Din Vitamin Bar satser nyt: Smoothie-bowls bliver sommerens store hit

Skrevet af: Michael Qureshi

Af Stine Kjølby Christensen

Hvis man bor i Vestbyen, eller til tider kommer ud i den del af Aalborg, så er man med garanti stødt på “Din Vitamin Bar”.

Deres koncept med fuld fokus på sund og mættende mad har længe været populært, og nu udvider de menukortet med flere nye lækre ting.

De fejrer blandt andet det nye menukort ved at uddele gratis æggebowls og smoothies ud til de første 200 kunder. Det sker i morgen torsdag d. 11. maj mellem 15-17. Så kan man komme og prøvesmage de nye lækkerier på menukortet.

Din Vitamin Bar har med sin nyfortolkning af sandwichbaren fundet fodfæste blandt Aalborgs efterhånden mange af slagsen.

Indført mange sunde valgmuligheder

Sofie Løvkvist har ejet forretningen siden opstarten i september 2015, og hun har siden gjort alt for hele tiden at udvikle konceptet og indføre endnu flere sunde valgmuligheder for sine kunder.

”Vi har en vision om at levere sund og velsmagende mad baseret på friske råvarer og tilberedning med sans for detaljen. På den måde kan vi være med til at skabe glæde og fremme sundhed med vores madkoncepter, som både bygger på egne opskrifter og kvalitetsingredienser. Meget gerne lokalt og økologisk!” fortæller Sofie til migogaalborg.dk.

Og nu er der endnu flere nye og sommerlige tiltag på tegnebrættet:

”Fra på torsdag åbner vi op med et helt nyt menukort og med endnu mere fokus på superfood. Bl.a. vil hampefrø, gojibær, chiafrø, matcha the samt gluten- og proteinrigt brød være at finde på det nye kort, og vi glæder os meget til at imødekomme de ønsker, vi løbende har fået fra vores kunder.” fortæller Sofie og fortsætter:

Smoothie-bowls som super alternativ til morgenmad

”I hele sommerperioden kommer vi til at tilbyde smoothie-bowls, som er et super alternativ til morgenmad, mellemmåltider eller bare den lille sult. Alle bowls bliver lavet på laktosefri skyr, økologiske havregryn og mandelmælk. Og så kan man ellers vælge de toppings, som man har lyst til.”

Sofie har også længe fået ønsker om at tilføje pandekager til menukortet, og det har hun også valgt at lytte til. I sommerperioden kan kunderne derfor nyde godt af enten proteinpandekager eller en økologisk én af slagsen.

De nye pandekager serveres med frisk frugt og sukkerfri sauce. Der vil kunne tilvælges en kugle sukkerfri vanilieis.
De nye æggewraps er lavet på økologiske æg og med valgfrit fyld.

Derudover har Din Vitamin Bar længe haft lyst til at få æg integreret på menukortet, da de er rige på proteiner og en naturlig del af en sund og næringsrig kost. Dette kommer også til at indgå i det nye menukort i form af en såkaldt ”æggebowl”, som er en slags æggewrap med tilhørende fyld.

Har du styr på den? 10 tips til den perfekte Mors Dag gave i Aalborg

Create your own user feedback survey

Vin og tapas på Napa: Kom med til amerikansk vinsmagning

Skrevet af: Simone Vestergaard
Arkivfoto
Arkivfoto

Torsdag d. 8. november kl. 19. byder Napa Lounge indenfor til en spændende aften med amerikansk vinsmagning.

På aftenen skal gæsterne smage på i alt fem forskellige vine, og fælles for dem alle er, at de er fra Californien i USA.

Det er Napas restaurantchef Signe Rosa, i samarbejde med Thomas fra Avine, der står for at guide gæsterne igennem aftenens smagning.

Stor passion for amerikanske vine

Thomas vil også fortælle om amerikansk vinlov, de amerikanske vinområder samt de mest brugte druer.

“Vi har valgt at holde denne vinsmagning, fordi vi gerne vil give folk muligheden for at smage vores store udvalg af vine fra USA.

Vi har en stor passion omkring amerikanske vine, og jeg tror egentlig vi er de eneste, der har et overflod af vine fra netop Californien.

Det er faktisk også derfor, at restauranten hedder Napa Lounge.

Napa Valley er en stor vinregion i Californien, og et sted man ofte hører om i forbindelse med vin fra USA,” fortæller Restaurantchef Signe Rosa.

Udvider vinhorisonten op til jul

Hun fortsætter:

“Det er også snart jul, og i den forbindelse vil vi også gerne udvide folks vinhorisont lidt, og give dem nye muligheder til julemaden i stedet for de klassiske løsninger med eksempelvis en Ripasso eller en Châteauneuf-du-Pape.

Amerikanske vine egner sig nemlig rigtig godt til julemad.”

De fem vine som skal smages er:


Sparkling: Gloria Ferrer, Sonoma Brut
Hvidvin: Kendall-Jackson, Vintner’s Reserve Chardonnay
Rødvin: Plungerhead, Lodi Zinfandel
Rødvin: McPrice Myers, Right Hand Man Syrah
Rødvin: 689 Cellars, Submit Napa

Tilhørende vinsmagningen vil der være en let tapasanretning bestående af forskellige varianter af and.

Derudover kan gæsterne naturligvis bestille og købe vin med hjem til jul – eller andre festlige sammenkomster – til under vejledende udsalgspris.

Prisen er 350 kr. per person for hele aftenen.

MigogAalborg står for billetsalget til denne unikke vinaften – Du kan købe billetter til aftenen her.

Læs mere om begivenheden her.

Fri entré og masser af lir: Lørdag åbner Aalborgs første mandemesse

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

I morgen lørdag fra 14-17 kan vi her i Aalborg se frem til at få vores første mandemesse nogensinde, når 3G Mandemessen er klar med en adrenalinfyldt og spændende dag ved Aalborg Street Food.

“Vi har rigtig travlt for at få de sidste ting på plads, men vi tør godt love, at der bliver noget for enhver smag på lørdag,” fortæller Cecilia Pedersen, en af initiativtagerne bag, til MigogAalborg.

Fri entré og stort program

Der er fri entré hele dagen fra klokken 14-17, og i løbet af de tre timer bliver området i og omkring Street Food fyldt med mandehørm – alt sammen inden for temaerne Gear, gejl og gadgets.

“Vi synes virkelig, at vi har strikket et program sammen, som omfavner både nørder, bløde og hårde mænd. Vi har alt: retrocykler lavet i genbrugsmaterialer, en Formel 1-simulator, romsmagning, de fedeste motorcykler og biler, hudpleje, cigarer, et stort brætspilsområde, 3D-printere… Ja, jeg kunne blive ved,” siger Cecilie med et grin.

Der vil i alt være cirka 20 udstillere til 3G Mandemessen, og det inkluderer blandt andet følgende:

 • Formel 1 simulator
 • Cigarer
 • Rom
 • Hudpleje
 • Herreure
 • Brætspil
 • Biler
 • Motorcykler
 • Fjernstyrede biler
 • Metaldetektor
 • 3D-printere
 • E-sport
 • Droner
 • Custom Bikes
 • Gratis smagsprøver fra Royal specialøl

Udover en masse udstillinger af blandt andet fede biler fra NO Jensen og Nordic Leasing og vilde motorcykler fra Harley Davidson, kan man i løbet af dagen også se frem til en masse fede konkurrencer ved de forskellige stande.

“Vi har blandt andet en metaldetektor-skattejagt udenfor, hvor det gælder om at finde nogle nedgravede skatte” siger Cecilia.

Wrestling og masser af hestekræfter

Ingen mandemesse uden wrestling, og derfor vil der også være løbende shows med Bodyslam, der laver de vildeste wrestlingshows.

“Der kommer en stor boksering midt inde i Street Food, hvor de kommer til at vise fire wrestlingshows i løbet af dagen. Det er virkelig en stor oplevelse, og der bliver både fyret op for udklædning, lyde og ikke mindst masser af fede stunts.”

Men her stopper det ikke med shows.

“Udenfor afholdes der tre shows på en stor racerbane, hvor man kan opleve en helt ny form for fjernstyrede biler. De kører nemlig op mod 100 km/t,” siger Cecilia.

Hvis sulten trænger sig på undervejs, vil Aalborg Street Food som altid holde åbent.

Læs mere om mandemessen her.

Smag over 30 forskellige vine: Salling inviterer til italiensk vinfestival

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Efteråret er over os, og inden længe trænger de hyggelige vintermåneder sig også på. Det betyder også masser af hyggelige stunder, hvor et godt glas vin passer perfekt til.

Uanset om du mangler inspiration til hvad vinreolen skal fyldes op med, eller du bare leder efter et godt tilbud, så har Salling Super det helt ideelle arrangement til dig.

De tilbyder nemlig en rejse rundt til noget af verdens bedste italienske regioner – blandt andre Piemonte, Toscana og Veneto.

Vinglas er adgangsbillet

Det hele foregår i Salling Super på torsdag d. 25. oktober fra 13-18, hvor du kan nyde et væld af smagsprøver og få en masse gode tips fra de bedste i branchen.

Blandt de eksklusive vinhuse er blandt andre De Marie, Massimo Rattalino, Agricole Selvi og La Palazetta.

For at få adgang til festivalen skal du købe et vinglas til 100 kr., som er din adgangsbillet.

Derefter kan du smage på over 30 forskellige skønne vine – og glasset kan du tage med dig hjem bagefter.

Det er ikke muligt at bestille billet på forhånd, så du skal blot møde op i Salling Super, hvis du har lyst til at smage på en masser lækkert vin.

Derudover lover Salling Super også, at der vil være en masse gode tilbud på dagen.

Du kan se meget mere om arrangementet her.