De bedste renoveringer hvis du går med salgstanker

Skrevet af: Redaktionen

Der er for tiden meget snak om, hvorvidt boligmarkedet snart vender. Derfor er der også mange, som er begyndt, at gå med salgstanker. Men hvis man ønsker, den største fortjeneste på ens renovering, kan man med fordel læse med her. Vi har nemlig samler de renovationer, som potentielle købere vægter højt.

Specielt én type køkken hitter
For de fleste mennesker, fylder køkkenet meget i hverdagen. Det er her man laver sin morgenmad, kaffe, og aftensmad. Det kan være rart, at man kan snakke med folk når man står i køkkenet. Men meningerne omkring hvad et flot køkken er, er meget delte.

Derfor er det også økonomisk set, mest fornuftigt, at investere i et neutralt og funktionelt køkken. På den måde er man sikker på, at køkkenet ikke afskrækker nogen. Hvis man derimod vælger, at investere i et trendbadeværelse, kan fortjenesten blive mindre. Det kan nemlig betyde, at nogen købere bliver afskrækket.

Derfor skal man huske, at medmindre køkkenet er for ens egen skyld, og man har planer om, at blive boende længe i huset. Vil et trendkøkken ikke være, den investering med bedst fortjeneste. Derudover skal man også huske, at ens dyrs mad ikke skal stå fremme, hvis der er fremvisning i huset.  Dette kan sende forkerte signaler, og give lugtgener. Derfor er det en god ide, at f.eks. købe en foderboks hos Gilpa.

Den bedste køkkeninvestering man kan gøre er, at bygge et køkkenalrum. Det er nemlig ifølge undersøgelser, noget af det flest købere efterspørg. Dette vil gøre huset mere salgbart, og fortjeneste kan dermed også blive højere.

Pas på med luksusbadeværelserne
Hvis du tænker på, at renovere badeværelser som en investering, skal du tænke dig om. Hvis du vil opnå den bedste fortjeneste, skal du nemlig ikke investere store beløb. Undersøgelser viser nemlig, at det rent investeringsmæssigt, bedste kan svare sig at lave et lavprisbadeværelse.

Undersøgelsen viste, at hvis man bruger 75.000 på et badeværelse. Ville fortjenesten ligge på mellem 50 og 100%. Men hvis man i stedet valgte, at bruge 300.000 på et luksusbadeværelse ville fortjenesten ’kun’ ligge på mellem 25 og 50%. Man skal huske det samme gælder, når man køber hvidevarer. Her kan man med fordel tjekke Test-tørretumbler.dk, så man er sikker på, at få mest for pengene.

De adspurgte personer sagde også, at de hellere ville have 2 badeværelser. Dette skyldes blandet andet, at mange har travlt om morgenen. Derfor vil de hellere kunne benytte 2, gode badeværelser. I stedet for, at have et luksusbadeværelse. Dette giver også folk mulighed for, at have et gæstebadeværelse. Det er noget mange sætter pris på, især hvis man bor i et hus med flere etager.

Man skal også huske, at de samme regler som fra køkkener, også gælder med badeværelser. Hvis man vælger, at opsætte et trendbadeværelse, risikerer man at afskrække potentielle købere. Dette skyldes, det en renovation af badeværelse er dyt, og dette kan virke uoverskueligt for nogen. Man kan derfor med fordel vælge, at holde sig til de neutrale farver og inventar.

Skab uderum
Det er ikke alle bolig, der er så heldig, at have et udeområde. Men hvis man har en bolig, hvor der enten er etableret udeområde, i form af have eller altan. Kan man med fordel udnytte dette, da det er noget der er stor efterspørgsel på.

Hvis du har en have så sørg for, at besøge Kun-Terrasser og undersøg mulighederne. Det er nemlig en investering, som kan vise at, være rigtig god. Efterspørgslen på gode, og funktionelle udeområder er nemlig stor.

Og med en terrasse har i et sted, hvor i kan sidde og opholde jer. Det giver mulighed for, at sidde ude om sommeren. Dette er en fordel hvis man har gæster, eller ønsker en hyggelig middag i det gode vejr. Det samme gælder med lejligheder, hvor det er en stor fordel, at påsætte altan hvis muligt. Dette vil få lejligheden til, at stige markant. Derudover vil det også gøre, at flere bliver interesserede i lejligheden. Det er nemlig et krav, som mange ejendomsmæglere hører, når de skal hjælpe købere med, at finde en bolig.

Fri bar i bobler og Strawberry Daiquiris: Kom til Ladies Night på Heidi’s

Skrevet af: Redaktionen
Foto: Heidi's Bier Bar
Foto: Heidi's Bier Bar

Er du træt af dårlige scorereplikker og lumre mænd i nattelivet, så har vi en god nyhed til dig.

Heidi’s Bier Bar afholder nemlig snart Ladies Night, som plejer at blive hurtigt udsolgt.

Det sker fredag d. 10. januar fra kl. 19.

Fri bar, mandling underholdning og masser af fest

Ladies Night’s store popularitet forstår man jo egentlig godt, når man hører, hvad der er på programmet.

Klokken 19.00 bliver der serveret velkomstdrinks og efterfølgende er der fri bar i bobler helt frem til kl. 22.00.

Mellem kl. 19.00 – 20.00 er der desuden fri bar i husets Sjusser og Strawberry Daiquiri, og som om det ikke skulle være nok; halv pris på cocktails indtil kl. 22.00 …

Men de gode nyheder stopper bestemt ikke der.

Der er nemlig udsigt til lidt lækkert for øjnene i form af mandling underholdning, som Heidi’s dog ikke vil løfte mere af sløret for nu.

Og nu kommer det bedste af det hele: Herlighederne i form af fri bar, underholdning og en fantastisk stemning koster kun 99 kr.

Hvad: Ladies Night
Hvor: Heidi’s Bier Bar
Hvornår: Fredag d. 10 januar fra kl. 19

Du finder info om tilmelding her.

Du skal minimum være 20 år for at deltage.

Ugens tip: Behag Din Smag’s morgentallerken er et sikkert hit

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

De medvirkende i Ugens Tip er udelukkende udvalgt af redaktionen, og ingen af stederne har betalt for at være med. 

Ugens tip er vores nyeste tiltag på MigogAalborg, og det har de første tre uger stået i julens tegn; Grillen Burgerbars vilde andeburger, Duus Vinkjælders overdådige julebuffet, og så julemenukort på Café Peace, som byder på alt fra en lækker juleplatte til en lækker andeburger.

Derfor tager vi lige et afbræk fra julens mange lækkerier, for denne uges tip står i den klassiske morgenmads tegn.

Efter vores mening er der ingen tvivl: Behag Din Smag laver Aalborgs bedste kaffe, og det var både jury og læsere også enige om, da Byens Bedste Kaffeoplevelse skulle kåres til Aalborg Awards 2019.

Genial morgenmad til nordjysk pris

Men Behag Din Smag er meget mere end en kaffebar.

De har nemlig også eget bageri, hvor de tryller alverdens lækkerier frem – lige fra syndige kager til lækre boller, croissanter og sandwich.

Fælles for kaffe og bagværk er fokus på de gode råvarer, som er 100 % økologiske, og du kan ofte stifte bekendtskab med spændende kornsorter.

Det fantastiske brød er også hovedperson i denne uges tip, som er Behag Din Smag’s morgentallerken.

… Nej, det er ikke en skelsættende nyhed, men det er godt håndværk og høj kvalitet til en pris, som alle kan være med på … og så er der jo også luft i budgettet til byens bedste kop kaffe oveni.

Lille morgentallerken koster nemlig kun 38 kr. og består af: Valgfri hjemmebagt bolle m. smør, Skyr (0,2 %) m. vanilje & hjemmelavet granola.

Stor morgentallerken får du til 58 kr. og består af: Valgfri hjemmebagt bolle m. smør, Skyr (0,2 %) m. vanilje & hjemmelavet granola, blødkogt æg og oksespegepølse.

Sammensæt din egen morgenmad

Du kan også sammensætte din helt egen morgenmad, hvor du kan vælge mellem: Bolle (16 kr.), Smør (3 kr.), Ost (8 kr.), Marmelade (5 kr.), Dagens specialost (16 kr.), Oksespegepølse (10 kr.), Skyr med vanilje & granola (22 kr.), Blødkogt æg  (15 kr. og kun til kl. 11)

Der er altid masser af forskelligt brød af vælge imellem, og udvalget varierer dagligt.

Da vi var forbi en helt almindelig torsdag, havde vi valget mellem surdejsrundstykke, ølandshvedebolle eller en såkaldt kamutbolle, som (sjovt nok) består af kornsorten kamut … også kendt som “kæmpe durum”.

Når morgenmaden har så skarp en pris, så bestiller du selvfølgelig osten Gammel Knas (18 kr.), som er friskbagt brøds bedste ven.

Træt af brunch? – Så er valget nemt

Både den lille og store morgentallerken på Behag Din Smag får vores varmeste anbefalinger, og det er helt befriende ikke at få en brunchtallerken som er overfyldt med elementer, som gør dig både forvirret og uoverskueligt mæt.

Det er bare god og simpel morgenmad, som i den grad behager vores smag!

Behag Din Smag åbner oftest allerede kl. 7.30, så det er (også) helt oplagt for dig, der vil have lækker morgenmad inden arbejdet eller studiet kalder – og så ovenikøbet i nogle meget hyggelige og rolige omgivelser.

Du bestemmer faktisk helt selv, hvad du definerer som morgen, for du kan købe begge valgmuligheder hele dagen – dog kun blødkogt æg frem til kl. 11.

… ekstra tip: Behag Din Smag har igen i år kreeret den uimodståelige Risalamande Cheesecake, og den SKAL du smage. Læs mere om den her.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af MigogAalborg (@migogaalborg) den

Åbningstider i resten af 2019

Behag Din Smag holder (yderst velfortjent) ferie fra 31. december til 19. januar, men du kan få dit kaffefiks resten af 2019 på følgende dage:

mandag – torsdag 7.30 – 17.00

fredag 7.30 – 18.00

lørdag 8.30 – 16.00

søndage i december 10.00 – 16.00

mandag d. 23. dec. 7.30 – 17.00

24. – 26. december lukket

fredag d. 27. december 7.30 – 18.00

lørdag d. 28. december 8.30 – 16.00

søndag d. 29. december 10.00 – 16.00

mandag d. 30. december 7.30 – 18.00

Ferielukket 31. december til 19. januar

På gensyn mandag d. 20. januar 2020 kl. 7.30

Hvad: Ugens Tip – morgentallerken på Behag Din Smag
Hvor: Behag Din Smag, Gabels Torv
Hvornår: Altid

Guddommelig julestemning: Kom til gratis julekoncert i Vor Frue kirke

Skrevet af: Redaktionen

Julen er i høj grad lig med hyggelige traditioner, og næste søndag kan du komme med til en af byens mest stemningsfulde julekoncerter.

Vor Frue Kirke i Aalborgs midtby holder igen i år sin traditionsrige julekoncert med kendte danske og engelske julesange og salmer.

Det sker søndag d. 15. december kl. 15, hvor koret vil løfte stemningen i Vor Frue Kirke til særlige højder.

Det skriver Vor Frue Kirke i en pressemeddelelse.

Al Dente

Masser af julesange i vente

Det bliver en koncert, hvor de medvirkende kor, organister og publikum sammen vil fylde et af byens smukkeste kirkerum med toner og sang, der for alvor stemmer sindet til den forestående højtid.

Kammerkoret Al Dente medvirker under ledelse af Erik Nød.

Du vil også møde Vor Frue Kirkes Kor samt baryton Thomas Rewes, der som solist vil synge O Holy Night. Organist Dorthe Græsborg dirigerer kirkens kor, mens organist Peter Schüsler vil sørge for brusende orgelmusik – og stå for en orgelsolo.

Der er gratis entré til denne fuldtonede julekoncert med meget dygtige kor og musikere – og du er inviteret! Dørene åbnes kl. 14 og koncerten begynder kl. 15.

Hvad: Gratis Julekoncert
Hvor: Vor Frue Kirke
Hvornår: Søndag d. 15. december kl. 15 (Dørene åbner kl. 14)