De bedste renoveringer hvis du går med salgstanker

Skrevet af: Redaktionen

Der er for tiden meget snak om, hvorvidt boligmarkedet snart vender. Derfor er der også mange, som er begyndt, at gå med salgstanker. Men hvis man ønsker, den største fortjeneste på ens renovering, kan man med fordel læse med her. Vi har nemlig samler de renovationer, som potentielle købere vægter højt.

Specielt én type køkken hitter
For de fleste mennesker, fylder køkkenet meget i hverdagen. Det er her man laver sin morgenmad, kaffe, og aftensmad. Det kan være rart, at man kan snakke med folk når man står i køkkenet. Men meningerne omkring hvad et flot køkken er, er meget delte.

Derfor er det også økonomisk set, mest fornuftigt, at investere i et neutralt og funktionelt køkken. På den måde er man sikker på, at køkkenet ikke afskrækker nogen. Hvis man derimod vælger, at investere i et trendbadeværelse, kan fortjenesten blive mindre. Det kan nemlig betyde, at nogen købere bliver afskrækket.

Derfor skal man huske, at medmindre køkkenet er for ens egen skyld, og man har planer om, at blive boende længe i huset. Vil et trendkøkken ikke være, den investering med bedst fortjeneste. Derudover skal man også huske, at ens dyrs mad ikke skal stå fremme, hvis der er fremvisning i huset.  Dette kan sende forkerte signaler, og give lugtgener. Derfor er det en god ide, at f.eks. købe en foderboks hos Gilpa.

Den bedste køkkeninvestering man kan gøre er, at bygge et køkkenalrum. Det er nemlig ifølge undersøgelser, noget af det flest købere efterspørg. Dette vil gøre huset mere salgbart, og fortjeneste kan dermed også blive højere.

Pas på med luksusbadeværelserne
Hvis du tænker på, at renovere badeværelser som en investering, skal du tænke dig om. Hvis du vil opnå den bedste fortjeneste, skal du nemlig ikke investere store beløb. Undersøgelser viser nemlig, at det rent investeringsmæssigt, bedste kan svare sig at lave et lavprisbadeværelse.

Undersøgelsen viste, at hvis man bruger 75.000 på et badeværelse. Ville fortjenesten ligge på mellem 50 og 100%. Men hvis man i stedet valgte, at bruge 300.000 på et luksusbadeværelse ville fortjenesten ’kun’ ligge på mellem 25 og 50%. Man skal huske det samme gælder, når man køber hvidevarer. Her kan man med fordel tjekke Test-tørretumbler.dk, så man er sikker på, at få mest for pengene.

De adspurgte personer sagde også, at de hellere ville have 2 badeværelser. Dette skyldes blandet andet, at mange har travlt om morgenen. Derfor vil de hellere kunne benytte 2, gode badeværelser. I stedet for, at have et luksusbadeværelse. Dette giver også folk mulighed for, at have et gæstebadeværelse. Det er noget mange sætter pris på, især hvis man bor i et hus med flere etager.

Man skal også huske, at de samme regler som fra køkkener, også gælder med badeværelser. Hvis man vælger, at opsætte et trendbadeværelse, risikerer man at afskrække potentielle købere. Dette skyldes, det en renovation af badeværelse er dyt, og dette kan virke uoverskueligt for nogen. Man kan derfor med fordel vælge, at holde sig til de neutrale farver og inventar.

Skab uderum
Det er ikke alle bolig, der er så heldig, at have et udeområde. Men hvis man har en bolig, hvor der enten er etableret udeområde, i form af have eller altan. Kan man med fordel udnytte dette, da det er noget der er stor efterspørgsel på.

Hvis du har en have så sørg for, at besøge Kun-Terrasser og undersøg mulighederne. Det er nemlig en investering, som kan vise at, være rigtig god. Efterspørgslen på gode, og funktionelle udeområder er nemlig stor.

Og med en terrasse har i et sted, hvor i kan sidde og opholde jer. Det giver mulighed for, at sidde ude om sommeren. Dette er en fordel hvis man har gæster, eller ønsker en hyggelig middag i det gode vejr. Det samme gælder med lejligheder, hvor det er en stor fordel, at påsætte altan hvis muligt. Dette vil få lejligheden til, at stige markant. Derudover vil det også gøre, at flere bliver interesserede i lejligheden. Det er nemlig et krav, som mange ejendomsmæglere hører, når de skal hjælpe købere med, at finde en bolig.

Skaber ekstra tryghed: Politiet indfører videoovervågning til karneval

Skrevet af: Michael Qureshi

Nordjyllands Politi etablerer som en del af tryghedsindsatsen under lørdagens karneval i Aalborg 2019 midlertidig videoovervågning af Kildeparken samt relevante indfaldsveje for optogene, herunder særligt Vesterbro.

Politiinspektør fra Nordjyllands Politi, Ole Kristensen, der har ansvaret for politiets indsats under Aalborg Karneval, siger;

“Vores indsats handler om at skabe tryghed for alle karnevallets deltagere og tilskuere. hvorfor vi er massivt til stede under hele karnevallet med både uniformeret og civilt politi.”

En politihelikopter vil konstant hænge over Aalborg for at have overblikket. Derudover har man de seneste par år terrorsikret paraderne mod tungere køretøjer.

Sidste år blev store politi lastbiler brugt, men politiet vil ikke oplyse, hvad man gør i år.

En del af politiets tilstedeværelse er også videoovervågning.

Formålet med overvågningen er at sikre ro og orden i Aalborg samt forebygge lovovertrædelser og give politiet styrkede muligheder for at efterforske eventuelle forbrydelser.

Et efterforskningsredskab

”Vi kan benytte videodokumentation som en del af vores efterforskning, fx hvis der opstår en voldssag,” siger politiinspektør Ole Kristensen.

Politiets optagelser lagres i 30 dage, hvorefter de slettes, medmindre de skal bruges i en konkret sag.

Nordjyllands Politi bekræfter, at den omstridte politiker Rasmus Paludan vil få politibeskyttelse ved sin tilstedeværelse under Karneval. Men de understreger, at det ikke ændrer deres prioriteter på den festlige dag.

Aalborg Karneval kan i år slå deltagerrekord. Læs mere om det her

Karneval kan slå rekord: Det kan du glæde dig til i år

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen
Foto: Aalborg Karneval
Foto: Aalborg Karneval

I morgen sker det endelig: Nordeuropas største karneval er igen klar til at pakke Aalborg ind i fest, farver og masser af kærlighed.

Temaet i år er “De fire årstider”, som jo kan fortolkes helt frit.

Èn ting er dog sikkert; Vi får hverken besøg af årstiderne efterår og vinter, da vejret tegner til at blive helt perfekt med både tørvejr og fine temperaturer – læs mere om det her.

Sidste års karneval skrev sig ind i historiebøgerne med det højeste deltagerantal i paraden nogensinde, da hele 80.000 deltagere festede i Aalborgs gader.

“Det er altid svært at spå om, men vi regner med cirka samme antal i år,” fortæller Aalborg Karnevals daglige leder Kresten Thomsen.

Der er dog absolut mulighed for, at man overstiger rekordantallet fra 2018.

Kæmpe konfettitårn på Vesterbro

Deltagerne i paraden kan, udover en kæmpe folkefest, blandt andet se frem til et gigantisk konfettitårn ovenpå Cimbertyren, som bliver skudt af løbende.

“Vi har købt over 100 kg konfetti, så der bliver masser af fest og farver,” lover Kresten.

Aalborg Karneval har paradestart i Nørresundby kl. 10.00, fra Skat kl. 10.30 og fra Haraldslund kl. 11.00.

Fed musik i vente

Traditionen tro fortsætter festen inde i Kildeparken, hvor der allerede er underholdning fra klokken 11.00.

Musikprogrammet til dette års karneval byder på i alt otte headline-kunstnere.

Med to store svenske navne som AronChupa og Vigiland, og yderligere seks danske kunstnere som BroBrandon BealFaustixSnavs, Navid og Djämes Braun bliver 2019 et festfyrværkeri af populære kunstnere, hvor karnevalisterne både kan synge med og får ny musik i ørerne.

“Vi glæder os helt vildt til at feste med alle deltagerne, og så kan vi selvfølgelig kun opfordre folk til at bakke op om festen ved at opføre sig ordentligt, passe på hinanden og bakke om på karnevallet ved at købe et loyalitetsarmbånd,” siger Kresten.

Pas på hinanden

Nordjyllands politi er klar med 6 gode råd på Facebook, så alle får et sjovt og roligt karneval:

1) Få noget ordentlig morgenmad. Ja, det lyder da hyggeligt med et halvt rundstykke med pålægschokolade og 1-2-3-4 sidevogne til, men det er ikke en ordentlig bund. Tænk på, at dit næste måltid måske først er klokken 16.

2) Planlæg din brandert. Det lyder nederen og underligt og voksent, bevares, men det ér bare ikke fedt at blive smidt med en taxa hjem klokken 13, fordi man har drukket for meget morgenmad.

3) Drop stofferne. Et karneval med 100.000 mennesker er ikke dagen, hvor du har lyst til at få en psykose (det har man faktisk aldrig lyst til at få).

4) Hold fast i vennerne! Og snak endelig med dem. Sig til, hvis du skal over for at snakke med hende i Pikachu-kostumet, eller hvis du skal finde et sted at tisse, så de kan vente på dig.

5) Begrav stridsøksen (og karnevalsvognen)
Skal du i kilden, eller gider du ikke slæbe på din vogn mere, så husk, at du kan begrave den over for Kildeparken. Så bliver der kvitteret med en øl og en highfive.

6) Tømmermændene kommer i løbet af aftenen, så hvis du ikke kan holde til at smutte i byen efter 12 timer i sprit, så husk at have tanket op på chips, panodiler og Sex and the City derhjemme. Så er du klar igen søndag.

Du kan læse mere om Aalborg Karneval her.

Tall Ship Races markerer 20 års jubilæum i Aalborg: Sådan bliver det i år

Skrevet af: Michael Qureshi

Der er sket meget i Aalborg siden 1999.

Hvor Havnefronten bestod af slidte pakhuse, grusparkering og få visuelle oplevelser, så er det helt modsat her 20 år senere.

Havnefronten stråler med Utzon Center, Musikkens Hus og mange lækre bygninger langs kajen.

Rekreative oaser er placeret blandt kulturhuse, ungdomsboliger og ejerlejligheder. Studerende tager en pause fra bøgerne på en af de mange loungestole langs fjorden. Der indbydes til ophold og hygge.

Det er langt fra det billede af byen, der var første gang man var vært for Cutty Sark – der senere blev omdøbt til Tall Ship Races.

Sådan så det ud første gang i 1999

“Under Cutty Sark i 1999 blev det tydeligt, hvordan Limfjorden kan samle folk og binde Aalborg og Nørresundby sammen.

Alle tog The Tall Ships Races til sig, og mange fik øjnene op for mulighederne ved fjorden.

Herefter gik udviklingen af havnefronterne i gang, og det er lykkedes at skabe fantastisk flotte havnefronter, hvor vi nu har mulighed for at holde store koncerter med fjordkig, skabe en bred variation af aktiviteter i det store arrangementsområde kombineret med oplevelser ombord på skibene,” siger Søren Thorst, der er eventchef i Aalborg Kommune.

Vært for femte gang i juli

Aalborg er for femte gang værtshavn for The Tall Ships Races i dagene 3-6 juli 2019. Byen har tidligere været vært i 1999, 2004, 2010, 2015.

I år er faciliteterne endnu bedre og endnu flere end sidst.

“Vi har fået kulturbroen, der sammen med shuttlefærgerne gør det lettere for folk at opleve skibene på begge sider af fjorden.

Vi markerer, at Nørresundby Lystbådehavn er blevet færdig med musikscene, barområde og et af de store sejlskibe.

Østre Havn er også forvandlet siden sidst.

Det er blevet et lille paradis for vandsport, boliger, iværksættermiljø, café og supermarked. Her placerer vi de mindste skibe, så de ligger i læ derinde.

På pladsen foran Musikkens Hus laver vi et loungeområde,” fortæller Søren Thorst.

Binder en oplevelsessløjfe

Variationen af tilbud langs havnefronterne har været vigtig for forvandlingen og succesen, mener Henrik Jess Jensen, der er formand for Havne- og Teknikgruppen.

“The Tall Ships Races er en juvel for Aalborg og nordjyderne, for den har vist de udfoldelsesmulighederne, der er ved at være placeret lige ned til den smukke Limfjord.

Havnefronterne er indrettet rekreativt, så de besøgende kan tage en pause, en aktivitet og så en pause igen.

I både vest og øst er der skabt mulighed for at krydse Limfjorden med Egholm-færgen og Kulturbroen, og undervejs møder du et væld af oplevelser, så i år kan vi for første gang binde en oplevelsessløjfe hele vejen rundt om havnefronterne.,” siger Henrik Jess Jensen begejstret.

Det er første gang, at Aalborg er starthavn for The Tall Ships Races. Med et samlet besøgstal på over 3,1 mio. besøgende har The Tall Ships Races været de største begivenheder i Aalborgs historie.

I år har erhvervs-parret Eigild og Sonja Christensen doneret det der bliver Danmarkshistoriens største fyrværkerishow til Aalborg og Tall Ship Races.

Det er i øvrigt også dem, der står bag den gigantiske familiefestival Raise for Kids på Flyvestation Aalborg på søndag, hvor Mads Langer, Joey Moe, Onkel Reje og mange andre optræder. Læs mere om det her