Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Har du styr på den? 10 tips til den perfekte Mors Dag gave i Aalborg

Af Michael Qureshi

Vi ser os lidt som et service-medie her i Aalborg.

I den forbindelse skal vi selvfølgelig også stå klar med gode fifs til Mors Dag-gaven. For den har du da husket at få styr på, ikke? Okay så, her kommer vi straks ilende med hjælp.

Vi har kigget os lidt omkring i Aalborg og omegn for at se, hvad der kunne være en lidt mere speciel gave end den klassiske chokolade og blomster panikkøb i Føtex.

Her har vi fundet 10 gode tips til en ekstraordinær Mors Dags gave.

Forkæl med blomster på mors dag

 Blomster er som oftest en sikker vinder, og Euroflorist har samlet en række gode forslag på nogle fine buketter. Leveringen sker naturligvis lige til døren, så du skal blot vælge den buket du ønsker at give netop din mor.

Få mere info og bestil lige her!

Salling

Hvad med et gavekort til Salling til din mor. Her kan hun altid få alt, hvad hjertet begærer, og Salling er bare et hit for alle aldre.

Tjek det ud her

Sinnerup

Kay Bojesen er et sikkert hit hos kvinder til nipsting til hjemmet. Så smut du bare ned og vælg en af de ting, der sikrer dig en forfærdeligt masse gratis mad resten af året. Sinnerup har selvfølgelig også mange andre lækre ting til hjemmet at vælge imellem.

Mere info her

Summerbird

Mor elsker selvfølgelig chokolade, og der er Summerbird garant for at levere varen. De har i år en Mors Dag Giftbag til 200 kr. med flere lækre ting som er lige til at gå ombord i. Det er en skøn tanke, som heller ikke sprænger budgettet for de fleste.

Mere info her

Har du styr på den? 10 tips til den perfekte Mors Dag gave i Aalborg
Mors Dag gaveæsken fra Summerbird
Blomster fra Interflora

Ja, blomster er en klassiker. Men der er sikre bonuspoint hjemme hos mama, hvis du får et kreativt kunstværk af blomster med hjem fra en af landets største blomsterudbydere. Du kan lynhurtigt få leveret ud til enhver adresse i Aalborg og resten af landet.

Mere info om den bedste mors dag gave 

Applaus

Kunne det ikke være fantastisk at forkæle sin mor med en middag ude i byen et sted, hvor hun måske ikke lige har prøvet i Aalborg endnu? Applaus er stadig en af byens hotteste restauranter. Og på et gavekort til eksempelvis 800 kr. får du rigtig meget mad for pengene på trendy Applaus.

Mere info her

Hotel Viking Aqua/Spa & Wellness

Den opmærksomme læser vil nok påpege, at Hotel Viking ikke ligger i Aalborg. Men et roadtrip på 40 minutter nordpå er også megahyggeligt i selskab med verdens bedste mor. Lige nu kører de vilde genåbningstilbud med spa-oplevelser.

Mere info her

Har du styr på den? 10 tips til den perfekte Mors Dag gave i Aalborg

Hasseris Skin Lounge

Der findes mange gode skønhedsklinikker i Aalborg, men der er garanti for en helt speciel oplevelse i Hasseris Skin Lounge. Book da en ansigtsbehandling, negle, bryn eller vipper og få din elskede mor til at føle sig som en dronning for en dag.

Mere info her

Den Bette Kro

Et sikkert hit er en frokost med smørrebrød.  Smørrebrødsretten Sol over Aalborg vil med garanti give et stort smil hos mutti.

Mere info her

Musikkens Hus

Hvis du vil overraske din kære mor med en virkelig skøn gave, så book lige et par billetter til koncerten Musikkens Miks i Musikkens Hus. Her optræder populære Mads Langer (som alle mødre elsker), eventyrlige Eivør og fremadstormende Martin Hedegaard i selskab med Aalborg Symfoniorkester. Man kan forvente en helt magisk musikalsk oplevelse. Men skynd dig der er få billetter tilbage.

Mere info her

Aktuel

Aktuel på Budolfi Plads er det nye hotte sted i Aalborgs midtby. Når der ikke er Corona, så der er fyldt op, og du kan få alt fra smørrebrød til lækre hovedretter til trendy drinks. Din mor vil elske dig for en smuttur derhen.

Mere info her

Del artikel

Andre læser også