Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Efter stor efterspørgsel: Caféministeriet tilbyder igen 12 kødfri serveringer til 249 kr.

Af Nathalia Hentze Nielsen

Veggie Wednesdays har været et særdeles populært koncept siden det blev introduceret hos Caféministeriet i 2022.

Senest caféen afholdt det kødfri alternativ var i februar, men da “efterspørgslen har været overvældende” åbner de nu op for bookinger til fire nye grønne onsdage.

Det skriver Caféministeriet på Facebook.

Caféministeriet er – udover elskede caféklassikere – kendt for at lave flere konceptaftener i løbet af året, hvor de bl.a. tryller med tapas, kød, fritter og bearnaise all you can eat og meget mere.

Fire onsdage med fokus på det grønne køkken

Nu byder de succesen Veggie Wednesdays velkommen igen, der kommer til at foregå fordelt på fire onsdage i april.

Det er alle fire onsdage fra d. 5. april til og med d. 26. april, man kan bestille bord til den grønne kulinariske oplevelse.

Her kan man bestille bord og se frem til 12 lækkert sammensatte social dining-serveringer uden kød, men med fokus på smag, råvarer, variation og kvalitet.

Her er, hvad du kan se frem til

Runde 1:

  • Hjemmelavet humus med naan brød
  • Grønne asparges i vinaigrette med vagtelæg og rugbrødsknas
  • Vol au vent med wasabicreme, peberrods-perler og karse

Runde 2:

  • Korean BBQ a la Tæmpeh.
  • Bruschetta med syltede peberfrugter, pebercreme og basilikum
  • Forårsruller med ponzu-creme og citronmarineret radis
  • Friteret polenta med svampe og persille, samt trøffelmayo

Runde 3:

  • Bagte gulerødder med tahindressing og feta
  • Shakshouka med pocheret øko æg, mozzarella og persille
  • Risotto med med svampe, romanesco og parmesan

Runde 4:

  • Cheesecake i glas med syltede rabarber og nøddecrunch.
  • Chokolade brownie med pistacie, hasselnødder, samt mascarponecreme, hvid chokolade og friske bær.

Hvis du skal sikre et bord til de 12 lækre serveringer, skal du blot booke bord en af de fire onsdage enten klokken 17.30 eller 20.00.

Du kan booke bord her.

Del artikel