Har du styr på den? 10 tips til den perfekte Mors Dag gave i Aalborg

Skrevet af: Michael Qureshi

Vi ser os lidt som et service-medie her i Aalborg.

I den forbindelse skal vi selvfølgelig også stå klar med gode fifs til Mors Dag-gaven. For den har du da husket at få styr på, ikke? Okay så, her kommer vi straks ilende med hjælp.

Vi har kigget os lidt omkring i Aalborg og omegn for at se, hvad der kunne være en lidt mere speciel gave end den klassiske chokolade og blomster panikkøb i Føtex.

Her har vi fundet 10 gode tips til en ekstraordinær Mors Dags gave – og nej det er ikke sponsoreret tips – dog har vi valgt et par stykker fra vores egen ClubAalborg – men de tilbud er altså også for gode til ikke at nævne.

Jonas Jensen Blomsterdesign

Ja, blomster er en klassiker. Men hvis de bliver speciallavet nede ved Jonas, så snakker vi altså et helt andet niveau. Der er sikre bonuspoint hjemme hos mama, hvis du får et kreativt kunstværk af blomster med hjem fra en af landets bedste.

Mere info her

Jonas Jensen kan sit kram
Sinnerup

Kay Bojesen er et sikkert hit hos kvinder til nipsting til hjemmet. I denne måneds goodiebag fra vores ClubAalborg har Sinnerup 20% på alt Kay Bojesen. Så smut du bare ned og vælg en af de ting, der sikrer dig en forfærdeligt masse gratis mad resten af året.

Mere info her

Summerbird

Mor elsker selvfølgelig chokolade, og der er Summerbird garant for at levere varen. De har i år en Mors Dag Giftbag til 200 kr. med flere lækre ting som er lige til at gå ombord i. Det er en skøn tanke, som heller ikke sprænger budgettet for de fleste.

Mere info her

Mors Dag gaveæsken fra Summerbird
Applaus

Kunne det ikke være fantastisk at forkæle sin mor med en middag ude i byen et sted, hvor hun måske ikke lige har prøvet i Aalborg endnu? Applaus er stadig kun et år gammel, men er på rekordtid blevet til en af byens hotteste restauranter. Og på et gavekort til eksempelvis 800 kr. får du rigtig meget mad for pengene på trendy Applaus.

Mere info her

Hotel Viking Aqua/Spa & Wellness

Den opmærksomme læser vil nok påpege, at Hotel Viking ikke ligger i Aalborg. Men et roadtrip på 40 minutter nordpå er også megahyggeligt i selskab med verdens bedste mor. Vi er så heldige i denne måneds ClubAalborg goodiebag, at man kan booke et spa & brunch tilbud for 2 personer for kun 495 kr.
Drømmegave til din mor.

Mere info her

Hotel Viking
Hasseris Skin Lounge

Der findes mange gode skønhedsklinikker i Aalborg, men der er garanti for en helt speciel oplevelse i Hasseris Skin Lounge. Book da en ansigtsbehandling, negle, bryn eller vipper og få din elskede mor til at føle sig som en dronning for en dag.

Mere info her

CANBlau

Vi har så mange gode tilbud i ClubAalborg, at vi er nødt til at komme ud med det. Elsker din mor en god spiseoplevelse, så tag hende med på lækre CANBlau i maj, hvor du med ClubAalborg får en lækker tapasmenu for 2 personer inkl. vin for kun 550 kr.
Det er halv pris for hvad det normalt vil koste.

Mere info her

Den Bette Kro

Et sikkert hit er en frokost med smørrebrød. Hvorfor ikke invitere Mor ind hos Aalborgs ukronede smørrebrødskonge Morten Gamini på Den Bette Kro? Smørrebrødsretten Sol over Aalborg vil med garanti give et stort smil hos mutti.

Mere info her

Vinoteket på Abbey Road Café

Hvis du vil give en kreativ Mors Dag gave som hun med sikkerhed ikke har fået før, så kig godt med her. For Vinoteket på Abbey Road Café er noget helt unikt, hvor man kan være sin egen sommelier og smage på 16 forskellige slags vin på samme aften. Giv hende et gavekort til sådan en oplevelse. Beløbet skal være alt efter hvor meget hun kan tåle indenbords.

Mere info her

Musikkens Hus

Hvis du vil overraske din kære mor med en virkelig skøn gave, så book lige et par billetter til koncerten Musikkens Miks i Musikkens Hus. Her optræder populære Mads Langer (som alle mødre elsker), eventyrlige Eivør og fremadstormende Martin Hedegaard i selskab med Aalborg Symfoniorkester. Man kan forvente en helt magisk musikalsk oplevelse. Men skynd dig der er få billetter tilbage.

Mere info her

Hver måned modtager du en goodiebag med over 30 tilbud fra Aalborgs bedste spisesteder og butikker. 

ClubAalborg er din inspiration til byen hvor du også sparer penge. Tilmeld dig nu. Måneden ud gratis (normalpris 35 kr. månedligt) – ingen binding.

Tilmeld dig her 

 

 

 

Vin og tapas på Napa: Kom med til amerikansk vinsmagning

Skrevet af: Simone Vestergaard
Arkivfoto
Arkivfoto

Torsdag d. 8. november kl. 19. byder Napa Lounge indenfor til en spændende aften med amerikansk vinsmagning.

På aftenen skal gæsterne smage på i alt fem forskellige vine, og fælles for dem alle er, at de er fra Californien i USA.

Det er Napas restaurantchef Signe Rosa, i samarbejde med Thomas fra Avine, der står for at guide gæsterne igennem aftenens smagning.

Stor passion for amerikanske vine

Thomas vil også fortælle om amerikansk vinlov, de amerikanske vinområder samt de mest brugte druer.

“Vi har valgt at holde denne vinsmagning, fordi vi gerne vil give folk muligheden for at smage vores store udvalg af vine fra USA.

Vi har en stor passion omkring amerikanske vine, og jeg tror egentlig vi er de eneste, der har et overflod af vine fra netop Californien.

Det er faktisk også derfor, at restauranten hedder Napa Lounge.

Napa Valley er en stor vinregion i Californien, og et sted man ofte hører om i forbindelse med vin fra USA,” fortæller Restaurantchef Signe Rosa.

Udvider vinhorisonten op til jul

Hun fortsætter:

“Det er også snart jul, og i den forbindelse vil vi også gerne udvide folks vinhorisont lidt, og give dem nye muligheder til julemaden i stedet for de klassiske løsninger med eksempelvis en Ripasso eller en Châteauneuf-du-Pape.

Amerikanske vine egner sig nemlig rigtig godt til julemad.”

De fem vine som skal smages er:


Sparkling: Gloria Ferrer, Sonoma Brut
Hvidvin: Kendall-Jackson, Vintner’s Reserve Chardonnay
Rødvin: Plungerhead, Lodi Zinfandel
Rødvin: McPrice Myers, Right Hand Man Syrah
Rødvin: 689 Cellars, Submit Napa

Tilhørende vinsmagningen vil der være en let tapasanretning bestående af forskellige varianter af and.

Derudover kan gæsterne naturligvis bestille og købe vin med hjem til jul – eller andre festlige sammenkomster – til under vejledende udsalgspris.

Prisen er 350 kr. per person for hele aftenen.

MigogAalborg står for billetsalget til denne unikke vinaften – Du kan købe billetter til aftenen her.

Læs mere om begivenheden her.

Fri entré og masser af lir: Lørdag åbner Aalborgs første mandemesse

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

I morgen lørdag fra 14-17 kan vi her i Aalborg se frem til at få vores første mandemesse nogensinde, når 3G Mandemessen er klar med en adrenalinfyldt og spændende dag ved Aalborg Street Food.

“Vi har rigtig travlt for at få de sidste ting på plads, men vi tør godt love, at der bliver noget for enhver smag på lørdag,” fortæller Cecilia Pedersen, en af initiativtagerne bag, til MigogAalborg.

Fri entré og stort program

Der er fri entré hele dagen fra klokken 14-17, og i løbet af de tre timer bliver området i og omkring Street Food fyldt med mandehørm – alt sammen inden for temaerne Gear, gejl og gadgets.

“Vi synes virkelig, at vi har strikket et program sammen, som omfavner både nørder, bløde og hårde mænd. Vi har alt: retrocykler lavet i genbrugsmaterialer, en Formel 1-simulator, romsmagning, de fedeste motorcykler og biler, hudpleje, cigarer, et stort brætspilsområde, 3D-printere… Ja, jeg kunne blive ved,” siger Cecilie med et grin.

Der vil i alt være cirka 20 udstillere til 3G Mandemessen, og det inkluderer blandt andet følgende:

 • Formel 1 simulator
 • Cigarer
 • Rom
 • Hudpleje
 • Herreure
 • Brætspil
 • Biler
 • Motorcykler
 • Fjernstyrede biler
 • Metaldetektor
 • 3D-printere
 • E-sport
 • Droner
 • Custom Bikes
 • Gratis smagsprøver fra Royal specialøl

Udover en masse udstillinger af blandt andet fede biler fra NO Jensen og Nordic Leasing og vilde motorcykler fra Harley Davidson, kan man i løbet af dagen også se frem til en masse fede konkurrencer ved de forskellige stande.

“Vi har blandt andet en metaldetektor-skattejagt udenfor, hvor det gælder om at finde nogle nedgravede skatte” siger Cecilia.

Wrestling og masser af hestekræfter

Ingen mandemesse uden wrestling, og derfor vil der også være løbende shows med Bodyslam, der laver de vildeste wrestlingshows.

“Der kommer en stor boksering midt inde i Street Food, hvor de kommer til at vise fire wrestlingshows i løbet af dagen. Det er virkelig en stor oplevelse, og der bliver både fyret op for udklædning, lyde og ikke mindst masser af fede stunts.”

Men her stopper det ikke med shows.

“Udenfor afholdes der tre shows på en stor racerbane, hvor man kan opleve en helt ny form for fjernstyrede biler. De kører nemlig op mod 100 km/t,” siger Cecilia.

Hvis sulten trænger sig på undervejs, vil Aalborg Street Food som altid holde åbent.

Læs mere om mandemessen her.

Smag over 30 forskellige vine: Salling inviterer til italiensk vinfestival

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Efteråret er over os, og inden længe trænger de hyggelige vintermåneder sig også på. Det betyder også masser af hyggelige stunder, hvor et godt glas vin passer perfekt til.

Uanset om du mangler inspiration til hvad vinreolen skal fyldes op med, eller du bare leder efter et godt tilbud, så har Salling Super det helt ideelle arrangement til dig.

De tilbyder nemlig en rejse rundt til noget af verdens bedste italienske regioner – blandt andre Piemonte, Toscana og Veneto.

Vinglas er adgangsbillet

Det hele foregår i Salling Super på torsdag d. 25. oktober fra 13-18, hvor du kan nyde et væld af smagsprøver og få en masse gode tips fra de bedste i branchen.

Blandt de eksklusive vinhuse er blandt andre De Marie, Massimo Rattalino, Agricole Selvi og La Palazetta.

For at få adgang til festivalen skal du købe et vinglas til 100 kr., som er din adgangsbillet.

Derefter kan du smage på over 30 forskellige skønne vine – og glasset kan du tage med dig hjem bagefter.

Det er ikke muligt at bestille billet på forhånd, så du skal blot møde op i Salling Super, hvis du har lyst til at smage på en masser lækkert vin.

Derudover lover Salling Super også, at der vil være en masse gode tilbud på dagen.

Du kan se meget mere om arrangementet her.