Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kvalitet over hele linjen: Eksklusivt træningscenter åbner i weekenden

Af Aske Bisgaard Pedersen

Sommerferierne er aflyst på stribe, og den danske sommer har været nærig med varme sommerdage. 

Der har generelt været undskyldninger nok for at skifte den vanlige sommerkrop ud med nogle overflødige corona-kilo. Man har jo trods alt skulle støtte de lokale restaurationer.

Men nu er undskyldningerne ved at være opbrugt, og snart kommer der endnu en god grund til at komme i gang og få kroppen sund og veltrænet.

Den 1. august åbner træningscentret Thorøs Gym nemlig på Lyngvej 3.

Høj kvalitet giver de bedste resultater

Centret er et open gym, hvor der bliver rig mulighed for selvtræning, men samtidigt også tilbud om personlig og skræddersyet træning, der afvikles af stedets veluddannede trænere.

Manden bag træningscentret er Rasmus Thorø, der med netop mange års erfaring som personlig træner har sporet sig ind på, hvordan han synes, det perfekte træningscenter skal være.

“Mit mål er at have byens fedeste center med de gladeste mennesker – og skabe en masse gode resultater. Gode resultater bunder for mig i hårdt arbejde og vedholdenhed. Et godt udgangspunkt for det er viden, kvalitetsudstyr og det rigtige miljø”, forklarer Rasmus Thorø, inden han fortsætter:

”Det er dét, jeg har forsøgt at bygge centret op omkring. Vi køber vores udstyr fra mere end otte forskellige leverandører og håndplukker selv de bedste stænger, maskiner og andet udstyr, hvor de fleste andre centre køber hele molevitten hos en eller to leverandører”.

Det er da heller ikke det eneste punkt, hvor der er kræset lidt ekstra for centrets gæster. I de nyrenoverede lokaler er der gjort plads til, at man kan tage sig en slapper i saunaen eller loungeområdet.

Kvalitet over hele linjen: Eksklusivt træningscenter åbner i weekendenKvalitet over hele linjen: Eksklusivt træningscenter åbner i weekenden

Slip for ventetid og optagede maskiner

Hvis der er noget, der kan få én til at genoverveje et medlemskab i et fitnesscenter, er det for mange mennesker og lang ventetid ved maskinerne. Det ved de godt hos Thorøs Gym:

“Vi har tænkt os at begrænse antallet af medlemmer til et sted mellem 150 og 200 for at undgå, at vores knap 500 kvadratmeter bliver overrendt, og at det bliver en dårlig oplevelse. 

Det er en grænse, hvor vi løbende skal finde ud af, hvad der giver mening. Der skal altid være plads til både medlemmer og dem, der skal have personlig træning,” forklarer Rasmus Thorø.

Kvalitet over hele linjen: Eksklusivt træningscenter åbner i weekenden

Har du svært ved at komme i gang og ønsker at komme i form, men er i tvivl, om en personlig træner er noget for dig? Så er svaret fra Rasmus Thorø klart:

“Jeg har coachet og hjulpet flere hundrede de seneste år, og det eneste fællestræk for mine kunder er, at de er vidt forskellige.

Det er både dem, der tager træning meget seriøst, som gerne vil have professionel vejledning og kvalitetsudstyr. Men der er også dem, som gerne vil have hjælp til at komme i gang med træning gennem personlig træning, for eksempel for at få gang i et uoverskueligt vægttab eller komme sig efter en skade”, forklarer Rasmus Thorø og uddyber:

“Uanset om det er en atlet på 20 år, der er meget seriøs, eller en forretningsmand på 45 år, der har brug for at smide 20 kg. De er begge kvalitetsbevidste brugere, selvom den ene har helt andet udgangspunkt end den anden, både fysisk og økonomisk.”

Et medlemskab koster mellem 249 og 349 kroner om måneden alt efter bindingsperiode.

Medlemskabet giver adgang i centret fra 5-23 alle ugens dage, og personlig træning og bootcamps tilmeldes ved siden af.

Kvalitet over hele linjen: Eksklusivt træningscenter åbner i weekenden

Kom til åbningsreception 1. august

Så er du ung og fit på udkig efter kvalitetsudstyr eller oppe i alderen og trænger til kyndig ekspertise for at få trimmet farkroppen? 

Så kom til åbningsreception d. 1. august, når Thorøs Gym for første gang byder inden for på Lyngvej 3. 

Der vil være konkurrencer i centret, hvor man blandt andet kan vinde et års medlemskab i centret og kosttilskud. Der vil også serveres øl og vin ad libitum og mulighed for at melde sig ind.

Del artikel

Andre læser også