ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Udvider i Aalborg: Danbolig åbner ny butik med eksklusivt fokus på ejerlejligheder

Af Nathalia Hentze Nielsen

Onsdag den 1. juni åbner danbolig en ny butik på Vesterbro 58, som kommer til at specialisere sig eksklusivt i ejerlejligheder.

Rasmus Vorre er indehaver og daglig leder, og han glæder sig til at byde aalborgenserne indenfor i de flotte nye lokaler, hvor han og sit team står klar til at hjælpe kunder i mål fra A til Z.

“Det bliver virkelig fedt at have en dedikeret lejlighedsmægler i Aalborg, hvor hele porteføljen bliver ejerlejligheder.

I stedet for at brede vores ekspertise ud på alle mulige forskellige områder, kan vi fokusere på én ting og blive de bedste indenfor det område, så kunderne får den bedst mulige service ,” fortæller Rasmus.

Danbolig er en af de største ejendomsmæglerkæder med omkring 150 butikker på landsplan og med åbningen af butikken på Vesterbro, bliver det Aalborgs tredje afdeling.

Rasmus gør opmærksom på, at når du i starten besøger danbolig på Vesterbro, vil du opleve, at der er to butikker i én, da villa-afdelingen også sidder der. Det er Louise Winther, der er indehaver af den nye villa-afdeling, som flytter lige så snart at deres lokaler er færdige med at blive renoveret.

Dermed bliver der snart hele fire danbolig butikker i byen – klar til at dække alle typer af boligdrømme. Medarbejderne på tværs af de fire butikker arbejder tæt sammen og henviser gerne kunder, så de får den bedst mulige oplevelse.

Udvider i Aalborg: Danbolig åbner ny butik med eksklusivt fokus på ejerlejligheder
Gruppefoto af danboligs ansatte i Aalborg.

Flere fede konkurrencer i juni

For at markere åbningen kører den nye butik en fed konkurrence, hvor du kan deltage i konkurrencen om gratis salær, hvis du sætter din lejlighed til salg hos dem inden den 1. august 2022.

Og det er ikke alt, der er planlagt af spændende aktiviteter og konkurrencer i den kommende tid.

Butikken holder selvfølgelig også en åbningsreception, og det bliver fredag den 17. juni fra klokken 14.00 til 18.00 med let mad, øl, vand og vin og mulighed for at møde hele teamet.

Der er ovenikøbet planlagt endnu en konkurrence i juni. Hvis du følger danbolig Aalborg Lejligheders Facebook og Instagram, får du to lodder i puljen til en gratis frokost for to hos Mortens Kro.

Udover muligheden for at deltage i konkurrencen er der også en anden god grund til at følge med på de sociale medier. Rasmus har nemlig planer om at bruge platformene til at inspirere kunderne og møde dem i øjenhøjde. Her vil der både være fokus på at vise følgerne, hvad der er til salg, men også give dem råd til, hvad de selv kan gøre for at få deres bolig solgt.

“Kontakten med os behøver ikke være så formel. Hvis man har lyst til at kontakte os over Facebook eller Instagram, skal man være velkommen til det,” forklarer han.

Tillid og god rådgivning

At det lige bliver Rasmus Vorre, der skal løfte danboligs position på ejerlejlighedsmarkedet i Aalborg, er ingen tilfældighed.

Den 24-årige ejendomsmægler har tidligere været ved en anden lokal mægler og blev spurgt af danbolig om, han ville være med på en ny rejse som indehaver i sin egen afdeling. Det var et tilbud, han ikke behøvede at overveje i lang tid.

“Tingene kører lidt rundt i det samme her i Aalborg, og danbolig kan ryste posen og tilbyde noget andet til aalborgenserne.

Noget af det, der adskiller danbolig fra andre mæglere, og som er rigtigt fedt er, at de har et samarbejde med Nordea, som giver kunderne et godt fundament og ikke mindst god rådgivning, når de står over for at skulle handle bolig,” fortæller Rasmus.

Udvider i Aalborg: Danbolig åbner ny butik med eksklusivt fokus på ejerlejligheder
Rasmus Vorre er indehaver og daglig leder hos danbolig på Vesterbro 58.

Endnu en unik og helt lokal fordel ved at vælge danbolig på Vesterbro er indehaverens mangeårige kendskab til byen.

Han ved hvad, der rører sig og kan rådgive alt efter om, at man ønsker at bo tæt på byens gode restauranter, bo i fred og ro ved Limfjorden, eller for alt i verden vil undgå larm fra Gaden. Den kendskabsgrad er vigtig, når det kommer til så stor en beslutning som et boligkøb er.

“Kunderne lukker mig ind i det mest dyrebare, de har. Det er for de fleste det største køb, de laver i deres liv, og det er der, de har deres mest kære ejendele. Det kan ikke blive mere personligt end det.

Den tillid man skaber til folk, er det vigtigste aspekt som mægler, og det er vigtigt for mig at præstere godt og hjælpe dem sikker i mål,” siger han afslutningsvis.

Læs mere om danbolig her.

Hvad: Danbolig åbner ny butik med fokus på ejerlejligheder
Hvor: Vesterbro 58
Hvornår: Butikken åbner den 1. juni, og der åbningsreception den 17. juni fra kl. 14.00-18.00

Del artikel