Har du styr på den? 10 tips til den perfekte Mors Dag gave i Aalborg

Skrevet af: Michael Qureshi

Vi ser os lidt som et service-medie her i Aalborg.

I den forbindelse skal vi selvfølgelig også stå klar med gode fifs til Mors Dag-gaven. For den har du da husket at få styr på, ikke? Okay så, her kommer vi straks ilende med hjælp.

Vi har kigget os lidt omkring i Aalborg og omegn for at se, hvad der kunne være en lidt mere speciel gave end den klassiske chokolade og blomster panikkøb i Føtex.

Her har vi fundet 10 gode tips til en ekstraordinær Mors Dags gave – og nej det er ikke sponsoreret tips – dog har vi valgt et par stykker fra vores egen ClubAalborg – men de tilbud er altså også for gode til ikke at nævne.

Jonas Jensen Blomsterdesign

Ja, blomster er en klassiker. Men hvis de bliver speciallavet nede ved Jonas, så snakker vi altså et helt andet niveau. Der er sikre bonuspoint hjemme hos mama, hvis du får et kreativt kunstværk af blomster med hjem fra en af landets bedste.

Mere info her

Jonas Jensen kan sit kram
Sinnerup

Kay Bojesen er et sikkert hit hos kvinder til nipsting til hjemmet. I denne måneds goodiebag fra vores ClubAalborg har Sinnerup 20% på alt Kay Bojesen. Så smut du bare ned og vælg en af de ting, der sikrer dig en forfærdeligt masse gratis mad resten af året.

Mere info her

Summerbird

Mor elsker selvfølgelig chokolade, og der er Summerbird garant for at levere varen. De har i år en Mors Dag Giftbag til 200 kr. med flere lækre ting som er lige til at gå ombord i. Det er en skøn tanke, som heller ikke sprænger budgettet for de fleste.

Mere info her

Mors Dag gaveæsken fra Summerbird
Applaus

Kunne det ikke være fantastisk at forkæle sin mor med en middag ude i byen et sted, hvor hun måske ikke lige har prøvet i Aalborg endnu? Applaus er stadig kun et år gammel, men er på rekordtid blevet til en af byens hotteste restauranter. Og på et gavekort til eksempelvis 800 kr. får du rigtig meget mad for pengene på trendy Applaus.

Mere info her

Hotel Viking Aqua/Spa & Wellness

Den opmærksomme læser vil nok påpege, at Hotel Viking ikke ligger i Aalborg. Men et roadtrip på 40 minutter nordpå er også megahyggeligt i selskab med verdens bedste mor. Vi er så heldige i denne måneds ClubAalborg goodiebag, at man kan booke et spa & brunch tilbud for 2 personer for kun 495 kr.
Drømmegave til din mor.

Mere info her

Hotel Viking
Hasseris Skin Lounge

Der findes mange gode skønhedsklinikker i Aalborg, men der er garanti for en helt speciel oplevelse i Hasseris Skin Lounge. Book da en ansigtsbehandling, negle, bryn eller vipper og få din elskede mor til at føle sig som en dronning for en dag.

Mere info her

CANBlau

Vi har så mange gode tilbud i ClubAalborg, at vi er nødt til at komme ud med det. Elsker din mor en god spiseoplevelse, så tag hende med på lækre CANBlau i maj, hvor du med ClubAalborg får en lækker tapasmenu for 2 personer inkl. vin for kun 550 kr.
Det er halv pris for hvad det normalt vil koste.

Mere info her

Den Bette Kro

Et sikkert hit er en frokost med smørrebrød. Hvorfor ikke invitere Mor ind hos Aalborgs ukronede smørrebrødskonge Morten Gamini på Den Bette Kro? Smørrebrødsretten Sol over Aalborg vil med garanti give et stort smil hos mutti.

Mere info her

Vinoteket på Abbey Road Café

Hvis du vil give en kreativ Mors Dag gave som hun med sikkerhed ikke har fået før, så kig godt med her. For Vinoteket på Abbey Road Café er noget helt unikt, hvor man kan være sin egen sommelier og smage på 16 forskellige slags vin på samme aften. Giv hende et gavekort til sådan en oplevelse. Beløbet skal være alt efter hvor meget hun kan tåle indenbords.

Mere info her

Musikkens Hus

Hvis du vil overraske din kære mor med en virkelig skøn gave, så book lige et par billetter til koncerten Musikkens Miks i Musikkens Hus. Her optræder populære Mads Langer (som alle mødre elsker), eventyrlige Eivør og fremadstormende Martin Hedegaard i selskab med Aalborg Symfoniorkester. Man kan forvente en helt magisk musikalsk oplevelse. Men skynd dig der er få billetter tilbage.

Mere info her

Hver måned modtager du en goodiebag med over 30 tilbud fra Aalborgs bedste spisesteder og butikker. 

ClubAalborg er din inspiration til byen hvor du også sparer penge. Tilmeld dig nu. Måneden ud gratis (normalpris 35 kr. månedligt) – ingen binding.

Tilmeld dig her 

 

 

 

Himlen for G&T elskere: Kom til ginfestival i Salling

Skrevet af: Michael Qureshi

Elsker du gin, så bør du gøre dig selv den tjeneste at tage til ginfestival om tre ugers tid.

Stormagasinet Salling i Aalborg afholder en Ginfestival onsdag den 15. august mellem 13-18.

Her serveres der smagsprøver fra mere end 30 forskellige gin fra nogle af de dygtigste ginleverandører både nationalt og internationalt.

Flere af producenterne er selv tilstede i løbet af dagen, hvor de deler ud af deres viden og giver gode tips. Du kan helt sikkert få opskriften på den perfekte G&T!

“Der er 100 pladser til festivallen. For at få adgang skal du købe et klassisk gin & tonic-glas til 75 kroner. Herefter kan du smage på et bredt udvalg af gin fra både Danmark og udlandet samt høre historien bag hver eneste gin,” fortæller Salling Super.

Foto: Salling Super

Speciel dag med fokus på gin

Der plejer også at være rabat på gin blandt det store udvalg i Salling Super. Salling har gennem det seneste år haft stor succes med at afholde det de selv omtaler som festivaler lige fra chokolade, lakrids, vin, gin, rom og meget andet.

Salling Super har et af de bredeste sortimenter i byen, og har også fremstillet deres egen gin i samarbejde med Njord. Stormagasinet har samtidig et bredt udvalg af rom, whiskey og specialøl.

Du kan læse mere om eventet her

Sommer-koncerter i Fårup Sommerland er et stort hit

Skrevet af: Michael Qureshi

Det er primært forlystelser for barnlige sjæle, at man forbinder Fårup Sommerland med.

Danmarks sjoveste skov har i den grad en stor tiltrækningskraft på børnefamilierne, og er to år i træk kåret til Europas næstbedste forlystelsespark.

Men Fårup Sommerland spænder bredt og har skabt flere tiltag for at trække også teenagere og lidt ældre til forlystelsesparken. Det kan man blandt andet se på de navne, som spiller sommer-koncerter her i juli i Fårup.

Godt match på dobbelt-koncerten

Sidste uge var det Wafande, som med hele cv af hitliste-sange var det store trækplaster.

Fredag aften var det så dobbelt-koncert med hitmageren Bro og den mere sofistikerede Skinz. Faktisk et ret godt match hvor Bro med sine monsterhits “Sydpå” og “Hvor er du Bro” skød festen i gang for de over 5000 gæster.

Derfra overtog Skinz med Live Band og de mere dybe tekster serveret med hans karakteriske stemme. Han er god til at bruge og lege med de forskellige klangfarver i sin vokal.

Koncerten var rykket ud på de forreste parkeringspladser i Fårup Sommerland, og det var gennemtænkt, da man ingen andre steder i Parken kunne kapere den store publikumsinteresse.

Bro gik lige på og hårdt med “Sydpå”, men var også klog nok til at slutte af med samme sang, hvor han for alvor fik alle til at synge med på det store sommerhit, der har været i hot rotation på streamingtjenester og radiokanaler.

Sang med på det store radiohit

Skinz fik for alvor sit gennembrud nationalt med Malibu, og den fik han naturligvis også hele Fårup til at synge med. Men også numre som I Min Zone og Er Derude blev serveret med sjæl og indlevelse godt akkompagneret af et stærkt sammenspillet band.

Det giver løfter om flere gode koncertoplevelser i Fårup Sommerland, som pludselig er blevet en spiller i sommerens musikoplevelser i Nordjylland. Lige fra Fredagsfesterne i Karolinelund i Aalborg til musik på torvet i Blokhus.

På fredag den 27. juli er der endnu et stort navn på plakaten. Her kommer Joey Moe på besøg på Fårup-scenen. Han har de seneste år ædt sig godt ind på navne som Nik & Jay og Burhan G som en af de stærke danske artister.

Der sker rigtig meget i Fårup Sommerland både i resten af juli, august og september. Det kan du læse mere om her

Trænger du til en dukkert: 7 Villaer med egen pool

Skrevet af: Christine Luca Hornemann
edc.dk, Klarupvej 196, 9830 Tårs
edc.dk, Klarupvej 196, 9830 Tårs

I år viser Danmark sig fra sin bedste side med snart 50 sommerdage. Badetøjet har også allerede været fundet frem en del flere gange end sidste år.

Der har ligefrem været en sydlandsk stemning over Nordjylland, og flere af dagene har temperaturen været højere end i nogle af de mest populære ferieområder i Sydeuropa.

I stedet for at bruge pengene på en eksotisk rejse sydpå,  kan man bruge pengene på en udbetaling til en villa med egen pool for at blive nedkølet i det varme danske sommervejr.

Fede boliger med swimmingpools

Er drømmen at have feriefølelsen hver eneste dag, hvor dagene nydes i en pool, liggende i en oppustelig lyserød flamingo, med en orangefarvet iskold Aperol Spritz i hånden, så er det lige her du skal læse med.

MigogAalborg Bolig har fundet syv skønne boliger i Aalborg og omegn med egne swimmingpools.

Oldfuxvej 1, 9000 Aalborg

thorkildkristensen.dk, Oldfuxvej 1, 9000 Aalborg

Denne bolig er 237 kvadratmeter og koster 5.995.000 kroner. Se den her.

Hammervej 1, 9310 Vodskov

nybolig.dk, Hammervej 1, 9310 Vodskov

Denne bolig er 247 kvadratmeter og koster 3.995.000 kroner. Se den her.

Bavnebakken 85, 9530 Støvring

ambolig.dk, Bavnebakken 85, 9530 Støvring

Denne bolig er 334 kvadratmeter og koster 2.698.000 kroner. Se den her

Sætervej 8, 9520 Skørping

thorkildkristensen.dk, Sætervej 8, 9520 Skørping

Denne bolig er 384 kvadratmeter og koster 5.995.000 kroner. Se den her

Houvej 50, 9370 Hals

home.dk, Houvej 50, 9370 Hals

Denne bolig er 181 kvadratmeter og koster 2.995.000 kroner. Se den her

Jyllandsgade 17, 9520 Skørping

edc.dk, Jyllandsgade 17, 9520 Skørping

Denne bolig er 243 kvadratmeter og koster 3.495.000 kroner. Se den her

Klarupvej 196, 9830 Tårs

edc.dk, Klarupvej 196, 9830 Tårs

Denne bolig er 206 kvadratmeter og koster 2.650.000 kroner. Se den her

Prøv Aalborgs helt nye søgeportal på ejer- og lejebolig

MigogAalborg Bolig har lanceret Boligswipe som er en ny og meget lettere måde at søge boliger på. Find de boliger der matcher dig inden for location og søgekrav – og nærstuder så de rigtige

Følg vores nye boligmedie MigogAalborg Bolig her – alt med ejendomme og de fedeste boliger i Aalborg

INFO:

På MigogAalborg Bolig skriver vi om de spændende boliger i Aalborg og omegn, som skiller sig ud på den ene eller anden måde. Vores artikler er ikke sponsoreret, medmindre det står tydeligt markeret.

Er du ejendomsmægler eller har en bolig til salg og mener MigogAalborg Bolig bør omtale en bolig eller projekt, så skriv til christine@migogaalborg.dk eller direkte på vores Facebook.