslået åbningsreception med et stort antal fremmødte.

Manden bag træningscentret er Rasmus Thorø, der var en lykkelig mand, da han til receptionen klippede snoren til træningscentret og holdt sin åbningstale for de mange fremmødte.

”Det var en rigtig god åbningsreception. Det var en kanonhyggelig aften med mange mennesker, og det viser mig, at der er interesse for resultatet af de mange måneders hårde arbejde forinden,” siger Rasmus.

”Det gør mig glad og stolt, at folk har taget så godt imod Thorøs Gym, og det gør bare min motivation for at fortsætte endnu større. Vores fokus har hele tiden været på at hvert enkelt medlem skal have den bedst mulige oplevelse, men vi har stadig plads til flere,” fortæller Rasmus.

Udstyr og service i topklasse

Centret er et open gym, hvor der er masser af muligheder for selvtræning med udstyr i absolut topklasse, men samtidigt også tilbud om personlig og skræddersyet træning, der afvikles af stedets veluddannede instruktører.

Efter flyvende start: Eksklusivt træningscenter har nu plads til flere medlemmer

Rasmus selv har mange års erfaring som personlig træner og har gennem den vej fundet frem til, hvordan han synes, det perfekte træningscenter skal være. Og dét er Thorøs Gym.

“Mit mål er at have byens fedeste center med de gladeste mennesker – og skabe en masse gode resultater. Gode resultater bunder for mig i hårdt arbejde og vedholdenhed. Et godt udgangspunkt for det er viden, kvalitetsudstyr og det rigtige miljø”, siger Rasmus.

Hos Thorøs Gym er der kræset lidt ekstra for centrets gæster. Her er der nemlig gjort plads til, at man kan tage sig en slapper og restituere i saunaen eller loungeområdet.

Efter flyvende start: Eksklusivt træningscenter har nu plads til flere medlemmerEfter flyvende start: Eksklusivt træningscenter har nu plads til flere medlemmer

Men servicen hos Thorøs Gym stopper langt fra her:

”Vores trænere står altid klar med vejledning hernede, så medlemmerne kan henvende sig, hvis de har brug for hjælp. Vi vil gerne være så tilgængelige som muligt.

Derudover har vi kostvejledning, fysioterapi, personlig træning og FitMom, der hjælper gravide før, under og efter en graviditet”, siger Rasmus.

Efter flyvende start: Eksklusivt træningscenter har nu plads til flere medlemmer

Undgå kø ved maskinerne

Er der noget, der kan få én til at genoverveje et medlemskab i et fitnesscenter, er det for mange mennesker og lang ventetid ved maskinerne. Det er de klar over hos Thorøs Gym, og de har taget sine forholdsregler herefter:

“Vi har tænkt os at begrænse antallet af medlemmer til et sted mellem 150 og 200 for at undgå, at vores knap 500 kvadratmeter bliver overrendt, og at det bliver en dårlig oplevelse.

Vi er et sted, hvor det er lidt nemmere at komme i gang. Det er mere nede på jorden og mere privat, så man kommer nemmere til at kende dem, der kommer i centeret”, forklarer Rasmus.

Efter flyvende start: Eksklusivt træningscenter har nu plads til flere medlemmer

Et sted, hvor der er plads til alle

Du skal ikke være bange for at finde træningstøjet frem, for hos Thorøs Gym er der plads til alle.

Både dem, der tager træning meget seriøst, som gerne vil have professionel vejledning og kvalitetsudstyr. Men der er også dem, som gerne vil have hjælp til at komme godt i gang med træning gennem personlig træning.

”Jeg brænder bare for at hjælpe folk med deres træning og bevægelse, så de kan få deres kroppe tilbage, om det så er via et vægttab, øget styrke eller bare sundhed & velvære”, forklarer Rasmus og uddyber:

“Jeg har coachet og hjulpet flere hundrede de seneste år, og det eneste fællestræk for mine kunder er, at de er vidt forskellige. Man skal absolut ikke være topatlet for at træne hos os, og der er virkelig plads til alle.”Efter flyvende start: Eksklusivt træningscenter har nu plads til flere medlemmerEfter flyvende start: Eksklusivt træningscenter har nu plads til flere medlemmer

Et medlemskab hos Thorøs Gym koster mellem 249 og 349 kroner om måneden alt efter bindingsperiode.

Medlemskabet giver adgang i centret fra 5-23 alle ugens dage, og personlig træning og bootcamps tilmeldes ved siden af

Du kan finde mere info og melde dig ind her.

Del artikel

Andre læser også